GREGORYMO Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 Η δεν πιστώνει στο Γ21 κάποια μικροποσα από το 22.
mrvaggos Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 Καλημέρα σας, Ψάχνω να βρώ τι είναι πιο συμφέρον για συγγενικό μου πρόσωπο που έχει Γ1Ν ΚΟΤ στη ΔΕΗ και είναι στο πράσινο. Δεν ξέρω αν συμφέρει να πάει στο μπλε ή να μείνει στο πράσινο. Η θέρμανση γίνεται καθαρα με ρεύμα (air condition inverter). Έψαξα να βρώ το εξέλ αλλα μάλλον έχει φάει ban? 1
MikeJ Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 Σε εμένα έχουν να βγάλουν λογαριασμό από 18/10 ενώ είμαι στο myhome online με μηνιαίο ηλεκτρονικό λογαριασμό. Παίζουν και σε άλλους καθυστερήσεις;
alexander098 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 11 λεπτά πριν, MikeJ είπε Σε εμένα έχουν να βγάλουν λογαριασμό από 18/10 ενώ είμαι στο myhome online με μηνιαίο ηλεκτρονικό λογαριασμό. Παίζουν και σε άλλους καθυστερήσεις; Εδώ και δύο εβδομάδες κάνουν "αναβαθμίσεις", γελοίοι
megapaixtaras Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 5 ώρες πριν, mrvaggos είπε Καλημέρα σας, Ψάχνω να βρώ τι είναι πιο συμφέρον για συγγενικό μου πρόσωπο που έχει Γ1Ν ΚΟΤ στη ΔΕΗ και είναι στο πράσινο. Δεν ξέρω αν συμφέρει να πάει στο μπλε ή να μείνει στο πράσινο. Η θέρμανση γίνεται καθαρα με ρεύμα (air condition inverter). Έψαξα να βρώ το εξέλ αλλα μάλλον έχει φάει ban? η ταση επιτασει μπλε. ηπροβλεψη απο τους ειδικους ειναι οτι τον χειμωνα θα ακριβυνει και αλλο,οχι λογω κρυου παντως.αυτα λενε στα μεσα ,ριξε μια ματια,δεν ειναι δικα μου.οποτε αν της δεη σου φαινεται ακριβο βρες ενα αλλο.νομιζω οτι ακομα εχει και 6μηνα μεχρι τελος του μηνα.μετα καταργουνται γινονται χρονος 1
doomnx Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 6 ώρες πριν, mrvaggos είπε Καλημέρα σας, Ψάχνω να βρώ τι είναι πιο συμφέρον για συγγενικό μου πρόσωπο που έχει Γ1Ν ΚΟΤ στη ΔΕΗ και είναι στο πράσινο. Δεν ξέρω αν συμφέρει να πάει στο μπλε ή να μείνει στο πράσινο. Η θέρμανση γίνεται καθαρα με ρεύμα (air condition inverter). Έψαξα να βρώ το εξέλ αλλα μάλλον έχει φάει ban? Στην υπογραφή μου επανήλθε το εξέλ. Αυτό που προτείνω είναι τουρισμός. Ειδικά στα ΚΟΤ βλέπουμε και 150 € δώρο από ΗΡΩΝ. Σίγουρα όμως δεν συμφέρει να μείνει ΔΕΗ. 1 3
Dr. Cat Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 Μολις με πηραν απο CQS στην αρχη εδιναν για το enter 30(ΔΕΗ) + 50 δικα τους κ αφου τους ειπα θα το σκεφτω μου τα εκαναν 100 τα δικα τους. Λεει θα μπουν κατευθειαν στον πρωτο λογαριασμο τα 30 της ΔΕΗ και τα υπολοιπα λιγα λιγα αναλογα με την καταναλωση καθε μηνα (για να ριχνει και καλα την Kw/h)... Α και δε ξερει λεει αν ειναι τη Δευτερα ακομα διαθεσιμη η η προσφορα.. κατι μου μυριζει παντως κ πως εγινε το θαυμα που τα 50 εγιναν 100 στο μπαμ...
mrvaggos Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 41 λεπτά πριν, doomnx είπε Στην υπογραφή μου επανήλθε το εξέλ. Αυτό που προτείνω είναι τουρισμός. Ειδικά στα ΚΟΤ βλέπουμε και 150 € δώρο από ΗΡΩΝ. Σίγουρα όμως δεν συμφέρει να μείνει ΔΕΗ. Αυτά με το εξάμηνο δεν είναι επίφοβα παρόλο που βγαίνουν πιο φθηνά; Με την άποψη ότι όταν λήξουν οι τιμές μπορεί να είναι πιο ακριβές 1
doomnx Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 10 λεπτά πριν, mrvaggos είπε Αυτά με το εξάμηνο δεν είναι επίφοβα παρόλο που βγαίνουν πιο φθηνά; Με την άποψη ότι όταν λήξουν οι τιμές μπορεί να είναι πιο ακριβές Έχει προγράμματα για όση διάρκεια επιθυμείς 😊 1
Sebu Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 4 hours ago, Dr. Cat said: Μολις με πηραν απο CQS στην αρχη εδιναν για το enter 30(ΔΕΗ) + 50 δικα τους κ αφου τους ειπα θα το σκεφτω μου τα εκαναν 100 τα δικα τους. Λεει θα μπουν κατευθειαν στον πρωτο λογαριασμο τα 30 της ΔΕΗ και τα υπολοιπα λιγα λιγα αναλογα με την καταναλωση καθε μηνα (για να ριχνει και καλα την Kw/h)... Α και δε ξερει λεει αν ειναι τη Δευτερα ακομα διαθεσιμη η η προσφορα.. κατι μου μυριζει παντως κ πως εγινε το θαυμα που τα 50 εγιναν 100 στο μπαμ... Κατι μου λεει οτι ΙΣΩΣ τη Δευτερα 9/12 η περιφημη "αναβαθμιση" συστηματων της ΔΕΗ στο μπλε ονλαιν ολοκληρωθει και οδηγησει σε "υποβαθμιση" τιμης κιλοβατωρας μονη ή/και με καποια προσφορα τριτου συνεργατη 😋 Μακαρι δηλαδη για να αυξηθει και αλλο ο ανταγωνισμος. 3
mariosnik_ Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 1 ώρα πριν, Sebu είπε Κατι μου λεει οτι ΙΣΩΣ τη Δευτερα 9/12 η περιφημη "αναβαθμιση" συστηματων της ΔΕΗ στο μπλε ονλαιν ολοκληρωθει και οδηγησει σε "υποβαθμιση" τιμης κιλοβατωρας μονη ή/και με καποια προσφορα τριτου συνεργατη 😋 Μακαρι δηλαδη για να αυξηθει και αλλο ο ανταγωνισμος. Για να δούμε. Άμα το πράξει θα είμαι από αυτούς που θα σπεύσουν.
optostyle Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Καλημερα...Αν φυγω απο τη ΔΕΗ ,τα 100 ευρω εγγυηση πως επιστρεφονται? Αν επιστρεφετε συνδιαστικα με τον τελικο εκκαθαριστικο λογαριασμο και υπαρχει παλι υπολοιπο τι γινεται? Επεξ/σία 7 Δεκεμβρίου 2024 από optostyle
turbat0s Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 2 ώρες πριν, optostyle είπε Καλημερα...Αν φυγω απο τη ΔΕΗ ,τα 100 ευρω εγγυηση πως επιστρεφονται? Αν επιστρεφετε συνδιαστικα με τον τελικο εκκαθαριστικο λογαριασμο και υπαρχει παλι υπολοιπο τι γινεται? https://www.dei.gr/el/gia-to-spiti/ypostiriksi-epikoinonia/epistrofi-xrimaton/
Gerara_ Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 Υπάρχει κάποια ποινή αν δεν υπάρχει απόλυτη συνέπεια στις πληρωμές στο myhome online;
Arkin Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 16 λεπτά πριν, Gerara_ είπε Υπάρχει κάποια ποινή αν δεν υπάρχει απόλυτη συνέπεια στις πληρωμές στο myhome online; Χωρις παγια εντολη δεν μπορει να υπαρξει online οποτε πρεπει παντα να υπαρχει παγια εντολη. Πιθανολογω οτι αν εχουμε παγια εντολη τραπεζικη και την κοψουμε λογικα θα μας πεταει απο το προγραμμα αλλα δεν ειναι σιγουρο μιας και παγια με καρτα δεν μπορει να βγει εφοσον ειμαστε στο online. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα