doomnx Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 1 ώρα πριν, Diotheworld είπε Καλησπέρα εντέλει με τα τωρινά δεδομένα χρεώσεων των μπλε και κίτρινων τι συμφέρει για Γ1 με κατω απο 500 kwh το μηνα, και αν ειναι μπλε ποιο απο τα δυο online η enter γιατι είναι λιγο μπέρδεμα! Καλησπέρα εντέλει με τα τωρινά δεδομένα χρεώσεων των μπλε και κίτρινων τι συμφέρει για Γ1 με κατω απο 500 kwh το μηνα, και αν ειναι μπλε ποιο απο τα δυο online η enter γιατι είναι λιγο μπέρδεμα! Από τα 2 μπλε φυσικά το Online. Αλλά καλύτερα φύγε από ΔΕΗ. 1
idefixius Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 1 ώρα πριν, Diotheworld είπε Καλησπέρα εντέλει με τα τωρινά δεδομένα χρεώσεων των μπλε και κίτρινων τι συμφέρει για Γ1 με κατω απο 500 kwh το μηνα, και αν ειναι μπλε ποιο απο τα δυο online η enter γιατι είναι λιγο μπέρδεμα! Δεν ασχολούμαι με τα κίτρινα/πράσινα, μόνο μπλε για μένα γιατί έχω καεί στο παρελθόν και θέλω να ξέρω εκ των προτέρων τι θα πληρώσω και ας είναι και λίγο παραπάνω. 1
Diotheworld Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 2 λεπτά πριν, idefixius είπε Δεν ασχολούμαι με τα κίτρινα/πράσινα, μόνο μπλε για μένα γιατί έχω καεί στο παρελθόν και θέλω να ξέρω εκ των προτέρων τι θα πληρώσω και ας είναι και λίγο παραπάνω. οποτε μπλε online που ειναι λιγο πιο φθηνο απο το enter, παρολα αυτα χρηστης μου πρότεινε να αλλαξω απο ΔΕΗ ειμαι σε επαρχια δεν ξερω αν παίζει ρολο αξίζει ομως να αλλαξω παροχο η θα την πατήσω ?
idefixius Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 24 λεπτά πριν, Diotheworld είπε οποτε μπλε online που ειναι λιγο πιο φθηνο απο το enter, παρολα αυτα χρηστης μου πρότεινε να αλλαξω απο ΔΕΗ ειμαι σε επαρχια δεν ξερω αν παίζει ρολο αξίζει ομως να αλλαξω παροχο η θα την πατήσω ? Αυτό, είναι πολύ γενικό και αόριστο. Εφόσον γνωρίζεις τις καταναλώσεις σου, βάλτες κάτω και δε πόσο περίπου θα σου κοστίσει το ρεύμα της χρονιάς - εάν μιλάμε για ετήσιο συμβόλαιο - στη ΔΕΗ και σε άλλους παρόχους και μετά αποφάσισε. 1
doomnx Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 2 ώρες πριν, Diotheworld είπε οποτε μπλε online που ειναι λιγο πιο φθηνο απο το enter, παρολα αυτα χρηστης μου πρότεινε να αλλαξω απο ΔΕΗ ειμαι σε επαρχια δεν ξερω αν παίζει ρολο αξίζει ομως να αλλαξω παροχο η θα την πατήσω ? Κάνε αυτό που είπε ο @idefixius. Χρησιμοποίησε και το εξελάκι μου για διευκόλυνση. Το κέρδος σε άλλους παρόχους, ακόμα και χωρίς δώρα, είναι σημαντικό. 1
Bourdoulas Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 Παιδιά μια ερώτηση. Δεν μπορείς πια να αλλάξεις πακέτο από το site της ΔΕΗ; Δεν το βρίσκω πουθενά. Έχω πράσινο και θέλω να πάω σε μπλέ.
doomnx Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 3 λεπτά πριν, Bourdoulas είπε Παιδιά μια ερώτηση. Δεν μπορείς πια να αλλάξεις πακέτο από το site της ΔΕΗ; Δεν το βρίσκω πουθενά. Έχω πράσινο και θέλω να πάω σε μπλέ. Έκαναν κάτι αναβαθμίσεις, ίσως γι' αυτό;
Bourdoulas Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 1 λεπτό πριν, doomnx είπε Έκαναν κάτι αναβαθμίσεις, ίσως γι' αυτό; Αυτό ήταν υποβάθμιση 😅😅😅 2
Diotheworld Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 2 ώρες πριν, idefixius είπε Αυτό, είναι πολύ γενικό και αόριστο. Εφόσον γνωρίζεις τις καταναλώσεις σου, βάλτες κάτω και δε πόσο περίπου θα σου κοστίσει το ρεύμα της χρονιάς - εάν μιλάμε για ετήσιο συμβόλαιο - στη ΔΕΗ και σε άλλους παρόχους και μετά αποφάσισε. Σε ευχαριστω πολυ !! 19 λεπτά πριν, doomnx είπε Κάνε αυτό που είπε ο @idefixius. Χρησιμοποίησε και το εξελάκι μου για διευκόλυνση. Το κέρδος σε άλλους παρόχους, ακόμα και χωρίς δώρα, είναι σημαντικό. Ευχαριστω πολυ για την βοήθεια !!!!!
Walternet Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Στις 7/8/2024 στις 4:26 ΜΜ, Basketikos_ είπε Κάποιος έγραψε κάποια στιγμή στο διπλανό θέμα ότι η CQS σταμάτησε να δίνει τα 50€ για τη ΔΕΗ. Έχει κανείς κάποια πρόσφατη εμπειρία; Ισχύε όντως προσφορά 130 ευρώ bonus από CQS για το σταθερό της ΔΕΗ(5Ε παγιο) που δεχτηκε συγγενικό μου πρόσωπο? υπάρχει αναφορά για παρεμφερή παλιότερη προσφορα στην σελιδα 37 Επεξ/σία 4 Δεκεμβρίου 2024 από Walternet
messinia3 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 6 λεπτά πριν, Walternet είπε Ισχύει¨όντως προσφορά 130 ευρώ bonus από CQS για το σταθερό της ΔΕΗ(5Ε παγιο) που δεχτηκε συγκενικό μου πρόσωπο? Εμένα κάποια στιγμή με είχαν πάρει για 80 ευρώ bonus για το σταθερό της ΔΕΗ. Απλά έχε υπόψη σου ότι θα πρέπει να το ζητήσει και να το λάβει γραπτώς αυτό, γιατί σε προηγούμενη εμπειρία μου από CQS σώθηκα από το γεγονός ότι το είχα στη γραπτή επικοινωνία. Η σύμβαση που θα λάβει από τη ΔΕΗ θα αναφέρει μόνο το δώρο των 30 ευρώ, όπως αναγράφεται και στο site τους. 2 1
Sebu Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 19 hours ago, Arkin said: Μεχρι 10.01.2025 δωρεαν κουπονακι efood 5 ευρω απο τη ΔΕΗ. Μπαινετε στο myrewards κουπονια φαγητο και παιρνετε το κουπονι. Η απο το link που εχω πιο κατω. https://myrewardscoupons.dei.gr/singleOffer/fcba31fd13cd4babb5bb74a8fb7dae5f Δυστυχως πλεον λεει Quote Η τρέχουσα προσφορά έχει προσωρινά εξαντληθεί, αλλά ενδέχεται να ανανεωθεί σύντομα. Μπηκα μεσω του mycoupons απο το προφιλ μου, οχι απο το λινκ που δοθηκε, αν παιζει καποιο ρολο. Next time... Επεξ/σία 4 Δεκεμβρίου 2024 από Sebu
Arkin Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 9 λεπτά πριν, Sebu είπε Δυστυχως πλεον λεει Μπηκα μεσω του mycoupons απο το προφιλ μου, οχι απο το λινκ που δοθηκε, αν παιζει καποιο ρολο. Next time... Tελειωσαν πριν 2-3 ωρες ναι ελπιζω να ξανα ανανεωθει να παρουν ολοι.
jimmy1966 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 Σε συνέχεια της επικοινωνίας σας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως το πρόγραμμα χρήσης myHome Online, είναι προσωρινά μη διαθέσιμο έως τις 09/12/2024. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα