Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Diotheworld είπε

Καλησπέρα εντέλει με τα τωρινά δεδομένα χρεώσεων των μπλε και κίτρινων τι συμφέρει για Γ1 με κατω απο 500 kwh το μηνα, και αν ειναι μπλε ποιο απο τα δυο online η enter γιατι είναι λιγο μπέρδεμα!

Καλησπέρα εντέλει με τα τωρινά δεδομένα χρεώσεων των μπλε και κίτρινων τι συμφέρει για Γ1 με κατω απο 500 kwh το μηνα, και αν ειναι μπλε ποιο απο τα δυο online η enter γιατι είναι λιγο μπέρδεμα!

Από τα 2 μπλε φυσικά το Online. Αλλά καλύτερα φύγε από ΔΕΗ.

• Like 1
  • Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Diotheworld είπε

Δεν ασχολούμαι με τα κίτρινα/πράσινα, μόνο μπλε για μένα γιατί έχω καεί στο παρελθόν και θέλω να ξέρω εκ των προτέρων τι θα πληρώσω και ας είναι και λίγο παραπάνω. 

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, idefixius είπε

Δεν ασχολούμαι με τα κίτρινα/πράσινα, μόνο μπλε για μένα γιατί έχω καεί στο παρελθόν και θέλω να ξέρω εκ των προτέρων τι θα πληρώσω και ας είναι και λίγο παραπάνω. 

οποτε μπλε online που ειναι λιγο πιο φθηνο απο το enter, παρολα αυτα χρηστης μου πρότεινε να αλλαξω απο ΔΕΗ ειμαι σε επαρχια δεν ξερω αν παίζει ρολο αξίζει ομως να αλλαξω παροχο η θα την πατήσω ?

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, Diotheworld είπε

οποτε μπλε online που ειναι λιγο πιο φθηνο απο το enter, παρολα αυτα χρηστης μου πρότεινε να αλλαξω απο ΔΕΗ ειμαι σε επαρχια δεν ξερω αν παίζει ρολο αξίζει ομως να αλλαξω παροχο η θα την πατήσω ?

Αυτό, είναι πολύ γενικό και αόριστο.  Εφόσον γνωρίζεις τις καταναλώσεις σου, βάλτες κάτω και δε πόσο περίπου θα σου κοστίσει το ρεύμα της χρονιάς - εάν μιλάμε για ετήσιο συμβόλαιο - στη ΔΕΗ και σε άλλους παρόχους και μετά αποφάσισε.  

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Diotheworld είπε

Κάνε αυτό που είπε ο @idefixius. Χρησιμοποίησε και το εξελάκι μου για διευκόλυνση. Το κέρδος σε άλλους παρόχους, ακόμα και χωρίς δώρα, είναι σημαντικό.

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά μια ερώτηση. Δεν μπορείς πια να αλλάξεις πακέτο από το site της ΔΕΗ; 

Δεν το βρίσκω πουθενά. Έχω πράσινο και θέλω να πάω σε μπλέ.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Bourdoulas είπε

Παιδιά μια ερώτηση. Δεν μπορείς πια να αλλάξεις πακέτο από το site της ΔΕΗ; 

Δεν το βρίσκω πουθενά. Έχω πράσινο και θέλω να πάω σε μπλέ.

Έκαναν κάτι αναβαθμίσεις, ίσως γι' αυτό;

Δημοσ.
2 ώρες πριν, idefixius είπε

Αυτό, είναι πολύ γενικό και αόριστο.  Εφόσον γνωρίζεις τις καταναλώσεις σου, βάλτες κάτω και δε πόσο περίπου θα σου κοστίσει το ρεύμα της χρονιάς - εάν μιλάμε για ετήσιο συμβόλαιο - στη ΔΕΗ και σε άλλους παρόχους και μετά αποφάσισε.  

Σε ευχαριστω πολυ !! 

19 λεπτά πριν, doomnx είπε

Κάνε αυτό που είπε ο @idefixius. Χρησιμοποίησε και το εξελάκι μου για διευκόλυνση. Το κέρδος σε άλλους παρόχους, ακόμα και χωρίς δώρα, είναι σημαντικό.

Ευχαριστω πολυ για την βοήθεια !!!!! 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 7/8/2024 στις 4:26 ΜΜ, Basketikos_ είπε

Κάποιος έγραψε κάποια στιγμή στο διπλανό θέμα ότι η CQS σταμάτησε να δίνει τα 50€ για τη ΔΕΗ. Έχει κανείς κάποια πρόσφατη εμπειρία;

Ισχύε  όντως  προσφορά 130 ευρώ bonus  από CQS για το σταθερό της ΔΕΗ(5Ε παγιο)  που δεχτηκε  συγγενικό μου πρόσωπο?

υπάρχει αναφορά για παρεμφερή παλιότερη προσφορα στην σελιδα 37

Επεξ/σία από Walternet
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Walternet είπε

Ισχύει¨όντως  προσφορά 130 ευρώ bonus  από CQS για το σταθερό της ΔΕΗ(5Ε παγιο)  που δεχτηκε  συγκενικό μου πρόσωπο?

Εμένα κάποια στιγμή με είχαν πάρει για 80 ευρώ bonus για το σταθερό της ΔΕΗ. Απλά έχε υπόψη σου ότι θα πρέπει να το ζητήσει και να το λάβει γραπτώς αυτό, γιατί σε προηγούμενη εμπειρία μου από CQS σώθηκα από το γεγονός ότι το είχα στη γραπτή επικοινωνία. Η σύμβαση που θα λάβει από τη ΔΕΗ θα αναφέρει μόνο το δώρο των 30 ευρώ, όπως αναγράφεται και στο site τους.

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 hours ago, Arkin said:

Μεχρι 10.01.2025 δωρεαν κουπονακι efood 5 ευρω απο τη ΔΕΗ. Μπαινετε στο myrewards κουπονια φαγητο και παιρνετε το κουπονι. Η απο το link που εχω πιο κατω. 

https://myrewardscoupons.dei.gr/singleOffer/fcba31fd13cd4babb5bb74a8fb7dae5f

Screenshot-3.png

Δυστυχως πλεον λεει

Η τρέχουσα προσφορά έχει προσωρινά εξαντληθεί, αλλά ενδέχεται να ανανεωθεί σύντομα.

Μπηκα μεσω του mycoupons απο το προφιλ μου, οχι απο το λινκ που δοθηκε, αν παιζει καποιο ρολο.

Next time...

Επεξ/σία από Sebu
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Sebu είπε

Δυστυχως πλεον λεει

Μπηκα μεσω του mycoupons απο το προφιλ μου, οχι απο το λινκ που δοθηκε, αν παιζει καποιο ρολο.

Next time...

Tελειωσαν πριν 2-3 ωρες ναι ελπιζω να ξανα ανανεωθει να παρουν ολοι. 

Δημοσ.

Σε συνέχεια της επικοινωνίας σας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως το πρόγραμμα χρήσης myHome Online, είναι προσωρινά μη διαθέσιμο έως τις 09/12/2024. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...