Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλημερα παιδια, ετσι απο περιεργια σας εχει καλεσει εισπρακτικη εταιρια για λογαριασμο που εχετε πληρωσει;

Πληρωνω τον λογαριασμο 2-3 μερες πριν την προθεσμια παντα αλλα στο ενδιαμεσο βγαινει ο επομενος οποτε λεει π.χ. 220 ευρω και  170 ληξιπροθεσμο (που δεν ειναι αφου πληρωθηκε). 

Δηλαδη τι καταντια ειναι αυτη :lol: εχω  μηνιαιο λογαριασμο.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Jordan1972 είπε

Καλημερα παιδια, ετσι απο περιεργια σας εχει καλεσει εισπρακτικη εταιρια για λογαριασμο που εχετε πληρωσει;

Πληρωνω τον λογαριασμο 2-3 μερες πριν την προθεσμια παντα αλλα στο ενδιαμεσο βγαινει ο επομενος οποτε λεει π.χ. 220 ευρω και  170 ληξιπροθεσμο (που δεν ειναι αφου πληρωθηκε). 

Δηλαδη τι καταντια ειναι αυτη :lol: εχω  μηνιαιο λογαριασμο.

Δεν με εχουν καλεσει αλλα πληρωνω τον λογαριασμο και 10 μερες πριν και παλι ερχετε ληξιπροθεσμος καθε μηνα. 

Δημοσ.
55 λεπτά πριν, vaggos88 είπε

Δεν με εχουν καλεσει αλλα πληρωνω τον λογαριασμο και 10 μερες πριν και παλι ερχετε ληξιπροθεσμος καθε μηνα. 

μπηπως εχεις ΚΟΤ?

Δημοσ.
2 ώρες πριν, vaggos88 είπε

5 ώρες πριν, Jordan1972 είπε

Μήπως η πληρωμή γίνεται σε ΕΛΤΑ / προποτζίδικο; Αν ναι, ενδέχεται αυτοί να μην πληρώνουν / καταχωρούν άμεσα την εξόφληση.

Η ίδια η ΔΕΗ τραβάει τα λεφτά από την πάγια την τελευταία μέρα (μεσημέρι κιόλας) και ποτέ δεν έχει φανεί ληξιπρόθεσμο στον επόμενο λογαριασμό.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 27/11/2024 στις 11:10 ΠΜ, idefixius είπε

ΥΓ. και μόλις ανανέωσα 2 συμβόλαια myHome Online για ένα έτος με την προαναφερόμενη τιμή.  Να σημειωθεί ότι μέχρι τώρα είχα τιμή μονάδας 0,17500 €/kWh (και 0,16600 €/kWh το νυχτερινό) οπότε θα υπάρχει το όφελος των 0,033 €/kWh σε σχέση με πέρσι.  

Με το που ανανέωσες σου έβαλε και το green pass μέσα; Εμένα μου το βάζει με δωρεάν τους 3 πρώτους μήνες, αλλά μετά θα φύγει;

Ενημέρωση από τη ΔΕΗ πως δε γίνεται να το ξεεπιλέξεις. Στον 3ο μήνα πρέπει να ξαναμπείς στο σάιτ και να συμπληρώσεις μια φόρμα που θα ζητάς να το σταματήσεις.

Επεξ/σία από djcat
  • Thanks 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, dtzgr είπε

Μήπως η πληρωμή γίνεται σε ΕΛΤΑ / προποτζίδικο; Αν ναι, ενδέχεται αυτοί να μην πληρώνουν / καταχωρούν άμεσα την εξόφληση.

Η ίδια η ΔΕΗ τραβάει τα λεφτά από την πάγια την τελευταία μέρα (μεσημέρι κιόλας) και ποτέ δεν έχει φανεί ληξιπρόθεσμο στον επόμενο λογαριασμό.

Με καρτα απο το site

Δημοσ.

Επειδή το χρονικό εύρος μέχρι να λήξει ο λογαριασμός σε ΚΟΤ είναι μεγαλύτερο.

Μέχρι να πληρωθεί ο προηγούμενος έχει εκδοθεί ο επόμενος, οπότε υπολογίζει και τον προηγούμενο ως ανεξόφλητο.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
Στις 2/12/2024 στις 11:32 ΠΜ, djcat είπε

Με το που ανανέωσες σου έβαλε και το green pass μέσα; Εμένα μου το βάζει με δωρεάν τους 3 πρώτους μήνες, αλλά μετά θα φύγει;

Ενημέρωση από τη ΔΕΗ πως δε γίνεται να το ξεεπιλέξεις. Στον 3ο μήνα πρέπει να ξαναμπείς στο σάιτ και να συμπληρώσεις μια φόρμα που θα ζητάς να το σταματήσεις.

Ναι, το green pass μπαίνει πλέον υποχρεωτικά.  Από εκεί και πέρα ή βρίσκεις κάνα κουπονάκι μέσω του προγράμματος the Green City (τα έβλεπα και δεν τους έδινα σημασία και τώρα που τα χρειάζομαι δε μπορώ να τα βρω 🤢 ) ή κάνεις διακοπή πριν το τρίμηνο αλλά δεν ξέρω αυτήν τη στιγμή πώς  :) 

Δημοσ.

Παιδιά τα φώτα σας

Είναι σωστό να προσθέτουν ημερήσιο και νυχτερινό μετρητή και να το χρεώνουν σαν χρέωση ενέργειας ημέρας

2024-12-04_083222.png

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, TOTHS-12 είπε

Παιδιά τα φώτα σας

Είναι σωστό να προσθέτουν ημερήσιο και νυχτερινό μετρητή και να το χρεώνουν σαν χρέωση ενέργειας ημέρας

2024-12-04_083222.png

δεν έχει την ίδια χρέωση αυτό που λέει εννοεί ολόκληρη την ημέρα και όχι το ημερήσιο τιμολόγιο ...

αλλά όπως το βλέπω το νυχτερινό είναι πιο ακριβό από το ημερήσιο...χαχαχα ωραία η δεή....

μάλλον πρέπει να κοιτάξεις κάποιο άλλο πρόγραμμα γιατί αυτό δεν σε συμφέρει...

ακου εκεί το νυχτερινό πιο ακριβό από το ημερήσιο....χαχαχα με ξεπερνάει....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα εντέλει με τα τωρινά δεδομένα χρεώσεων των μπλε και κίτρινων τι συμφέρει για Γ1 με κατω απο 500 kwh το μηνα, και αν ειναι μπλε ποιο απο τα δυο online η enter γιατι είναι λιγο μπέρδεμα!

Στις 27/11/2024 στις 11:10 ΠΜ, idefixius είπε

Σύμφωνα με τους όρους της σύμβασης και το Άρθρο 5 - Διάρκεια ισχύος της Σύμβασης:

5.1 Η Σύμβαση Προμήθειας έχει αόριστη διάρκεια με ελάχιστο χρόνο ισχύος ενός (1) έτους από την ημερομηνία υπογραφής της και από τους δύο Συμβαλλόμενους. Μετά τη λήξη του έτους, η Σύμβαση ανανεώνεται αυτομάτως σε ετήσια βάση με την επιφύλαξη των δικαιωμάτων καταγγελίας που αναφέρονται στην παρούσα ....

Άρα ανανεώνεται αυτόματα προφανώς με την τρέχουσα εκείνη τη στιγμή τιμή.

---------------------

Και επειδή λήγει και η δική μου σε λίγες μέρες και επειδή κάτι μου λέει ότι τον Δεκέμβριο οι τιμές θα ανέβουν, λέω να ανανεώσω τώρα με την τρέχουσα τιμή των 0,14200 €/kWh (και 0,13200 €/kWh το νυχτερινό) για να μη βρεθώ προ εκπλήξεων :D 

ΥΓ. και μόλις ανανέωσα 2 συμβόλαια myHome Online για ένα έτος με την προαναφερόμενη τιμή.  Να σημειωθεί ότι μέχρι τώρα είχα τιμή μονάδας 0,17500 €/kWh (και 0,16600 €/kWh το νυχτερινό) οπότε θα υπάρχει το όφελος των 0,033 €/kWh σε σχέση με πέρσι.  

Καλησπέρα εντέλει με τα τωρινά δεδομένα χρεώσεων των μπλε και κίτρινων τι συμφέρει για Γ1 με κατω απο 500 kwh το μηνα, και αν ειναι μπλε ποιο απο τα δυο online η enter γιατι είναι λιγο μπέρδεμα!

Επεξ/σία από Diotheworld

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...