alexander098 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 Ρε παιδιά πόσο καιρό κάνει αναβάθμιση η ΔΕΗ; Θέλω να κάνω εγγραφή και δεν γίνεται 2
Jordan1972 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 Καλημερα παιδια, ετσι απο περιεργια σας εχει καλεσει εισπρακτικη εταιρια για λογαριασμο που εχετε πληρωσει; Πληρωνω τον λογαριασμο 2-3 μερες πριν την προθεσμια παντα αλλα στο ενδιαμεσο βγαινει ο επομενος οποτε λεει π.χ. 220 ευρω και 170 ληξιπροθεσμο (που δεν ειναι αφου πληρωθηκε). Δηλαδη τι καταντια ειναι αυτη εχω μηνιαιο λογαριασμο.
vaggos88 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 3 ώρες πριν, Jordan1972 είπε Καλημερα παιδια, ετσι απο περιεργια σας εχει καλεσει εισπρακτικη εταιρια για λογαριασμο που εχετε πληρωσει; Πληρωνω τον λογαριασμο 2-3 μερες πριν την προθεσμια παντα αλλα στο ενδιαμεσο βγαινει ο επομενος οποτε λεει π.χ. 220 ευρω και 170 ληξιπροθεσμο (που δεν ειναι αφου πληρωθηκε). Δηλαδη τι καταντια ειναι αυτη εχω μηνιαιο λογαριασμο. Δεν με εχουν καλεσει αλλα πληρωνω τον λογαριασμο και 10 μερες πριν και παλι ερχετε ληξιπροθεσμος καθε μηνα.
megapaixtaras Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 55 λεπτά πριν, vaggos88 είπε Δεν με εχουν καλεσει αλλα πληρωνω τον λογαριασμο και 10 μερες πριν και παλι ερχετε ληξιπροθεσμος καθε μηνα. μπηπως εχεις ΚΟΤ?
stapd_21 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 On 05/11/2024 at 09:17, kokos23 said: έχεις μήνυμα... Και μένα θα με ενδιέφερε το όνομα του φόρουμ...
dtzgr Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 2 ώρες πριν, vaggos88 είπε Δεν με εχουν καλεσει αλλα πληρωνω τον λογαριασμο και 10 μερες πριν και παλι ερχετε ληξιπροθεσμος καθε μηνα. 5 ώρες πριν, Jordan1972 είπε Πληρωνω τον λογαριασμο 2-3 μερες πριν την προθεσμια παντα αλλα στο ενδιαμεσο βγαινει ο επομενος οποτε λεει π.χ. 220 ευρω και 170 ληξιπροθεσμο (που δεν ειναι αφου πληρωθηκε). Μήπως η πληρωμή γίνεται σε ΕΛΤΑ / προποτζίδικο; Αν ναι, ενδέχεται αυτοί να μην πληρώνουν / καταχωρούν άμεσα την εξόφληση. Η ίδια η ΔΕΗ τραβάει τα λεφτά από την πάγια την τελευταία μέρα (μεσημέρι κιόλας) και ποτέ δεν έχει φανεί ληξιπρόθεσμο στον επόμενο λογαριασμό. 1
djcat Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Στις 27/11/2024 στις 11:10 ΠΜ, idefixius είπε ΥΓ. και μόλις ανανέωσα 2 συμβόλαια myHome Online για ένα έτος με την προαναφερόμενη τιμή. Να σημειωθεί ότι μέχρι τώρα είχα τιμή μονάδας 0,17500 €/kWh (και 0,16600 €/kWh το νυχτερινό) οπότε θα υπάρχει το όφελος των 0,033 €/kWh σε σχέση με πέρσι. Με το που ανανέωσες σου έβαλε και το green pass μέσα; Εμένα μου το βάζει με δωρεάν τους 3 πρώτους μήνες, αλλά μετά θα φύγει; Ενημέρωση από τη ΔΕΗ πως δε γίνεται να το ξεεπιλέξεις. Στον 3ο μήνα πρέπει να ξαναμπείς στο σάιτ και να συμπληρώσεις μια φόρμα που θα ζητάς να το σταματήσεις. Επεξ/σία 2 Δεκεμβρίου 2024 από djcat 1
Jordan1972 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 5 ώρες πριν, dtzgr είπε Μήπως η πληρωμή γίνεται σε ΕΛΤΑ / προποτζίδικο; Αν ναι, ενδέχεται αυτοί να μην πληρώνουν / καταχωρούν άμεσα την εξόφληση. Η ίδια η ΔΕΗ τραβάει τα λεφτά από την πάγια την τελευταία μέρα (μεσημέρι κιόλας) και ποτέ δεν έχει φανεί ληξιπρόθεσμο στον επόμενο λογαριασμό. Με καρτα απο το site
vaggos88 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 8 ώρες πριν, megapaixtaras είπε μπηπως εχεις ΚΟΤ? Εχω, γιατι να παιζει ρολο αυτο ομως?
phanispal Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 Επειδή το χρονικό εύρος μέχρι να λήξει ο λογαριασμός σε ΚΟΤ είναι μεγαλύτερο. Μέχρι να πληρωθεί ο προηγούμενος έχει εκδοθεί ο επόμενος, οπότε υπολογίζει και τον προηγούμενο ως ανεξόφλητο. 1 1
idefixius Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2024 Στις 2/12/2024 στις 11:32 ΠΜ, djcat είπε Με το που ανανέωσες σου έβαλε και το green pass μέσα; Εμένα μου το βάζει με δωρεάν τους 3 πρώτους μήνες, αλλά μετά θα φύγει; Ενημέρωση από τη ΔΕΗ πως δε γίνεται να το ξεεπιλέξεις. Στον 3ο μήνα πρέπει να ξαναμπείς στο σάιτ και να συμπληρώσεις μια φόρμα που θα ζητάς να το σταματήσεις. Ναι, το green pass μπαίνει πλέον υποχρεωτικά. Από εκεί και πέρα ή βρίσκεις κάνα κουπονάκι μέσω του προγράμματος the Green City (τα έβλεπα και δεν τους έδινα σημασία και τώρα που τα χρειάζομαι δε μπορώ να τα βρω 🤢 ) ή κάνεις διακοπή πριν το τρίμηνο αλλά δεν ξέρω αυτήν τη στιγμή πώς
Arkin Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2024 Μεχρι 10.01.2025 δωρεαν κουπονακι efood 5 ευρω απο τη ΔΕΗ. Μπαινετε στο myrewards κουπονια φαγητο και παιρνετε το κουπονι. Η απο το link που εχω πιο κατω. https://myrewardscoupons.dei.gr/singleOffer/fcba31fd13cd4babb5bb74a8fb7dae5f 1
TOTHS-12 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 Παιδιά τα φώτα σας Είναι σωστό να προσθέτουν ημερήσιο και νυχτερινό μετρητή και να το χρεώνουν σαν χρέωση ενέργειας ημέρας
kokos23 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 10 λεπτά πριν, TOTHS-12 είπε Παιδιά τα φώτα σας Είναι σωστό να προσθέτουν ημερήσιο και νυχτερινό μετρητή και να το χρεώνουν σαν χρέωση ενέργειας ημέρας δεν έχει την ίδια χρέωση αυτό που λέει εννοεί ολόκληρη την ημέρα και όχι το ημερήσιο τιμολόγιο ... αλλά όπως το βλέπω το νυχτερινό είναι πιο ακριβό από το ημερήσιο...χαχαχα ωραία η δεή.... μάλλον πρέπει να κοιτάξεις κάποιο άλλο πρόγραμμα γιατί αυτό δεν σε συμφέρει... ακου εκεί το νυχτερινό πιο ακριβό από το ημερήσιο....χαχαχα με ξεπερνάει....
Diotheworld Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα εντέλει με τα τωρινά δεδομένα χρεώσεων των μπλε και κίτρινων τι συμφέρει για Γ1 με κατω απο 500 kwh το μηνα, και αν ειναι μπλε ποιο απο τα δυο online η enter γιατι είναι λιγο μπέρδεμα! Στις 27/11/2024 στις 11:10 ΠΜ, idefixius είπε Σύμφωνα με τους όρους της σύμβασης και το Άρθρο 5 - Διάρκεια ισχύος της Σύμβασης: 5.1 Η Σύμβαση Προμήθειας έχει αόριστη διάρκεια με ελάχιστο χρόνο ισχύος ενός (1) έτους από την ημερομηνία υπογραφής της και από τους δύο Συμβαλλόμενους. Μετά τη λήξη του έτους, η Σύμβαση ανανεώνεται αυτομάτως σε ετήσια βάση με την επιφύλαξη των δικαιωμάτων καταγγελίας που αναφέρονται στην παρούσα .... Άρα ανανεώνεται αυτόματα προφανώς με την τρέχουσα εκείνη τη στιγμή τιμή. --------------------- Και επειδή λήγει και η δική μου σε λίγες μέρες και επειδή κάτι μου λέει ότι τον Δεκέμβριο οι τιμές θα ανέβουν, λέω να ανανεώσω τώρα με την τρέχουσα τιμή των 0,14200 €/kWh (και 0,13200 €/kWh το νυχτερινό) για να μη βρεθώ προ εκπλήξεων ΥΓ. και μόλις ανανέωσα 2 συμβόλαια myHome Online για ένα έτος με την προαναφερόμενη τιμή. Να σημειωθεί ότι μέχρι τώρα είχα τιμή μονάδας 0,17500 €/kWh (και 0,16600 €/kWh το νυχτερινό) οπότε θα υπάρχει το όφελος των 0,033 €/kWh σε σχέση με πέρσι. Καλησπέρα εντέλει με τα τωρινά δεδομένα χρεώσεων των μπλε και κίτρινων τι συμφέρει για Γ1 με κατω απο 500 kwh το μηνα, και αν ειναι μπλε ποιο απο τα δυο online η enter γιατι είναι λιγο μπέρδεμα! Επεξ/σία 4 Δεκεμβρίου 2024 από Diotheworld
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα