Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 26/11/2024 στις 7:55 ΠΜ, ev_trantos είπε

Γνωρίζει κάποιος τι γίνεται όταν λήξει το συμβόλαιο στο Online;

Συνεχίζεις με την τιμή που είχες ή ισχύουν αυτές που έχει το Online εκείνη την περίοδο;

Σύμφωνα με τους όρους της σύμβασης και το Άρθρο 5 - Διάρκεια ισχύος της Σύμβασης:

5.1 Η Σύμβαση Προμήθειας έχει αόριστη διάρκεια με ελάχιστο χρόνο ισχύος ενός (1) έτους από την ημερομηνία υπογραφής της και από τους δύο Συμβαλλόμενους. Μετά τη λήξη του έτους, η Σύμβαση ανανεώνεται αυτομάτως σε ετήσια βάση με την επιφύλαξη των δικαιωμάτων καταγγελίας που αναφέρονται στην παρούσα ....

Άρα ανανεώνεται αυτόματα προφανώς με την τρέχουσα εκείνη τη στιγμή τιμή.

---------------------

Και επειδή λήγει και η δική μου σε λίγες μέρες και επειδή κάτι μου λέει ότι τον Δεκέμβριο οι τιμές θα ανέβουν, λέω να ανανεώσω τώρα με την τρέχουσα τιμή των 0,14200 €/kWh (και 0,13200 €/kWh το νυχτερινό) για να μη βρεθώ προ εκπλήξεων :D 

ΥΓ. και μόλις ανανέωσα 2 συμβόλαια myHome Online για ένα έτος με την προαναφερόμενη τιμή.  Να σημειωθεί ότι μέχρι τώρα είχα τιμή μονάδας 0,17500 €/kWh (και 0,16600 €/kWh το νυχτερινό) οπότε θα υπάρχει το όφελος των 0,033 €/kWh σε σχέση με πέρσι.  

Επεξ/σία από idefixius
  • Thanks 2
  • Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μετα τη ληξη του χρονου ομως, το ερωτημα ειναι,

ανανεωνεται, μεταβαινει, το υπαρχον προγραμμα καποιου στο ιδιο προγραμμα, απλα με νεες τιμες,

ή πανε ολα στο πρασινο;

Το μπλε μου που θα ληξει σε λιγους μηνες, θα παραμεινει μπλε, ή θα γινει πρασινο;

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ειδικοί όροι σύμβασης Προμήθειας ΔΕΗ myHome Online Άρθρο 5. Ανανέωση Σύμβασης:

5.1 Μετά το πέρας της αρχικής διάρκειας της Σύμβασης, η οποία ορίζεται σύμφωνα με το άρθρο 1 των παρόντων Ειδικών Όρων σε δώδεκα (12) μήνες και εφόσον δεν έχει ασκηθεί το δικαίωμα καταγγελίας κατ’ εφαρμογή των άρθρων 8.1, 8.2, 8.3 και 11 των Γενικών Όρων Προμήθειας, θα εφαρμόζεται η βασική τιμολόγηση, η οποία συνίσταται σε μηνιαίο πάγιο και κυμαινόμενη χρέωση ενέργειας, η οποία θα είναι διαθέσιμη στην ιστοσελίδα www.dei.gr

Επεξ/σία από idefixius
  • Like 1
Δημοσ.
1 hour ago, idefixius said:

Ειδικοί όροι σύμβασης Προμήθειας ΔΕΗ myHome Online Άρθρο 5. Ανανέωση Σύμβασης:

5.1 Μετά το πέρας της αρχικής διάρκειας της Σύμβασης, η οποία ορίζεται σύμφωνα με το άρθρο 1 των παρόντων Ειδικών Όρων σε δώδεκα (12) μήνες και εφόσον δεν έχει ασκηθεί το δικαίωμα καταγγελίας κατ’ εφαρμογή των άρθρων 8.1, 8.2, 8.3 και 11 των Γενικών Όρων Προμήθειας, θα εφαρμόζεται η βασική τιμολόγηση, η οποία συνίσταται σε μηνιαίο πάγιο και κυμαινόμενη χρέωση ενέργειας, η οποία θα είναι διαθέσιμη στην ιστοσελίδα www.dei.gr

Χρωμα θελω!

Αρκετα με το πασπαλισμα. Το ιδιο ρωτας και στο γκισε της δεη, και σου μιλανε με το χρησμο της Πυθιας.

Μπλε--> Μπλε

ή

Μπλε --> Πράσινο;

Δημοσ.
3 ώρες πριν, idefixius είπε

Σύμφωνα με τους όρους της σύμβασης και το Άρθρο 5 - Διάρκεια ισχύος της Σύμβασης:

5.1 Η Σύμβαση Προμήθειας έχει αόριστη διάρκεια με ελάχιστο χρόνο ισχύος ενός (1) έτους από την ημερομηνία υπογραφής της και από τους δύο Συμβαλλόμενους. Μετά τη λήξη του έτους, η Σύμβαση ανανεώνεται αυτομάτως σε ετήσια βάση με την επιφύλαξη των δικαιωμάτων καταγγελίας που αναφέρονται στην παρούσα ....

Άρα ανανεώνεται αυτόματα προφανώς με την τρέχουσα εκείνη τη στιγμή τιμή.

---------------------

Και επειδή λήγει και η δική μου σε λίγες μέρες και επειδή κάτι μου λέει ότι τον Δεκέμβριο οι τιμές θα ανέβουν, λέω να ανανεώσω τώρα με την τρέχουσα τιμή των 0,14200 €/kWh (και 0,13200 €/kWh το νυχτερινό) για να μη βρεθώ προ εκπλήξεων :D 

ΥΓ. και μόλις ανανέωσα 2 συμβόλαια myHome Online για ένα έτος με την προαναφερόμενη τιμή.  Να σημειωθεί ότι μέχρι τώρα είχα τιμή μονάδας 0,17500 €/kWh (και 0,16600 €/kWh το νυχτερινό) οπότε θα υπάρχει το όφελος των 0,033 €/kWh σε σχέση με πέρσι.  

αφου στο σαιτ της δεη αναφερει οτι λογω αναβαθμισης συστηματων !!! δεν δεχεται νεα συμβολαια πως τα ανανεωσες         τηλεφωνικα?

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα. Συγνώμη αν έχει απαντηθεί σε προηγούμενες σελίδες αλλά ποια η διαφορά ανάμεσα σε myhomeonline και myhomeenter στα μπλε? Σε 6 μέρες τελειώνει το κυμαινομενο και σκέφτομαι να πάω στο μπλε. Η διαχείριση και η πληρωμή των λογαριασμών γίνεται μέσω της εφαρμογής αν παίζει ρόλο. Ευχαριστώ 

Δημοσ.
11 minutes ago, mrvaggos said:

Καλησπέρα. Συγνώμη αν έχει απαντηθεί σε προηγούμενες σελίδες αλλά ποια η διαφορά ανάμεσα σε myhomeonline και myhomeenter στα μπλε? Σε 6 μέρες τελειώνει το κυμαινομενο και σκέφτομαι να πάω στο μπλε. Η διαχείριση και η πληρωμή των λογαριασμών γίνεται μέσω της εφαρμογής αν παίζει ρόλο. Ευχαριστώ 

1.5 ευρώ διαφορά στο πάγιο (φτηνότερο το online).

To enter έχει τιμή όλη μέρα 0.145.

Το οnline 0.142 τη μέρα, και 0.132 τη νύχτα

Σκύλλα και Χάρυβδη, αυτή είναι η διαφορά. Και τα 2 είναι ακριβά συγκριτικά με άλλα προγράμματα της αγοράς.

Εδώ έχω γράψει μια σούμα που έγραψα πρόσφατα για τα καλύτερα απ'τους εναλλακτικούς..

• Thanks 2
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, ekrepali είπε

1.5 ευρώ διαφορά στο πάγιο (φτηνότερο το online).

To enter έχει τιμή όλη μέρα 0.145.

Το οnline 0.142 τη μέρα, και 0.132 τη νύχτα

Σκύλλα και Χάρυβδη, αυτή είναι η διαφορά. Και τα 2 είναι ακριβά συγκριτικά με άλλα προγράμματα της αγοράς.

Εδώ έχω γράψει μια σούμα που έγραψα πρόσφατα για τα καλύτερα απ'τους εναλλακτικούς..

Ευχαριστώ για την απάντηση. Κοιτάω μόνο για ΔΕΗ οπότε θα δω ποιο από τα δύο προγράμματα θα επιλέξω 

Δημοσ.
1 minute ago, mrvaggos said:

Ευχαριστώ για την απάντηση. Κοιτάω μόνο για ΔΕΗ οπότε θα δω ποιο από τα δύο προγράμματα θα επιλέξω 

Αναλογως τη τιμη που θα ανακοινωθεί στο πράσινο, και την επιδότηση που θα ανακοινωθεί απ'τη κυβέρνηση... μπορεί τα κυμαινόμενα να έχουν χαμηλότερη τιμή απ'τα σταθερά. Ειδικά αν έχεις ΚΟΤ σίγουρα θα δώσουν και έξτρα επιδότηση.

Δημοσ.
15 ώρες πριν, mindreader είπε

Χρωμα θελω!

Αρκετα με το πασπαλισμα. Το ιδιο ρωτας και στο γκισε της δεη, και σου μιλανε με το χρησμο της Πυθιας.

Μπλε--> Μπλε

ή

Μπλε --> Πράσινο;

Μπλε - > Πράσινο. 

Άμα θες να πας πάλι στο νέο μπλε, τότε εσύ ο ίδιος κάνεις νέα αίτηση για το νέο μπλε. Δεν σε βάζει η ΔΕΗ αυτόματα στο νέο μπλε. 

• Like 2
Δημοσ.
8 ώρες πριν, idefixius είπε

η ανανέωση δεν είναι νέο συμβόλαιο, απλά μπήκα στο mydei και έκανα την ανανέωση :) 

Σε ποιο σημειο ακριβως στο site βρηκες την επιλογη για αναεωση? εμενα ληγει τον Μαρτιο μηπως για αυτο δεν εχω επιλογη?

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Amaretos είπε

Σε ποιο σημειο ακριβως στο site βρηκες την επιλογη για αναεωση? εμενα ληγει τον Μαρτιο μηπως για αυτο δεν εχω επιλογη?

Οι παροχές μου ---> Περισσότερα ---> (επιλέγεις το πρόγραμμά σου) ---> Ανανέωση

• Like 2
Δημοσ.
Στις 28/11/2024 στις 2:22 ΜΜ, idefixius είπε

Οι παροχές μου ---> Περισσότερα ---> (επιλέγεις το πρόγραμμά σου) ---> Ανανέωση

αν ανανεωσεις μεσω σαιτ οπως προανεφερες παιρνεις τα 30 ευ.σαν νεος πελατης?

Δημοσ.

Τον προηγούμενο μήνα πήρα τηλέφωνο την δεη Στο 800-900-1000   και ζήτησα να διακόψω το online  που λήγει μεσα  του δεκέμβρη και  έχει τιμή 0,17 και να κάνω καινούργιο με την τιμή 0,14 έγινε άμεσα από αυτούς την ίδια στιγμή και μου έδωσαν και 30€ μπόνους

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...