Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γνωρίζει κάποιος τι γίνεται όταν λήξει το συμβόλαιο στο Online;

Συνεχίζεις με την τιμή που είχες ή ισχύουν αυτές που έχει το Online εκείνη την περίοδο;

• Like 1
  • Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Arkin είπε

Κυριολεκτικα τουλαχιστον για ΔΕΗ. Εχω ησυχασει. Ειμαι καθε μηνα σταθερα 75 ευρω με δημο ερτ μεσα 25 ευρω οποτε 50αρικο το μηνα 600 το χρονο με 265kw καθε μηνα το 1/3 κοντα νυχτερινες. 3.5 παγιο πηραμε και το 50αρικο οταν το καναμε μια χαρα. Ξενοιαζεις οπως και να εχει. Εναλλακτικοι θα εχουν και πολυ φθηνοτερα αλλα δεν εμπιστευομαι εχουν ακουσει τρελα νουμερα και αν δεν τρεχεις συνεχεια δεν βγαζεις ακρη. 

3,5 πάγιο;;;;;;;

Δημοσ.

Έχω το Γ1/Γ1Ν και έχω προσφορά να πάω στο online με 80 ευρώ μείον . Μένω όπως είμαι η κάνω συμβόλαιο μπλέ?

Δημοσ.
1 hour ago, maqqis said:

Έχω το Γ1/Γ1Ν και έχω προσφορά να πάω στο online με 80 ευρώ μείον . Μένω όπως είμαι η κάνω συμβόλαιο μπλέ?

Προσφορά πως? Σε καλεσαν τηλεφωνικα απο συνεργατη? Τι τιμη κιλοβατωρας σου εδωσαν? Τι παγιο?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
53 λεπτά πριν, ekrepali είπε

@turbat0s τι έγινε τελικά μετά τη λήξη του προγράμματος;

Την θυμάσαι την περίπτωσή μου... 

Λοιπόν, στις 21 Νοέμβρη έπαψε να εμφανίζεται η ημερομηνία λήξης (που ήταν η 20 Νοε)  και  πλέον εμφανίζεται μόνο το όνομα του προγράμματος, χωρίς ημερομηνία.

Οπότε σε λίγες μέρες περιμένω τον επόμενο λογαριασμό, ώστε να δω πώς θα τιμολογήσουν το τελευταίο 10ήμερο..

IMG_20241126_220249.jpg

Επεξ/σία από turbat0s
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
46 λεπτά πριν, Sebu είπε

Προσφορά πως? Σε καλεσαν τηλεφωνικα απο συνεργατη? Τι τιμη κιλοβατωρας σου εδωσαν? Τι παγιο?

Τηλεφωνικά απο ΔΕΗ είπαν, δεν μπορούσα να μιλήσω όταν με κάλεσε η κυρία, αλλά κράτησα τη προσφορά των 80 ευρώ αντί των 30 που αναγράφεται στο site. Φαντάζομαι είναι για τη τρέχουσα τιμή κιλοβατώρας στο μπλέ. 

Θα πάρω τηλ αύριο να ρωτήσω 

Αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν οτι η προσφορά αφορούσε τη μία απο τις 3 παροχές μου και όχι όλες

Επεξ/σία από maqqis
  • Thanks 1
Δημοσ.
12 minutes ago, turbat0s said:

Την θυμάσαι την περίπτωσή μου... 

Λοιπόν, στις 21 Νοέμβρη έπαψε να εμφανίζεται η ημερομηνία λήψης (που ήταν η 20 Νοε)  και  πλέον εμφανίζεται μόνο το όνομα του προγράμματος, χωρίς ημερομηνία.

Οπότε σε λίγες μέρες περιμένω τον επόμενο λογαριασμό, ώστε να δω πώς θα τιμολογήσουν το τελευταίο 10ήμερο..

Λογικά σε πήγανε αορίστου στη καινούργια τιμή... αλλά πλάκα θα'χει να μπήκες αορίστου στο 0.095 😁

Δημοσ.
Μόλις τώρα, ekrepali είπε

Λογικά σε πήγανε αορίστου στη καινούργια τιμή... αλλά πλάκα θα'χει να μπήκες αορίστου στο 0.095 😁

Είναι αορίστου το καινούριο online?

Να σου στείλω ένα pm όταν βγει ο λογαριασμός ώστε να με συμβουλεύσεις?

Δημοσ.
1 minute ago, turbat0s said:

Είναι αορίστου το καινούριο online?

Ημερομηνία λήξης έχει το πρόγραμμα όταν υπογράφεις σύμβαση. Όταν λήγει, ανανεώνεται αορίστου (χωρίς ρήτρα) για 1 χρόνο... αλλιώς αν στείλεις γραπτώς ότι δεν επιθυμείς ανανέωση, σου κόβουν το ρεύμα.

Οπότε το ερώτημα είναι είναι αν είσαι αορίστου στη νέα τιμή του Online, ή αν σε πήγανε αορίστου σε πράσινο, ή αν έχει πάλι bug.

• Thanks 1
Δημοσ.
23 minutes ago, maqqis said:

Τηλεφωνικά απο ΔΕΗ είπαν, δεν μπορούσα να μιλήσω όταν με κάλεσε η κυρία, αλλά κράτησα τη προσφορά των 80 ευρώ αντί των 30 που αναγράφεται στο site. Φαντάζομαι είναι για τη τρέχουσα τιμή κιλοβατώρας στο μπλέ. 

Θα πάρω τηλ αύριο να ρωτήσω 

Αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν οτι η προσφορά αφορούσε τη μία απο τις 3 παροχές μου και όχι όλες

Αρα προφανως 3ο τηλεφωνικο κεντρο στο οποιο εχουν ανατεθει συγκεκριμενες παροχες/συμβολαια και για αυτο δεν εχει εικονα και των 3 παροχων σου. Αν ηταν απευθειας απο τη ΔΕΗ θα ειχαν εικονα για ολες τις παροχες.

Απλα προσεξε να ειναι οντως για ΔΕΗ η προσφορα γιατι το καλοκαιρι επ'ευκαιρια της προσφορας που ετρεχε η ΔΕΗ εμφανιστηκαν διαφορα τηλεφωνικα κεντρα που επικαλουνταν οτι πουλανε πακετο στα 0,09 για λογαριασμο της ΔΕΗ σταθερο απευθυνομενοι κυριως σε ηλικιωμενους ανω των 70 και οταν αυτοι ζητουσαν εγγραφως πληροφοριες ή προσφορα σε μεηλ οι υπαλληλοι δεν τους ξαναειχαν ποτέ νεα.

• Like 1
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, idefixius είπε

Τι πράγμα θέλεις να δεις?  

Σε μπλε φαντάζομαι θα εννοεί;

(Αυτό με απασχολεί και εμένα)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...