Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Jackob2 είπε

Τι να περιμένει όποιος μπαίνει σε καθεστώς Καθολικής Υπηρεσίας;

Διπλάσιες τιμές πάγια, κτλπ... 

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
20 ώρες πριν, thanassis_33 είπε

γιατί σταμάτησε το πολύ χρήσιμο excel με όλες τις τιμές?

έχουν μεταπηδήσει σε έταιρο φόρουμ και οι δύο...

αν μπεις σε ΡΑΕ θα δεις τις τιμές, έχει επιλογή να βάλεις τους μήνες που θες κλπ  όχι αναλυτικότατο όπως των παιδιών αλλά βγάζεις άκρη...

τέλος να σημειώσω, προσέξτε τους λογαριασμούς, έχω 2 έναντι (μηνιαία και καλά μέτρηση) η σύζυγος λέει ότι έχουν περάσει και μετρήσει το θυμάται, αλλά δεν ενημέρωσαν προφανώς τον πάροχο, αποτέλεσμα να είμαι στον τρίτο μήνα με τις εξής καταναλώσεις 202+178+350 ενώ αυτοί μετά από τηλέφωνο που έδωσα εγώ μέτρηση βλέπουν 730, μου είπαν ότι θα αφαιρεθούν τα 202+178 άρα θα μείνει το υπόλοιπο 350 για τον οκτώβρη. 

Το ελπίζω τους αναφέρω στο τηλέφωνο καθώς στη δεη στο κίτρινο που είμαι, αναφέρει έως 500 το μήνα, δεν πιστεύω να δω καμία τρελή χρέωση...

και το άλλο που ανάφερα είναι ότι ευτυχώς που η δεή έχει σχεδόν την ίδια τιμή το τρίμηνο αυτό αλλιώς τι θα γινόταν; τι θα με χρέωναν;

λέτε να κάνω αναφορά στη ΡΑΕ;  

Δημοσ.
41 λεπτά πριν, kokos23 είπε

τέλος να σημειώσω, προσέξτε τους λογαριασμούς, έχω 2 έναντι (μηνιαία και καλά μέτρηση) η σύζυγος λέει ότι έχουν περάσει και μετρήσει το θυμάται, αλλά δεν ενημέρωσαν προφανώς τον πάροχο, αποτέλεσμα να είμαι στον τρίτο μήνα με τις εξής καταναλώσεις 202+178+350 ενώ αυτοί μετά από τηλέφωνο που έδωσα εγώ μέτρηση βλέπουν 730, μου είπαν ότι θα αφαιρεθούν τα 202+178 άρα θα μείνει το υπόλοιπο 350 για τον οκτώβρη. 

Το ελπίζω τους αναφέρω στο τηλέφωνο καθώς στη δεη στο κίτρινο που είμαι, αναφέρει έως 500 το μήνα, δεν πιστεύω να δω καμία τρελή χρέωση...

και το άλλο που ανάφερα είναι ότι ευτυχώς που η δεή έχει σχεδόν την ίδια τιμή το τρίμηνο αυτό αλλιώς τι θα γινόταν; τι θα με χρέωναν;

Κατέβασε την εφαρμογή του ΔΕΔΔΗΕ να δεις ποιες ακριβώς και πότε είναι οι μετρήσεις του. 

• Like 1
Δημοσ.
Στις 1/11/2024 στις 11:56 ΠΜ, motoboots είπε

Πώς το εννοείς; Φτάνει να πληρώνεις λιγότερα; Δεν μπορείς άλλο να πληρώνεις π.χ. 0,08 €/kWh και θές να πληρώνεις 0,15 €/kWh ? :lol:

έχω κάνει τον τουρισμό μου, βαρέθηκα κάθε μήνα να ψάχνω το λάθος (ναι ήταν αρκετά), στην αλλαγή παρόχου να σου βάζουν άλλες χρεώσεις γιατί σε άφηναν για κανά 2 μήνες χωρίς λογαριασμό μέχρι να γίνει η αλλαγή με αποτέλεσμα να σου έρχεται μετά ψηλή κατανάλωση - τιμή , να κάνω αιτήματα στη ΡΑΕ, άσε που σταμάτησαν τα καλά δώρα ...

στις 250 kwh που παίζω η διαφορά μικρή για να είμαι συνέχεια πάνω από ένα λογαριασμό να ψάχνω, έχω και άλλα πράγματα να ασχοληθώ...

2 λεπτά πριν, motoboots είπε

Κατέβασε την εφαρμογή του ΔΕΔΔΗΕ να δεις ποιες ακριβώς και πότε είναι οι μετρήσεις του. 

ωωω δεν το ήξερα αυτό!

ευχαριστώ...

οκ είναι όπως μου το είπαν δεν έχουν καταχωρηθεί 2 μήνες, δεν ξέρω γιατί, πάλι θα τα κάνουμε μόνοι μας και θα τους πληρώνουμε...

όπως και νάχει ευχαριστώ και πάλι

Δημοσ.
48 λεπτά πριν, kokos23 είπε

έχουν μεταπηδήσει σε έταιρο φόρουμ και οι δύο...

αν μπεις σε ΡΑΕ θα δεις τις τιμές, έχει επιλογή να βάλεις τους μήνες που θες κλπ  όχι αναλυτικότατο όπως των παιδιών αλλά βγάζεις άκρη...

Καλημέρα. Μπορείς να μας πεις το φόρουμ έστω να τα βρούμε. Και αν δεν γίνεται δημόσια σε προσωπικό μήνυμα .! Σε ευχαριστώ πολύ! 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, NikosRocknRolla είπε

Καλημέρα. Μπορείς να μας πεις το φόρουμ έστω να τα βρούμε. Και αν δεν γίνεται δημόσια σε προσωπικό μήνυμα .! Σε ευχαριστώ πολύ! 

έχεις μήνυμα...

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

ειδα τυχαια οτι τα τετραγωνικα του σπιτιου ειναι λαθος δηλωμενα 200 αντι για 230 στον δημο για τα δημοτικα τελη? για να δηλωσω τα σωστα θελει σχεδιο απο μηχανικο? Δημοτικα τελη πληρωνω λιγα λογω αναπηριας

Δημοσ.
3 ώρες πριν, lak10 είπε

ειδα τυχαια οτι τα τετραγωνικα του σπιτιου ειναι λαθος δηλωμενα 200 αντι για 230 στον δημο για τα δημοτικα τελη? για να δηλωσω τα σωστα θελει σχεδιο απο μηχανικο? Δημοτικα τελη πληρωνω λιγα λογω αναπηριας

Παλιοτερα απλα τα δηλωνες στον δημο ετσι απλα.στο ε9 και κτηματολογιο τα εχεις σωστα;ισως σου ζητησουν χαρτι ε9

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Giannis80x είπε

Παλιοτερα απλα τα δηλωνες στον δημο ετσι απλα.στο ε9 και κτηματολογιο τα εχεις σωστα;ισως σου ζητησουν χαρτι ε9

Ναι εκει ειναι σωστα δηλωμενα. μηπως μου ζητησουν σχεδιο απο μηχανικο και βαλω εξοδα στο κεφαλι μου φοβαμαι

Δημοσ.
23 ώρες πριν, lak10 είπε

Ναι εκει ειναι σωστα δηλωμενα. μηπως μου ζητησουν σχεδιο απο μηχανικο και βαλω εξοδα στο κεφαλι μου φοβαμαι

Οχι δεν ζητανε.

Δημοσ.

Καλησπέρα, με ΚΟΤ γιατι εκδόθηκε λογαριασμός έναντι έτσι;
Τι διαχωρίζει τις 49 από τις 295 κιλοβατόρες και έχουν άλλη τιμή και δεν παίρνουν την έκπτωση του ΚΟΤ;
Κατανάλωση Ηλεκτρικής Ενέργειας 423 kWh Περίοδος Κατανάλωσης 03/10/2024 - 05/11/2024
image.png.73bfbe4b3ff6a43fbfae2abd429506a9.png

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Τελικα, το αφηγημα με τα 'χρωματα' στα τιμολογια, δεν τους βγηκε καλα; Αλλαζουν/καταργουνται, μεσα σε ενα ετος απο τοτε που μας πιπιλισαν τα μυαλα και τα αυτια, για το ποσο συμφερον ειναι για τον καταναλωτη;

• Like 3
Δημοσ.

προς ενημέρωση:

μικρή αναδρομή, δεν έχουν μετρήσει 3 μήνες, πριν μία βδομάδα περίπου έστειλα στον δεδδηε μέτρηση, πήρα και τη δεή και ενημέρωσα και κοιμήθηκα ήσυχος...

εχθές ήρθε ένας του δεδδηε να πάρει μέτρηση!!!

βρε καλώστον του λέω, ερώτηση, αν δεν μας βρίσκετε εδώ τι γίνεται; αφήνουμε σημείωμα, οκ εγώ 3 μήνες σημείωμα γιοκ, το βλέπω μου λέει έχετε 800κβω ...

έδωσα μέσω τηλεφώνου ένδειξη, δεν μετράει κύριε μου λέει, μόνο η δική μας ένδειξη περνάει...

δεν ξέρω τι θα γίνει θέλω να επιμεριστούν οι κιλοβατώρες στους 3 μήνες, αλλιώς θα κάνω αίτημα στη ΡΑΕ...

το σημειώνω αλλά είναι θέμα της δεη...έχω ενημερώσει και αυτούς....

για να δούμε....

μπορώ να κάνω κάτι άλλο;

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, kokos23 είπε

προς ενημέρωση:

μικρή αναδρομή, δεν έχουν μετρήσει 3 μήνες, πριν μία βδομάδα περίπου έστειλα στον δεδδηε μέτρηση, πήρα και τη δεή και ενημέρωσα και κοιμήθηκα ήσυχος...

εχθές ήρθε ένας του δεδδηε να πάρει μέτρηση!!!

βρε καλώστον του λέω, ερώτηση, αν δεν μας βρίσκετε εδώ τι γίνεται; αφήνουμε σημείωμα, οκ εγώ 3 μήνες σημείωμα γιοκ, το βλέπω μου λέει έχετε 800κβω ...

έδωσα μέσω τηλεφώνου ένδειξη, δεν μετράει κύριε μου λέει, μόνο η δική μας ένδειξη περνάει...

δεν ξέρω τι θα γίνει θέλω να επιμεριστούν οι κιλοβατώρες στους 3 μήνες, αλλιώς θα κάνω αίτημα στη ΡΑΕ...

το σημειώνω αλλά είναι θέμα της δεη...έχω ενημερώσει και αυτούς....

για να δούμε....

μπορώ να κάνω κάτι άλλο;

Καλημερα... Για ποια περιοχη μιλαμε; Που δεν εχουν περασει...  Αυτο θα το κανει ο παροχος  ΔΕΗ..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, takoulou είπε

Καλημερα... Για ποια περιοχη μιλαμε; Που δεν εχουν περασει...  Αυτο θα το κανει ο παροχος  ΔΕΗ..

κέντρο αθήνας, περνούσαν κανονικά, ξαφνικά εξαφανίστηκαν για 3 μήνες ...ο δεδδηε είναι υπεύθυνος...μίλησα και με τη δεη και μου είπαν ότι αρμόδια είναι ο δεδδηε

Επεξ/σία από kokos23

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...