Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Silenzio είπε

τον Αύγουστο νομίζω που με πήραν απο ΔΕΗ μου πρότειναν 14,5 σταθερή χρέωση για ένα χρόνο, τότε είχα πληρώσει για το προηγούμενο μήνα 15,5 τη κιλοβατώρα, οπότε μου φάνηκε καλό. Ήξερες εσύ τότε οτι τώρα θα έχει 0,09 αλλού ?

Δεν το ήξερα βέβαια αλλά το υποψιαζόμουν. Το έμαθα το Αύγουστο-Σεπτέμβριο που άρχισαν όλοι οι πάροχοι να βγάζουν προσφορές σε κίτρινα τιμολόγια με fixed τιμές, αυτά τα κίτρινα mixed όπως τα έλεγαν.

1 ώρα πριν, Silenzio είπε

Εσυ τον Αύγουστο είχες λογαριασμό με 0,08 ή 0,09 ?

Πήγα  Ηρων που είχε 0,09κάτι (στην πράξη 0,11 γιατί κλέβουν τη συνέπεια) μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου και μετά στη Volton με δώρο τα πάγια και σταθερό 0,0936 μέχρι τέλος της χρονιάς (+50€ δωροεπιταγή σκρουτζ). Τελική τιμή τα 0,0936, εδώ δεν έχει συνέπειες. ;)

1 ώρα πριν, phanispal είπε

Μπορεί επειδή κάποιοι έχουν κι άλλα πράγματα να κάνουν απ' το να κοιτάνε τιμές και προσφορές κάθε μέρα και να πηδάνε από πάροχο σε πάροχο κάθε μήνα και να μπλέκουν με ρήτρες και πρόστιμα πρόωρης αποχώρησης μπλα μπλα μπλα.

Αυτά ήταν για 2 μήνες και το άλλο για 3 μήνες. Δηλαδή κάπως χαλαρώνεις για 2 ή 3 μήνες. Δεν ασχολείσαι κάθε μήνα.

Επίσης είναι κίτρινα τιμολόγια οπότε δεν έχουν καμία ρήτρα.

Για 1 μήνα υπήρχαν και πιο φτηνά. Αυτοί που πήγαν Zenith με το -40% τους βγήκε 0,073/KWh ο Οκτώβρης αλλά αυτό ήταν για ένα μήνα και είναι για hard-core μεταπηδήσεις από πάροχο σε πάροχο.

1 ώρα πριν, phanispal είπε

Και άντε να βγει ο τελικός λογαριασμός και ωχ δε μου αφαίρεσαν εκείνο το ποσό και κάνε καταγγελία στη ΡΑΕ και το 'να και τ' άλλο και και και.

Δυστυχώς αυτό ισχύει. Θέλουν κυνήγι μερικές φορές γιατί είναι πονηροί απατεώνες.

Από την άλλη η ΔΕΗ όμως με +50% την KWh είναι τυπικός και νόμιμος απατεώνες. Σε γδέρνει νόμιμα.

• Like 1
  • Haha 1
  • Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγώ έκανα την σύμβαση στο ΔΕΗ my home στις 23/6/24 οπότε στις 23/1/25 μπορώ να αλλάξω και να πληρώσω 30€ ή πάει με τον μήνα οπότε και 1/1/25 μπορώ να φύγω 

IMG_4376.jpeg

Δημοσ.
1 ώρα πριν, kkatzos είπε

Δεν το ήξερα βέβαια αλλά το υποψιαζόμουν. Το έμαθα το Αύγουστο-Σεπτέμβριο που άρχισαν όλοι οι πάροχοι να βγάζουν προσφορές σε κίτρινα τιμολόγια με fixed τιμές, αυτά τα κίτρινα mixed όπως τα έλεγαν.

Πήγα  Ηρων που είχε 0,09κάτι (στην πράξη 0,11 γιατί κλέβουν τη συνέπεια) μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου και μετά στη Volton με δώρο τα πάγια και σταθερό 0,0936 μέχρι τέλος της χρονιάς (+50€ δωροεπιταγή σκρουτζ). Τελική τιμή τα 0,0936, εδώ δεν έχει συνέπειες. ;)

Αυτά ήταν για 2 μήνες και το άλλο για 3 μήνες. Δηλαδή κάπως χαλαρώνεις για 2 ή 3 μήνες. Δεν ασχολείσαι κάθε μήνα.

Επίσης είναι κίτρινα τιμολόγια οπότε δεν έχουν καμία ρήτρα.

Για 1 μήνα υπήρχαν και πιο φτηνά. Αυτοί που πήγαν Zenith με το -40% τους βγήκε 0,073/KWh ο Οκτώβρης αλλά αυτό ήταν για ένα μήνα και είναι για hard-core μεταπηδήσεις από πάροχο σε πάροχο.

Δυστυχώς αυτό ισχύει. Θέλουν κυνήγι μερικές φορές γιατί είναι πονηροί απατεώνες.

Από την άλλη η ΔΕΗ όμως με +50% την KWh είναι τυπικός και νόμιμος απατεώνες. Σε γδέρνει νόμιμα.

Από περιέργεια, τα έχεις βάλει κάτω να υπολογίσεις περίπου το κέρδος ανά μήνα;

Γιατί εγώ που απλώνω τα ψώνια της βδομάδας και του μήνα σε 5-6 σουπερμάρκετ ανάλογα με τις προσφορές και με κράζει η γυναίκα που πηγαινοέρχομαι παίζει να εξοικονομώ πολύ περισσότερα από σένα.

Δηλαδή καταντάει αστεία από ένα σημείο και μετά η αλλαγή παρόχων.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, phanispal είπε

Από περιέργεια, τα έχεις βάλει κάτω να υπολογίσεις περίπου το κέρδος ανά μήνα;

Αυτό εξαρτάται από την κατανάλωση κάθε μήνα. Αφού μιλάμε για σταθερές τιμές και ρυθμιζόμενες και δήμος είναι fixed είναι απλά ένας πολλαπλασιασμός.

9 λεπτά πριν, phanispal είπε

Γιατί εγώ που απλώνω τα ψώνια της βδομάδας και του μήνα σε 5-6 σουπερμάρκετ ανάλογα με τις προσφορές και με κράζει η γυναίκα που πηγαινοέρχομαι παίζει να εξοικονομώ πολύ περισσότερα από σένα.

Μπορείς να κάνεις και τα δύο ;)

Δημοσ.
2 ώρες πριν, GreekGames είπε

Εγώ έκανα την σύμβαση στο ΔΕΗ my home στις 23/6/24 οπότε στις 23/1/25 μπορώ να αλλάξω και να πληρώσω 30€ ή πάει με τον μήνα οπότε και 1/1/25 μπορώ να φύγω 

IMG_4376.jpeg

Ελέγχεις πάντοτε την ημερομηνία λήξης του προγράμματος που αναφέρεται στο myΔΕΗ. Αν ξεκίνησες 23/6, τότε από 24/12 αλλάζεις πάροχο με πρόστιμο 30€.

• Like 2
Δημοσ.

μια ερωτηση επεσε καμια κατραπακια στους λογαριασμους; σημερα βγηκε ο δικος μου και απο κει που πληρωσα τον προηγουμενο μηνα 38 ευρω με αιρ κοντισιον εξτρα που αναβα τωρα εσκασε στα 50 χωρις αιρ κοντισιον και να εχω αλλαξει τπτ αλλο. δεν εχει βγει ακομα ο λογαριασμος να δω τι κιλοβατωρες εχουν σημειωσει και μου φαινεται περιεργο.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, motoboots είπε

Ελέγχεις πάντοτε την ημερομηνία λήξης του προγράμματος που αναφέρεται στο myΔΕΗ. Αν ξεκίνησες 23/6, τότε από 24/12 αλλάζεις πάροχο με πρόστιμο 30€.

Και εγώ είμαι στο Online, και κάπου εκεί μπορώ να φύγω με 30€. Βλέποντας και κάνοντας...Αν υπάρχει πιο χαμηλή τιμή, τότε και εγώ εκεί θα δώ!!!

• Thanks 1
Δημοσ.
16 ώρες πριν, geoliol είπε

μια ερωτηση επεσε καμια κατραπακια στους λογαριασμους; σημερα βγηκε ο δικος μου και απο κει που πληρωσα τον προηγουμενο μηνα 38 ευρω με αιρ κοντισιον εξτρα που αναβα τωρα εσκασε στα 50 χωρις αιρ κοντισιον και να εχω αλλαξει τπτ αλλο. δεν εχει βγει ακομα ο λογαριασμος να δω τι κιλοβατωρες εχουν σημειωσει και μου φαινεται περιεργο.

Να δεις τον λογαριασμό σου.. Κιλοβατώρες κτλπ.. 

• Like 1
Δημοσ.
Στις 23/10/2024 στις 9:59 ΜΜ, tempo είπε

αν έχουμε συνδέσει έναν λογαριασμό με το miles+bonus μπορούμε να διαγράψουμε την σύνδεση αυτή; Δηλαδή θέλω να αποσυνδέσω έναν λογαριασμό miles+bonus απο μια παροχή ηλεκτρικού ρεύματος.

άμα καταφέρεις να βγάλεις ακρη πες και εδώ.

τοχω παλέψει απ' το online, από κατάστημα, ειναι "μαυρη τρύπα" το εν λόγω feature, δεν φαίνεται να υπάρχει τρόπος να αποσυνδεθεί η κάρτα απ' το λογαριασμό. ρεσιταλ βλακείας 🤔

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, kavadias said:

άμα καταφέρεις να βγάλεις ακρη πες και εδώ.

τοχω παλέψει απ' το online, από κατάστημα, ειναι "μαυρη τρύπα" το εν λόγω feature, δεν φαίνεται να υπάρχει τρόπος να αποσυνδεθεί η κάρτα απ' το λογαριασμό. ρεσιταλ βλακείας 🤔

δεν με βλέπω να βγάζω άκρη, απαράδεκτο και αυτό καθώς και η μη δυνατότητα να αφαιρέσω την πιστωτική κάρτα μου απο την πάγια εντολή.

Επεξ/σία από tempo
  • Like 1
Δημοσ.

Υπάρχει ρήτρα αποχώρησης με πέναλτυ παιδιά; Μπήκα σε προγράμματα σε τρία σπίτια με 50€ επιδότηση και συμφωνησα σε Protergia εχθές με μισή τιμή κιλοβατώρας και δωρεάν τα 115 πρώτα KW? 

Αν έκανα καμία βλακεία δε θα υπογράψω την τελική σύμβαση που θα μου στείλει η πρωτεργια.....μπήκα στο homeonline μήνα Ιούνιο του 24! Ξέρετε αν πέφτει κανένας πέλεκυς αν φύγω;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, PedroG είπε

Υπάρχει ρήτρα αποχώρησης με πέναλτυ παιδιά; Μπήκα σε προγράμματα σε τρία σπίτια με 50€ επιδότηση και συμφωνησα σε Protergia εχθές με μισή τιμή κιλοβατώρας και δωρεάν τα 115 πρώτα KW? 

Αν έκανα καμία βλακεία δε θα υπογράψω την τελική σύμβαση που θα μου στείλει η πρωτεργια.....μπήκα στο homeonline μήνα Ιούνιο του 24! Ξέρετε αν πέφτει κανένας πέλεκυς αν φύγω;

Εξαρτάται τι θεωρείς πέλεκυ?φυσικά και υπάρχει ρήτρα αποχώρησης αφού το online είναι πρόγραμμα με σταθερή τιμή. 

eidoroi_myhomeonline_2024_04_01-fl9-v1.pdf

• Sad 1
Δημοσ.
33 λεπτά πριν, messinia3 είπε

Εξαρτάται τι θεωρείς πέλεκυ?φυσικά και υπάρχει ρήτρα αποχώρησης αφού το online είναι πρόγραμμα με σταθερή τιμή. 

eidoroi_myhomeonline_2024_04_01-fl9-v1.pdf 808.7 kB · 0 downloads

My home online red βλέπω ενεργοποίηση 25/6/24!

Ξέρετε πόσο στοιχίζει η διακοπή αυτή;

Δημοσ.
11 ώρες πριν, messinia3 είπε

65 ευρώ.

Σας ευχαριστούμε πολύ κάνω αίτηση υπαναχώρησης...μου δώσανε 50€ θα πληρώσω 65€ αν υπογράψω τελικά στο συμβόλαιο....ποιο είναι το νωρίτερο που μπορώ να αποχωρήσω χώρις να πληρώσω; Στους 10 μήνες 

Θα μείνω με την πιο ακριβή τιμή ρεύματος 0.145/KW στην ΔΕΗ λόγω του ότι μου έδωσε το 50€ η κυρία ΔΕΗ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...