Προς το περιεχόμενο

ΔΕΗ MyHome Online/Enter/Ηome4ΑLL + Γ1/Γ1Ν v.2

Thresh

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 ώρα πριν, Silenzio είπε

τον Αύγουστο νομίζω που με πήραν απο ΔΕΗ μου πρότειναν 14,5 σταθερή χρέωση για ένα χρόνο, τότε είχα πληρώσει για το προηγούμενο μήνα 15,5 τη κιλοβατώρα, οπότε μου φάνηκε καλό. Ήξερες εσύ τότε οτι τώρα θα έχει 0,09 αλλού ?

Δεν το ήξερα βέβαια αλλά το υποψιαζόμουν. Το έμαθα το Αύγουστο-Σεπτέμβριο που άρχισαν όλοι οι πάροχοι να βγάζουν προσφορές σε κίτρινα τιμολόγια με fixed τιμές, αυτά τα κίτρινα mixed όπως τα έλεγαν.

1 ώρα πριν, Silenzio είπε

Εσυ τον Αύγουστο είχες λογαριασμό με 0,08 ή 0,09 ?

Πήγα  Ηρων που είχε 0,09κάτι (στην πράξη 0,11 γιατί κλέβουν τη συνέπεια) μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου και μετά στη Volton με δώρο τα πάγια και σταθερό 0,0936 μέχρι τέλος της χρονιάς (+50€ δωροεπιταγή σκρουτζ). Τελική τιμή τα 0,0936, εδώ δεν έχει συνέπειες. ;)

1 ώρα πριν, phanispal είπε

Μπορεί επειδή κάποιοι έχουν κι άλλα πράγματα να κάνουν απ' το να κοιτάνε τιμές και προσφορές κάθε μέρα και να πηδάνε από πάροχο σε πάροχο κάθε μήνα και να μπλέκουν με ρήτρες και πρόστιμα πρόωρης αποχώρησης μπλα μπλα μπλα.

Αυτά ήταν για 2 μήνες και το άλλο για 3 μήνες. Δηλαδή κάπως χαλαρώνεις για 2 ή 3 μήνες. Δεν ασχολείσαι κάθε μήνα.

Επίσης είναι κίτρινα τιμολόγια οπότε δεν έχουν καμία ρήτρα.

Για 1 μήνα υπήρχαν και πιο φτηνά. Αυτοί που πήγαν Zenith με το -40% τους βγήκε 0,073/KWh ο Οκτώβρης αλλά αυτό ήταν για ένα μήνα και είναι για hard-core μεταπηδήσεις από πάροχο σε πάροχο.

1 ώρα πριν, phanispal είπε

Και άντε να βγει ο τελικός λογαριασμός και ωχ δε μου αφαίρεσαν εκείνο το ποσό και κάνε καταγγελία στη ΡΑΕ και το 'να και τ' άλλο και και και.

Δυστυχώς αυτό ισχύει. Θέλουν κυνήγι μερικές φορές γιατί είναι πονηροί απατεώνες.

Από την άλλη η ΔΕΗ όμως με +50% την KWh είναι τυπικός και νόμιμος απατεώνες. Σε γδέρνει νόμιμα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 888
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Εγώ έκανα την σύμβαση στο ΔΕΗ my home στις 23/6/24 οπότε στις 23/1/25 μπορώ να αλλάξω και να πληρώσω 30€ ή πάει με τον μήνα οπότε και 1/1/25 μπορώ να φύγω 

IMG_4376.jpeg

1 ώρα πριν, kkatzos είπε

Δεν το ήξερα βέβαια αλλά το υποψιαζόμουν. Το έμαθα το Αύγουστο-Σεπτέμβριο που άρχισαν όλοι οι πάροχοι να βγάζουν προσφορές σε κίτρινα τιμολόγια με fixed τιμές, αυτά τα κίτρινα mixed όπως τα έλεγαν.

Πήγα  Ηρων που είχε 0,09κάτι (στην πράξη 0,11 γιατί κλέβουν τη συνέπεια) μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου και μετά στη Volton με δώρο τα πάγια και σταθερό 0,0936 μέχρι τέλος της χρονιάς (+50€ δωροεπιταγή σκρουτζ). Τελική τιμή τα 0,0936, εδώ δεν έχει συνέπειες. ;)

Αυτά ήταν για 2 μήνες και το άλλο για 3 μήνες. Δηλαδή κάπως χαλαρώνεις για 2 ή 3 μήνες. Δεν ασχολείσαι κάθε μήνα.

Επίσης είναι κίτρινα τιμολόγια οπότε δεν έχουν καμία ρήτρα.

Για 1 μήνα υπήρχαν και πιο φτηνά. Αυτοί που πήγαν Zenith με το -40% τους βγήκε 0,073/KWh ο Οκτώβρης αλλά αυτό ήταν για ένα μήνα και είναι για hard-core μεταπηδήσεις από πάροχο σε πάροχο.

Δυστυχώς αυτό ισχύει. Θέλουν κυνήγι μερικές φορές γιατί είναι πονηροί απατεώνες.

Από την άλλη η ΔΕΗ όμως με +50% την KWh είναι τυπικός και νόμιμος απατεώνες. Σε γδέρνει νόμιμα.

Από περιέργεια, τα έχεις βάλει κάτω να υπολογίσεις περίπου το κέρδος ανά μήνα;

Γιατί εγώ που απλώνω τα ψώνια της βδομάδας και του μήνα σε 5-6 σουπερμάρκετ ανάλογα με τις προσφορές και με κράζει η γυναίκα που πηγαινοέρχομαι παίζει να εξοικονομώ πολύ περισσότερα από σένα.

Δηλαδή καταντάει αστεία από ένα σημείο και μετά η αλλαγή παρόχων.

4 λεπτά πριν, phanispal είπε

Από περιέργεια, τα έχεις βάλει κάτω να υπολογίσεις περίπου το κέρδος ανά μήνα;

Αυτό εξαρτάται από την κατανάλωση κάθε μήνα. Αφού μιλάμε για σταθερές τιμές και ρυθμιζόμενες και δήμος είναι fixed είναι απλά ένας πολλαπλασιασμός.

9 λεπτά πριν, phanispal είπε

Γιατί εγώ που απλώνω τα ψώνια της βδομάδας και του μήνα σε 5-6 σουπερμάρκετ ανάλογα με τις προσφορές και με κράζει η γυναίκα που πηγαινοέρχομαι παίζει να εξοικονομώ πολύ περισσότερα από σένα.

Μπορείς να κάνεις και τα δύο ;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...