Προς το περιεχόμενο

ΔΕΗ MyHome Online/Enter/Ηome4ΑLL + Γ1/Γ1Ν v.2

Thresh

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εχω πάει στο μπλε της ΔΕΗ και ενεργοποίησα αναγκαστικά την πάγια εντολή και ήθελα να ρωτήσω πληρώνετε μόλις βγει ο λογαριασμός ή στο τέλος της προθεσμίας;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 886
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

7 minutes ago, GreekGames said:

Εχω πάει στο μπλε της ΔΕΗ και ενεργοποίησα αναγκαστικά την πάγια εντολή και ήθελα να ρωτήσω πληρώνετε μόλις βγει ο λογαριασμός ή στο τέλος της προθεσμίας;

Την ημερομηνία λήξης.

Τελικα τώρα μου εμφάνισε αυτό 

Spoiler

1738723347_.png.54e4c45457db4f9c8b166df9c7b1cc67.png

Δεν μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει. Υπάρχει κάποιος τρόπος να δούμε τι τιμη κλείσαμε ;

• Thanks 1

1 λεπτό πριν, Lewnidas1995 είπε

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

1738723347_.png.54e4c45457db4f9c8b166df9c7b1cc67.png

Δεν μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει. Υπάρχει κάποιος τρόπος να δούμε τι τιμη κλείσαμε ;

Ό,τι γράφει στο συμβόλαιο, όταν έκανες την αίτηση. 

9 minutes ago, physnik said:

Ό,τι γράφει στο συμβόλαιο, όταν έκανες την αίτηση. 

Όταν έκανα ήταν η παλιά τιμή με τα 50€ δώρο 

δεν έχω λάβει πάντως κάποιο συμβόλαιο σε mail 

3 λεπτά πριν, Lewnidas1995 είπε

Με την παλιά. 

3 minutes ago, Lewnidas1995 said:

28/6/25 λήξη άρα 29/6/24 έναρξη. Με τις παλιές τιμές είσαι 100%. Πήγαινε εδώ κάτω στα χρήσιμα έντυπα, θα δεις ότι έχουν διαφορετικούς όρους και τιμοκαταλόγους ως 30/6 και διαφορετικούς από 1/7.👍

Πώς εμφανίστηκε όμως, έτσι ξαφνικά; Ή έκανες κάτι επιπλέον και πήρε μπρος;

15 minutes ago, Lewnidas1995 said:

Δεν υπάρχει συμβόλαιο στο online... σου είπα το θεωρούν "προϊόν". Απλά κατέβασε τους παλιούς όρους και τον παλιό τιμοκατάλογο για αρχείο.

• Thanks 2

27 minutes ago, ekrepali said:

28/6/25 λήξη άρα 29/6/24 έναρξη. Με τις παλιές τιμές είσαι 100%. Πήγαινε εδώ κάτω στα χρήσιμα έντυπα, θα δεις ότι έχουν διαφορετικούς όρους και τιμοκαταλόγους ως 30/6 και διαφορετικούς από 1/7.👍

Πώς εμφανίστηκε όμως, έτσι ξαφνικά; Ή έκανες κάτι επιπλέον και πήρε μπρος;

Δεν υπάρχει συμβόλαιο στο online... σου είπα το θεωρούν "προϊόν". Απλά κατέβασε τους παλιούς όρους και τον παλιό τιμοκατάλογο για αρχείο.

Τίποτα απολύτως. Απλά μπήκα να δω αν εμφάνισε το pdf από έναν έκτακτο της προηγούμενης παροχής και τσουπ αυτό.

• Like 1

Καλημέρα σας. Είμαι στο Online από τον Απρίλιο 2024, περιοχή Αττικής. Στο mydei βλέπω ότι:

α) Στις 25/6 εκδόθηκε έναντι (!) λογαριασμός 25€ με ημερομηνία εξόφλησης (υποχρεωτικά μέσω πάγιας εντολής) την 16/7.

β) Στις 27/6 εκδόθηκε -για το ίδιο διάστημα- εκκαθαριστικός λογαριασμός 30€ με ημερομηνία εξόφλησης μέσω πάγιας την 18/7.

Στον εκκαθαριστικό περιλαμβάνεται ο έναντι ως ανεξόφλητο ποσό.

Η ερώτηση είναι αν έχει τύχει σε κάποιον/-α συμφορουμίτη το παραπάνω & εάν η πάγια εντολή θα τραβήξει και τα 2 πόσα, με την ΔΕΗ να μου χρωστάει επιστροφή 25€ στον επόμενο λογαριασμό.

4 λεπτά πριν, apapadop837 είπε

Καλημέρα σας. Είμαι στο Online από τον Απρίλιο 2024, περιοχή Αττικής. Στο mydei βλέπω ότι:

α) Στις 25/6 εκδόθηκε έναντι (!) λογαριασμός 25€ με ημερομηνία εξόφλησης (υποχρεωτικά μέσω πάγιας εντολής) την 16/7.

β) Στις 27/6 εκδόθηκε -για το ίδιο διάστημα- εκκαθαριστικός λογαριασμός 30€ με ημερομηνία εξόφλησης μέσω πάγιας την 18/7.

Η ερώτηση είναι αν έχει τύχει σε κάποιον/-α συμφορουμίτη το παραπάνω & εάν η πάγια εντολή θα τραβήξει και τα 2 πόσα, με την ΔΕΗ να μου χρωστάει επιστροφή 25€ στον επόμενο λογαριασμό.

Καλημέρα.. Μήπως να πάρεις κάποιο να ένα τηλέφωνο να ρωτήσεις.. 

• Like 1

9 ώρες πριν, GreekGames είπε

Εδώ και χρόνια ενώ έχω πάγια εντολή, τον πληρώνω 15 μέρες πριν την λήξη. Χωρίς κανένα πρόβλημα.

• Thanks 1

43 λεπτά πριν, apapadop837 είπε

Το είδα κι εγώ. Τσέκαρε τος περιόδους χρέωσης. Ο πρώτος λογαριασμός μάλλον αφορά τον τελευταίο μήνα και ο επόμενος το τελευταίο τετράμηνο, με ίδια ποσά πληρωμής. Θα πληρωθούν στις 16/7 και αν υπάρχει υπόλοιπο στις 18/7. 

• Like 1

9 ώρες πριν, GreekGames είπε

Κατά κανόνα την ημέρα που λήγει ο λογαριασμός.

1 λεπτό πριν, doomnx είπε

Κατά κανόνα την ημέρα που λήγει ο λογαριασμός.

χαζη ερωτηση αλλα εαν κανω νωριτερα την εξοφληση χειροκίνητα υπαρχει θεμα ? οχι φανταζομαι 

Μόλις τώρα, pasxaliskar είπε

χαζη ερωτηση αλλα εαν κανω νωριτερα την εξοφληση χειροκίνητα υπαρχει θεμα ? οχι φανταζομαι 

Δεν υπάρχει όχι. Αλλά μην το κάνεις τελευταία μέρα και δεν προλάβει να ενημερωθεί το υπόλοιπο...

3 λεπτά πριν, doomnx είπε

Δεν υπάρχει όχι. Αλλά μην το κάνεις τελευταία μέρα και δεν προλάβει να ενημερωθεί το υπόλοιπο...

οχι ρε πια τελευταια.. τωρα 5/7 ενω ληγει 22/7 .. παντα με το που εκδοθει το πληρωνα να τελειωνω 

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...