takoulou Δημοσ. 24 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 3 λεπτά πριν, Alfa_MSAUTH είπε Καλησπέρα παιδιά. Θα μπορούσε κάποιος να μου πει εγώ που είμαι στο ΚΟΤ-Β της ΔΕΗ από την αρχή της χρονιάς και στο Πράσινο τιμολόγιο, αν θα πάρω χαμηλότερους λογαριασμούς αν πάω τώρα σε κάποιο άλλο τιμολόγιο. Έχουν διπλασιαστεί οι λογαριασμοί που μου έρχονται χωρίς να έχω αλλάξει κάτι στην κατανάλωση. Είναι παράλογο αυτό που συμβαίνει. Ευχαριστώ! Έχεις νυχτερινό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KRIKON Δημοσ. 24 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) παίδες τις τελευταίες μέρες με εχουν πυρπολήσει σε τηλεφωνά σύμβουλοι ενεργείας ,ΔΕΗ ειμαι τωρα σε κυμαινόμενο. Ζενιθ ,ηρώων ,προτέργεια παίζουν στα 0.0995 ενώ τώρα έχω πάνω απο 0.155 με πάνω απο 500 kw ανα μηνά που κάνουμε Οκ έχουν λίγο μεγαλύτερο πάγιο αλλά και πάλι .Γιατί να μην παω σε αυτες τις εταιρίες υπάρχει κάποια παγίδα? Επεξ/σία 24 Οκτωβρίου από KRIKON 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kkatzos Δημοσ. 25 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 18 ώρες πριν, KRIKON είπε .Γιατί να μην παω σε αυτες τις εταιρίες υπάρχει κάποια παγίδα? Εγώ πραγματικά αναρωτιέμαι γιατί να υπάρχει έστω και ένας που μένει στη ΔΕΗ τώρα με 0,14€/KWh όταν υπάρχουν τουλάχιστον 3-4 πάροχοι που δίνουν σταθερή τελική τιμή 0,08-0,09€/KWh και μερικοί με δώρο τα πάγια. Επεξ/σία 25 Οκτωβρίου από kkatzos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindreader Δημοσ. 25 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου Ερωτηση για ψαγμενους: Τι χανει καποιος, αν κανει εγγραφη στο mydei; Τι ειναι αυτο που δεν λενε; Γιατι καποτε, αν θυμαμαι καλα, ισως γινεται ακομη και τωρα, αν εκανες εγγραφη σε εφαρμογη της cosmote, επαυε ουσιαστικα με εμμεση συγκαταθεση σου (καποια ψιλα γραμματα που κανεις δεν διαβαζει), να στελνει έγχαρτο λογαριασμο. Κατι τετοια σκεπτομαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ant_ Δημοσ. 25 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου Γιατι εχουν μαθει και έχουν παθει με "αλλους παροχους"... 7 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john5757 Δημοσ. Κυριακή στις 08:55 πμ Share Δημοσ. Κυριακή στις 08:55 πμ εγω που θέλω να παίρνω έγχαρτο λογαριασμό τι πρέπει να κάνω? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. Κυριακή στις 11:03 πμ Share Δημοσ. Κυριακή στις 11:03 πμ Στις 25/10/2024 στις 11:07 ΠΜ, mindreader είπε Ερωτηση για ψαγμενους: Τι χανει καποιος, αν κανει εγγραφη στο mydei; Τι ειναι αυτο που δεν λενε; Γιατι καποτε, αν θυμαμαι καλα, ισως γινεται ακομη και τωρα, αν εκανες εγγραφη σε εφαρμογη της cosmote, επαυε ουσιαστικα με εμμεση συγκαταθεση σου (καποια ψιλα γραμματα που κανεις δεν διαβαζει), να στελνει έγχαρτο λογαριασμο. Κατι τετοια σκεπτομαι. Τίποτα. Έχει επιλογή μέσα αν θες να σου έρχεται έγχαρτος ή ηλεκτρονικός 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
milos_ Δημοσ. χθες στις 08:05 πμ Share Δημοσ. χθες στις 08:05 πμ Ερώτηση, έγινε σύνδεση με ΔΕΗ, ήρθε ο πρώτος λογαριασμός και λήγει μέσα Νοεμβρίου. Το έκανα η εξόφληση να είναι με πάγια εντολή. Να υποθέσω ότι την τελευταία μέρα θα τραβήξουν τα λεφτά σωστά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Raki-meze Δημοσ. χθες στις 08:37 πμ Share Δημοσ. χθες στις 08:37 πμ 31 λεπτά πριν, milos_ είπε Ερώτηση, έγινε σύνδεση με ΔΕΗ, ήρθε ο πρώτος λογαριασμός και λήγει μέσα Νοεμβρίου. Το έκανα η εξόφληση να είναι με πάγια εντολή. Να υποθέσω ότι την τελευταία μέρα θα τραβήξουν τα λεφτά σωστά? Σωστά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kokos23 Δημοσ. πριν από 7 ώρες Share Δημοσ. πριν από 7 ώρες Στις 25/10/2024 στις 10:55 ΠΜ, kkatzos είπε Εγώ πραγματικά αναρωτιέμαι γιατί να υπάρχει έστω και ένας που μένει στη ΔΕΗ τώρα με 0,14€/KWh όταν υπάρχουν τουλάχιστον 3-4 πάροχοι που δίνουν σταθερή τελική τιμή 0,08-0,09€/KWh και μερικοί με δώρο τα πάγια. γιατί είμαστε μαζόχες... έχω περάσει από 2-3 παρόχους φτάνει, δεή και πάλι δεή... .....εμένα που δεν έχει έρθει καθόλου του 10ου; πρώτη φορά συνέβει αυτό, κάθε μήνα στισ 20-25 ερχόταν με λήξη 10 του επόμενου, τώρα δεν ήρθε... Αθήνα ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindreader Δημοσ. πριν από 7 ώρες Share Δημοσ. πριν από 7 ώρες Μολις γυρισα απο καταστημα δεη, κατηργησα επιτοπου του greenpass. Εντυπωση μου κανε που μου ζητησαν ταυτοτητα....εχω κανει διαφορα αλλα, μεχρι και μεταβιβαση παροχων σε μενα, χωρις ταυτοτητα....μπορει να επεσα σε τυπικη υπαλληλο, ή να εχει πεσει γραμμη να ζητουν ταυτοτητα για αυτο.... anyway, ενα κερατιατικο εφυγε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
motoboots Δημοσ. πριν από 4 ώρες Share Δημοσ. πριν από 4 ώρες 2 ώρες πριν, kokos23 είπε γιατί είμαστε μαζόχες... έχω περάσει από 2-3 παρόχους φτάνει, δεή και πάλι δεή... Πώς το εννοείς; Φτάνει να πληρώνεις λιγότερα; Δεν μπορείς άλλο να πληρώνεις π.χ. 0,08 €/kWh και θές να πληρώνεις 0,15 €/kWh ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takoulou Δημοσ. πριν από 4 ώρες Share Δημοσ. πριν από 4 ώρες 2 ώρες πριν, kokos23 είπε γιατί είμαστε μαζόχες... έχω περάσει από 2-3 παρόχους φτάνει, δεή και πάλι δεή... .....εμένα που δεν έχει έρθει καθόλου του 10ου; πρώτη φορά συνέβει αυτό, κάθε μήνα στισ 20-25 ερχόταν με λήξη 10 του επόμενου, τώρα δεν ήρθε... Αθήνα ... Πάρε ένα τηλέφωνο στον Δεδδηε να ρωτήσεις αν έχει γίνει η καταμέτρηση.. Και μετά στην ΔΕΗ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silenzio Δημοσ. πριν από 3 ώρες Share Δημοσ. πριν από 3 ώρες On 25/10/2024 at 10:55, kkatzos said: Εγώ πραγματικά αναρωτιέμαι γιατί να υπάρχει έστω και ένας που μένει στη ΔΕΗ τώρα με 0,14€/KWh όταν υπάρχουν τουλάχιστον 3-4 πάροχοι που δίνουν σταθερή τελική τιμή 0,08-0,09€/KWh και μερικοί με δώρο τα πάγια. τον Αύγουστο νομίζω που με πήραν απο ΔΕΗ μου πρότειναν 14,5 σταθερή χρέωση για ένα χρόνο, τότε είχα πληρώσει για το προηγούμενο μήνα 15,5 τη κιλοβατώρα, οπότε μου φάνηκε καλό. Ήξερες εσύ τότε οτι τώρα θα έχει 0,09 αλλού ? επίσης π.χ. πήγα για ένα μήνα Energy που μου έλεγε στο τηλέφωνο η πωλήτρια εγγυημένα 0,09 και τελικά πλήρωσα 0,11. Εσυ τον Αύγουστο είχες λογαριασμό με 0,08 ή 0,09 ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. πριν από 3 ώρες Share Δημοσ. πριν από 3 ώρες Στις 25/10/2024 στις 10:55 ΠΜ, kkatzos είπε Εγώ πραγματικά αναρωτιέμαι γιατί να υπάρχει έστω και ένας που μένει στη ΔΕΗ τώρα με 0,14€/KWh όταν υπάρχουν τουλάχιστον 3-4 πάροχοι που δίνουν σταθερή τελική τιμή 0,08-0,09€/KWh και μερικοί με δώρο τα πάγια. Μπορεί επειδή κάποιοι έχουν κι άλλα πράγματα να κάνουν απ' το να κοιτάνε τιμές και προσφορές κάθε μέρα και να πηδάνε από πάροχο σε πάροχο κάθε μήνα και να μπλέκουν με ρήτρες και πρόστιμα πρόωρης αποχώρησης μπλα μπλα μπλα. Και άντε να βγει ο τελικός λογαριασμός και ωχ δε μου αφαίρεσαν εκείνο το ποσό και κάνε καταγγελία στη ΡΑΕ και το 'να και τ' άλλο και και και. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα