Sebu Δημοσ. 18 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 18 minutes ago, mfamfis said: Πιστεύετε οι τιμές θα πέσουν κι άλλο τον Νοέμβριο; Είμαι στο πράσινο της ΔΕΗ και θέλω να πάω στο online, αλλά σκέφτομαι μήπως είναι καλύτερα να το αφήσω για τον άλλο μήνα. Ποιά είναι η γνώμη σας; Στο online θα πάω σίγουρα, αλλά αυτόν τον μήνα ή τον επόμενο; Θα μπορουσες να περιμενεις Γεναρη να δεις τι τιμες θα παιξουν στα πορτοκαλι αν βεβαιως εχεις ψηφιακο μετρητη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john5757 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου καλημερα, μεχρι το προηγουμενο μηνα λάμβανα το λογαριασμο με εμαιλ, τώρα θέλω να έρχεται έντυπος λογαριασμος στο σπίτι τι πρέπει να κάνω? Έχω απενεργοποιησει το online bill ,πρέπει να κάνω και κάτι άλλο? κανω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pao2 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Σε αίτημα μου για διακοπή του green pass μου απάντησαν ότι προωθούν το αίτημα για διακοπή και ότι θα χρεώσουν μέχρι τη διακοπή. Είναι το δεύτερο στη σειρά αίτημα. Επεξ/σία 22 Οκτωβρίου από pao2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eidikos33 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 53 λεπτά πριν, pao2 είπε Σε αίτημα μου για διακοπή του green pass μου απάντησαν ότι προωθούν το αίτημα για διακοπή και ότι θα χρεώσουν μέχρι τη διακοπή. Είναι το δεύτερο στη σειρά αίτημα. Πως το υπεβαλες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pao2 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου Στο my dei συμπλήρωσα τη φόρμα στην τεχνική υποστήριξη. Επιθυμώ να διακόψω την υπηρεσία Green Pass, σύμφωνα με τα όσα ορίζονται στην Παράγραφο 7, περίπτωση β των Ειδικών Όρων Παροχής Ενεργειακής Υπηρεσίας Green Pass για οικιακούς πελάτες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
popopo Δημοσ. 22 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου Σε διαμέρισμα που έγινε μια μικρή τακτοποίηση και αυξήθηκαν ελαφρώς τα τετραγωνικά, πως ενημερώνεται ο ΔΕΔΔΗΕ/ΔΕΗ ώστε να διορθώσει τα τετραγωνικά για τα δημοτικά τέλη; Σε διαμέρισμα που έγινε μια μικρή τακτοποίηση και αυξήθηκαν ελαφρώς τα τετραγωνικά, πως ενημερώνεται ο ΔΕΔΔΗΕ/ΔΕΗ ώστε να διορθώσει τα τετραγωνικά για τα δημοτικά τέλη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindreader Δημοσ. 22 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 1 hour ago, pao2 said: Στο my dei συμπλήρωσα τη φόρμα στην τεχνική υποστήριξη. Επιθυμώ να διακόψω την υπηρεσία Green Pass, σύμφωνα με τα όσα ορίζονται στην Παράγραφο 7, περίπτωση β των Ειδικών Όρων Παροχής Ενεργειακής Υπηρεσίας Green Pass για οικιακούς πελάτες. Αρα, μονο αν εχει καποιος κωδικους στο mydei, μπορει να απευθυνθει ηλεκτρονικα στην τεχνικη υποστηριξη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 22 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 3 ώρες πριν, pao2 είπε Σε αίτημα μου για διακοπή του green pass μου απάντησαν ότι προωθούν το αίτημα για διακοπή και ότι θα χρεώσουν μέχρι τη διακοπή. Είναι το δεύτερο στη σειρά αίτημα. Στείλε στο myrae. Το κάνουν κατευθείαν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takoulou Δημοσ. 22 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 58 λεπτά πριν, popopo είπε Σε διαμέρισμα που έγινε μια μικρή τακτοποίηση και αυξήθηκαν ελαφρώς τα τετραγωνικά, πως ενημερώνεται ο ΔΕΔΔΗΕ/ΔΕΗ ώστε να διορθώσει τα τετραγωνικά για τα δημοτικά τέλη; Σε διαμέρισμα που έγινε μια μικρή τακτοποίηση και αυξήθηκαν ελαφρώς τα τετραγωνικά, πως ενημερώνεται ο ΔΕΔΔΗΕ/ΔΕΗ ώστε να διορθώσει τα τετραγωνικά για τα δημοτικά τέλη; Μιλας μαζι τους.. Αλλα και με τον δημο... Στελνεις τα απαραιτητα χαρτια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
popopo Δημοσ. 22 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 7 minutes ago, takoulou said: Μιλας μαζι τους.. Αλλα και με τον δημο... Στελνεις τα απαραιτητα χαρτια... Στον δήμο έχουν γίνει τα απαραίτητα και οι σχετικές πληρωμές από τον ιδιοκτήτη. Τραβάει αυτόματα τα στοιχεία άραγε ο ΔΕΔΔΗΕ ή πρέπει να ενημερωθεί και αυτός; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takoulou Δημοσ. 22 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 1 ώρα πριν, popopo είπε Στον δήμο έχουν γίνει τα απαραίτητα και οι σχετικές πληρωμές από τον ιδιοκτήτη. Τραβάει αυτόματα τα στοιχεία άραγε ο ΔΕΔΔΗΕ ή πρέπει να ενημερωθεί και αυτός; Κανονικά θα πρέπει να ενημερώσει ο δήμος τον Δεδδηε.. Αυτόματα.. Αλλά κοίταξε το να ρωτήσεις και τον Δεδδηε.. Αν έχει ενημερωθεί.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindreader Δημοσ. 23 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 12 hours ago, Silverage said: Στείλε στο myrae. Το κάνουν κατευθείαν. Αυτο το πραγμα παντως, να απαιτουν παντου εγγραφη, ειναι ανεκδιηγητο. Δηλαδη ο πολιτης, να μη μπορει να στειλει απλα το αιτημα του. Οπου θελει να στειλει αιτημα, να πρεπει να κανει εγγραφη. ΔΕΗ, myrae και παει λεγοντας. Δηλαδη καπου ελεος. https://my.rae.gr/signup/index Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
motoboots Δημοσ. 23 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, mindreader είπε Αυτο το πραγμα παντως, να απαιτουν παντου εγγραφη, ειναι ανεκδιηγητο. Δηλαδη ο πολιτης, να μη μπορει να στειλει απλα το αιτημα του. Οπου θελει να στειλει αιτημα, να πρεπει να κανει εγγραφη. ΔΕΗ, myrae και παει λεγοντας. Δηλαδη καπου ελεος. https://my.rae.gr/signup/index Για να έχεις επικοινωνία μέσω διαδικτύου, με οποιαδήποτε υπηρεσία, θα πρέπει να πιστοποιήσεις την ταυτότητα σου. Εναλλακτικά, μπορεί κανείς να πάει σε κατάστημα ΔΕΗ. Εδώ μπορούμε να λέμε ότι θέλουμε ανώνυμα. Επεξ/σία 23 Οκτωβρίου από motoboots 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tempo Δημοσ. 23 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου αν έχουμε συνδέσει έναν λογαριασμό με το miles+bonus μπορούμε να διαγράψουμε την σύνδεση αυτή; Δηλαδή θέλω να αποσυνδέσω έναν λογαριασμό miles+bonus απο μια παροχή ηλεκτρικού ρεύματος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alfa_MSAUTH Δημοσ. 24 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου Καλησπέρα παιδιά. Θα μπορούσε κάποιος να μου πει εγώ που είμαι στο ΚΟΤ-Β της ΔΕΗ από την αρχή της χρονιάς και στο Πράσινο τιμολόγιο, αν θα πάρω χαμηλότερους λογαριασμούς αν πάω τώρα σε κάποιο άλλο τιμολόγιο. Έχουν διπλασιαστεί οι λογαριασμοί που μου έρχονται χωρίς να έχω αλλάξει κάτι στην κατανάλωση. Είναι παράλογο αυτό που συμβαίνει. Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα