aenaos15 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 12 ώρες πριν, yazidis είπε Υπάρχει πολύς κόσμος που βρίσκεται στο σπίτι. Αυτό που όσοι δουλεύουν θεωρούν πως όλη η κοινωνία λείπει απ'το σπίτι εκείνες τις ώρες δεν ισχύει. Υπάρχουν πάρα πολλές οικογένειες ακόμα και με παιδιά που γυρίζουν στο σπίτι. Όπως και να'χει, όπως θα μπορούσε κάποιος να προγραμματίσει το πλυντήριο το βράδυ θα μπορεί να το κάνει και το πρωί-μεσημέρι. Επίσης μη ξεχνάμε πως η έννοια του νυχτερινού έχει ήδη "καταργηθεί". Ελάχιστοι πάροχοι προσφέρουν νυχτερινό τιμολόγιο, και αυτοί που το προσφέρουν όπως η ΔΕΗ είναι πιο ακριβοί σε σχέση με τιμολόγια που μπορείς να βρεις και στον ανταγωνισμό. Αυτό που θα πρέπει να μας απασχολεί είναι το πως θα το εφαρμόσουν και τι παραθυράκια θα βρουν οι πάροχοι για να βγουν κερδισμένοι. Το μέτρο ως μέτρο δεν το θεωρώ κακό εν τη γενέσει του αλλά το πως θα καταλήξει μετά την εφαρμογή του από τους παρόχους. Μην τους το χαλάς. Στις 5 το πρωί που σηκώνομαι να απλώσω ρουχα στα Πατήσια, όλοι στις πολυκατοικίες απλώνουν μαζι μου τραγουδώντας χαρωπά!!! Στο μεταξύ 2 πάροχοι εχουν νυχτερινό , αλλά αυτοί εκεί , να μανουριάσουν!!! Μίρλα ατελείωτη!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kokos23 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου η διαφορά νυχτερινού με ημερήσιου είναι 0,03 δηλ στις πχ 200 κβω ( πόσο να κάψεις το μήνα μόνο νυχτερινό;) μιλάμε για 6 ευρώ...ποιός χ@στηκε για νυχτερινό και χαμηλό ημερήσιο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alejsalonica Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Λοιπόν, έκανα online το my home online αλλά εντός του ορίου των 14 ημερών ζήτησα υπαναχώρηση και τους έστειλα mail σχετικό. Ταυτόχρονα έφυγα για Ζενίθ. Σήμερα είδα χρέωση 109€ για διάστημα από 23/09 - 09/10. Είμαι σίγουρος ότι έχουν βάλει 100άρι αποχώρησης και θα γίνει χαμός! Πήρα ανάποδες τώρα και ήδη έχω ανοίξει μέτωπο με το τμήμα προστασίας προσωπικών δεδομένων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindreader Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Tι εγινε ρε παιδια με το νυχτερινο αν καταλαβα καλα, και γινεται αυτος ο χαμος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kokos23 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, mindreader είπε Tι εγινε ρε παιδια με το νυχτερινο αν καταλαβα καλα, και γινεται αυτος ο χαμος; καταργείται το νυχτερινό και οι ειδήμονες έβαλαν νέο ωράριο 10 το πρωί έως 3 το απόγευμα αν θυμάμαι καλά...μάλιστα ένας από αυτούς που ψηφίζουμε βγήκε και είπε σε ερώτηση μα ο κόσμος δουλεύει αυτές τις ώρες, είπε ότι μπορεί να έχει στο σπίτι οικιακή βοηθό, που βάζει πλυντήριο αυτές τις ώρες...χαχαχα Επεξ/σία 15 Οκτωβρίου από kokos23 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
motoboots Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 34 λεπτά πριν, kokos23 είπε καταργείται το νυχτερινό και οι ειδήμονες έβαλαν νέο ωράριο 10 το πρωί έως 3 το απόγευμα αν θυμάμαι καλά...μάλιστα ένας από αυτούς που ψηφίζουμε βγήκε και είπε σε ερώτηση μα ο κόσμος δουλεύει αυτές τις ώρες, είπε ότι μπορεί να έχει στο σπίτι οικιακή βοηθό, που βάζει πλυντήριο αυτές τις ώρες...χαχαχα Δεν καταργήθηκε τίποτα ακόμα και δεν έχει ανακοινωθεί καμία απόφαση. Όταν με το καλό δούμε τι θα αλλάξει, βρίζουμε όλοι μαζί τότε. Τώρα σχολιάζετε στον αέρα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alejsalonica Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 1 ώρα πριν, alejsalonica είπε Λοιπόν, έκανα online το my home online αλλά εντός του ορίου των 14 ημερών ζήτησα υπαναχώρηση και τους έστειλα mail σχετικό. Ταυτόχρονα έφυγα για Ζενίθ. Σήμερα είδα χρέωση 109€ για διάστημα από 23/09 - 09/10. Είμαι σίγουρος ότι έχουν βάλει 100άρι αποχώρησης και θα γίνει χαμός! Πήρα ανάποδες τώρα και ήδη έχω ανοίξει μέτωπο με το τμήμα προστασίας προσωπικών δεδομένων. Update: Μίλησα μαζί τους και μου είπαν ότι χρεώνουν την ρήτρα υπαναχώρησης αλλά όταν βγει ο λογαριασμός να ξανακαλέσω για λεπτομέρειες κι αν χρειαστεί κάποιες ενέργειες. ΠΡΟΣΟΧΗ! Να κοιτάτε καλά τι σας χρεώνουν, να διεκδικείτε τα δικαίωματα σας και να τους σπάτε τα @ με κάθε νόμιμο και ορθό τρόπο. Δεν νιώθουν αλλιώς. Αυτή την φορά θέλω να το τραβήξω όσο δεν πάει και σε κάθε επίπεδο. Και μιλάμε για ΔΕΗ την πιο σοβαρή από όλες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takoulou Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2 ώρες πριν, kokos23 είπε καταργείται το νυχτερινό και οι ειδήμονες έβαλαν νέο ωράριο 10 το πρωί έως 3 το απόγευμα αν θυμάμαι καλά...μάλιστα ένας από αυτούς που ψηφίζουμε βγήκε και είπε σε ερώτηση μα ο κόσμος δουλεύει αυτές τις ώρες, είπε ότι μπορεί να έχει στο σπίτι οικιακή βοηθό, που βάζει πλυντήριο αυτές τις ώρες...χαχαχα Που το είδες ότι καταργείται το νυχτερινό.. Μην λέτε ότι σας κατέβει.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Για την ώρα πάντως σα να έχει καταργηθεί το έχουν καταντήσει. Πιο πολύ για αυτούς που έχουν ΚΟΤ αξίζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sebu Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 23 hours ago, aenaos15 said: Τη νύχτα μπορούσες να προγραμματίσεις , την ημέρα τι σε εμποδιζει να το κάνεις;;; Δεν την παλεύετε ορισμένοι , γεννημένοι για τη μίρλα!!!! Μαλλον δεν ξερεις οτι το πλυντηριο οταν τελειωσει δεν κανει να μεινει με την πορτα κλειστη και τα ρουχα μεσα και την υγρασια παγιδευμενη. Οτι αν το πλυντηριο το βαλεις να τελειωσει στις 15.00 το αργοτερο που τελειωνει το νεο νυχτερινο και εσυ γυρισεις σπιτι σου στις 6-7-8 να απλωσεις τα ρουχα αυτα εχουν μεινει μεσα στην υγρασια σε ενα κλειστο μη αεριζομενο θαλαμο για αλλες 3-4-5 ωρες και πρακτικα ξαναθελουν πλυσιμο. Μολις ανοιξεις την πορτα του θαλαμου και σε παρει σβαρνα η μποχα της μουχλας και της εγκλωβισμενης υγρασιας θα καταλαβεις. Τα ξημερωματα οταν το πλυντηριο το βαλεις να τελειωσει στις 6-7 που εσυ ξυπνας σηκωνεσαι και το απλωνεις επιτοπου. Δεν μενουν τα φρεσκοπλυμμενα ρουχα μεσα σε ενα κλειστο θαλαμο πλυντηριου επι ωρες. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aenaos15 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 13 ώρες πριν, Sebu είπε Μαλλον δεν ξερεις οτι το πλυντηριο οταν τελειωσει δεν κανει να μεινει με την πορτα κλειστη και τα ρουχα μεσα και την υγρασια παγιδευμενη. Οτι αν το πλυντηριο το βαλεις να τελειωσει στις 15.00 το αργοτερο που τελειωνει το νεο νυχτερινο και εσυ γυρισεις σπιτι σου στις 6-7-8 να απλωσεις τα ρουχα αυτα εχουν μεινει μεσα στην υγρασια σε ενα κλειστο μη αεριζομενο θαλαμο για αλλες 3-4-5 ωρες και πρακτικα ξαναθελουν πλυσιμο. Μολις ανοιξεις την πορτα του θαλαμου και σε παρει σβαρνα η μποχα της μουχλας και της εγκλωβισμενης υγρασιας θα καταλαβεις. Τα ξημερωματα οταν το πλυντηριο το βαλεις να τελειωσει στις 6-7 που εσυ ξυπνας σηκωνεσαι και το απλωνεις επιτοπου. Δεν μενουν τα φρεσκοπλυμμενα ρουχα μεσα σε ενα κλειστο θαλαμο πλυντηριου επι ωρες. Συγνώμη ρε φιλε δεν το ηξερα... Ειδες τι μαθαίνει κάποιος στα 62 του.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kokos23 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου On 15/10/2024 at 13:06, takoulou said: Που το είδες ότι καταργείται το νυχτερινό.. Μην λέτε ότι σας κατέβει.. χαλάρωσε λίγο, δεν έγραψα ότι μου κατεβαίνει, δεν έγραψα ότι καταργήθηκε, αλλά ότι καταργείται (σε εύλογο χρονικό διάστημα όπως αναφέρει ο ίδιος ο υπουργός): «Το νυχτερινό ρεύμα χορηγούνταν από την τότε ΔΕΗ τις νυχτερινές ώρες που δεν υπήρχε ζήτηση. Πλέον με τις ΑΠΕ, το φθηνό ρεύμα το έχουμε το μεσημέρι όταν λειτουργούν τα φωτοβολταϊκά και τα Σαββατοκύριακα, προπαντός τις Κυριακές. Έχει λοιπόν νόημα να μετακινήσουμε τη ζήτηση εκεί που υπάρχει η φθηνή τιμή, για να είναι χαμηλότερα τα τιμολόγια που θα μπορούν να δίνουν οι πάροχοι». Και πρόσθεσε: «Θα πάμε σε δύο ζώνες, η μία ζώνη θα είναι τις μεσημεριανές ώρες (10 το πρωί με 3 μ.μ.) και όλο το Σαββατοκύριακο. Αυτή τη ζώνη μέχρι το τέλος του χρόνου είναι πιθανό να την εισάγουμε». Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
UlveRz Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Καλησπερα σε όλους.. Παιδια εχω χασει λιγο ςεπαφη με τα τιμολογια, εχω το Γ1 σε σπιτι με μηνιαια κατανάλωση χοντρικα κατω των 500 kwh (πχ τωρα Οκτωβρη ειχα 200).. Τι θα προτείνατε να εχω ως τιμολογιο τι θα με συνεφερε οικονομικα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mfamfis Δημοσ. 18 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου Πιστεύετε οι τιμές θα πέσουν κι άλλο τον Νοέμβριο; Είμαι στο πράσινο της ΔΕΗ και θέλω να πάω στο online, αλλά σκέφτομαι μήπως είναι καλύτερα να το αφήσω για τον άλλο μήνα. Ποιά είναι η γνώμη σας; Στο online θα πάω σίγουρα, αλλά αυτόν τον μήνα ή τον επόμενο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takoulou Δημοσ. 18 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 13 λεπτά πριν, mfamfis είπε Πιστεύετε οι τιμές θα πέσουν κι άλλο τον Νοέμβριο; Είμαι στο πράσινο της ΔΕΗ και θέλω να πάω στο online, αλλά σκέφτομαι μήπως είναι καλύτερα να το αφήσω για τον άλλο μήνα. Ποιά είναι η γνώμη σας; Στο online θα πάω σίγουρα, αλλά αυτόν τον μήνα ή τον επόμενο; Εννοειται και θα πεσουν οι τιμες.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα