Rattlehead Δημοσ. 10 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 20 λεπτά πριν, mindreader είπε Ισχυει, οτι εξαγουμε λιγνιτη στα Σκοπια, και εισαγουμε ρευμα απο τα Σκοπια προερχομενο απο το λιγνιτη μας; Φυσικά και ισχύει. Όλες οι μονάδες είναι επανδρωμενες(αχλάδα,μελιτη) και δεν τις "αναβουν" κατ εντολή. Για τα κοιτάσματα? Άσε να μην πω.. Είμαι εκτός θεματος 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
motoboots Δημοσ. 10 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, mindreader είπε Ισχυει, οτι εξαγουμε λιγνιτη στα Σκοπια, και εισαγουμε ρευμα απο τα Σκοπια προερχομενο απο το λιγνιτη μας; Εξαγωγές - εισαγωγές σε πόλεις δεν γίνονται. Σε κράτη μόνο. Επεξ/σία 10 Οκτωβρίου από motoboots Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spahar Δημοσ. 11 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου Να κάνω μια ερώτηση, ποια η διαφορά του MyHomeEnter και του MyHomeOnline? Στο site βλέπω ότι και τα δύο είναι σταθερά, αλλά το Online έχει 1,5€ λιγότερο πάγιο και χαμηλότερη κιλοβατώρα στο ημέρας + ακόμα χαμηλότερη στο νυχτερινό. Γιατί να πάει κάποιος στο Enter; * Με έχουν πάρει τώρα από ΔΕΗ για "προσφορά" (είμαι στο 4All) και από ότι κατάλαβα μου δίνουν το Enter. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
motoboots Δημοσ. 11 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 54 λεπτά πριν, spahar είπε Να κάνω μια ερώτηση, ποια η διαφορά του MyHomeEnter και του MyHomeOnline? Στο site βλέπω ότι και τα δύο είναι σταθερά, αλλά το Online έχει 1,5€ λιγότερο πάγιο και χαμηλότερη κιλοβατώρα στο ημέρας + ακόμα χαμηλότερη στο νυχτερινό. Γιατί να πάει κάποιος στο Enter; * Με έχουν πάρει τώρα από ΔΕΗ για "προσφορά" (είμαι στο 4All) και από ότι κατάλαβα μου δίνουν το Enter. Το Online είναι λίγο φθηνότερο, έχει νυχτερινό, απαιτεί όμως πάγια εντολή μέσω κάρτας. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LuNaTiC Δημοσ. 11 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου απο το πρωι με εχουν φαει εδω στο σπιτι να αλλαξω σημερα λεει το πρόγραμμα μου... έχω το κίτρινο ! έχει αλλάξει κάτι τόσο δραματικά που πρέπει να πάω κάπου αλλου συγκεκριμένα? Σορρυ αλλα δεν το παρακολουθω το θεμα καθολου ειχα το κιτρινο τιμολόγιο απο αρχή της χρονιάς. (απλα κατι ακουσαν συγκεκριμενα στο να μην παω στο πρασινο...δε γνωριζω κατι αλλο ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnys77777 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου Στις 11/10/2024 στις 1:48 ΜΜ, LuNaTiC είπε απο το πρωι με εχουν φαει εδω στο σπιτι να αλλαξω σημερα λεει το πρόγραμμα μου... έχω το κίτρινο ! έχει αλλάξει κάτι τόσο δραματικά που πρέπει να πάω κάπου αλλου συγκεκριμένα? Σορρυ αλλα δεν το παρακολουθω το θεμα καθολου ειχα το κιτρινο τιμολόγιο απο αρχή της χρονιάς. (απλα κατι ακουσαν συγκεκριμενα στο να μην παω στο πρασινο...δε γνωριζω κατι αλλο ) Και γω έχω το κίτρινο (myhome4all) και με προωθούν στο μπλε. Η ερώτηση μου είναι πόσο πληρώνετε την κιλοβατώρα? Γιατί εγώ όλους τους μήνες την πληρωνω 0.155 ενώ το κίτρινο είναι κυμαινόμενο. Τι δεν έχω καταλάβει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dream21 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου Στις 11/10/2024 στις 12:45 ΜΜ, motoboots είπε Το Online είναι λίγο φθηνότερο, έχει νυχτερινό, απαιτεί όμως πάγια εντολή μέσω κάρτας. Tι να το κανει το νυχτερινο αφου καταργειτε απο 1/1/25 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takoulou Δημοσ. 13 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 6 λεπτά πριν, dream21 είπε Tι να το κανει το νυχτερινο αφου καταργειτε απο 1/1/25 Ποιος ειπε οτι θα καταργηθει... Πιθανον να παει αλλες ωρες και το Σαββατοκυριακο... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
optostyle Δημοσ. 13 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου Το "νυχτερινο" θα παραμεινει και θα παει απο τις 10 το πρωι μεχρι τις 3 το μεσημερι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 13 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 37 λεπτά πριν, optostyle είπε Το "νυχτερινο" θα παραμεινει και θα παει απο τις 10 το πρωι μεχρι τις 3 το μεσημερι 5 ωρες μονο απο τις 8 που ηταν? Καλα ναι το νυχτερινο σε εισαγωγικα μιας και δεν κερδιζεις τιποτα μετα το ανεβασμα των ρυθμιζομενων και στο νυχτερινο. Μας δουλευουν κανονικα προφανως. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takoulou Δημοσ. 13 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 34 λεπτά πριν, Arkin είπε 5 ωρες μονο απο τις 8 που ηταν? Καλα ναι το νυχτερινο σε εισαγωγικα μιας και δεν κερδιζεις τιποτα μετα το ανεβασμα των ρυθμιζομενων και στο νυχτερινο. Μας δουλευουν κανονικα προφανως. Από ότι ακουστηκε θα παει και για πολλες ώρες το Σαββατοκύριακο.. Είναι νωρίς ακόμα.. Δεν έχουν πει κάτι επίσημο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jkoukos Δημοσ. 13 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 5 λεπτά πριν, takoulou είπε Από ότι ακουστηκε θα παει και για πολλες ώρες το Σαββατοκύριακο.. Είναι νωρίς ακόμα.. Δεν έχουν πει κάτι επίσημο.. Σήμερα είναι συνολικά 56 ώρες (8*7) την βδομάδα. Οι ανεπίσημες πληροφορίες αναφέρουν για 5 ώρες τις καθημερινές και από 10-12 ώρες κάθε μέρα το Σαββατοκύριακο, δηλαδή σύνολο 49 ώρες ((5*5)+(2*12)). Λείπουν 7 ώρες. Ως είθισται, με τις διαρροές βλέπουν αντιδράσεις. Εν αναμονή για το που θα καταλήξει η μπίλια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takoulou Δημοσ. 13 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 26 λεπτά πριν, jkoukos είπε Σήμερα είναι συνολικά 56 ώρες (8*7) την βδομάδα. Οι ανεπίσημες πληροφορίες αναφέρουν για 5 ώρες τις καθημερινές και από 10-12 ώρες κάθε μέρα το Σαββατοκύριακο, δηλαδή σύνολο 49 ώρες ((5*5)+(2*12)). Λείπουν 7 ώρες. Ως είθισται, με τις διαρροές βλέπουν αντιδράσεις. Εν αναμονή για το που θα καταλήξει η μπίλια. Ακομα δεν εχουν πει τι ωρες... Θα δειξει... Υπομονη...Νομιζω κατι θα πουν.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dream21 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, takoulou είπε Ποιος ειπε οτι θα καταργηθει... Πιθανον να παει αλλες ωρες και το Σαββατοκυριακο... 2 ώρες πριν, optostyle είπε Το "νυχτερινο" θα παραμεινει και θα παει απο τις 10 το πρωι μεχρι τις 3 το μεσημερι ΝΥΧΤΕΡΙΝΟ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ Nυχτερινο Θερινή περίοδος 23:00-07:00 Χειμερινή περίοδος: 02:00-08:00 και 15:00-17:00 ΣΥΝΟΛΙΚΑ 8 ωρες ΔΙΖΩΝΙΚΟ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ 10:00 -15:00 ΣΥΝΟΛΟ 5 ΩΡΕΣ Αρα μιλαμε για 3 ωρες λιγοτερες ημηρεσιως αρα 21 ωρες λιγοτερες την εβδομαδα αρα το μηνα πανω κατω 90 ωρες χοντρικα..Δεν τις λες και λίγες Επεξ/σία 13 Οκτωβρίου από dream21 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jkoukos Δημοσ. 13 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 49 λεπτά πριν, takoulou είπε Ακομα δεν εχουν πει τι ωρες... Θα δειξει... Υπομονη...Νομιζω κατι θα πουν.. Επισήμως δεν έχουν ανακοινωθεί ώρες. Ωστόσο μέσω διαρροών (ως είθισται), υπάρχουν στα ΜΜΕ οι σχετικές μνημονεύσεις. Δεν είναι ούτε η πρώτη φορά ούτε η τελευταία που γίνεται αυτό. 49 λεπτά πριν, dream21 είπε ΝΥΧΤΕΡΙΝΟ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ Nυχτερινο Θερινή περίοδος 23:00-07:00 Χειμερινή περίοδος: 02:00-08:00 και 15:00-17:00 ΣΥΝΟΛΙΚΑ 8 ωρες ΔΙΖΩΝΙΚΟ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ 10:00 -15:00 ΣΥΝΟΛΟ 5 ΩΡΕΣ Αρα μιλαμε για 3 ωρες λιγοτερες ημηρεσιως αρα 21 ωρες λιγοτερες την εβδομαδα αρα το μηνα πανω κατω 90 ωρες χοντρικα..Δεν τις λες και λίγες Οι διαρροές αναφέρουν 5ωρο τις καθημερινές και περισσότερες το Σαββατοκύριακο. Βάσει των αυτών, είναι 3 ώρες λιγότερες συνολικά την βδομάδα. Είναι άγνωστο που θα καταλήξουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα