motoboots Δημοσ. 4 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2 ώρες πριν, milos_ είπε Έχει γίνει συμβόλαιο με ΔΕΗ και πληρώθηκε εγγύηση 100€. Αν βάλω πάγια εντολή εξόφλησης θα επιστραφούν τα 100€? 8009001000. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Raki-meze Δημοσ. 4 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2 ώρες πριν, milos_ είπε Έχει γίνει συμβόλαιο με ΔΕΗ και πληρώθηκε εγγύηση 100€. Αν βάλω πάγια εντολή εξόφλησης θα επιστραφούν τα 100€? Ναι , συνήθως στον επόμενο λογαριασμό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thant Δημοσ. 4 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου Έχω κάνει συμβόλαιο στο myHome 4All της ΔΕΗ με ημερομηνία λήξης 23/11/2024. Το συμβόλαιο είναι με ΚΟΤ το οποίο έχει ανανεωθεί για ακόμα έναν χρόνο. Πρέπει να κάνω κάποια ενέργεια πριν τη λήξη του; Τι θα συβει αν λήξει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosntok Δημοσ. 8 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου Το συμβόλαιο enter σταθερό λήγει σε 2 μήνες. Πως μπορώ να το διακόψω και να το κάνω εκ νέου, για να πάρω την χαμηλότερη τιμή; Η δεν αξίζει; Εκτιμάτε ότι αρχές Δεκέμβρη θα έχει ίδια τιμή; Μεσα στο site δεν βρίσκω τρόπο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RothFTP Δημοσ. 8 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου Με τα παρόντα δεδομένα, τι συμφέρει καλύτερα, με ΚΟΤ Α', γύρω στις 400kWh/μήνα το χειμώνα κι 800kWh/μήνα τους καλοκαιρινούς μήνες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pasxaliskar Δημοσ. 9 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 8 ώρες πριν, RothFTP είπε Με τα παρόντα δεδομένα, τι συμφέρει καλύτερα, με ΚΟΤ Α', γύρω στις 400kWh/μήνα το χειμώνα κι 800kWh/μήνα τους καλοκαιρινούς μήνες; οτι συμφερει και χωρις κοτ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RothFTP Δημοσ. 9 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Και ποια είναι αυτά; Πριν δύο χρόνια ήταν το myhome enter της ΔΕΗ, μετά το myhome4all, τα οποία είχα βάλει. Τώρα, βλέπω ότι τα της ΔΕΗ έχουν πάψει να συμφέρουν και πλέον προτείνονται εναλλακτικοί, όπως Protergia, ΗΡΩΝ ή Volton. Έχω μόλις νοικιάσει και δεν έχω βάλει ακόμα ρεύμα γιατί έχω κολλήσει στο ποιον πάροχο και ποιο πρόγραμμα να βάλω. Επεξ/σία 9 Οκτωβρίου από RothFTP Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
myrsine Δημοσ. 10 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου Γεια σας! Εχω my home online με πληρωμή ανά μήνα και μου ήρθε σήμερα εκκαθαριστικός λογαριασμούς για την περίοδο Μαϊου - Σεπτεμβρίου. Είναι πάνω από διπλάσιος σε σχέση με τον έναντι που ερχόταν κάθε μήνα.. Για την ακρίβεια ήρθε πάνω από 300€. Είναι φυσιολογικό αυτό;; Σημ: κιλοβατώρα 12,3€. Τον λογαριασμό δεν μπορώ να τον δω ούτε από την προβολή ούτε από τη λήψη. Μου βγάζει "συνέβη προσωρινό σφάλμα" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takoulou Δημοσ. 10 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 1 ώρα πριν, myrsine είπε Γεια σας! Εχω my home online με πληρωμή ανά μήνα και μου ήρθε σήμερα εκκαθαριστικός λογαριασμούς για την περίοδο Μαϊου - Σεπτεμβρίου. Είναι πάνω από διπλάσιος σε σχέση με τον έναντι που ερχόταν κάθε μήνα.. Για την ακρίβεια ήρθε πάνω από 300€. Είναι φυσιολογικό αυτό;; Σημ: κιλοβατώρα 12,3€. Τον λογαριασμό δεν μπορώ να τον δω ούτε από την προβολή ούτε από τη λήψη. Μου βγάζει "συνέβη προσωρινό σφάλμα" Για κοίταξε όταν εκδοθεί ο λογαριασμός.. Να δεις κατανάλωση κτλπ.. Δεν περναει κάθε μήνα ο Δεδδηε για την καταμέτρηση εκεί; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rattlehead Δημοσ. 10 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου Πραγματικά δεν ξέρω τι άλλο θα σκαρφιστουν οι άνθρωποι για να βγάλουν λεφτά! το βράδυ δεν έχει ήλιο,το βράδυ φυσάει ,αλλά δεν βλέπουμε τους έλικες από τις ανεμογεννητριες να γυρνάνε κτλ.. https://www.ieidiseis.gr/energeia/264734/telos-kai-episima-to-nyxterino-reyma-erxetai-fthino-reyma-tis-kyriakes 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
motoboots Δημοσ. 10 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 3 ώρες πριν, Rattlehead είπε το βράδυ δεν έχει ήλιο,το βράδυ φυσάει ,αλλά δεν βλέπουμε τους έλικες από τις ανεμογεννητριες να γυρνάνε κτλ. Δεν λέει τέτοια πράγματα πάντως. Αυτά που λέει έχουν λογικό υπόβαθρο. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rattlehead Δημοσ. 10 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 40 λεπτά πριν, motoboots είπε Δεν λέει τέτοια πράγματα πάντως. Αυτά που λέει έχουν λογικό υπόβαθρο. Καμμια λογικη,δυστυχως.Ανέκαθεν αυτά που έλεγε ο Σκυλακακης για τα ΑΠΕ ,είναι ότι όταν βραδιάσει δεν εκμεταλευομαστε από τον ήλιο και ανεμογεννητριες δεν βάζουμε μπροστά τη νύχτα οπότε το ρεύμα εκείνες τις ώρες ανεβαίνει.επειδη δεν είναι του παρόντος θέματος, οπουδήποτε αλλού το συζητάμε, να σου εξηγήσω για τις λιγνιτομοναδες επειδή έχω ανθρώπους που δουλεύουν εκει. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
motoboots Δημοσ. 10 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 1 ώρα πριν, Rattlehead είπε Καμμια λογικη,δυστυχως.Ανέκαθεν αυτά που έλεγε ο Σκυλακακης για τα ΑΠΕ ,είναι ότι όταν βραδιάσει δεν εκμεταλευομαστε από τον ήλιο και ανεμογεννητριες δεν βάζουμε μπροστά τη νύχτα οπότε το ρεύμα εκείνες τις ώρες ανεβαίνει.επειδη δεν είναι του παρόντος θέματος, οπουδήποτε αλλού το συζητάμε, να σου εξηγήσω για τις λιγνιτομοναδες επειδή έχω ανθρώπους που δουλεύουν εκει. Το ότι έχεις ανθρώπους και το avatar σου, με έπεισαν. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aenaos15 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 5 ώρες πριν, Rattlehead είπε Πραγματικά δεν ξέρω τι άλλο θα σκαρφιστουν οι άνθρωποι για να βγάλουν λεφτά! το βράδυ δεν έχει ήλιο,το βράδυ φυσάει ,αλλά δεν βλέπουμε τους έλικες από τις ανεμογεννητριες να γυρνάνε κτλ.. https://www.ieidiseis.gr/energeia/264734/telos-kai-episima-to-nyxterino-reyma-erxetai-fthino-reyma-tis-kyriakes Κανένα βράδυ δεν φυσάει φιλε, ξεκολλα με την αντιπολίτευση που κάνεις!!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindreader Δημοσ. 10 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 4 hours ago, Rattlehead said: Καμμια λογικη,δυστυχως.Ανέκαθεν αυτά που έλεγε ο Σκυλακακης για τα ΑΠΕ ,είναι ότι όταν βραδιάσει δεν εκμεταλευομαστε από τον ήλιο και ανεμογεννητριες δεν βάζουμε μπροστά τη νύχτα οπότε το ρεύμα εκείνες τις ώρες ανεβαίνει.επειδη δεν είναι του παρόντος θέματος, οπουδήποτε αλλού το συζητάμε, να σου εξηγήσω για τις λιγνιτομοναδες επειδή έχω ανθρώπους που δουλεύουν εκει. Ισχυει, οτι εξαγουμε λιγνιτη στα Σκοπια, και εισαγουμε ρευμα απο τα Σκοπια προερχομενο απο το λιγνιτη μας; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα