thomasG4 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 48 minutes ago, Thresh said: Υπάρχει κάποιο θέμα αυτές τις μέρες και δεν έχει βγει ακόμα ο μηνιαίος μου λογαριασμός ή είναι κάτι μεμονωμένο δικό μου? Σε εμένα βγήκε κανονικά. Στις 17/09 μου ήρθε το email. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου Μέλος Super Moderators Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 9 minutes ago, thomasG4 said: Σε εμένα βγήκε κανονικά. Στις 17/09 μου ήρθε το email. Τίποτα, ούτε e-bill ούτε σε sms/e-mail. Θα πάρω τηλέφωνο, thnx! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agentsmith84 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Πόσο φαίνετε να είναι η τιμή του 4home χωρίς εκπτώσεις για Οκτώμβρη; Επεξ/σία 29 Σεπτεμβρίου από agentsmith84 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
megapaixtaras Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου https://www.imerisia.gr/epiheiriseis/energeia/99326_reyma-meionei-61-tis-times-tis-i-dei-gia-ton-oktobrio-kato-apo-ta-15 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators matrixxx Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Moderators Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Στις 1/10/2024 στις 7:50 ΜΜ, megapaixtaras είπε Ουαου!!😄 Εγω ομως ως καταναλωτης και πελατης της, θα την πληρωνω την κιλοβατωρα σημερα (Οκτωβριος) πιο ακριβα απο ο,τι τον Σεπτεμβριο αφου πλεον δεν υπαρχει η "σουπερ επιδοτηση" του ενος σεντ και κατι ψιλα ανα κιλοβατωρα. Αρα τα bold στο τελος ισχυουν τυπικα ως προταση, αλλα στην πραξη, στην τσεπη μου δεν. 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
satsok2 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 17 λεπτά πριν, matrixxx είπε Ουαου!!😄 Εγω ομως ως καταναλωτης και πελατης της, θα την πληρωνω την κιλοβατωρα σημερα (Οκτωβριος) πιο ακριβα απο ο,τι τον Σεπτεμβριο αφου πλεον δεν υπαρχει η "σουπερ επιδοτηση" του ενος σεντ και κατι ψιλα ανα κιλοβατωρα. Αρα τα bold στο τελος ισχυουν τυπικα ως προταση, αλλα στην πραξη, στην τσεπη μου δεν. Αυτό ακριβώς! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
megapaixtaras Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2 ώρες πριν, matrixxx είπε Ουαου!!😄 Εγω ομως ως καταναλωτης και πελατης της, θα την πληρωνω την κιλοβατωρα σημερα (Οκτωβριος) πιο ακριβα απο ο,τι τον Σεπτεμβριο αφου πλεον δεν υπαρχει η "σουπερ επιδοτηση" του ενος σεντ και κατι ψιλα ανα κιλοβατωρα. Αρα τα bold στο τελος ισχυουν τυπικα ως προταση, αλλα στην πραξη, στην τσεπη μου δεν. ελπιζω να ειδατε το πρωτοτυπο κειμενο στο λινκ για να ξερετε οτι δεν ειναι δικα μου τα μπολντ ..εγω απλα μετεφερα την ειδηση οπως ειναι επειδη ρωτησε καποιος για τιμες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
XronisR Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Μπαίνω στο ebill και δεν μπορώ να κατεβάσω τον τελευταίο λογαριασμό.Λεει προσωρινο σφάλμα κτλ.Συμβαινει και σε άλλον; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators matrixxx Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Moderators Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 4 ώρες πριν, megapaixtaras είπε ελπιζω να ειδατε το πρωτοτυπο κειμενο στο λινκ για να ξερετε οτι δεν ειναι δικα μου τα μπολντ ..εγω απλα μετεφερα την ειδηση οπως ειναι επειδη ρωτησε καποιος για τιμες. Εκεινο σχολιαζω, οχι την μεταφορα εδω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Μέλος Super Moderators Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 1 hour ago, XronisR said: Μπαίνω στο ebill και δεν μπορώ να κατεβάσω τον τελευταίο λογαριασμό.Λεει προσωρινο σφάλμα κτλ.Συμβαινει και σε άλλον; Θα το ρώταγα τώρα. Όχι μόνο τον τελευταίο, ΟΛΟΥΣ. Ούτε να δούμε ούτε να κατεβάσουμε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
XronisR Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 17 λεπτά πριν, Thresh είπε Θα το ρώταγα τώρα. Όχι μόνο τον τελευταίο, ΟΛΟΥΣ. Ούτε να δούμε ούτε να κατεβάσουμε... Ευχαριστώ για την απάντηση Thresh,θα δοκιμάσω πάλι αύριο το πρωί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ByAnyMeansNecessary Δημοσ. 4 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 12 ώρες πριν, XronisR είπε Μπαίνω στο ebill και δεν μπορώ να κατεβάσω τον τελευταίο λογαριασμό.Λεει προσωρινο σφάλμα κτλ.Συμβαινει και σε άλλον; Μάλλον ήταν προσωρινό γιατί τώρα δουλεύει. Επίσης είχαν update στην mobile εφαρμογή τους στο Android, οπότε κάποιο release/maintenance έκαναν χθες βράδυ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
1451 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου Βλέπω το My home online να έχει χαμηλότερες τιμές από το ειδικό πράσινο. Ποια η λογική πίσω από αυτό; Επειδή δεσμεύουν τον πελάτη με δωδεκάμηνο συμβόλαιο τον δελεάζουν με τις χαμηλότερες τιμές; Αν έχει περάσει κανείς στο σταθερό, υπάρχουν κάποιες κρυφές χρεώσεις πέρα από το green pass; Γιατί όταν κάτι είναι πολύ καλό για να είναι αληθινό, κάποιο drawback πρέπει να υπάρχει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
motoboots Δημοσ. 4 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 6 λεπτά πριν, 1451 είπε Βλέπω το My home online να έχει χαμηλότερες τιμές από το ειδικό πράσινο. Ποια η λογική πίσω από αυτό; Επειδή δεσμεύουν τον πελάτη με δωδεκάμηνο συμβόλαιο τον δελεάζουν με τις χαμηλότερες τιμές; Αν έχει περάσει κανείς στο σταθερό, υπάρχουν κάποιες κρυφές χρεώσεις πέρα από το green pass; Γιατί όταν κάτι είναι πολύ καλό για να είναι αληθινό, κάποιο drawback πρέπει να υπάρχει. Τίποτα περίεργο δεν υπάρχει και τίποτα κρυμμένο. Τα προγράμματα αυτά είναι 12μηνης δέσμευσης, αν και ουσιαστικά φεύγει κανείς μετά το 6μηνο με πέναλτι 30€ ή χωρίς πέναλτι μετά το 9μηνο. Ακόμα καλύτερα είμαστε εμείς που το αγοράσαμε παλιότερα και πληρώνουμε 0,123€/kWh - 0,113€/kWh για μέρα/νύχτα. Σταθμίζει κανείς τι ζητά και αποφασίζει. Σήμερα προσφέρουν ουσιαστικά μόνο ασφάλεια έναντι έκτακτων γεγονότων, γιατί η τιμή τους - αν και καλή για ΔΕΗ - δεν είναι αντίστοιχα τόσο ανταγωνιστική με άλλες εναλλακτικές λύσεις. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
milos_ Δημοσ. 4 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου Έχει γίνει συμβόλαιο με ΔΕΗ και πληρώθηκε εγγύηση 100€. Αν βάλω πάγια εντολή εξόφλησης θα επιστραφούν τα 100€? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα