eidikos33 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 1 ώρα πριν, takoulou είπε Δεν γίνεται έτσι η αλλαγή μετρητή.. Θα πρέπει να έχει θέμα κάποιο πρόβλημα.. Δεν υπάρχουν μετρητές πολλοί σε stock.. Μόνο αν ζητήσεις να μπει και νυχτερινό μαζί οπότε με πληρωμή θα σου τοποθετήσουν νέο ηλεκτρονικό μετρητή..Μπορεί όμως και να μην γίνει αλλαγή στην ασφάλεια...Αλλά μπορεί να κάνει να μπει από 1 έως 7 μήνες αναλόγως την περιοχή του Δεδδηε.. Θα πληρώσω και για τους δύο μετρητές? Η μόνο για τον νυκτερινό? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
motoboots Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 34 λεπτά πριν, eidikos33 είπε Θα πληρώσω και για τους δύο μετρητές? Η μόνο για τον νυκτερινό? Ένας είναι ο μετρητής. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dexs7 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου Στις 14/9/2024 στις 12:14 ΠΜ, dexs7 είπε Γράφω και εδώ το πρόβλημα μου Φάνηκε στο mydei ο τελικός λογαριασμός καθώς άλλαξα πάροχο αλλά δεν φαίνεται να έχει αφαιρεθεί η εγγύηση που είχα δώσει στην αρχή του συμβολαίου Βέβαια έντυπη μορφή δεν έχει βγει για να έχω εικόνα αλλά μου φαίνεται αρκετά υψηλός για να περιέχει και την αφαίρεση εγγύησης Τελικα το πρόβλημα λύθηκε Επικοινώνησα με την ΔΕΗ και μου είπαν ότι το 2021 είχα βγάλει την πάγια εντολή οπότε η εγγύηση είχε επιστραφεί με επόμενο τότε λογαριασμό Ανετρεξα στο ιστορικό και το είδα Δεν το γνώριζα ότι γίνεται έτσι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MikhailBakurin Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου Έχει καταφέρει να φύγει κανείς από το green pass; Έκανα τη διαδικασία που είχε γραφεί αρκετές σελίδες πριν, αλλά ακόμα εμφανίζομαι εντός του στο μαηδεη. Δεν έχει εκδοθεί νέος λογαριασμός. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leotzian Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) EDIT Τώρα που το ξανακοίταξα στον ένα λογαριασμό το σβήσανε τελικά, χθες υπήρχε, και στους 2 είχα κάνει την ίδια μέρα αίτημα για διακοπή. ========== Σε συνέχεια του παραπάνω φίλου και εγώ έκανα την προαναφερόμενη διαδικασία σε 2 λογαριασμούς, και 10 ημέρες πριν πήρα το κλασικό email: "Σε απάντηση του αιτήματός , θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το αίτημα σας έχει προωθηθεί για έλεγχο και θα ενημερωθείτε εκ νέου μέσω δικής μας επικοινωνίας. Για οποιαδήποτε πληροφορία παραμένουμε στη διάθεσή σας. " ΄Έκτοτε ουδέν νεώτερον πόσες μέρες κάνει τελικά έχει κανείς άποψη? Πότε θα σβηστεί αυτή η μην πω τι... Επεξ/σία 17 Σεπτεμβρίου από leotzian Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teo_3 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 1 hour ago, MikhailBakurin said: Έχει καταφέρει να φύγει κανείς από το green pass; Έκανα τη διαδικασία που είχε γραφεί αρκετές σελίδες πριν, αλλά ακόμα εμφανίζομαι εντός του στο μαηδεη. Δεν έχει εκδοθεί νέος λογαριασμός. Ναι, το έκανα κάπου στον 15αυγουστο και εξαφανίστηκε απο το mydei 4-5 μέρες μετά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
satyllas Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου Εστειλα κι εγώ το κειμενάκι που αναφέρεται παραπάνω για το greenpass και μου απάντησαν το παρακάτω. Άρα βάλτε εξαρχής και την ημερομηνία.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrakis1980 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου Αφαίρεσα το greenpass περνώντας από ένα κατάστημα μέσα σε 2 λεπτα. Ούτε καν με ρώτησαν κάτι. Τσακ μπαμ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rattlehead Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου Και εμένα δεν απάντησαν στο mail και μετά από μέρες είδα ότι έπρεπε να το ενεργοποιήσω για να το έχω σαν υπηρεσια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nikcv Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Καλησπέρα.Ποιο είναι το πιο φθηνό τιμολόγιο.. Είμαι στο πράσινο μου ηρθε στα 230€ 800kw Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
messinia3 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 45 λεπτά πριν, Nikcv είπε Καλησπέρα.Ποιο είναι το πιο φθηνό τιμολόγιο.. Είμαι στο πράσινο μου ηρθε στα 230€ 800kw Σίγουρα όχι το πράσινο της ΔΕΗ.Κοιτα για σταθερό 6μηνο σε protergia (χωρίς προϋπόθεση συνεπειας),ηρων σταθερό με econtract με δωρο 50 ευρώ για 6μηνο η ζενιθ 12μηνο με τα πρώτα 6 πάγια δώρο. Αν δε θες να αλλάξεις από ΔΕΗ το 4all είναι ελάχιστα φθηνότερο...Με τέτοιες καταναλώσεις όμως γνώμη μου άλλαξε και μάλιστα άμεσα σε σταθερό αλλού παροχου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takoulou Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 3 ώρες πριν, Nikcv είπε Καλησπέρα.Ποιο είναι το πιο φθηνό τιμολόγιο.. Είμαι στο πράσινο μου ηρθε στα 230€ 800kw Ελα... Νυχτερινό έχεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nikcv Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, takoulou είπε Ελα... Νυχτερινό έχεις; Δεν γνωρίζω...πως το βλεπω; Ξέρω μόνο πως είμαι στο ειδικό πράσινο τιμολόγιο, Γ21 επαγγελματικό λεει. Επεξ/σία 24 Σεπτεμβρίου από Nikcv Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takoulou Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 1 ώρα πριν, Nikcv είπε Δεν γνωρίζω...πως το βλεπω; Ξέρω μόνο πως είμαι στο ειδικό πράσινο τιμολόγιο, Γ21 επαγγελματικό λεει. Α είσαι επαγγελματικό τιμολόγιο.. Δεν έχεις.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου Μέλος Super Moderators Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου Υπάρχει κάποιο θέμα αυτές τις μέρες και δεν έχει βγει ακόμα ο μηνιαίος μου λογαριασμός ή είναι κάτι μεμονωμένο δικό μου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα