messinia3 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 6 λεπτά πριν, dexs7 είπε Γράφω και εδώ το πρόβλημα μου Φάνηκε στο mydei ο τελικός λογαριασμός καθώς άλλαξα πάροχο αλλά δεν φαίνεται να έχει αφαιρεθεί η εγγύηση που είχα δώσει στην αρχή του συμβολαίου Βέβαια έντυπη μορφή δεν έχει βγει για να έχω εικόνα αλλά μου φαίνεται αρκετά υψηλός για να περιέχει και την αφαίρεση εγγύησης Όταν βγει λογαριασμός ποσταρε τον.Σε ποιο πρόγραμμα της ΔΕΗ ήσουν?Τον Αύγουστο η τιμή ήταν στα ύψη,αν έκαιγε και air condition μπορεί να είναι απλά λόγω κατανάλωσης και τιμης kwh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dexs7 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 310 ευρώ για έναν μήνα ήταν πάρα πολλά αν έχει βγει η εγγύηση μου ήρθε τελικός 190 για 500 κιλοβατώρες με νυχτερινό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
messinia3 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 310 (ακόμα και 190) ευρώ με 500 kwh δεν είναι λογικό πάντως.Κατι δεν κολλάει.Εισαι σίγουρος ότι αφορά μήνα και είναι τόσες οι kwh? Επεξ/σία 14 Σεπτεμβρίου από messinia3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dexs7 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου Σε μηνιαία είμαι εκκαθάριση 270 μέρα 240 νύχτα Στο πράσινο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bjj-p Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2 λεπτά πριν, dexs7 είπε Σε μηνιαία είμαι εκκαθάριση 270 μέρα 240 νύχτα Στο πράσινο Σιγουρεψου οτι εχει αφαιρεσει προηγουμενη οφειλη. Ετσι εγινε σε εμενα, παρ ‘ οτι τα πηραν απο την καρτα την συμφωνημενη ημ/νια στον εκκαθαριστικο ληξης της συμβασης δεν τα αφαιρεσαν. btw, η γραμμη μου φαινεται πια ανενεργη στο mydei. Μπορω με καποιον τροπο να αφαιρεσω την καρτα απο τους τροπους πληρωμης; Δειχνει ενεργη η καρτα χωρις ομως να με αφηνει να κανω αλλαγες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dexs7 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου Αυτό αναφέρει στο mydei Δεν λέει κάπου για αφαίρεση εγγύησης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
messinia3 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου Μόλις τώρα, dexs7 είπε Αυτό αναφέρει στο mydei Δεν λέει κάπου για αφαίρεση εγγύησης Σου δείχνει λοιπόν ότι τα 102 ευρώ αφορούν ληξιπροθεσμο λογαριασμό. Το τρέχον πόσο είναι 86,43. Αν έχει πληρωθεί περίμενε το pdf και επικοινώνησε να διορθωθεί,αν δεν έχει αλλάξει εν τω μεταξύ αν έχεις πληρώσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dexs7 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου Δεν τον πλήρωσα γτ περίμενα να βγει τελικός να συμψηφιστει με την εγγύηση δηλαδή ο εκκαθαριστικος ήταν 102 που μου ήρθε και δεν τον πλήρωσα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GREGORYMO Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 41 λεπτά πριν, dexs7 είπε Δεν τον πλήρωσα γτ περίμενα να βγει τελικός να συμψηφιστει με την εγγύηση δηλαδή ο εκκαθαριστικος ήταν 102 που μου ήρθε και δεν τον πλήρωσα Περιμένεις να εκδοθεί ο λογαριασμός και ΜΕΤΑ πλέκεις σενάρια 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eidikos33 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου Πως μπορώ να κάνω αίτημα να μου αλλαξουν μετρητή χωρίς φυσικά να πληρώσω? Πρόσφατα κάηκε η ασφάλεια του μετρητή και έδωσε αίτημα αντικατάστασης του ο τεχνικός αλλά ακόμα τίποτα...επίσης είχα κάνει αίτημα και αυτοπροσώπως στο κατάστημα πριν δέκα χρόνια κα ακόμα περιμένω .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
motoboots Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 1 ώρα πριν, eidikos33 είπε Πως μπορώ να κάνω αίτημα να μου αλλαξουν μετρητή χωρίς φυσικά να πληρώσω? Πρόσφατα κάηκε η ασφάλεια του μετρητή και έδωσε αίτημα αντικατάστασης του ο τεχνικός αλλά ακόμα τίποτα...επίσης είχα κάνει αίτημα και αυτοπροσώπως στο κατάστημα πριν δέκα χρόνια κα ακόμα περιμένω .. Νυχτερινό έχεις; Αν όχι, κάνε αίτημα στο ΔΕΔΔΗΕ για νυχτερινό. https://deddie.gr/el/upiresies/nikterino-timologio/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eidikos33 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 24 λεπτά πριν, motoboots είπε Νυχτερινό έχεις; Αν όχι, κάνε αίτημα στο ΔΕΔΔΗΕ για νυχτερινό. https://deddie.gr/el/upiresies/nikterino-timologio/ Δεν έχω αλλά δεν έχει κόστος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnmegarythmos Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου καλημερα σας , βγηκε ο λογαριασμος ρευματος στο κιτρινο my home 4all του αδελφου μου και εχει την ιδια τιμη κιλοβατωρας εδω και 3 μηνες που μπηκε πρωτη φορα το ρολοι του . Τι γινεται; προσφορα ατομικη; . μου εκανε εντυπωση . 0,15500 την ημερα και 0,12900 ευρω την νυκτα και εχει εκπτωση πρωωθητικης ενεργειας. Το κουλο ειναι οτι δεν μου επεστρεψαν την εγγυηση των 100 ευρω ενω στην αρχη μου ειπανε οτι πρεπει να εκτελεστει η παγια εντολη , εκτελεστηκε στο προηγουμενο λογαριασμο και δεν αφαιρεθηκε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
motoboots Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 43 λεπτά πριν, eidikos33 είπε Δεν έχω αλλά δεν έχει κόστος? 34€+ΦΠΑ, αλλά είναι κάτι που θα σε ωφελήσει οικονομικά μακροπρόθεσμα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takoulou Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 4 ώρες πριν, eidikos33 είπε Πως μπορώ να κάνω αίτημα να μου αλλαξουν μετρητή χωρίς φυσικά να πληρώσω? Πρόσφατα κάηκε η ασφάλεια του μετρητή και έδωσε αίτημα αντικατάστασης του ο τεχνικός αλλά ακόμα τίποτα...επίσης είχα κάνει αίτημα και αυτοπροσώπως στο κατάστημα πριν δέκα χρόνια κα ακόμα περιμένω .. Δεν γίνεται έτσι η αλλαγή μετρητή.. Θα πρέπει να έχει θέμα κάποιο πρόβλημα.. Δεν υπάρχουν μετρητές πολλοί σε stock.. Μόνο αν ζητήσεις να μπει και νυχτερινό μαζί οπότε με πληρωμή θα σου τοποθετήσουν νέο ηλεκτρονικό μετρητή..Μπορεί όμως και να μην γίνει αλλαγή στην ασφάλεια...Αλλά μπορεί να κάνει να μπει από 1 έως 7 μήνες αναλόγως την περιοχή του Δεδδηε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα