Προς το περιεχόμενο

ΔΕΗ MyHome Online/Enter/Ηome4ΑLL + Γ1/Γ1Ν v.2

Thresh

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μόλις τώρα, messinia3 είπε

Αν η επιλογή είναι αποκλειστικά ανάμεσα στα δύο το online έχει λίγο χαμηλότερη τιμή kwh και μικρότερο πάγιο.Προϋποθέτει πάγια εντολή εξόφλησης μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας .

ληγει σημερα αν δεν επιλεξω καποιο προγραμμα σε ποιο θα με ενταξει? αυτη την στιγμη η τιμη της κιλοβατορας στο my home online που ειμαι εχει 0,09600 υπαρχει πιθανοτητα να ληξει το προγραμμα και να παραμεινω ατυπα σε αυτη την τιμη η οχι? 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 890
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

52 λεπτά πριν, eidikos33 είπε

ληγει σημερα αν δεν επιλεξω καποιο προγραμμα σε ποιο θα με ενταξει? αυτη την στιγμη η τιμη της κιλοβατορας στο my home online που ειμαι εχει 0,09600 υπαρχει πιθανοτητα να ληξει το προγραμμα και να παραμεινω ατυπα σε αυτη την τιμη η οχι? 

Κάποια μέλη έχουν αναφέρει ότι παρ' ότι έληξε το πρόγραμμα τους "κόλλησαν" σε αυτό για ένα διάστημα. Μπορείς να περιμένεις λίγο και να δεις πώς θα πάει. Αν μεταφερθείς αυτόματα θα πας λογικά στο πράσινο Γ1/Γ1Ν. Αν αποφασίσεις να επιλέξεις να συνεχίσεις σε κάποιο σταθερό πρόγραμμα, τα myHome Enter & myHome Online είναι σήμερα πολύ ακριβά. Καλύτερα να κοιτάξεις σε κάποιο εναλλακτικό πάροχο.

• Like 1
  • Thanks 1

4 ώρες πριν, eidikos33 είπε

Θεωρητικά στο πράσινο. Αλλά μη κάνεις τπτ να δεις. Εμένα είναι ληγμένο μήνες ..ακόμα μπλε δείχνει με τις τιμές που είχα.

• Like 1

Μόλις τώρα, kurupakis είπε

Θεωρητικά στο πράσινο. Αλλά μη κάνεις τπτ να δεις. Εμένα είναι ληγμένο μήνες ..ακόμα μπλε δείχνει με τις τιμές που είχα.

με ειχαν καλεσει απο την δεη αλλα τους ειπα οτι θα το δω μονος που για το τι θα κανω 

3 λεπτά πριν, eidikos33 είπε

με ειχαν καλεσει απο την δεη αλλα τους ειπα οτι θα το δω μονος που για το τι θα κανω 

Ναι και μένα , 3 - 4 φορές. Τους έλεγα θα επιλέξω μόνος μου από την εφαρμογή.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κανένα μέλος που διαχειρίζεται αγροτική παροχή με μηνιαία καταμέτρηση και πέρασε στο ΓΑΙΑ? 

Σας έχουν εκδώσει λογαριασμό Αυγούστου/Σεπτέμβρη?

Ενώ με γύρισαν στο ΓΑΙΑ 3 και έχει δώσει ο ΔΕΔΔΗΕ ένδειξη, τους ρωτάω γιατί δεν έχει εκδοθεί λογαριασμός και απαντάνε εδώ και 2 μέρες με copy-paste "Σε συνέχεια του αιτήματός σας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως θα χρειαστεί να αναμένετε την έκδοση λογαριασμού ΓΑΙΑ."

Ρωτάω πότε αναμένεται και απαντάνε πάλι το ίδιο...

Επεξ/σία από Mikalaras

23 ώρες πριν, walex είπε

το προηγούμενο πόσο δεν θα χρεωθεί

Ευχαριστώ.

Και μια τελευταία:

Αν πληρωθεί νωρίτερα καθένας χωριστά (όχι στη λήξη της πάγιας) με το ποσό της αντίστοιχης περιόδου, υπάρχει περίπτωση να μπλεχτεί το πράγμα ή όλα οκ; 

25 minutes ago, physnik said:

Ευχαριστώ.

Και μια τελευταία:

Αν πληρωθεί νωρίτερα καθένας χωριστά (όχι στη λήξη της πάγιας) με το ποσό της αντίστοιχης περιόδου, υπάρχει περίπτωση να μπλεχτεί το πράγμα ή όλα οκ; 

θα πρέπει να πληρωθεί αρκετά νωρίτερα για να ενημερωθεί το λογιστήριο.

καλό θα ήταν να ακυρώσεις και την πάγια εάν δεν έχεις σκοπό να πληρώνεται με πάγια.

• Like 1

7 ώρες πριν, Mikalaras είπε

Κανένα μέλος που διαχειρίζεται αγροτική παροχή με μηνιαία καταμέτρηση και πέρασε στο ΓΑΙΑ? 

Σας έχουν εκδώσει λογαριασμό Αυγούστου/Σεπτέμβρη?

Ενώ με γύρισαν στο ΓΑΙΑ 3 και έχει δώσει ο ΔΕΔΔΗΕ ένδειξη, τους ρωτάω γιατί δεν έχει εκδοθεί λογαριασμός και απαντάνε εδώ και 2 μέρες με copy-paste "Σε συνέχεια του αιτήματός σας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως θα χρειαστεί να αναμένετε την έκδοση λογαριασμού ΓΑΙΑ."

Ρωτάω πότε αναμένεται και απαντάνε πάλι το ίδιο...

Εγω ειμαι σε ΓΑΙΑ σε 2 παροχες απο Ιουνιο που ξεκινησα να ποτιζω και στη μια παροχη μου ερχεται καθε μηνα εκκαθαριστικος μιας και εχω νεο μετρητη και στελνει μετρησεις μεσω ιντερνετ. 

Στην αλλη παροχη ερχεται καθε μηνα εκτιμηση ΔΕΔΔΗΕ καθε Οκτωβριο μετρανε μετα τη συγκομιδη της ελιας εχω τον παλιο μετρητη εκει. 

Η αιτηση εγινε απο μενα Online εστειλα και την επισυναψη μεσω gov και σε 3 μερες ημουν σε ΓΑΙΑ. 

Επειδη το 90% των αγροτων ειναι αμπαλοι οι αιτησεις που εγιναν ηταν παρα πολυ λιγες και τελικα η ΔΕΗ εβαλε ολες τις αγροτικες περιοχες στο ΓΑΙΑ αυτοματα. Γιατι μονο εγω και κανα 2 ακομα ειχαν κανει απο τα 500 ατομα που ειμαστε εδω αγροτες. 

Και μιλαμε με το ΓΑΙΑ 9.8 λεπτα η KW ενω στο κανονικο αγροτικο για 16 17 λεπτα. Βαλτε τωρα 40 50 χιλιαδες KW σε 4 μηνες και δειτε διαφορες στα λεφτα. Και επειδη μας φετος δεν ειχε καθολου νερο οι γεωτρησεις δεν σταματησαν οποτε και η ΔΕΗ απο μονη της σου λεει κατσε να τους βαλω ολους στο ΓΑΙΑ γιατι με 17 λεπτα δεν προκειται να πληρωσει κανεις φετος το τρελο ρευμα που καψαμε. 

Εγω ειμαι στις 18 χιλιαδες kw στη μια και 20 χιλιαδες στην αλλη οποτε καταλαβαινετε. ΓΑΙΑ αλλιως δεν θα ποτιζε κανεις φετος. 

• Thanks 1

3 ώρες πριν, walex είπε

θα πρέπει να πληρωθεί αρκετά νωρίτερα για να ενημερωθεί το λογιστήριο.

καλό θα ήταν να ακυρώσεις και την πάγια εάν δεν έχεις σκοπό να πληρώνεται με πάγια.

Αν δεν κάνω λάθος η πάγια εντολή εξόφλησης αποτελεί προϋποθέση για το πρόγραμμα myhome  online.

3 λεπτά πριν, messinia3 είπε

Αν δεν κάνω λάθος η πάγια εντολή εξόφλησης αποτελεί προϋποθέση για το πρόγραμμα myhome  online.

Δεν κανεις. Πρακτικα η εκπτωση που δινουν με παγια εντολη σε αλλα προγραμματα το online την εχει ενσωματωμενη για αυτο η λιγο χαμηλοτερη τιμη kw συγκριτικα με το enter που και εκει πεφτει η τιμη αν βαλεις παγια εντολη. 

19 λεπτά πριν, Arkin είπε

Δεν κανεις. Πρακτικα η εκπτωση που δινουν με παγια εντολη σε αλλα προγραμματα το online την εχει ενσωματωμενη για αυτο η λιγο χαμηλοτερη τιμη kw συγκριτικα με το enter που και εκει πεφτει η τιμη αν βαλεις παγια εντολη. 

Οκ καλά θυμόμουν.Αρα πως να την ακυρώσει ο φίλος?Ρητορική η ερώτηση. 

1 ώρα πριν, messinia3 είπε

Οκ καλά θυμόμουν.Αρα πως να την ακυρώσει ο φίλος?Ρητορική η ερώτηση. 

Θεωρώ αν πληρωθεί τουλάχιστον 4-5 μέρες νωρίτερα, θα προλάβει να ενημερωθεί και δε θα τραβήξει χρήματα. Οπότε ας μείνει ενεργή. 

Βασικά τώρα πληρώσε τον τελευταίο λογαριασμό που είχε και το "ληξιπροθεσμο" από τον προηγούμενο και περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει στις 20/9 που έληγε ο προηγούμενος και στις 16/10 που έληγε αυτός που πληρώθηκε. 

2 ώρες πριν, messinia3 είπε

Όντως. Ήταν προϋπόθεση τον Ιούνιο. Τώρα δεν ξέρω αν άλλαξε κάτι. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, physnik είπε

Θεωρώ αν πληρωθεί τουλάχιστον 4-5 μέρες νωρίτερα, θα προλάβει να ενημερωθεί και δε θα τραβήξει χρήματα. Οπότε ας μείνει ενεργή. 

Βασικά τώρα πληρώσε τον τελευταίο λογαριασμό που είχε και το "ληξιπροθεσμο" από τον προηγούμενο και περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει στις 20/9 που έληγε ο προηγούμενος και στις 16/10 που έληγε αυτός που πληρώθηκε. 

Εγώ που έκανα ένα μικρό πέρασμα στο 4all και μου έβγαλαν τελικό λογαριασμό που είχε ληξιπροθεσμο μέσα (λανθασμένα δεν είχε παρέλθει η ημερομηνία λήξης του αρχικού λογαριασμού) στην εκτέλεση της παγιας εντολής σημερα τράβηξαν τα σωστά χρήματα.

Το είχα λάβει βέβαια και γραπτά μέσω email από το customer ότι η πάγια θα εκτελέσει πληρωμή του τάδε ποσού. 

12 λεπτά πριν, physnik είπε

Όντως. Ήταν προϋπόθεση τον Ιούνιο. Τώρα δεν ξέρω αν άλλαξε κάτι. 

Δεν άλλαξε κάτι.Ανεκαθεν ήταν στο online.

Επεξ/σία από messinia3
  • Like 1

Γράφω και εδώ το πρόβλημα μου

Φάνηκε στο mydei ο τελικός λογαριασμός καθώς άλλαξα πάροχο αλλά δεν φαίνεται να έχει αφαιρεθεί η εγγύηση που είχα δώσει στην αρχή του συμβολαίου

Βέβαια έντυπη μορφή δεν έχει βγει για να έχω εικόνα αλλά μου φαίνεται αρκετά υψηλός για να περιέχει και την αφαίρεση εγγύησης 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...