Προς το περιεχόμενο

ΔΕΗ MyHome Online/Enter/Ηome4ΑLL + Γ1/Γ1Ν v.2

Thresh

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, dexs7 είπε

Που αξίζει να πάω για να φύγω απτό πράσινο της δεη;;

Επίσης αξίζει να γίνει η αλλαγή απτό price fox ή πρέπει να το κάνω απτό site του παρόχου 

Έχω περίπου 600 κιλοβατώρες το μηνασε οικιακό 

Θα με ενδιέφερε σταθερό 

Υπάρχουν πολλές φθηνότερες επιλογές από το πράσινο της ΔΕΗ.Δε βλέπω προσωπικά κάποιο λόγω να επιλέξεις αλλαγή παροχου μέσω pricw fox.

Από σταθερά προγράμματα ρίξε μια ματιά σε Ηρων Blue Generous (μέσα από econtract για τα 50 ευρώ),protergia οικιακό value safe και zenith power home direct plus με δωρο τα πάγια για 6 μήνες.

Αν έχεις τη διάθεση για κάποιο ρίσκο τρέχει και ένα promo σε κίτρινο της Ζενιτη (smart night) με έκπτωση 40% στην τελική τιμή.Με τιμή ΤΕΑ προηγούμενου μηνα βγαίνει στα 0,10 λεπτά και είναι με δωρο το πάγιο για 12 μήνες.Παραμενει όμως κυμαινόμενο πρόγραμμα,δηλαδή συνδέεται με την τρέχουσα ΤΕΑ κάθε μήνα.

Επεξ/σία από messinia3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 891
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Γεια σας! 

Έχω το myhome online με αυτόματη πληρωμή και έληξε η πιστωτική μου κάρτα. Έτσι δεν πληρώθηκε ο προηγούμενος λογαριασμός μου. Υπάρχει τρόπος να περάσω κάπου την κάρτα μου; Το ποσό που χρωστάω μπορώ να το πληρώσω και χειροκίνητα;

1 λεπτό πριν, myrsine είπε

Γεια σας! 

Έχω το myhome online με αυτόματη πληρωμή και έληξε η πιστωτική μου κάρτα. Έτσι δεν πληρώθηκε ο προηγούμενος λογαριασμός μου. Υπάρχει τρόπος να περάσω κάπου την κάρτα μου; Το ποσό που χρωστάω μπορώ να το πληρώσω και χειροκίνητα;

το ποσο που χρωστατε το πληρωνετε χειροκινητα και μεσω του my dei περνατε την νεα σας καρτα στην παγια εντολη

2 λεπτά πριν, jimmy1966 είπε

το ποσο που χρωστατε το πληρωνετε χειροκινητα και μεσω του my dei περνατε την νεα σας καρτα στην παγια εντολη

Α υπέροχα! Ευχαριστώ πολύ!

• Like 1

Έλαβα σήμερα ;την την απάντηση από ΔΕΗ 

Κύριε  , 
Σε απάντηση της υπ’ αριθμό 23943 ηλεκτρονικής αναφοράς, σχετικά με την παροχή με αριθμό 220561447155 σας αναφέρουμε ότι κατόπιν επικοινωνίας με τον αρμόδιο διαχειριστή ΔΕΔΔΗΕ, μας ενημέρωσαν ότι αφού κατά την επόμενη προγραμματισμένη καταμέτρηση της παροχής, η κατανάλωση κάλυψε τις ενδείξεις που δηλώθηκαν δεν δύναται να πραγματοποιηθεί περαιτέρω διόρθωση.

Θα θέλαμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι για το αναφερόμενο χρονικό διάστημα η χρέωση της κατανάλωσης έχει γίνει μόνο από τη ΔΕΗ Α.Ε. και δεν έχει πραγματοποιηθεί χρέωση από τον προηγούμενο πάροχο. 

Τέλος, θα θέλαμε να σας διαβεβαιώσουμε, ότι στόχος μας παραμένει η συνεχής βελτίωση των υπηρεσιών μας, καθώς και η βελτίωση της εμπειρίας εξυπηρέτησης των πελατών μας.

Παραμένουμε στη διάθεσή σας.

Με εκτίμηση,
Ομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών ΔΕΗ

Είχε στείλει λάθος ενδείξεις στον δεδδηε 

2 λεπτά πριν, george_008 είπε

Έλαβα σήμερα ;την την απάντηση από ΔΕΗ 

Κύριε  , 
Σε απάντηση της υπ’ αριθμό 23943 ηλεκτρονικής αναφοράς, σχετικά με την παροχή με αριθμό 220561447155 σας αναφέρουμε ότι κατόπιν επικοινωνίας με τον αρμόδιο διαχειριστή ΔΕΔΔΗΕ, μας ενημέρωσαν ότι αφού κατά την επόμενη προγραμματισμένη καταμέτρηση της παροχής, η κατανάλωση κάλυψε τις ενδείξεις που δηλώθηκαν δεν δύναται να πραγματοποιηθεί περαιτέρω διόρθωση.

Θα θέλαμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι για το αναφερόμενο χρονικό διάστημα η χρέωση της κατανάλωσης έχει γίνει μόνο από τη ΔΕΗ Α.Ε. και δεν έχει πραγματοποιηθεί χρέωση από τον προηγούμενο πάροχο. 

Τέλος, θα θέλαμε να σας διαβεβαιώσουμε, ότι στόχος μας παραμένει η συνεχής βελτίωση των υπηρεσιών μας, καθώς και η βελτίωση της εμπειρίας εξυπηρέτησης των πελατών μας.

Παραμένουμε στη διάθεσή σας.

Με εκτίμηση,
Ομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών ΔΕΗ

Είχε στείλει λάθος ενδείξεις στον δεδδηε 

Μάλλον έμπλεξες χοντρά...γι αυτό πάντα τσεκάρουμε με ΔΕΔΔΗΕ τις ενδείξεις που έλαβε σε κάθε αλλαγή παρόχου.

2 ώρες πριν, messinia3 είπε

Μάλλον έμπλεξες χοντρά...γι αυτό πάντα τσεκάρουμε με ΔΕΔΔΗΕ τις ενδείξεις που έλαβε σε κάθε αλλαγή παρόχου.

Αυτό έκανα φίλος. Έστειλαν τις λάθος ενδείξεις 5 του μηνός και έχω το έμαθα 6 του μήνα πριν γίνει η αλλαγή. Τα αιτήματα όλα από τότε είναι αλλά η ΔΕΗ έλεγε ότι υπεύθυνος είναι ο δεδδηε και ο δεδδηε ότι είναι η ΔΕΗ. Και τώρα αυτό. Ότι και να πεις για την σαπιλα τους είναι λίγο 

Παιδιά ένα θέμα.

Σε γνωστό που έχει το Online από αρχές Ιούνη με το 50άρικο και είναι στην μηνιαία, βγήκε λογαριασμός για τον Ιούλιο (32€) με ημερομηνία έκδοσης 9 Αυγούστου και λήξη 20 Σεπτέμβρη (πάγια εντολή).
Στις 5 Σεπτέμβρη δείχνει στην εφαρμογή ότι εκδόθηκε λογαριασμός για τον Αύγουστο (χωρίς δυνατότητα κατεβάσματος pdf) και βάζουν μέσα ληξιπρόθεσμο ποσό τα 32€ του Ιουλίου (σύνολο 65€, λήξη 16/10), που βέβαια δεν πληρώθηκαν γιατί δεν έφτασε η 20η Σεπτέμβρη. 

Τι γίνεται; Γιατί τόσο αργά η λήξη; Υπάρχει θέμα; Να επικοινωνήσει μαζί τους; Ή θα γίνει διόρθωση μόλις πληρωθεί ο προηγούμενος;

• Like 1

4 λεπτά πριν, physnik είπε

Παιδιά ένα θέμα.

Σε γνωστό που έχει το Online από αρχές Ιούνη με το 50άρικο και είναι στην μηνιαία, βγήκε λογαριασμός για τον Ιούλιο (32€) με ημερομηνία έκδοσης 9 Αυγούστου και λήξη 20 Σεπτέμβρη (πάγια εντολή).
Στις 5 Σεπτέμβρη δείχνει στην εφαρμογή ότι εκδόθηκε λογαριασμός για τον Αύγουστο (χωρίς δυνατότητα κατεβάσματος pdf) και βάζουν μέσα ληξιπρόθεσμο ποσό τα 32€ του Ιουλίου (σύνολο 65€, λήξη 16/10), που βέβαια δεν πληρώθηκαν γιατί δεν έφτασε η 20η Σεπτέμβρη. 

Τι γίνεται; Γιατί τόσο αργά η λήξη; Υπάρχει θέμα; Να επικοινωνήσει μαζί τους; Ή θα γίνει διόρθωση μόλις πληρωθεί ο προηγούμενος;

Μάλλον είναι δικαιούχος ΚΟΤ , όπου έχει 40 ημέρες περιθώριο πληρωμής 

• Like 1

Σε μεγαλη πολη της χωρας ο ΔΕΔΔΗΕ αφου το γυρισε στις μηνιαιες μετρησεις για τον Σεπτεμβρη αποφασισε να στειλει στη ΔΕΗ "εκτιμηση ΔΕΔΔΗΕ" για να βγει ο λογαριασμος.

Αρχισαν οι "εναντι" παλι?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...