messinia3 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 21 λεπτά πριν, freedomman είπε Καλησπέρα σκέφτομαι για σταθερό της ΔΕΗ τώρα έχω πράσινο της ΔΕΗ. Μου έκαναν προσφορά για σταθερό με 80 ευρο δώρο και τιμή 14,5 η κατανάλωση μου από Νοέμβριο έως Απρίλιο είναι, μέρα 450kwh και 150kwh βράδυ. τι λέτε? Προφανώς τα 80 αφορούν συνεργαζομενη,αφου επίσημα η ΔΕΗ δίνει 30.Εχε το νου σου μόνο στο έξτρα 50αρι ,γιατί σε αντίστοιχο promo από τη CQS (συνεργαζομενη που προωθεί προϊόντα ΔΕΗ) πήραμε τελικά το 50αρι μέσω αμφισβήτησης λογαριασμου και myrae. Αν η καταναλωση που λες είναι μηνιαία και αντέχεις ένα μικρό ρίσκο (γιατί η τιμή του στηρίζεται σε τρέχουσα ΤΕΑ) ρίξε μια ματιά και στο power smart night της ζενιθ ,που τρέχει ακόμα με 40% promo.Για περισσότερες info ρώτα @conne Επίσης σε αυτές της καταναλώσεις ρίξε μια ματιά στο σταθερό της ζενίθ η του Ηρωνα με χαμηλότερη τιμή kwh και υψηλότερο πάγιο όμως.(Ζενίθ κι εκεί τρέχει ένα promo δωρεάν τα πάγια για τους πρώτους 6 μήνες) Επεξ/σία 5 Σεπτεμβρίου από messinia3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindreader Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου Τελικα, υπαρχει τροπος απενεργοποιησης του greenpass, χωρις να πρεπει να επισκεφτεις καταστημα; Τι πρεπει να κανεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pasxaliskar Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 54 λεπτά πριν, mindreader είπε Τελικα, υπαρχει τροπος απενεργοποιησης του greenpass, χωρις να πρεπει να επισκεφτεις καταστημα; Τι πρεπει να κανεις; εχει απαντηθει πιο πριν ψαξε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ant_ Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου Εκανα πριν μερικές μερες το αίτημα μεσα απο τις οδηγίες στο θέμα Απάντησαν αυτό "Σε συνέχεια του αιτήματός σας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως το αίτημά σας έχει προωθηθεί για τον προβλεπόμενο έλεγχο και θα λάβετε νέα ενημέρωση μέσω δικής μας επικοινωνίας " Αλλα ακόμα με έχουν συνδέσει με Καίρο μπορεί κατα το πάσχα να απαντήσουν😅 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 1 ώρα πριν, ant_ είπε Εκανα πριν μερικές μερες το αίτημα μεσα απο τις οδηγίες στο θέμα Απάντησαν αυτό "Σε συνέχεια του αιτήματός σας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως το αίτημά σας έχει προωθηθεί για τον προβλεπόμενο έλεγχο και θα λάβετε νέα ενημέρωση μέσω δικής μας επικοινωνίας " Αλλα ακόμα με έχουν συνδέσει με Καίρο μπορεί κατα το πάσχα να απαντήσουν😅 Αυτό στέλνουν ναι μόλις λάβουν το αίτημα και μετά από 3 4 εργάσιμες στο κόβουν. Έτσι έγινε σε μένα σε 2 παροχές ακριβώς με τον τρόπο που ανέφερα πιο πίσω. Δεν χρειάζεται κατάστημα να περιμένουμε στην ουρά ούτε ραντεβού. Απλά να είστε σίγουροι ότι έχει λήξει το δωρεάν αλλιώς δεν το κόβουν. Να έχει περάσει το 3μηνο 4μηνο που δίνουν και μετά την online αίτηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
doomnx Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 22 ώρες πριν, freedomman είπε Καλησπέρα σκέφτομαι για σταθερό της ΔΕΗ τώρα έχω πράσινο της ΔΕΗ. Μου έκαναν προσφορά για σταθερό με 80 ευρο δώρο και τιμή 14,5 η κατανάλωση μου από Νοέμβριο έως Απρίλιο είναι, μέρα 450kwh και 150kwh βράδυ. τι λέτε? Ποιος σου έδωσε αυτή την προσφορά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekrepali Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου On 05/09/2024 at 21:48, freedomman said: Καλησπέρα σκέφτομαι για σταθερό της ΔΕΗ τώρα έχω πράσινο της ΔΕΗ. Μου έκαναν προσφορά για σταθερό με 80 ευρο δώρο και τιμή 14,5 η κατανάλωση μου από Νοέμβριο έως Απρίλιο είναι, μέρα 450kwh και 150kwh βράδυ. τι λέτε? 600kw το μήνα; επι 6 μήνες 3600kw. Στο μπλε της protergia θα πληρώσεις τη κιλοβατώρα 0.05 φτηνότερα, δηλαδή 180 ευρώ φτηνότερα. Αλλά η προτέργια έχει 10 ευρώ το μήνα πάγιο... σύγκρινε και πόσο είναι το πάγιο της ΔΕΗ και δες τι συμφέρει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jpsih Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου Εχουν βγει οι λογαριασμοι του Αυγουστου σε εσας? Στην εφαρμογη mydei ακομα δεν εχει βγει τιποτα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takoulou Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2 ώρες πριν, jpsih είπε Εχουν βγει οι λογαριασμοι του Αυγουστου σε εσας? Στην εφαρμογη mydei ακομα δεν εχει βγει τιποτα! Θα πάρεις ένα τηλέφωνο στον Δεδδηε να δεις πότε ήταν η καταμέτρηση σου;... Μπορεί σε εσένα να περάσουν 29/8..Και μετά θα βγει ο λογαριασμός σου... Είναι διαφορετικά σε κάθε περιοχη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
messinia3 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Στις 6/9/2024 στις 8:21 ΜΜ, doomnx είπε Delete Επεξ/σία 7 Σεπτεμβρίου από messinia3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
megapaixtaras Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου Στις 6/9/2024 στις 12:14 ΜΜ, mindreader είπε Τελικα, υπαρχει τροπος απενεργοποιησης του greenpass, χωρις να πρεπει να επισκεφτεις καταστημα; Τι πρεπει να κανεις; Στις 6/9/2024 στις 2:32 ΜΜ, Arkin είπε Αυτό στέλνουν ναι μόλις λάβουν το αίτημα και μετά από 3 4 εργάσιμες στο κόβουν. Έτσι έγινε σε μένα σε 2 παροχές ακριβώς με τον τρόπο που ανέφερα πιο πίσω. Δεν χρειάζεται κατάστημα να περιμένουμε στην ουρά ούτε ραντεβού. Απλά να είστε σίγουροι ότι έχει λήξει το δωρεάν αλλιώς δεν το κόβουν. Να έχει περάσει το 3μηνο 4μηνο που δίνουν και μετά την online αίτηση. δεν χρειαζεται να περασουν ολοι οι μηνες,εχεις δικαιωμα απο τον πρωτο μηνα,το γραφει μεσα η συμβαση τους.εγω μολις περασε ο μηνας ,εκανα αιτηση ,στην αρχη την απεριψαν λεγοντας αυτο που ισχυριζεσαι και εσυ και μετα εκανα πριντ σκριν τον σχετικο ορο για μετα απο ενα μηνα και το εκοψαν σε 1 εβδομαδα μετα.δεν μπορουν να αμφισβητησουν ενα δικο τους ορο απο πριντ σκριν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
freedomman Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 23 ώρες πριν, doomnx είπε Ποιος σου έδωσε αυτή την προσφορά; Τηλεφωνικά δε ξέρω εαν ειναι απο δεη η απο αλλου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindreader Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2 hours ago, megapaixtaras said: δεν χρειαζεται να περασουν ολοι οι μηνες,εχεις δικαιωμα απο τον πρωτο μηνα,το γραφει μεσα η συμβαση τους.εγω μολις περασε ο μηνας ,εκανα αιτηση ,στην αρχη την απεριψαν λεγοντας αυτο που ισχυριζεσαι και εσυ και μετα εκανα πριντ σκριν τον σχετικο ορο για μετα απο ενα μηνα και το εκοψαν σε 1 εβδομαδα μετα.δεν μπορουν να αμφισβητησουν ενα δικο τους ορο απο πριντ σκριν. Απο που μπορω να το αιτηθω, και οντως να γινει, χωρις να παω σε καταστημα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
megapaixtaras Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου μεσα στην σελιδα του mydei στην υποστηριξη..κανε ενα κοπο και πηγαινε μερικες σελιδες πριν,εχω γραψει καπου την διαδρομη..η αν θες κανε τηλεφωνο να σου την πουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dexs7 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου Που αξίζει να πάω για να φύγω απτό πράσινο της δεη;; Επίσης αξίζει να γίνει η αλλαγή απτό price fox ή πρέπει να το κάνω απτό site του παρόχου Έχω περίπου 600 κιλοβατώρες το μηνασε οικιακό Θα με ενδιέφερε σταθερό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα