Προς το περιεχόμενο

ΔΕΗ MyHome Online/Enter/Ηome4ΑLL + Γ1/Γ1Ν v.2

Thresh

Προτεινόμενες αναρτήσεις

24 λεπτά πριν, vamvakoolas είπε

νομιζω πρεπει να διαβασεις 2 και 3 φορες την ερωτηση μου.

Δεν ανεφερα οτι η παροχη ειναι στο ονομα ιδιοκτητη. Ειναι και νομικο ζητημα στη μεση.

Αποτι λιγο που εψαξα στους 2-4 απληρωτους λογαριασμους ο παροχος διακοπτη παροχη, δε ξερω αν ισχυει αυτο

Τι αναφέρει ο λογαριασμός; 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 891
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

η ερωτηση ειναι

ειναι δυνατον ο ιδιοκτητης διαμερισματος να ενημερωθει για απληρωτους λογαριασμους ενοικιαστη απο παροχο;

(προφανως δεν εχει ο ιδιοκτητης προσβαση σε αυτους ουτε το νοιαζει το ποσο)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
32 λεπτά πριν, vamvakoolas είπε

η ερωτηση ειναι

ειναι δυνατον ο ιδιοκτητης διαμερισματος να ενημερωθει για απληρωτους λογαριασμους ενοικιαστη απο παροχο;

(προφανως δεν εχει ο ιδιοκτητης προσβαση σε αυτους ουτε το νοιαζει το ποσο)

Πως ενημερώθηκε; Τι έγινε;

Μπορεί να πηρε τηλέφωνο.. 

Μπορεί μέσω άλλης πηγης.. 

( υπάρχουν  οι περιπτωσεις σε πολυκατοικίες που ανοίγουν τους λογαριασμούς και τους κοιτάνε!! ).. 

Επεξ/σία από takoulou

2 ώρες πριν, vamvakoolas είπε

καλημερα. Μια απλη ερωτηση

Όχι δεν μπορεί να ενημερωθεί. Ο μόνος τρόπος να ενημερωθεί είναι αν ο ενοικιαστής δεν πληρώνει, γίνει διακοπή και ο ιδιοκτήτης θέλει να κάνει επανασύνδεση.

• Like 1

3 ώρες πριν, takoulou είπε

Να παρεις ενα τηλεφωνο να ρωτησεις...

Πήρα φίλε αλλά όσο με διαφώτισες εσύ άλλο τόσο με διαφώτισε και η κοπέλα από το support.

Δεν έχουν την παραμικρή ιδέα.

Κάτι αντίστοιχο συνέβη πριν από μήνες με την παροχή των γονιών μου:

Κανονικά πάγια εντολή, φαινόταν κανονικότατα στο web banking της τράπεζας, λεφτά μέσα οκ κτλ κτλ.

Στο λογαριασμό τους έβαλαν μέχρι και το -2% λόγω εξόφλησης με πάγια αλλά ΔΕΝ τραβήξαν ποτέ τα λεφτά.

Χάος και η ΔΕΗ, χάος.

14 hours ago, Arkin said:

Ναι τώρα ξεκίνησε αυτό και εγώ από τον Ιούνιο μπήκα. Νομίζω ήταν πριν σε λίγες περιοχές της Ελλάδας και τις αύξησαν κατακόρυφα από φέτος το καλοκαιρι. Εδω με στέλνουν εκκαθαριστικό κάθε μήνα στη γεώτρηση που έστελναν 2 φορές το χρόνο. Αγριεψαν πάρα πολύ τα πράγματα και αν αργήσεις μια μέρα ξεκινάνε τους τόκους υπερημεριας για το τίποτα. 

Επειδη εισαι γνωστης. Παραμενουμε ΟΤΕ ή παμε καπου αλλου; Αξιζει το ρισκο;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλησπερα

Ερχομενος απο παλιο online εκανα το νεο online, αλλα 3 μηνες μετα bonus 50€ δεν βλεπω  , και ας εχω παρει τηλεφωνο και ας εχω κανει αιτημα στην ΔΕΗ.Μαλιστα σημερα που καλεσα μου ειπαν απορριφθηκε το αιτημα λογω μεταβασης απο σταθερο σε σταθερο..Την ημερα υπογραφής της συμβασης διερύγνυε τα ιμάτια της και η υπάλληλος στο κατάστημα και η τηλεφωνήτρια στο τηλ κεντρο που ταυτόχρονα μιλούσα ότι το δικαιούμαι ανεξαρτήτως σταθερου , ΔΕΗ κλπ.

Ποιες ενέργεις κανω τώρα ? Ψάχνω πίσω τις σελίδες του νηματος αλλά δεν ..

Επεξ/σία από kariolikos
  • Sad 1

2 ώρες πριν, Witcher1st είπε

Επειδη εισαι γνωστης. Παραμενουμε ΟΤΕ ή παμε καπου αλλου; Αξιζει το ρισκο;

Εννοείς δεη έτσι? Εγώ πάντα δεη προτείνω εκτός αν δεν έχεις πρόβλημα κάθε μήνα να τρέχεις σε εναλλακτικό. Ο οποίος αν ξεχάσεις θα στα πάρει μαζεμένα ότι γλίτωσες του προηγούμενους μήνες. Λογικά δεν είσαι online από Μάιο έτσι? Κίτρινο η πράσινο είσαι? 

7 ώρες πριν, gpapadakis είπε

Άδειασε το ψυγείο, βγαλτο από τη μπριζα, βάζε το μπροστά μόνο όταν είσαι εκεί. (Η πόρτα του ψυγείου να μείνει ανοιχτή φεύγοντας για να μην πιάσει μούχλα)...

Οκ

Καλησπέρα

Για κατάργηση του green pass ,είπαν ότι δεν γινεται απο κατάστημα αλλά από φόρμα επικοινωνίας όπου συμπληρώνεις, γίνεται αίτημα με αριθμό κανονικά και σου απαντάνε και ακυρώνεται με mail

Έχει κανείς εικόνα?

"Επίσης είπε Αναζητήστε το φόρμα επικοινωνίας,κάτι που δεν μπορώ να βρω.."

2 hours ago, Rattlehead said:

Καλησπέρα

Για κατάργηση του green pass ,είπαν ότι δεν γινεται απο κατάστημα αλλά από φόρμα επικοινωνίας όπου συμπληρώνεις, γίνεται αίτημα με αριθμό κανονικά και σου απαντάνε και ακυρώνεται με mail

Έχει κανείς εικόνα?

"Επίσης είπε Αναζητήστε το φόρμα επικοινωνίας,κάτι που δεν μπορώ να βρω.."

Αν ξερει κανεις, απο ποια φορμα, ας το πει εδω.

6 λεπτά πριν, nikosbt είπε

δες στη σελιδα 44

Σωστά τα λέει, βλεπω ότι από εκεί το κάνει με απευθείας τα στοιχεία σου έτοιμα, οπότε αντιγραφεις αυτό που λέει στην ανάρτηση.

Ενδεικτικά παρόλο που δεν μπόρεσα να το βρω αυτό που είπε,σημείωσα τον τρόπο και τον παραθέτω για οποιον το βρει από browser

1. Υποστήριξη και επικοινωνία

2.Λογαριασμοι και χρεώσεις

3.Χρειαζομαι βοηθεια:(κάτω δεξιά)

4.Διευκρινησεις χρεωσεων-πιστωσεων

5.Βαζω τα στοιχεία λογαριασμού (μου είπε παροχη,ονομα ,αφμ και διεύθυνση

6. Καταχωρώ το μήνυμα που επιθυμώ την ακύρωση

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 4/9/2024 στις 9:53 ΠΜ, gpapadakis είπε

Άδειασε το ψυγείο, βγαλτο από τη μπριζα, βάζε το μπροστά μόνο όταν είσαι εκεί. (Η πόρτα του ψυγείου να μείνει ανοιχτή φεύγοντας για να μην πιάσει μούχλα)...

Κόψιμο του ρεύματος με συνοπτικές διαδικασίες. Αυτή τη στιγμή η ΔΕΗ (συμπεριλαμβάνω και ιδιωτικων παρόχων )καρπώνεται σε πάγια καταναλώσεις και έξτρα χρεώσεις όσοι είναι και οι κάτοικοι της Χώρας. Τόσα ακίνητα είναι δηλωμένα. Δεν είναι δυνατόν να έχουμε τη πολυτέλεια στο 2024 να πληρώνουμε 500 ευρώ/έτος  για οικία στο χωριό που δεν διαμένει κανείς την τηλ. Δεκαετία επειδή έχουμε μια τηλεόραση και ένα άδειο ψυγείο.

Πωλητήριο και πώληση σε Βούλγαρο το επόμενο βήμα μιας και αγοράζουν τα πάντα οι γείτονες και μάλιστα οτιδήποτε είναι σε έκταση 20-30χλμ από θαλάσσια περιοχή 

Επεξ/σία από PedroG

Καλησπέρα σκέφτομαι για σταθερό της ΔΕΗ τώρα έχω πράσινο της ΔΕΗ. Μου έκαναν προσφορά για σταθερό με 80 ευρο δώρο και τιμή 14,5 η κατανάλωση μου από Νοέμβριο έως Απρίλιο είναι, μέρα 450kwh και 150kwh βράδυ. τι λέτε?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...