Προς το περιεχόμενο

ΔΕΗ MyHome Online/Enter/Ηome4ΑLL + Γ1/Γ1Ν v.2

Thresh

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το εκανα πριν λιγο το αιτημα συμφωνα με τις παραπανω οδηγιες μιας και ειδα οτι πριν λιγες μερες περασε το 3μηνο

Σταλθηκε κανονικα και εβγαλε

"Το αίτημά σας δημιουργήθηκε με επιτυχία!
Σύντομα θα λάβετε ενημέρωση στο e-mail σας."

Τωρα αν απαντησουν και τι θα λενε θα δειξει!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 891
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Γιατι μου εχουν ερθει 4 εκκαθαριστικοι λογαριασμοι στη σειρα; Και εχουν καταναλωση για 1 μηνα μονο. Ο εκκαθαριστικος δεν ηταν για τριμηνο/τετραμηνο; Εχει αλλαξει κατι;

22 λεπτά πριν, Witcher1st είπε

Γιατι μου εχουν ερθει 4 εκκαθαριστικοι λογαριασμοι στη σειρα; Και εχουν καταναλωση για 1 μηνα μονο. Ο εκκαθαριστικος δεν ηταν για τριμηνο/τετραμηνο; Εχει αλλαξει κατι;

Είσαι στη μηνιαία μέτρηση λογικά. Έτσι έρχεται και σε μένα για αυτό δεν έχουμε την επιλογή να δίνουμε μετρήσεις εμείς όπως πριν. Πληρώνουμε ότι καίμε κάθε μήνα. 

23 minutes ago, Arkin said:

Είσαι στη μηνιαία μέτρηση λογικά. Έτσι έρχεται και σε μένα για αυτό δεν έχουμε την επιλογή να δίνουμε μετρήσεις εμείς όπως πριν. Πληρώνουμε ότι καίμε κάθε μήνα. 

Και μπηκα ξαφνικα πριν 4 μηνες στη μηνιαια μετρηση;

9 λεπτά πριν, Witcher1st είπε

Και μπηκα ξαφνικα πριν 4 μηνες στη μηνιαια μετρηση;

Ναι τώρα ξεκίνησε αυτό και εγώ από τον Ιούνιο μπήκα. Νομίζω ήταν πριν σε λίγες περιοχές της Ελλάδας και τις αύξησαν κατακόρυφα από φέτος το καλοκαιρι. Εδω με στέλνουν εκκαθαριστικό κάθε μήνα στη γεώτρηση που έστελναν 2 φορές το χρόνο. Αγριεψαν πάρα πολύ τα πράγματα και αν αργήσεις μια μέρα ξεκινάνε τους τόκους υπερημεριας για το τίποτα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

παιδια την καλημερα μου θα ηθελα λιγο τα φωτα σας!!!!! Θελω να πετυχω την μεγιστη οικονομια και αλλαγη προγραμματος γιατι προσφατα μπηκα στο ONLINE με τι οφελος ακομη δεν εχω καταλαβει

Σε κλειστο ενεργειακα σπιτι που δεν κατοικειται απλα υπαρχει ενα ψυγειο στη πριζα και μια τηλεοραση ΟΥΔΕΝ αλλη συσκευη μεσα στο θερος!

ωρες καττοικιας την εβδομαδα ουτε 5!!!

image.png.596ca3435fcd490f0a6655d03a67b5e5.png

μου ηρθε καταναλωση 100 KW Πληρωνω δλδ περιπου 500 ευρω το ετος σε οικια την οποια ουτε καν μενω απλα διερχομαι καποιες ωρες την εβδομαδα η το μηνα!!!

image.png.7e468e013afcc53be2c4c8912cee8ca1.png

Τι με συμβουλευεται γιατι θα μπει σε πωλητηριο αμεσα!

Επεξ/σία από PedroG

21 ώρες πριν, mindreader είπε

Εχω μια απορια....αλλοι μπορει να την πουν χαζη, αλλοι ισως την πουν λογικη....

με τοσες ανεμογεννητριες και τοσα ηλιακα παρκα, που εχει γεμισει σχεδον η Ελλαδα,

πως γινεται να πληρωνουμε την κιλοβατωρα ακριβοτερα απ'οτι την πληρωναμε πριν 20 χρονια;

πέρα από το χαμόγελο που έβαλα,

τα πρώτα φωτοβολταϊκά που φτιάχτηκαν έκαναν συμβόλαιο ιδιώτες να πουλάνε στο κράτος ήταν στην τιμή των 0,53€ !!!! την κιλοβατώρα...τώρα τα συμβόλαια είναι στο 0,08 οπότε καταλαβαίνεις αν αγοράζει σε αυτή την τιμή ρεύμα πόσο πρέπει να πουλάει; απλά μαθηματικά...

τώρα θα μου πεις ποιός έξυπνος το υπέγραψε αυτό, είναι αλλού παπά ευαγγέλιο που λένε και στο χωριό μου....

αυτό που ξέρω ότι όταν μου το έλεγαν κοιτούσα και γω την τσέπη μου που ήταν άδεια...

υ.γ. τις τιμές αυτές τις ξέρω γιατί έχω φίλο που ξύνει τα παπάρια του κάθεται όλη μέρα, γιατί κάποιος έξυπνος τότε που έπρεπε του λέει δεν παίρνεις και συ ένα και μόνο τα πουλάς??? με τι λεφτά; πάρε δάνειο...έτσι αν δεν κάνω λάθος έχει τρία με τιμές 0,53 0,24 και 0,08...μικρά, αλλά ένα εισόδημα των 3500 το μήνα το βγάζει...

• Like 1

1 λεπτό πριν, vamvakoolas είπε

καλημερα. Μια απλη ερωτηση

ειναι δυνατον ο ιδιοκτητης διαμερισματος να ενημερωθει για απληρωτους λογαριασμους ενοικιαστη απο παροχο;

Μπορει να γινει...Ναι.. Αν εχει καποιον γνωστο...

• Confused 1

Η ΔΕΗ δεν την παλεύει με τις πάγιες εντολές.

Είχα 4all, είχε βγει εκκαθαριστικος για πληρωμή μέχρι 28/8.

Πηγα (1,5 μήνα πριν) σε άλλο πάροχο και βγήκε τελικός από ΔΕΗ για πληρωμή μέχρι 21/8.

Πληρωθηκε κανονικά ο τελικός μέσω της πάγιας αλλά ο εκκαθαριστικος (28/8 λήξη) δεν πληρωθηκε ενώ η πάγια είναι ακόμα ενεργή, έχει μέσα λεφτά κτλ κτλ.

LOL

Έχει κανείς καμιά ιδέα;

• Like 1
  • Sad 1

11 λεπτά πριν, kkatzos είπε

Η ΔΕΗ δεν την παλεύει με τις πάγιες εντολές.

Είχα 4all, είχε βγει εκκαθαριστικος για πληρωμή μέχρι 28/8.

Πηγα (1,5 μήνα πριν) σε άλλο πάροχο και βγήκε τελικός από ΔΕΗ για πληρωμή μέχρι 21/8.

Πληρωθηκε κανονικά ο τελικός μέσω της πάγιας αλλά ο εκκαθαριστικος (28/8 λήξη) δεν πληρωθηκε ενώ η πάγια είναι ακόμα ενεργή, έχει μέσα λεφτά κτλ κτλ.

LOL

Έχει κανείς καμιά ιδέα;

Να παρεις ενα τηλεφωνο να ρωτησεις...

• Haha 3

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, PedroG said:

παιδια την καλημερα μου θα ηθελα λιγο τα φωτα σας!!!!! Θελω να πετυχω την μεγιστη οικονομια και αλλαγη προγραμματος γιατι προσφατα μπηκα στο ONLINE με τι οφελος ακομη δεν εχω καταλαβει

Σε κλειστο ενεργειακα σπιτι που δεν κατοικειται απλα υπαρχει ενα ψυγειο στη πριζα και μια τηλεοραση ΟΥΔΕΝ αλλη συσκευη μεσα στο θερος!

ωρες καττοικιας την εβδομαδα ουτε 5!!!

image.png.596ca3435fcd490f0a6655d03a67b5e5.png

μου ηρθε καταναλωση 100 KW Πληρωνω δλδ περιπου 500 ευρω το ετος σε οικια την οποια ουτε καν μενω απλα διερχομαι καποιες ωρες την εβδομαδα η το μηνα!!!

image.png.7e468e013afcc53be2c4c8912cee8ca1.png

Τι με συμβουλευεται γιατι θα μπει σε πωλητηριο αμεσα!

Άδειασε το ψυγείο, βγαλτο από τη μπριζα, βάζε το μπροστά μόνο όταν είσαι εκεί. (Η πόρτα του ψυγείου να μείνει ανοιχτή φεύγοντας για να μην πιάσει μούχλα)...

Επεξ/σία από gpapadakis
  • Haha 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, vamvakoolas είπε

καλημερα. Μια απλη ερωτηση

ειναι δυνατον ο ιδιοκτητης διαμερισματος να ενημερωθει για απληρωτους λογαριασμους ενοικιαστη απο παροχο;

Απαγορεύεται να ενημερωθεί τρίτος για ΑΦΜ που δεν τον αφορά. Ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος ΟΦΕΙΛΕΙ να αναγκάζει τους μισθωτές να παίρνουν τους λογαριασμούς στο όνομά τους. Αλλιώς θα τρέχει να πληρώνει από την τσέπη του!

Αν ο ιδιοκτήτης έχει την παροχή ακόμα στο όνομά του, εννοείται ότι μπορεί να ενημερωθεί.

Εξαίρεση το νερό, όπου τα χρέη ΠΑΝΤΑ βαρύνουν τον ιδιοκτήτη, ας έχει πάρει ο μισθωτής το ρολόι στο όνομά του. Εκεί σε ενημερώνουν χωρίς πολλά πολλά.

Επεξ/σία από doomnx

4 minutes ago, doomnx said:

Απαγορεύεται να ενημερωθεί τρίτος για ΑΦΜ που δεν τον αφορά. Ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος ΟΦΕΙΛΕΙ να αναγκάζει τους μισθωτές να παίρνουν τους λογαριασμούς στο όνομά τους. Αλλιώς θα τρέχει να πληρώνει από την τσέπη του!

Αν ο ιδιοκτήτης έχει την παροχή ακόμα στο όνομά του, εννοείται ότι μπορεί να ενημερωθεί.

Εξαίρεση το νερό, όπου τα χρέη ΠΑΝΤΑ βαρύνουν τον ιδιοκτήτη, ας έχει πάρει ο μισθωτής το ρολόι στο όνομά του. Εκεί σε ενημερώνουν χωρίς πολλά πολλά.

νομιζω πρεπει να διαβασεις 2 και 3 φορες την ερωτηση μου.

Δεν ανεφερα οτι η παροχη ειναι στο ονομα ιδιοκτητη. Ειναι και νομικο ζητημα στη μεση.

Αποτι λιγο που εψαξα στους 2-4 απληρωτους λογαριασμους ο παροχος διακοπτη παροχη, δε ξερω αν ισχυει αυτο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...