fthanos27 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 1 ώρα πριν, doomnx είπε Όπως ήρθες κάνε μεταβολή για ZeniΘ Power Home Smart Night! Ναι, αν περάσεις πάγια εντολή ενημερώνεται το σύστημα και εκδίδεται έκτακτος. Εγγύηση έχουν όλα τα τιμολόγια. Πέναλτι αποχώρησης δεν έχουν. Ωστόσο αν είχες κάνει την αίτηση από e-contract, δεν θα πλήρωνες καθόλου εγγύηση. Έκανα κι εγώ e contract για Zenith smart night αλλά δεν έβαλα λογαριασμό για πάγια... Ξέρεις αν μπορώ να τους καλέσω για να βάλω ή δε χρειάζεται; Επίσης υπάρχει κάπου κάποιο excel με επαγγελματικά τιμολόγια; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
doomnx Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 48 λεπτά πριν, fthanos27 είπε Έκανα κι εγώ e contract για Zenith smart night αλλά δεν έβαλα λογαριασμό για πάγια... Ξέρεις αν μπορώ να τους καλέσω για να βάλω ή δε χρειάζεται; Μπορείς να δηλώσεις το IBAN σου στην ιστοσελίδα ή στο app μόλις ενεργοποιηθείς, για να μην χρεωθείς εγγύηση. 55 λεπτά πριν, MikeJ είπε Ρε παιδιά είχα λογαριασμό με λήξη προθεσμίας πληρωμής στις 30/08 στο home online με πάγια και δεν έχει τραβήξει λεφτά. Επίσης όπως είχα αναφέρει πιο πίσω έβγαλαν και 2ο λογαριασμό πριν λήξει ο πρώτος. Να πληρώσω χειροκίνητα ή θα έχω θέματα με τη πάγια και το πρόγραμμα που σε πετάει έξω; Πλήρωνε manually, δεν θα έχεις θέμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rofl Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) για καταργηση green pass θυμαμαι υπηρχε επιλογη μεσω site? πλεον πως καταργειται το green pass? μονο με επισκεψη, οπως ελεγε το sticky sto παλιο θεμα? γινεται ακομα και μεσω του site της δεη η fax? Επεξ/σία 2 Σεπτεμβρίου από rofl Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 50 λεπτά πριν, rofl είπε για καταργηση green pass θυμαμαι υπηρχε επιλογη μεσω site? πλεον πως καταργειται το green pass μονο με επισκεψη, οπως ελεγε το sticky sto παλιο θεμα? γινεται ακομα και μεσω του site? Γινεται κανονικα μεσω του site ναι το εκανα πριν 10 μερες και στις 5 μερες ειχε φυγει το green pass απο το προγραμμα μου home online μπλε δηλαδη. Απλα να εχει περασει το τριμηνο αλλιως δεν το κοβουν αν ειστε ακομα στο δωρεαν που δινουν με καθε προγραμμα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sebu Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου Ανακοινώθηκε η κρατική επιδότηση ή όχι ακόμα? Στο σαιτ της ΔΕΗ βλεπω ακομα αστερισκο στις τιμες του Πρασινου οτι αναμενεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HuskerDu Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 35 minutes ago, Arkin said: Γινεται κανονικα μεσω του site ναι το εκανα πριν 10 μερες και στις 5 μερες ειχε φυγει το green pass απο το προγραμμα μου home online μπλε δηλαδη. Απλα να εχει περασει το τριμηνο αλλιως δεν το κοβουν αν ειστε ακομα στο δωρεαν που δινουν με καθε προγραμμα. Έχω το myHome online από 1/6/24, έχουν περάσει 3 μήνες αλλά δεν βλέπω επιλογή για κατάργηση στο site Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 3 λεπτά πριν, HuskerDu είπε Έχω το myHome online από 1/6/24, έχουν περάσει 3 μήνες αλλά δεν βλέπω επιλογή για κατάργηση στο site Θα το κανεις με τον παρακατω τροπο Πας εδω Spoiler Επειτα εδω Spoiler Επιλεγεις απο τη λιστα το διευκρινισεις χρεωσεων πιστωσεων Spoiler Και εκει που λεει συνοδευτικο μηνυμα αντιγραφεις το παρακατω. Υποβολη και ετοιμος μετα απο αυτο και εφοσον εχει περασει η δωρεαν περιοδος σε 5 εργασιμες το πολυ θα εχει αφαιρεθει το green pass. Ετσι εγινε σε μενα και σε μια παροχη ακομα που εκανα. Επιθυμώ να διακόψω την υπηρεσία Green Pass, σύμφωνα με τα όσα ορίζονται στην Παράγραφο 7, περίπτωση β των Ειδικών Όρων Παροχής Ενεργειακής Υπηρεσίας Green Pass για οικιακούς πελάτες. 8 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
messinia3 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 36 λεπτά πριν, Sebu είπε Ανακοινώθηκε η κρατική επιδότηση ή όχι ακόμα? Στο σαιτ της ΔΕΗ βλεπω ακομα αστερισκο στις τιμες του Πρασινου οτι αναμενεται. Λένε για 1-1,5 λεπτά για τις 500 kwh...πάρε χαρτοφύλακα να τη βάλεις μη σου κλέψουν το 5ευρω 😅 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sebu Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 3 hours ago, messinia3 said: Λένε για 1-1,5 λεπτά για τις 500 kwh...πάρε χαρτοφύλακα να τη βάλεις μη σου κλέψουν το 5ευρω 😅 Μαζευε και ας ειν και ρωγες Φασουλι το φασουλι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
doomnx Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου Στα 1,4 λεπτά κλειδώνει η επιδότηση. 🥳 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindreader Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου Εχω μια απορια....αλλοι μπορει να την πουν χαζη, αλλοι ισως την πουν λογικη.... με τοσες ανεμογεννητριες και τοσα ηλιακα παρκα, που εχει γεμισει σχεδον η Ελλαδα, πως γινεται να πληρωνουμε την κιλοβατωρα ακριβοτερα απ'οτι την πληρωναμε πριν 20 χρονια; 1 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ant_ Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου Τελικα η τελικη τιμη για το Γ1 ποια ειναι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Raki-meze Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 38 λεπτά πριν, ant_ είπε Τελικα η τελικη τιμη για το Γ1 ποια ειναι? Με την επιδότηση Ημερας 14,5 Νύχτας 11,4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
doomnx Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, mindreader είπε Εχω μια απορια....αλλοι μπορει να την πουν χαζη, αλλοι ισως την πουν λογικη.... με τοσες ανεμογεννητριες και τοσα ηλιακα παρκα, που εχει γεμισει σχεδον η Ελλαδα, πως γινεται να πληρωνουμε την κιλοβατωρα ακριβοτερα απ'οτι την πληρωναμε πριν 20 χρονια; Πληθωρισμός 2004-2024: 36,55 % Επίσης τότε δεν υπήρχαν άλλοι πάροχοι, δεν υπήρχε ΔΕΔΔΗΕ/ΑΔΜΗΕ, δεν πληρώναμε ΥΚΩ για την παροχή ΚΟΤ. Μην ξεχνάς ότι οι ΑΠΕ έχουν κόστος δεν ήρθαν ουρανοκατέβατες και δεν αποθηκεύεται η ενέργειά τους. 52 λεπτά πριν, ant_ είπε Τελικα η τελικη τιμη για το Γ1 ποια ειναι? Εξαρτάται από την κατανάλωσή σου και αν ανήκεις σε ΚΟΤ. Επεξ/σία 3 Σεπτεμβρίου από doomnx 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
triple_sec Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου στο αίτημα για κατάργηση του Green Pass, δεν το αφήνει να ολοκληρωθεί βγάζοντας το μήνυμα: Error: Request failed with status code 403 έχει κάποιος παρόμοια εμπειρία; συμβαίνει και σε Chrome και Firefox. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα