Προς το περιεχόμενο

ΔΕΗ MyHome Online/Enter/Ηome4ΑLL + Γ1/Γ1Ν v.2

Thresh

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 ώρα πριν, doomnx είπε

Όπως ήρθες κάνε μεταβολή για ZeniΘ Power Home Smart Night!

Ναι, αν περάσεις πάγια εντολή ενημερώνεται το σύστημα και εκδίδεται έκτακτος. Εγγύηση έχουν όλα τα τιμολόγια. Πέναλτι αποχώρησης δεν έχουν.

Ωστόσο αν είχες κάνει την αίτηση από e-contract, δεν θα πλήρωνες καθόλου εγγύηση.

Έκανα κι εγώ e contract για Zenith smart night αλλά δεν έβαλα λογαριασμό για πάγια...  Ξέρεις αν μπορώ να τους καλέσω για να βάλω ή δε χρειάζεται;

Επίσης υπάρχει κάπου κάποιο excel με επαγγελματικά τιμολόγια;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 891
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

48 λεπτά πριν, fthanos27 είπε

Έκανα κι εγώ e contract για Zenith smart night αλλά δεν έβαλα λογαριασμό για πάγια...  Ξέρεις αν μπορώ να τους καλέσω για να βάλω ή δε χρειάζεται;

Μπορείς να δηλώσεις το IBAN σου στην ιστοσελίδα ή στο app μόλις ενεργοποιηθείς, για να μην χρεωθείς εγγύηση.

55 λεπτά πριν, MikeJ είπε

Ρε παιδιά είχα λογαριασμό με λήξη προθεσμίας πληρωμής στις 30/08 στο home online με πάγια και δεν έχει τραβήξει λεφτά.

Επίσης όπως είχα αναφέρει πιο πίσω έβγαλαν και 2ο λογαριασμό πριν λήξει ο πρώτος. 

Να πληρώσω χειροκίνητα ή θα έχω θέματα με τη πάγια και το πρόγραμμα που σε πετάει έξω;

Πλήρωνε manually, δεν θα έχεις θέμα 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

για καταργηση green pass θυμαμαι υπηρχε επιλογη μεσω site?

πλεον πως καταργειται το green pass? μονο με επισκεψη, οπως ελεγε το sticky sto παλιο θεμα?

γινεται ακομα και μεσω του site της δεη η fax?

Επεξ/σία από rofl

50 λεπτά πριν, rofl είπε

για καταργηση green pass θυμαμαι υπηρχε επιλογη μεσω site?

πλεον πως καταργειται το green pass μονο με επισκεψη, οπως ελεγε το sticky sto παλιο θεμα?

γινεται ακομα και μεσω του site?

Γινεται κανονικα μεσω του site ναι το εκανα πριν 10 μερες και στις 5 μερες ειχε φυγει το green pass απο το προγραμμα μου home online μπλε δηλαδη. Απλα να εχει περασει το τριμηνο αλλιως δεν το κοβουν αν ειστε ακομα στο δωρεαν που δινουν με καθε προγραμμα. 

• Thanks 1

35 minutes ago, Arkin said:

Γινεται κανονικα μεσω του site ναι το εκανα πριν 10 μερες και στις 5 μερες ειχε φυγει το green pass απο το προγραμμα μου home online μπλε δηλαδη. Απλα να εχει περασει το τριμηνο αλλιως δεν το κοβουν αν ειστε ακομα στο δωρεαν που δινουν με καθε προγραμμα. 

Έχω το myHome online από 1/6/24, έχουν περάσει 3 μήνες αλλά δεν βλέπω επιλογή για κατάργηση στο site

SCR-20240902-q5u.png

3 λεπτά πριν, HuskerDu είπε

Έχω το myHome online από 1/6/24, έχουν περάσει 3 μήνες αλλά δεν βλέπω επιλογή για κατάργηση στο site

SCR-20240902-q5u.png

Θα το κανεις με τον παρακατω τροπο

Πας εδω

Spoiler

-GreenPass1-.jpg.d4515008c56f52bcdc48974

Επειτα εδω

Spoiler

-GreenPass2-.jpg.3fc39d2103a04f71bc920a6

Επιλεγεις απο τη λιστα το διευκρινισεις χρεωσεων πιστωσεων

Spoiler

-GreenPass3-.jpg.6a82f3009262b02772e4b9b

Και εκει που λεει συνοδευτικο μηνυμα αντιγραφεις το παρακατω. Υποβολη και ετοιμος μετα απο αυτο και εφοσον εχει περασει η δωρεαν περιοδος σε 5 εργασιμες το πολυ θα εχει αφαιρεθει το green pass. Ετσι εγινε σε μενα και σε μια παροχη ακομα που εκανα. 

Επιθυμώ να διακόψω την υπηρεσία Green Pass, σύμφωνα με τα όσα ορίζονται στην Παράγραφο 7, περίπτωση β των Ειδικών Όρων Παροχής Ενεργειακής Υπηρεσίας Green Pass για οικιακούς πελάτες.

• Like 8
  • Thanks 8

36 λεπτά πριν, Sebu είπε

Ανακοινώθηκε η κρατική επιδότηση ή όχι ακόμα?

Στο σαιτ της ΔΕΗ βλεπω ακομα αστερισκο στις τιμες του Πρασινου οτι αναμενεται.

Λένε για 1-1,5 λεπτά για τις 500 kwh...πάρε χαρτοφύλακα να τη βάλεις μη σου κλέψουν το 5ευρω 😅

• Haha 4

3 hours ago, messinia3 said:

Λένε για 1-1,5 λεπτά για τις 500 kwh...πάρε χαρτοφύλακα να τη βάλεις μη σου κλέψουν το 5ευρω 😅

Μαζευε και ας ειν και ρωγες

Φασουλι το φασουλι

• Like 1

Εχω μια απορια....αλλοι μπορει να την πουν χαζη, αλλοι ισως την πουν λογικη....

με τοσες ανεμογεννητριες και τοσα ηλιακα παρκα, που εχει γεμισει σχεδον η Ελλαδα,

πως γινεται να πληρωνουμε την κιλοβατωρα ακριβοτερα απ'οτι την πληρωναμε πριν 20 χρονια;

• Sad 1
  • Haha 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, mindreader είπε

Εχω μια απορια....αλλοι μπορει να την πουν χαζη, αλλοι ισως την πουν λογικη....

με τοσες ανεμογεννητριες και τοσα ηλιακα παρκα, που εχει γεμισει σχεδον η Ελλαδα,

πως γινεται να πληρωνουμε την κιλοβατωρα ακριβοτερα απ'οτι την πληρωναμε πριν 20 χρονια;

Screenshot_20240903-103203.png.4c6a683858dd9eb71d6e862aab5d7475.png

Πληθωρισμός 2004-2024: 36,55 %

Επίσης τότε δεν υπήρχαν άλλοι πάροχοι, δεν υπήρχε ΔΕΔΔΗΕ/ΑΔΜΗΕ, δεν πληρώναμε ΥΚΩ για την παροχή ΚΟΤ.

Μην ξεχνάς ότι οι ΑΠΕ έχουν κόστος δεν ήρθαν ουρανοκατέβατες και δεν αποθηκεύεται η ενέργειά τους.

52 λεπτά πριν, ant_ είπε

Τελικα η τελικη τιμη για το Γ1 ποια ειναι?

Εξαρτάται από την κατανάλωσή σου και αν ανήκεις σε ΚΟΤ.

Επεξ/σία από doomnx
  • Like 2

στο αίτημα για κατάργηση του Green Pass,  δεν το αφήνει να ολοκληρωθεί βγάζοντας το μήνυμα:

• Error: Request failed with status code 403

έχει κάποιος παρόμοια εμπειρία; συμβαίνει και σε Chrome και Firefox.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...