messinia3 Δημοσ. 28 Αυγούστου Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 31 λεπτά πριν, Einstein43 είπε Καλησπέρα παιδιά. Συγγνώμη αν έχει ξανά απαντηθεί. Θα ήθελα να ρωτήσω αν με συμφέρει να βάλω πάγια εντολή πληρωμής ρεύματος. Μιλάμε για ΔΕΗ, κίτρινο. Σας ευχαριστώ. Έχει επιπλέον 2% έκπτωση.Στην πράξη δεν έχει μεγάλη διαφορά.Εγω πάντα βάλω πάγιες για να μην πληρώνω εγγύηση.Ουτως η άλλως αν δεις κάποια χρέωση υπερβολική νομίζω έχει επιλογή απενεργοποιησης της παλιάς εντολής. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george_008 Δημοσ. 28 Αυγούστου Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 48 λεπτά πριν, messinia3 είπε Οκ...επιμένεις σε αυτό και θα διορθωθεί.Αν είχες φωτογραφιες του μετρητή θα είχες ξεμπερδέψει ήδη. Έχω φωτογραφίες του μετρητή κανονικά, δεν θέλουν να στείλουν διόρθωση απλά δεν το δέχονται με τίποτα 30 λεπτά πριν, takoulou είπε Αυτά θα πρέπει να τα βρουν οι πάροχοι μεταξύ τους.. Με της λάθος ενδείξεις.. Εσύ έχεις δώσει τις ενδείξεις; Με φωτογραφίες; Συνηθίζεται να γίνονται αυτά... Γιατί ο καθένας πάροχος περνάει ότι θέλει και δίνει ότι θέλει.. Έχω δώσει αλλά οι ΔΕΗ έστειλε ότι να ναι και αρνείται να στείλει διόρθωση με την αιτιολογία ότι στο τέλος τις ίδιες κιλοβατώρες θα πληρώσω και δεν έχει σημασία σε ποιον θα τις πληρώσω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takoulou Δημοσ. 28 Αυγούστου Share Δημοσ. 28 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 41 λεπτά πριν, george_008 είπε Έχω φωτογραφίες του μετρητή κανονικά, δεν θέλουν να στείλουν διόρθωση απλά δεν το δέχονται με τίποτα Έχω δώσει αλλά οι ΔΕΗ έστειλε ότι να ναι και αρνείται να στείλει διόρθωση με την αιτιολογία ότι στο τέλος τις ίδιες κιλοβατώρες θα πληρώσω και δεν έχει σημασία σε ποιον θα τις πληρώσω Με τον Δεδδηε μίλησες.. Με ΡΑΕ το έχεις ψάξει; Απάντηση υπάρχει; Αν νομίζεις ότι υπάρχουν λάθη πήγαινε και στο ΣΤΚ. Επεξ/σία 28 Αυγούστου από takoulou Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
messinia3 Δημοσ. 28 Αυγούστου Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 39 λεπτά πριν, george_008 είπε Έχω φωτογραφίες του μετρητή κανονικά, δεν θέλουν να στείλουν διόρθωση απλά δεν το δέχονται με τίποτα Έχω δώσει αλλά οι ΔΕΗ έστειλε ότι να ναι και αρνείται να στείλει διόρθωση με την αιτιολογία ότι στο τέλος τις ίδιες κιλοβατώρες θα πληρώσω και δεν έχει σημασία σε ποιον θα τις πληρώσω Κάνε διαρκώς αρνητικές απαντήσεις και επιμένεις ότι οι αρχικές ενδείξεις του μετρητή σου ήταν λανθασμένες.Επισυναπτεις ως αποδεικτικό τη φωτογραφία των ενδειξεων με τη σχετικη ημερομηνία και ζητάς να γίνει διόρθωση,αφου η ΔΕΗ έστειλε κακώς διαφορετικές στο αίτημα αλλαγής εκπροσώπησης. Ο ΔΕΔΔΗΕ δε φέρει ευθύνη. Υπομονή και θα διορθωθεί.Στην απάντηση σου θα κάνεις αμφισβήτηση λογαριασμού (επισυνάπτεται),όπου θα αναφέρεις τα ίδια. amfisvitisi-logariasmou.pdf 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Einstein43 Δημοσ. 28 Αυγούστου Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 1 ώρα πριν, messinia3 είπε Έχει επιπλέον 2% έκπτωση.Στην πράξη δεν έχει μεγάλη διαφορά.Εγω πάντα βάλω πάγιες για να μην πληρώνω εγγύηση.Ουτως η άλλως αν δεις κάποια χρέωση υπερβολική νομίζω έχει επιλογή απενεργοποιησης της παλιάς εντολής. Το κίτρινο της ΔΕΗ έχεις και εσύ ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
messinia3 Δημοσ. 28 Αυγούστου Share Δημοσ. 28 Αυγούστου Μόλις τώρα, Einstein43 είπε Το κίτρινο της ΔΕΗ έχεις και εσύ ? Έκανα ένα γρήγορο πέρασμα για τα 50 ευρώ που έδινε promo.Προτιμω τον τουρισμό εγώ,βγαίνει φθηνότερος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
turbat0s Δημοσ. 28 Αυγούστου Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 16 λεπτά πριν, messinia3 είπε Προτιμω τον τουρισμό Μια υπενθύμιση παρακαλώ... Μόνο τα σταθερά, ανεξαρτήτως παρόχου, έχουν υποχρέωση καταβολής πέναλτυ πρόωρης αποχώρησης? Σε όλα τα κυμαινόμενα, ανεξαρτήτως παρόχου, φεύγεις, όποτε θελήσεις, αζημίως? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
messinia3 Δημοσ. 28 Αυγούστου Share Δημοσ. 28 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, turbat0s είπε Μια υπενθύμιση παρακαλώ... Μόνο τα σταθερά, ανεξαρτήτως παρόχου, έχουν υποχρέωση καταβολής πέναλτυ πρόωρης αποχώρησης? Σε όλα τα κυμαινόμενα, ανεξαρτήτως παρόχου, φεύγεις, όποτε θελήσεις, αζημίως? Σωστά. Edit:Απλά σημείωσε ότι σε κάποιους παροχους πλέον τυχον δώρα συνδέονται με προϋποθέσεις παραμονής. Επεξ/σία 28 Αυγούστου από messinia3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VorlonShadow Δημοσ. 29 Αυγούστου Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 17 ώρες πριν, george_008 είπε Έχω φωτογραφίες του μετρητή κανονικά, δεν θέλουν να στείλουν διόρθωση απλά δεν το δέχονται με τίποτα Έχω δώσει αλλά οι ΔΕΗ έστειλε ότι να ναι και αρνείται να στείλει διόρθωση με την αιτιολογία ότι στο τέλος τις ίδιες κιλοβατώρες θα πληρώσω και δεν έχει σημασία σε ποιον θα τις πληρώσω Πως γίνεται η ΔΕΗ να έστειλε τις KW σου στον ΔΕΔΔΗΕ. Λογικά ο ΔΕΔΔΗΕ είναι αυτός που στέλνει τις KW σου στην ΔΕΗ. Μήπως να το δεις λίγο μαζί τους; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
messinia3 Δημοσ. 29 Αυγούστου Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 8 λεπτά πριν, VorlonShadow είπε Πως γίνεται η ΔΕΗ να έστειλε τις KW σου στον ΔΕΔΔΗΕ. Λογικά ο ΔΕΔΔΗΕ είναι αυτός που στέλνει τις KW σου στην ΔΕΗ. Μήπως να το δεις λίγο μαζί τους; Όταν γίνεται αλλαγή παροχου (αν δεν υπάρξει επιτόπια καταμετρηση του ΔΕΔΔΗΕ),ο ΔΕΔΔΗΕ αποδέχεται τις ενδείξεις που στέλνει ο νέος παροχος στο αίτημα του στο σύστημα Θαλής. Αυτό συνέβη, όμως οι ενδείξεις ήταν λανθασμένες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VorlonShadow Δημοσ. 29 Αυγούστου Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 5 λεπτά πριν, messinia3 είπε Όταν γίνεται αλλαγή παροχου (αν δεν υπάρξει επιτόπια καταμετρηση του ΔΕΔΔΗΕ),ο ΔΕΔΔΗΕ αποδέχεται τις ενδείξεις που στέλνει ο νέος παροχος στο αίτημα του στο σύστημα Θαλής. Αυτό συνέβη, όμως οι ενδείξεις ήταν λανθασμένες. Δηλαδή πάει ο ΔΕΔΔΗΕ και χεριάζει την βάση του Θαλή με ότι @@ του στείλει κάποιος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
messinia3 Δημοσ. 29 Αυγούστου Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 5 λεπτά πριν, VorlonShadow είπε Δηλαδή πάει ο ΔΕΔΔΗΕ και χεριάζει την βάση του Θαλή με ότι @@ του στείλει κάποιος; Υποτίθεται γίνεται για να ολοκληρώνονται ταχύτερα οι αλλαγές εκπροσώπησης...όπου υπάρχει τηλεμέτρηση τα πράγματα είναι πιο απλά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
doomnx Δημοσ. 29 Αυγούστου Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2 ώρες πριν, VorlonShadow είπε Δηλαδή πάει ο ΔΕΔΔΗΕ και χεριάζει την βάση του Θαλή με ότι @@ του στείλει κάποιος; Δεν χεριάζει τίποτα. Αποδέχεται τις kWh που δηλώνεις στην αίτηση αλλαγής προμηθευτή βάσει νόμου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
satsok2 Δημοσ. 29 Αυγούστου Share Δημοσ. 29 Αυγούστου Παιδιά, αξίζει το αίτημα αλλαγής σε μπλε; ΔΕΗ πράσινο σε ΔΕΗ; Κάηκα αυτό το μηνα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
doomnx Δημοσ. 29 Αυγούστου Share Δημοσ. 29 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 35 λεπτά πριν, satsok2 είπε Παιδιά, αξίζει το αίτημα αλλαγής σε μπλε; ΔΕΗ πράσινο σε ΔΕΗ; Κάηκα αυτό το μηνα. Δεν ξέρουμε πώς θα εξελιχθεί η τιμή χονδρικής. Αλλά η παραμονή στο myHome Online για 9 μήνες με 30 € δώρο με κατανάλωση 270 kWh/μήνα βγαίνει φθηνότερα σε σχέση με την τιμή Αυγούστου των κυμαινόμενων της ΔΕΗ. Επεξ/σία 29 Αυγούστου από doomnx 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα