george_008 Δημοσ. 28 Αυγούστου Share Δημοσ. 28 Αυγούστου Απάντηση της ΔΕΗ μέσω myrae Κύριε Σε απάντηση της υπ’ αριθμό 23943 ηλεκτρονικής αναφοράς, σχετικά με την παροχή με αριθμό 220561447155 σας αναφέρουμε ότι ότι βάσει των διαδικασιών που έχουν οριστεί από τον Διαχειριστή του Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας, γίνεται διόρθωση όταν συντρέχουν συγκεκριμένοι τεχνικοί λόγοι. Συγκεκριμένα σε περίπτωση που η επόμενη καταμέτρηση είναι μικρότερη από την αρχική. Συνεπώς, η επόμενη καταμέτρηση κάλυψε την αρχική, επομένως δεν υπάρχει δυνατότητα περαιτέρω διόρθωσης του λογαριασμού της παροχής 220561447155. Θα θέλαμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι για το αναφερόμενο χρονικό διάστημα η χρέωση της κατανάλωσης έχει γίνει μόνο από τη ΔΕΗ Α.Ε. και δεν έχει πραγματοποιηθεί χρέωση από τον Στις 21.08.2024 σας ενημερώνουμε ότι εκδόθηκε ο τελικός λογαριασμός για την παροχή, ο οποίος αφορά την χρονική περίοδο από 06.08.2024 έως 15.08.2024. Ο λογαριασμός έχει τελικό ποσό πληρωμής 143,46 € εκ των οποίων τα 13,00 € αφορούν προηγούμενο ανεξόφλητο ποσό 13,00 €. Τέλος, θα θέλαμε να σας διαβεβαιώσουμε, ότι στόχος μας παραμένει η συνεχής βελτίωση των υπηρεσιών μας, καθώς και η βελτίωση της εμπειρίας εξυπηρέτησης των πελατών μας. Παραμένουμε στη διάθεσή σας. Με εκτίμηση, Ομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών ΔΕΗ Δεν θα το διορθώσουνε τελος. Εχει κανείς καμιά ιδέα. 150 ευρώ ζημιά από το πουθενά. Αντί να βγει πιστωτικός χρωστάω τόσα λεφτά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teot Δημοσ. 28 Αυγούστου Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 3 ώρες πριν, MikeJ είπε Είμαι στο Online με πάγια εντολή. Προηγούμενος λογαριασμός 12 ευρώ (είχε μέσα εκπτώσεις κλπ) με λήξη 30/08 και τώρα βγήκε νέος 45 ευρω που συμπεριλαμβάνει τα 12 σαν ληξιπροθεσμο (ενώ δεν έχει πέρασε η τελική ημερομηνία που πληρώνεται η πάγια εντολή). Σε αυτή τη περίπτωση πώς θα γίνει η πάγια; Θα πάρει 12 ευρώ στις 30/08 και το υπόλοιπα 33 στην λήξη του επόμενου; Ναι ... μου έχει συμβεί να βγει ο νέος λογαριασμός πριν λήξει ο παλιός (είχε καθυστερήσει να εκδοθεί και είχε μετατοπιστεί η λήξη του) .... στην λήξη του πρώτου τράβηξε το ποσό του... και στην λήξη του δευτέρου τράβηξε το υπόλοιπο ποσό.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
messinia3 Δημοσ. 28 Αυγούστου Share Δημοσ. 28 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, george_008 είπε Απάντηση της ΔΕΗ μέσω myrae Κύριε Σε απάντηση της υπ’ αριθμό 23943 ηλεκτρονικής αναφοράς, σχετικά με την παροχή με αριθμό 220561447155 σας αναφέρουμε ότι ότι βάσει των διαδικασιών που έχουν οριστεί από τον Διαχειριστή του Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας, γίνεται διόρθωση όταν συντρέχουν συγκεκριμένοι τεχνικοί λόγοι. Συγκεκριμένα σε περίπτωση που η επόμενη καταμέτρηση είναι μικρότερη από την αρχική. Συνεπώς, η επόμενη καταμέτρηση κάλυψε την αρχική, επομένως δεν υπάρχει δυνατότητα περαιτέρω διόρθωσης του λογαριασμού της παροχής 220561447155. Θα θέλαμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι για το αναφερόμενο χρονικό διάστημα η χρέωση της κατανάλωσης έχει γίνει μόνο από τη ΔΕΗ Α.Ε. και δεν έχει πραγματοποιηθεί χρέωση από τον Στις 21.08.2024 σας ενημερώνουμε ότι εκδόθηκε ο τελικός λογαριασμός για την παροχή, ο οποίος αφορά την χρονική περίοδο από 06.08.2024 έως 15.08.2024. Ο λογαριασμός έχει τελικό ποσό πληρωμής 143,46 € εκ των οποίων τα 13,00 € αφορούν προηγούμενο ανεξόφλητο ποσό 13,00 €. Τέλος, θα θέλαμε να σας διαβεβαιώσουμε, ότι στόχος μας παραμένει η συνεχής βελτίωση των υπηρεσιών μας, καθώς και η βελτίωση της εμπειρίας εξυπηρέτησης των πελατών μας. Παραμένουμε στη διάθεσή σας. Με εκτίμηση, Ομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών ΔΕΗ Δεν θα το διορθώσουνε τελος. Εχει κανείς καμιά ιδέα. 150 ευρώ ζημιά από το πουθενά. Αντί να βγει πιστωτικός χρωστάω τόσα λεφτά Στην περίπτωσή σου το λάθος δεν έχει γίνει στην αρχική ένδειξη που πέρασε η ΔΕΗ? Έτσι θυμάμαι. Αν ισχύει τους επισημαίνεις ότι αφορά λανθασμένες αρχικές ενδείξεις στην εκπροσώπηση της παροχής σου. Σε διαφορετική περίπτωση εξήγησε πιο αναλυτικά ποιο είναι το πρόβλημά σου.Το ανεξόφλητο που λένε τι αφορά? Επίσης δε βλέπω αναφορά στα 50 ευρώ κουπόνι.Έκανες άλλο αίτημα γι αυτό? Επεξ/σία 28 Αυγούστου από messinia3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george_008 Δημοσ. 28 Αυγούστου Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 18 λεπτά πριν, messinia3 είπε Στην περίπτωσή σου το λάθος δεν έχει γίνει στην αρχική ένδειξη που πέρασε η ΔΕΗ? Έτσι θυμάμαι. Αν ισχύει τους επισημαίνεις ότι αφορά λανθασμένες αρχικές ενδείξεις στην εκπροσώπηση της παροχής σου. Σε διαφορετική περίπτωση εξήγησε πιο αναλυτικά ποιο είναι το πρόβλημά σου.Το ανεξόφλητο που λένε τι αφορά? Επίσης δε βλέπω αναφορά στα 50 ευρώ κουπόνι.Έκανες άλλο αίτημα γι αυτό? Ναι αρχική ένδειξη αφορά. Το αίτημα αυτό είναι για την ένδειξη που έστειλαν λάθος δεν έχω να έχω κάνει ακόμα αμφισβήτηση λογαριασμού. Το ανεξοφλητο είναι ο λογαριασμός που έβγαλαν στις 10 μέρες και μετά είναι ο τελικός όταν τους ήρθε η αλλαγή εκπροσώπησης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
messinia3 Δημοσ. 28 Αυγούστου Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 3 λεπτά πριν, george_008 είπε Ναι αρχική ένδειξη αφορά. Το αίτημα αυτό είναι για την ένδειξη που έστειλαν λάθος δεν έχω να έχω κάνει ακόμα αμφισβήτηση λογαριασμού. Το ανεξοφλητο είναι ο λογαριασμός που έβγαλαν στις 10 μέρες και μετά είναι ο τελικός όταν τους ήρθε η αλλαγή εκπροσώπησης Οκ άρα ισχύει ότι σου έγραψα.Κάνεις απάντηση επισημαίνοντας ότι οι αρχικές ενδείξεις εκπροσώπησης της παροχής σου ήταν λανθασμένες και αναγράφεις τισ σωστές ζητώντας να σταλούν διορθωμένες στον αρμόδιο διαχειριστή δικτύου. Στη συνέχεια ζητάς να γίνουν οι απαραίτητες διορώσεις στην παροχή σου πιστώνοντας παράλληλο το κουπόνι των 50 ευρώ.(Αν δε θες να τα μπλέξεις γιατί σε σένα έκατσε τζακποτ κάνεις ξεχωριστό αίτημα για το 50αρι) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george_008 Δημοσ. 28 Αυγούστου Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 5 λεπτά πριν, george_008 είπε Ναι αρχική ένδειξη αφορά. Το αίτημα αυτό είναι για την ένδειξη που έστειλαν λάθος δεν έχω να έχω κάνει ακόμα αμφισβήτηση λογαριασμού. Το ανεξοφλητο είναι ο λογαριασμός που έβγαλαν στις 10 μέρες και μετά είναι ο τελικός όταν τους ήρθε η αλλαγή εκπροσώπησης Και μου χρεώνουν τώρα 21 λεπτά την κιλοβατώρα γιατί φαίνεται ότι έκαψα 488 κιλοβατώρες σε 10 μέρες ενώ αυτή η κατανάλωση αφορά 40 μέρες 1 λεπτό πριν, messinia3 είπε Οκ άρα ισχύει ότι σου έγραψα.Κάνεις απάντηση επισημαίνοντας ότι οι αρχικές ενδείξεις εκπροσώπησης της παροχής σου ήταν λανθασμένες και αναγράφεις τισ σωστές ζητώντας να σταλούν διορθωμένες στον αρμόδιο διαχειριστή δικτύου. Στη συνέχεια ζητάς να γίνουν οι απαραίτητες διορώσεις στην παροχή σου πιστώνοντας παράλληλο το κουπόνι των 50 ευρώ.(Αν δε θες να τα μπλέξεις γιατί σε σένα έκατσε τζακποτ κάνεις ξεχωριστό αίτημα για το 50αρι) Ναι θα κάνω ξεχωριστό . Το ξέρουν ότι αφορά τις αρχικές ενδείξεις αλλά δεν στέλνουν διόρθωση. Τόσο καιρό έλεγαν ότι είναι ευθύνη του δεδδηε και όταν τους έστειλα τις απαντήσεις του δεδδηε πάτησαν σε αυτό Η κατανάλωση της επόμενης προγραμματισμένης καταμέτρησης να μην έχει καλύψει τις εσφαλμένες αρχικές ενδείξεις, δηλαδή η ένδειξη/ενδείξεις της επόμενης καταμέτρησης να είναι μικρότερη/μικρότερες των αρχικών ενδείξεων Το οποίο δεν μπορώ να καταλάβω και ακριβώς τι σημαίνει. Αν σημαίνει πάντως ότι υπάρχει καταμέτρηση και μετά την λανθασμένη είναι πάλι ευθύνη δικιά τους αφού καθυστέρησαν να στείλουν στον δεδδηε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
messinia3 Δημοσ. 28 Αυγούστου Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 56 λεπτά πριν, george_008 είπε Και μου χρεώνουν τώρα 21 λεπτά την κιλοβατώρα γιατί φαίνεται ότι έκαψα 488 κιλοβατώρες σε 10 μέρες ενώ αυτή η κατανάλωση αφορά 40 μέρες Ναι θα κάνω ξεχωριστό . Το ξέρουν ότι αφορά τις αρχικές ενδείξεις αλλά δεν στέλνουν διόρθωση. Τόσο καιρό έλεγαν ότι είναι ευθύνη του δεδδηε και όταν τους έστειλα τις απαντήσεις του δεδδηε πάτησαν σε αυτό Η κατανάλωση της επόμενης προγραμματισμένης καταμέτρησης να μην έχει καλύψει τις εσφαλμένες αρχικές ενδείξεις, δηλαδή η ένδειξη/ενδείξεις της επόμενης καταμέτρησης να είναι μικρότερη/μικρότερες των αρχικών ενδείξεων Το οποίο δεν μπορώ να καταλάβω και ακριβώς τι σημαίνει. Αν σημαίνει πάντως ότι υπάρχει καταμέτρηση και μετά την λανθασμένη είναι πάλι ευθύνη δικιά τους αφού καθυστέρησαν να στείλουν στον δεδδηε Γράψε απλά αυτό που σου έστειλα.Θα διορθωθεί. Μην μπλέκεις πολλά μαζί.Απλα επισήμανε ότι οι αρχικές ενδείξεις εκπροσώπησης της παροχής σου είναι λανθασμένες και στείλε τις σωστές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takoulou Δημοσ. 28 Αυγούστου Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2 ώρες πριν, george_008 είπε Απάντηση της ΔΕΗ μέσω myrae Κύριε Σε απάντηση της υπ’ αριθμό 23943 ηλεκτρονικής αναφοράς, σχετικά με την παροχή με αριθμό 220561447155 σας αναφέρουμε ότι ότι βάσει των διαδικασιών που έχουν οριστεί από τον Διαχειριστή του Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας, γίνεται διόρθωση όταν συντρέχουν συγκεκριμένοι τεχνικοί λόγοι. Συγκεκριμένα σε περίπτωση που η επόμενη καταμέτρηση είναι μικρότερη από την αρχική. Συνεπώς, η επόμενη καταμέτρηση κάλυψε την αρχική, επομένως δεν υπάρχει δυνατότητα περαιτέρω διόρθωσης του λογαριασμού της παροχής 220561447155. Θα θέλαμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι για το αναφερόμενο χρονικό διάστημα η χρέωση της κατανάλωσης έχει γίνει μόνο από τη ΔΕΗ Α.Ε. και δεν έχει πραγματοποιηθεί χρέωση από τον Στις 21.08.2024 σας ενημερώνουμε ότι εκδόθηκε ο τελικός λογαριασμός για την παροχή, ο οποίος αφορά την χρονική περίοδο από 06.08.2024 έως 15.08.2024. Ο λογαριασμός έχει τελικό ποσό πληρωμής 143,46 € εκ των οποίων τα 13,00 € αφορούν προηγούμενο ανεξόφλητο ποσό 13,00 €. Τέλος, θα θέλαμε να σας διαβεβαιώσουμε, ότι στόχος μας παραμένει η συνεχής βελτίωση των υπηρεσιών μας, καθώς και η βελτίωση της εμπειρίας εξυπηρέτησης των πελατών μας. Παραμένουμε στη διάθεσή σας. Με εκτίμηση, Ομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών ΔΕΗ Δεν θα το διορθώσουνε τελος. Εχει κανείς καμιά ιδέα. 150 ευρώ ζημιά από το πουθενά. Αντί να βγει πιστωτικός χρωστάω τόσα λεφτά Ξέρεις πότε έγιναν οι αλλαγές; Και με ποιες μετρήσεις; Τα έχεις ρωτήσει αυτά στον Δεδδηε; Ποιος έδωσε και τι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
messinia3 Δημοσ. 28 Αυγούστου Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 3 λεπτά πριν, takoulou είπε Ξέρεις πότε έγιναν οι αλλαγές; Και με ποιες μετρήσεις; Τα έχεις ρωτήσει αυτά στον Δεδδηε; Ποιος έδωσε και τι; Ο ΔΕΔΔΗΕ του λέει τις μετρήσεις που έστειλε η ΔΕΗ στην προκειμένη περίπτωση.Απλά το θέμα είναι ότι στις αρχικές ενδειξεις εκπροσωπησης η ΔΕΗ έστειλε στο ΔΕΔΔΗΕ αυτές που έγραφε στον τελευταίο λογαριασμό του προηγούμενου παροχου...και τώρα προσπαθεί να ξεμπλέξει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george_008 Δημοσ. 28 Αυγούστου Share Δημοσ. 28 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, takoulou είπε Ξέρεις πότε έγιναν οι αλλαγές; Και με ποιες μετρήσεις; Τα έχεις ρωτήσει αυτά στον Δεδδηε; Ποιος έδωσε και τι; Ναι τα έχω γράψει σε προηγούμενες σελίδες. Με λίγα λόγια η ΔΕΗ έδωσε λάθος ένδειξη στον δεδδηε αντί για κατανάλωση 468 κιλοβατώρες που είχα στην βολτον έδωσε μηδενική. Έκατσα ΔΕΗ 10 μέρες κι έφυγα με συνολική κατανάλωση όλες τις μέρες μαζί βολτον συν ΔΕΗ 488 κιλοβατώρες. Και μου τις χρεώνουν όλες αυτές σε 10 μέρες Επεξ/σία 28 Αυγούστου από george_008 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
messinia3 Δημοσ. 28 Αυγούστου Share Δημοσ. 28 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, george_008 είπε Ναι τα έχω γράψει σε προηγούμενες σελίδες. Με λίγα λόγια η ΔΕΗ έδωσε λάθος ένδειξη στον δεδδηε αντί για κατανάλωση 468 κιλοβατώρες που είχα στην βολτον έδωσε μηδενική. Έκατσα ΔΕΗ 10 μέρες κι έφυγα με συνολική κατανάλωση όλες τις μέρες μαζί βολτον συν ΔΕΗ 488 κιλοβατώρες. Και μου τις χρεώνουν όλες αυτές σε 10 μέρες Όπως τα γράφεις τα μπερδεύεις...γράψε απλά στο αίτημα στο myrae ότι οι αρχικές ενδείξεις εκπροσώπησης της παροχής μου στις 06/08 ήταν.....αντί για ....που λανθασμένα έχετε καταχωρήσει στο ΔΕΔΔΗΕ.Ασε τις 468 kwh ,τη volton και τα συναφή....αυτά μετά θα φτιάξουν αυτόματα. Επεξ/σία 28 Αυγούστου από messinia3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george_008 Δημοσ. 28 Αυγούστου Share Δημοσ. 28 Αυγούστου Έτσι τα έχω γράψει στο my rae εδώ σας το εξήγησα έτσι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
messinia3 Δημοσ. 28 Αυγούστου Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 7 λεπτά πριν, george_008 είπε Έτσι τα έχω γράψει στο my rae εδώ σας το εξήγησα έτσι Οκ...επιμένεις σε αυτό και θα διορθωθεί.Αν είχες φωτογραφιες του μετρητή θα είχες ξεμπερδέψει ήδη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Einstein43 Δημοσ. 28 Αυγούστου Share Δημοσ. 28 Αυγούστου Καλησπέρα παιδιά. Συγγνώμη αν έχει ξανά απαντηθεί. Θα ήθελα να ρωτήσω αν με συμφέρει να βάλω πάγια εντολή πληρωμής ρεύματος. Μιλάμε για ΔΕΗ, κίτρινο. Σας ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takoulou Δημοσ. 28 Αυγούστου Share Δημοσ. 28 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 43 λεπτά πριν, george_008 είπε Ναι τα έχω γράψει σε προηγούμενες σελίδες. Με λίγα λόγια η ΔΕΗ έδωσε λάθος ένδειξη στον δεδδηε αντί για κατανάλωση 468 κιλοβατώρες που είχα στην βολτον έδωσε μηδενική. Έκατσα ΔΕΗ 10 μέρες κι έφυγα με συνολική κατανάλωση όλες τις μέρες μαζί βολτον συν ΔΕΗ 488 κιλοβατώρες. Και μου τις χρεώνουν όλες αυτές σε 10 μέρες Αυτά θα πρέπει να τα βρουν οι πάροχοι μεταξύ τους.. Με της λάθος ενδείξεις.. Εσύ έχεις δώσει τις ενδείξεις; Με φωτογραφίες; Συνηθίζεται να γίνονται αυτά... Γιατί ο καθένας πάροχος περνάει ότι θέλει και δίνει ότι θέλει.. Επεξ/σία 28 Αυγούστου από takoulou Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα