motoboots Δημοσ. 26 Αυγούστου Share Δημοσ. 26 Αυγούστου Προωθητική ενέργεια η έκπτωση του μήνα! Ξέχασα, ότι θέλουν κάνουν. 😡 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
doomnx Δημοσ. 27 Αυγούστου Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 6 ώρες πριν, messinia3 είπε Εγώ δε βλέπω το 50αρι κουπόνι που λες. Αυτό που λέει -49,62 είναι η έκπτωση του Αυγούστου (53% από τη ΔΕΗ) Σωστόόός! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agentsmith84 Δημοσ. 27 Αυγούστου Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 39 λεπτά πριν, doomnx είπε Σωστόόός! Θα πέξει αυτή και το Σεπτέμβρη η το αλλάζουν όπως θέλουνε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
messinia3 Δημοσ. 27 Αυγούστου Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 21 λεπτά πριν, agentsmith84 είπε Θα πέξει αυτή και το Σεπτέμβρη η το αλλάζουν όπως θέλουνε; Όπως θέλουν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
doomnx Δημοσ. 27 Αυγούστου Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 53 λεπτά πριν, agentsmith84 είπε Θα πέξει αυτή και το Σεπτέμβρη η το αλλάζουν όπως θέλουνε; Αφορά αποκλειστικά τον Αύγουστο. Μπορεί να κρατήσουν την έκπτωση, μπορεί όχι (πιο πολύ προς το όχι). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agentsmith84 Δημοσ. 27 Αυγούστου Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 9 ώρες πριν, doomnx είπε Αφορά αποκλειστικά τον Αύγουστο. Μπορεί να κρατήσουν την έκπτωση, μπορεί όχι (πιο πολύ προς το όχι). Στο εξελ σου προεσκόπιση Σεπτεμβρίου είναι με αυτή την έκπτωση ή όχι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ktikti Δημοσ. 27 Αυγούστου Share Δημοσ. 27 Αυγούστου καλημερα.ειμαι σε κιτρινο συμβολαιο στην δεη εδω και 6 μηνες και σημερα με πηρε ο ενργειακος μου συμβουλος και αδερφικος μου φιλος να αλλαξω και να παω nrg σε 6 μηνες κλειστο 9.5 κιλοβατωρα και 10 ευρο παγιο. στα υποψην οτι τα νοιικοκυρια δουλευουνε το πολυ με 100-150 κιλοβατωρες το μηνα. αξιζει η μεταβαση?? η μενω ως εχει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george_008 Δημοσ. 27 Αυγούστου Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 12 ώρες πριν, doomnx είπε Σωστόόός! Τελικά είναι ή δεν ειναι το 50ρικο από την cqs; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
messinia3 Δημοσ. 27 Αυγούστου Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 7 λεπτά πριν, george_008 είπε Τελικά είναι ή δεν ειναι το 50ρικο από την cqs; Δεν είναι. Είπαμε είναι η έκπτωση Αυγούστου που κάνει η ΔΕΗ στο 4all. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
doomnx Δημοσ. 27 Αυγούστου Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 6 ώρες πριν, agentsmith84 είπε Στο εξελ σου προεσκόπιση Σεπτεμβρίου είναι με αυτή την έκπτωση ή όχι; Άμα δεις στο πεδίο έκπτωση έχω βάλει 0%. 5 ώρες πριν, ktikti είπε καλημερα.ειμαι σε κιτρινο συμβολαιο στην δεη εδω και 6 μηνες και σημερα με πηρε ο ενργειακος μου συμβουλος και αδερφικος μου φιλος να αλλαξω και να παω nrg σε 6 μηνες κλειστο 9.5 κιλοβατωρα και 10 ευρο παγιο. στα υποψην οτι τα νοιικοκυρια δουλευουνε το πολυ με 100-150 κιλοβατωρες το μηνα. αξιζει η μεταβαση?? η μενω ως εχει.. Σε άφησε 6 μήνες με έκπτωση 20% ή 10%; Αρχές Ιουνίου πού ήταν να σε συμβουλέψει να πας στις μεγάλες εκπτώσεις; Δεν ξέρω αν είναι αδερφικός φίλος, αλλά για σύμβουλος δεν κάνει. Και το πρόγραμμα στο οποίο σε σπρώχνει είναι πανάκριβο με τα τωρινά δεδομένα. Πήγαινε στο Power Home Smart Night της ZeniΘ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
baspav Δημοσ. 28 Αυγούστου Share Δημοσ. 28 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Εχω καινούργιο μετρητή. Μπήκε το 2022 γιατί ο προηγούμενος τα 'παίξε (έγραφε ότι ήθελε). Ελέγχω συχνά την κατανάλωσή μου, κάθε 30-40 μέρες. Τους τελευταίου μήνες έβλεπα το καπάκι ξεχαρβαλωμένο. Δηλαδή πήγαινα να δω κατανάλωση και ήταν κάπως εκτός θέσης. Δεν έδωσα πολύ σημασία. Χθες λοιπόν κάποια στιγμή το πρωί κάποια σημεία του σπιτιού δεν είχαν ρεύμα και η μία φάση στον πινάκα σβηστή. Νόμιζα ότι το έκανε η ΔΕΗ γιατί είχε εργασίες πιο κάτω. Περνούσαν οι ώρες και δεν είχε έρθει η φάση ακόμη. Πήγα λοιπόν καταρχήν στο μετρητή να δω πριν πάρω τη ΔΕΗ και τι βλέπω: το καπάκι του μετρητή τελείως εκτός θέσης από την κάτω πλευρά, κομμένη η σφραγίδα η κάτω και τη μία φάση από τις 3 κατεβασμένη!!! Τότε υποψιάστηκα τι έγινε. Χθες είχε καταμέτρηση. Οι καταμετρητές λοιπόν επειδή μάλλον δεν φαίνεται καλά ο ηλεκτρονικός μετρητής βγάζουν το καπάκι για να δουν. Εμένα όμως μου έκαναν ζημιά! Εκτός της σφραγίδας είχαν κλείσει και τη φάση (υποθέτω στην προσπάθειά του να βάλουν πάλι το καπάκι ή όπως μετρούσαν). Πήρα τηλ στο δεδδηε και μου είπαν να κάνω αναφορά μέσα από το site όπως και έκανα. Ειλικρινά τι ανθρώπους στέλνουν και μετράνε; Και βανδαλιζουν έτσι τους μετρητές. Ελπίζω μόνο μην μου πουν ότι το έκανα εγώ 😡😡 Επεξ/σία 28 Αυγούστου από baspav Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kokos23 Δημοσ. 28 Αυγούστου Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 43 λεπτά πριν, baspav είπε Εχω καινούργιο μετρητή. Μπήκε το 2022 γιατί ο προηγούμενος τα 'παίξε (έγραφε ότι ήθελε). Ελέγχω συχνά την κατανάλωσή μου, κάθε 30-40 μέρες. Τους τελευταίου μήνες έβλεπα το καπάκι ξεχαρβαλωμένο. Δηλαδή πήγαινα να δω κατανάλωση και ήταν κάπως εκτός θέσης. Δεν έδωσα πολύ σημασία. Χθες λοιπόν κάποια στιγμή το πρωί κάποια σημεία του σπιτιού δεν είχαν ρεύμα και η μία φάση στον πινάκα σβηστή. Νόμιζα ότι το έκανε η ΔΕΗ γιατί είχε εργασίες πιο κάτω. Περνούσαν οι ώρες και δεν είχε έρθει η φάση ακόμη. Πήγα λοιπόν καταρχήν στο μετρητή να δω πριν πάρω τη ΔΕΗ και τι βλέπω: το καπάκι του μετρητή τελείως εκτός θέσης από την κάτω πλευρά, κομμένη η σφραγίδα η κάτω και τη μία φάση από τις 3 κατεβασμένη!!! Τότε υποψιάστηκα τι έγινε. Χθες είχε καταμέτρηση. Οι καταμετρητές λοιπόν επειδή μάλλον δεν φαίνεται καλά ο ηλεκτρονικός μετρητής βγάζουν το καπάκι για να δουν. Εμένα όμως μου έκαναν ζημιά! Εκτός της σφραγίδας είχαν κλείσει και τη φάση (υποθέτω στην προσπάθειά του να βάλουν πάλι το καπάκι ή όπως μετρούσαν). Πήρα τηλ στο δεδδηε και μου είπαν να κάνω αναφορά μέσα από το site όπως και έκανα. Ειλικρινά τι ανθρώπους στέλνουν και μετράνε; Και βανδαλιζουν έτσι τους μετρητές. Ελπίζω μόνο μην μου πουν ότι το έκανα εγώ 😡😡 ετοιμάσου για χρέωση... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MikeJ Δημοσ. 28 Αυγούστου Share Δημοσ. 28 Αυγούστου Είμαι στο Online με πάγια εντολή. Προηγούμενος λογαριασμός 12 ευρώ (είχε μέσα εκπτώσεις κλπ) με λήξη 30/08 και τώρα βγήκε νέος 45 ευρω που συμπεριλαμβάνει τα 12 σαν ληξιπροθεσμο (ενώ δεν έχει πέρασε η τελική ημερομηνία που πληρώνεται η πάγια εντολή). Σε αυτή τη περίπτωση πώς θα γίνει η πάγια; Θα πάρει 12 ευρώ στις 30/08 και το υπόλοιπα 33 στην λήξη του επόμενου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takoulou Δημοσ. 28 Αυγούστου Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 3 ώρες πριν, baspav είπε Εχω καινούργιο μετρητή. Μπήκε το 2022 γιατί ο προηγούμενος τα 'παίξε (έγραφε ότι ήθελε). Ελέγχω συχνά την κατανάλωσή μου, κάθε 30-40 μέρες. Τους τελευταίου μήνες έβλεπα το καπάκι ξεχαρβαλωμένο. Δηλαδή πήγαινα να δω κατανάλωση και ήταν κάπως εκτός θέσης. Δεν έδωσα πολύ σημασία. Χθες λοιπόν κάποια στιγμή το πρωί κάποια σημεία του σπιτιού δεν είχαν ρεύμα και η μία φάση στον πινάκα σβηστή. Νόμιζα ότι το έκανε η ΔΕΗ γιατί είχε εργασίες πιο κάτω. Περνούσαν οι ώρες και δεν είχε έρθει η φάση ακόμη. Πήγα λοιπόν καταρχήν στο μετρητή να δω πριν πάρω τη ΔΕΗ και τι βλέπω: το καπάκι του μετρητή τελείως εκτός θέσης από την κάτω πλευρά, κομμένη η σφραγίδα η κάτω και τη μία φάση από τις 3 κατεβασμένη!!! Τότε υποψιάστηκα τι έγινε. Χθες είχε καταμέτρηση. Οι καταμετρητές λοιπόν επειδή μάλλον δεν φαίνεται καλά ο ηλεκτρονικός μετρητής βγάζουν το καπάκι για να δουν. Εμένα όμως μου έκαναν ζημιά! Εκτός της σφραγίδας είχαν κλείσει και τη φάση (υποθέτω στην προσπάθειά του να βάλουν πάλι το καπάκι ή όπως μετρούσαν). Πήρα τηλ στο δεδδηε και μου είπαν να κάνω αναφορά μέσα από το site όπως και έκανα. Ειλικρινά τι ανθρώπους στέλνουν και μετράνε; Και βανδαλιζουν έτσι τους μετρητές. Ελπίζω μόνο μην μου πουν ότι το έκανα εγώ 😡😡 Καλησπέρα.. Μπορεί να γίνει και αυτό.. Να ανοίξουν κάπως την παροχή.. Να την κουνήσουν.. Για να πάρουν την ένδειξη και ρίξουν κατά λάθος την ασφάλεια.. Βγάζουν και φωτογραφία.. Απλά πάρε ένα τηλέφωνο στον Δεδδηε να πεις να σου σφραγισουν την παροχή.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
doomnx Δημοσ. 28 Αυγούστου Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 1 ώρα πριν, takoulou είπε Καλησπέρα.. Μπορεί να γίνει και αυτό.. Να ανοίξουν κάπως την παροχή.. Να την κουνήσουν.. Για να πάρουν την ένδειξη και ρίξουν κατά λάθος την ασφάλεια.. Βγάζουν και φωτογραφία.. Απλά πάρε ένα τηλέφωνο στον Δεδδηε να πεις να σου σφραγισουν την παροχή.. Σοβαροί... Επαγγελματίες... 🤡 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα