Προς το περιεχόμενο

ΔΕΗ MyHome Online/Enter/Ηome4ΑLL + Γ1/Γ1Ν v.2

Thresh

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, george_008 είπε

Απάντηση δεδδηε 

Καλημέρα, όπως προαναφέραμε ο ΔΕΔΔΗΕ ολοκλήρωσε το αίτημα στις 06/08/2024/ Κ-55255. Η φωτογραφική ένδειξη υποβάλλεται στον Προμηθευτή και υπογράφεται από τον πελάτη ενώ η φωτογραφία αποθηκεύεται στα αρχεία του Προμηθευτή. • Οι Προμηθευτές Ηλεκτρικής Ενέργειας λαμβάνοντας τις φωτογραφικές ενδείξεις των πελατών τους είναι υποχρεωμένοι να τις καταχωρήσουν στο μηχανογραφικό σύστημα ΘΑΛΗΣ « Διαχείριση Αιτημάτων Προμηθευτών Ηλεκτρικής Ενέργειας» στην ειδική στήλη με την ένδειξη« Ένδειξη Ημερήσιας Κατανάλωσης».Για τους πιο πάνω λόγους η διόρθωση των αρχικών ενδείξεων μπορεί να εξεταστεί μόνον αν λάβουμε από τον νέο Προμηθευτή (καθώς όπως προαναφέραμε δεν υπάρχει σύμβαση Καταναλωτή -ΔΕΔΔΗΕ) αίτημα για διόρθωση των αρχικών ενδείξεων. Με εκτίμηση,

Η ΔΕΗ έκανε λάθος αντί να δώσει την σωστή μέτρηση έδωσε αυτήν που έγραφε ο τελευταίος λογαριασμός που τους έδωσα που ήταν ένα μήνα πριν 

Τώρα τους έστειλα στον έναν την απάντηση του άλλου να δω το θα πουν 

Το λάθος το έχει κάνει η ΔΕΗ.Εστειλε λανθασμένη ένδειξη.Πρεπει να στείλουν διορθωμένη στο ΔΕΔΔΗΕ.Αν έχεις το email με τη φωτογραφία καντο επισύναψη στην αναφορά προς ΔΕΗ να ξεμπερδεύεις. 

Εγώ έλαβα και τον τελικό μου λογαριασμό στη ΔΕΗ...εν αναμονή της απάντησής για το 50αρικο.Παντως είναι σφαίρα στην έκδοση λογαριασμών οι άτιμοι. Για να δούμε για το διορθωτικό πόσο θα μας πάρει. 

Επεξ/σία από messinia3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 891
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
44 λεπτά πριν, messinia3 είπε

Το λάθος το έχει κάνει η ΔΕΗ.Εστειλε λανθασμένη ένδειξη.Πρεπει να στείλουν διορθωμένη στο ΔΕΔΔΗΕ.Αν έχεις το email με τη φωτογραφία καντο επισύναψη στην αναφορά προς ΔΕΗ να ξεμπερδεύεις. 

Εγώ έλαβα και τον τελικό μου λογαριασμό στη ΔΕΗ...εν αναμονή της απάντησής για το 50αρικο.Παντως είναι σφαίρα στην έκδοση λογαριασμών οι άτιμοι. Για να δούμε για το διορθωτικό πόσο θα μας πάρει. 

Δεν είχα στείλει ένδειξη μέτρητη, είχα συνεννοηθεί υποτίθεται να το στείλω την επόμενη μέρα γιατί δεν είχα φωτογραφία του μετρητή και αυτοί το έστειλαν με ότι ενδείξεις βρήκαν.

Δεν έχουν σκοπό να στείλουν διόρθωση 

Επεξ/σία από george_008

17 λεπτά πριν, george_008 είπε

Δεν είχα στείλει ένδειξη μέτρητη, είχα συνεννοηθεί υποτίθεται να το στείλω την επόμενη μέρα γιατί δεν είχα φωτογραφία του μετρητή και αυτοί το έστειλαν με ότι ενδείξεις βρήκαν.

Δεν έχουν σκοπό να στείλουν διόρθωση 

Αυτό σε ποια περιοχή έγινε;

Συμφέρει το 4all για Σεπέμβρη;

Επίσης έχω μια άλλη παροχή στο 4all απο Ιανουάριο, μπορώ να πάω για 10-15 μέρες σε άλλο πάροχο και να επιστρέψω ως νέος πελάτης για την 30% έκπτωση απο 1/06 που δίνει;

31 λεπτά πριν, agentsmith84 είπε

Συμφέρει το 4all για Σεπέμβρη;

Επίσης έχω μια άλλη παροχή στο 4all απο Ιανουάριο, μπορώ να πάω για 10-15 μέρες σε άλλο πάροχο και να επιστρέψω ως νέος πελάτης για την 30% έκπτωση απο 1/06 που δίνει;

Δεν έχει βγει τιμή στο 4all για Σεπτέμβριο.Κατα πάσα πιθανότητα θα υπάρχουν φθηνότερες επιλογές σε εναλακκτικους παροχους.

Εννοείται την παροχή που έχεις από Γενάρη τη μεταφέρεις αλλού...και αν θες μόνο ΔΕΗ επιστρέφεις ως νέος πελάτης.

Καλημέρα,

Μόλις έλαβα απάντηση από τη ΔΕΗ ότι το κουπόνι των 50 ευρώ θα πιστωθεί στον επόμενο λογαριασμό μου. Θα ζητήσω άμεση έκδοση διορθωτικού, αφού έχω ήδη φύγει.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για άτομο με χαμηλή κατανάλωση (100-200 kWh ανά 4μήνες) ποιο πρόγραμμα συμφέρει;

Ειδικό Γ1/Γ1Ν  (κυμαινόμενο) 5ευρώ πάγιο/μήνα

Μέρα :

Τελική Χρέωση Ενέργειας μετά την Κρατική Επιδότηση ΤΕΜ (€/kWh)
0,14791

Nύχτα : Τελική Χρέωση Ενέργειας μετά την Κρατική Επιδότηση ΤΕΜ (€/kWh)
0,13334

myHomeOnline

image.png.3a701e24bd0b07d08985d129b4083a07.png

Επεξ/σία από kg-b

1 ώρα πριν, kg-b είπε

Για άτομο με χαμηλή κατανάλωση (100-200 kWh ανά 4μήνες) ποιο πρόγραμμα συμφέρει;

Ειδικό Γ1/Γ1Ν  (κυμαινόμενο) 5ευρώ πάγιο/μήνα

Μέρα :

Τελική Χρέωση Ενέργειας μετά την Κρατική Επιδότηση ΤΕΜ (€/kWh)
0,14791

Nύχτα : Τελική Χρέωση Ενέργειας μετά την Κρατική Επιδότηση ΤΕΜ (€/kWh)
0,13334

myHomeOnline

image.png.3a701e24bd0b07d08985d129b4083a07.png

Πράσινο ή εναλλακτικός πάροχος.

Θέλω να κάνω σύμβαση με ΔΕΗ για νέα παροχή. Επιλεγώ ΔΕΗ για λόγους ταχύτητας διαδικασίας καθώς από ότι διαβάζω είναι η πιο γρήγορη στην σύνδεση. Επειδή θα κάνω τουρισμό όμως μελλοντικά, σε πιο πρόγραμμα να πάω από τα 2 (4all ή Γ1/Γ1Ν)  ώστε να γλυτώσω την εγγύηση με πάγια; Το υποστηρίζουν και τα 2;

Τελικά το 50ρικο μπήκε. Η χρέωση μετά το λάθος που έκαναν είναι τρελή. 

140 ευρώ χρέωση ρεύματος για 488 κιλοβατώρες χωρια το ΦΠΑ και οι ρυθμιζόμενες 

Screenshot_2024-08-26-16-55-59-935_cn.wps.moffice_i18n.jpg

15 λεπτά πριν, george_008 είπε

Τελικά το 50ρικο μπήκε. Η χρέωση μετά το λάθος που έκαναν είναι τρελή. 

140 ευρώ χρέωση ρεύματος για 488 κιλοβατώρες χωρια το ΦΠΑ και οι ρυθμιζόμενες 

Screenshot_2024-08-26-16-55-59-935_cn.wps.moffice_i18n.jpg

Εγώ δε βλέπω το 50αρι κουπόνι που λες.

Αυτό που λέει -49,62 είναι η έκπτωση του Αυγούστου (53% από τη ΔΕΗ)

• Like 1
  • Thanks 1

1 ώρα πριν, messinia3 είπε

Εγώ δε βλέπω το 50αρι κουπόνι που λες.

Αυτό που λέει -49,62 είναι η έκπτωση του Αυγούστου (53% από τη ΔΕΗ)

Προωθητική ενέργεια λέει. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...