Προς το περιεχόμενο

ΔΕΗ MyHome Online/Enter/Ηome4ΑLL + Γ1/Γ1Ν v.2

Thresh

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, messinia3 είπε

Η CQS είναι επίσημος συνεργάτης προώθησης προιόντων της ΔΕΗ. 

Ποιος τους πρότεινε αυτούς εδώ για να πάρουμε το πενηντάρικο;

Επεξ/σία από motoboots
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 891
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Είμαι στο myhome online και λήγει στις 13/9 και μου εχει βγαλει ειδοποιηση οτι ληγει σε ταδε μερες, απο κατω μου εχει διαθεσιμα το my home enter το home online, το γ1 και το myhome4all

Ποιο να επιλεξω?

58 λεπτά πριν, motoboots είπε

Το έγραψε ένας φίλος ως πληροφορία από κλήση που έλαβε και ακολουθήσαμε αρκετοί.Προσωπθκα δεν αγχώνομαι,θα τα πάρουμε θεωρώ. 

Το γέλιο ότι με πήρε πριν λίγο άλλη εταιρεία προώθησης της ΔΕΗ να μου προτείνει το σταθερό της με δωρο 80 ευρώ! στον πρώτο λογαριασμό. (Ενώ η ΔΕΗ Επισήμως δίνει 30]

Προφανώς έχει καμία καποιo deal η ΔΕΗ με τις εταιρείες προώθησης για έξτρα 50αρικα και σου λέει αν κάτσει έκατσε.

Θεωρώ απίθανο να ρισκάρουν να πάρει έκταση το θέμα.Προσωπικα αν δε γίνει άμεσα διόρθωση εκτός από ΡΑΕ θα το πάω και Στκ.(εγώ πήγα γιατί ήθελα κάτι μίλια για ένα εισητηριο,οπότε ήδη έκανα απόσβεση,αλλά θεωρώ ότι θα τα πάρουμε εν τέλει)

Καλησπέρα σας.

Έχω κάνει αίτημα και στην myrae, αλλά δεν έχουν απαντήσει ακόμα.

Σήμερα μου έστειλαν email .

Στην ερώτηση μου: με βάση ποιας νομοθεσίας βγάζουν τιμολόγια, όχι στο σύνολο του τετραμήνου 1400 kwhs όπως αναφέρει το ΦΕΚ 

Αλλά με μηνιαίο 350 kwhs.

Τι φάση η ΔΕΗ?

Συμβαίνει και στους άλλους παρόχους κάτι αντίστοιχο?

IMG_20240821_181627.jpg

16 ώρες πριν, motoboots είπε

Λογικά θα ήταν βαλτός της ELPEDISON όταν είχε ξεμείνει από δώρα 🔥

• Haha 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, doomnx είπε

Λογικά θα ήταν βαλτός της ELPEDISON όταν είχε ξεμείνει από δώρα 🔥

Μπορείς σε παρακαλώ να μου πεις από πού άντλησες την πληροφορία που αναφέρεις στο excel του Αυγούστου, για την προσφορά των 50€ στο myHome4All της ΔΕΗ μέσω της CQS? 

Επεξ/σία από motoboots

21 λεπτά πριν, motoboots είπε

Μπορείς σε παρακαλώ να μου πεις από πού άντλησες την πληροφορία που αναφέρεις στο excel του Αυγούστου, για την προσφορά των 50€ στο myHome4All της ΔΕΗ μέσω της CQS? 

Από το Insomnia. Ένα μέλος το ανέφερε και ο @messinia3 πήρε τηλέφωνο και το επαλήθευσε και το έβαλα στο εξέλ.

Στις 29/7/2024 στις 1:39 ΜΜ, stylish είπε

Για το ΔΕΗ myhome 4all κιτρινο το ξερουμε;

50αρικο στον 1ο λογαριασμο.

5€ παγιο. 13λεπτά η kwh, 0.11 του νυχτερινου.

Νομίζω αξίζει για τουρισμό.

Το 50αρικο το δινει η CQS, που το προωθει. Γνωρίζει κανεις κατι;

Στις 30/7/2024 στις 9:49 ΜΜ, messinia3 είπε

By the way  @doomnxεγώ το προχώρησα με τη συνεργαζομενη της ΔΕΗ και τα 50 ευρώ στο 4all (ηθελα και τα μίλια)κι ελπίζω να τα λάβω.το αναγραφω στο email των δικαιολογητικών που εστάλησαν στο docs της ΔΕΗ και πολλάκις στην τηλεφωνική επικοινωνία.οταν εκδοθεί λογαριασμός θα ενημερώσω. 

Στις 31/7/2024 στις 2:40 ΜΜ, doomnx είπε

Καλό είναι να γραφτεί το τηλέφωνο για όποιον ενδιαφέρεται @messinia3

Στις 1/8/2024 στις 3:22 ΜΜ, messinia3 είπε

Εγώ μίλησα στο 2130095696 (CQS Συνεργαζόμενη της ΔΕΗ). Σημειώνω ότι δεν αναγράφεται στη σύμβαση που λαμβάνεις από ΔΕΗ,οπότε εννοείται ότι στην ηχογράφηση το αναφέρεις ρητά. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, doomnx είπε

Από το Insomnia. Ένα μέλος το ανέφερε και ο @messinia3 πήρε τηλέφωνο και το επαλήθευσε και το έβαλα στο εξέλ.

Ας κάνουμε λίγο υπομονή να πάρει κάποιος μία πρώτη επίσημη απάντηση από τη ΔΕΗ και βλέπουμε. Προσωπικά μου έχει τύχει και σε άλλο πάροχο να μην αποδοθεί συμφωνημένο δώρο στον πρώτο λογαριασμό και τελικά το έλαβα με έκτακτο διορθωτικό. Πιστεύω ήταν ξεκάθαρο ότι γνωρίζαμε ότι δεν αναγράφεται στη σύμβαση, εξακολουθώ όμως να θεωρώ ότι θα το λάβουμε.

Επεξ/σία από messinia3

11 λεπτά πριν, messinia3 είπε

Ας κάνουμε λίγο υπομονή να πάρει κάποιος μία πρώτη επίσημη απάντηση από τη ΔΕΗ και βλέπουμε. Προσωπικά μου έχει τύχει και σε άλλο πάροχο να μην αποδοθεί συμφωνημένο δώρο στον πρώτο λογαριασμό και τελικά το έλαβα με έκτακτο διορθωτικό. Πιστεύω ήταν ξεκάθαρο ότι γνωρίζαμε ότι δεν αναγράφεται στη σύμβαση, εξακολουθώ όμως να θεωρώ ότι θα το λάβουμε.

Μωρέ με ΡΑΕ και τρέξιμο θα το λάβετε, το θέμα είναι ότι σας έβαλε σε μπελάδες η CQS. Γύρισαν από τις διακοπές ή ακόμα; 🤡

• Like 2

2 λεπτά πριν, doomnx είπε

Μωρέ με ΡΑΕ και τρέξιμο θα το λάβετε, το θέμα είναι ότι σας έβαλε σε μπελάδες η CQS. Γύρισαν από τις διακοπές ή ακόμα; 🤡

Ισχύει..εγώ πήρα και τα μίλια που ήθελα και έχω ήδη φύγει. Έχω στείλει όμως καμια δεκαριά παροχές εκεί για τα 50, οπότε δε θα το αφήσω στην τύχη του.Ήδη έχω κάνει 5 αναφορές myrae. Από CQS με πήραν ότι υπήρξε τεχνική δυσλειτουργία και ότι έχουν ήδη ενημέρωση από ΔΕΗ ότι θα αποδοθεί, όμως πλέον απευθύνομαι αποκλειστικά στη ΔΕΗ περί μη τήρησης των συμφωνηθέντων και παραπλανητική πρακτική...εδώ είμαστε και θα ενημερώσουμε για την εξέλιξη.

• Thanks 1

Σε τηλεφωνική επικοινωνία με την cqs για τα 50 ευρω στον πρώτο λογαριασμό μου είπαν ότι επικοινώνησαν με την ΔΕΗ και θα μπει σε επόμενο λογαριασμό γιατί άργησε να μπει το κουπόνι. Γνώμη μου να κάνουμε κανονικά την διαδικασία μέσω myrae και βλέπουμε 

• Like 1

8 λεπτά πριν, george_008 είπε

Σε τηλεφωνική επικοινωνία με την cqs για τα 50 ευρω στον πρώτο λογαριασμό μου είπαν ότι επικοινώνησαν με την ΔΕΗ και θα μπει σε επόμενο λογαριασμό γιατί άργησε να μπει το κουπόνι. Γνώμη μου να κάνουμε κανονικά την διαδικασία μέσω myrae και βλέπουμε 

Την ίδια κασέτα θα πουν σε όλους από τη CQS.Myrae και αναμένουμε την επίσημη τοποθέτηση της ΔΕΗ.

2 ώρες πριν, messinia3 είπε

Αυτά τα «μιλητά» συχνά βγάζουν προβλήματα και σου τρώνε χρόνο. 

2 ώρες πριν, doomnx είπε

Ευχαριστώ και για την ενημέρωση. 

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τελικά μετά την λάθος ένδειξη που έστειλαν αυτοι οι απατεώνες στον δεδδηε για την αλλαγή παρόχου, έβγαλε η ΔΕΗ τελικό λογαριασμό, γιατί προσπάθησα να φύγω όσο πιο γρήγορα γινόταν, με 488 κιλοβατώρες σε δέκα ημέρες, χρέωση 144 ευρώ με αυξημένες ρυθμιζόμενες χρεώσεις και χωρίς φυσικά το 50ρικο.

Η πραγματική κατανάλωση ήταν 468 κιλοβατώρες στον μήνα που ήμουν βολτον και άλλες 20 τις 10 μέρες που ήμουν ΔΕΗ.

Αίτημα από την 6 του μηνός στο myrae  και η ΔΕΗ δεν απαντά. Τι προτείνετε να κάνω;

Επεξ/σία από george_008

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...