Προς το περιεχόμενο

ΔΕΗ MyHome Online/Enter/Ηome4ΑLL + Γ1/Γ1Ν v.2

Thresh

Προτεινόμενες αναρτήσεις

14 λεπτά πριν, messinia3 είπε

Εγώ το γράφω στο email με τα δικαιολογητικά(οτι αφορα το προγραμμα 4all με 50 ευρω δωρο στον πρωτο λογαριασμό)...ο πελάτης στέλνει τα δικαιολογητικά,αλλά ναι θεωρώ ότι μέσω myrae θα το πάρουμε.

Αυτή τη στιγμή και με την επιδότηση είναι περίπου στα ίδια πράσινο και σταθερό.Αν δεν το ψάχνεις ιδιαίτερα γύρνα το στο 4all που είναι λίγο φθηνότερο, αλλιώς υπάρχουν κάποιες επιλογές τουρισμού στους εναλλακτικους. Για μακροχρόνιες παραμονές τρέχει promo η ζενιθ με έκπτωση 40% στην τελική τιμή στο power home smart night.

Ρίξε μια ματιά στο excel του @doomnx

Αυτό έψαχνα και δεν έβρισκα, σε ευχαριστώ.

Έχει νόημα να κάνω αλλαγή; είμαι 12 μήνες στο πράσινο. Υπολογίζουμε πως η τιμή θα είναι > 0,145€ τον επόμενο καιρό; Ή είναι παγίδα;

Με την τωρινή τιμή συμφέρει σίγουρα αλλά αν πέσει έστω λίγο δεν θα συμφέρει.

30€ στον πρώτο λογαριασμό μου είπαν σα δώρο μόνο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 891
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, DemonicTaco είπε

Αυτό έψαχνα και δεν έβρισκα, σε ευχαριστώ.

Έχει νόημα να κάνω αλλαγή; είμαι 12 μήνες στο πράσινο. Υπολογίζουμε πως η τιμή θα είναι > 0,145€ τον επόμενο καιρό; Ή είναι παγίδα;

Με την τωρινή τιμή συμφέρει σίγουρα αλλά αν πέσει έστω λίγο δεν θα συμφέρει.

30€ στον πρώτο λογαριασμό μου είπαν σα δώρο μόνο.

Κάνεις δε μπορεί να πει με ασφάλεια πως θα κινηθεί η ΤΕΑ το επόμενο διάστημα. Το πρόγραμμα της ζενιθ προσφέρει μεγαλύτερη ασφάλεια για τιμή kwh κάτω από 0,14 ακόμα και με ΤΕΑ 200.Αν οι τιμές αποκλιμακωθουν θα πέσει ακόμα περισσότερο.

Προσωπικά θα πήγαινα ήδη εκεί,αλλά έχει παγια εντολη μόνο μέσω τραπεζικού λογαριασμού και δεν ήθελα.

Επεξ/σία από messinia3

18 λεπτά πριν, messinia3 είπε

Κάνεις δε μπορεί να πει με ασφάλεια πως θα κινηθεί η ΤΕΑ το επόμενο διάστημα. Το πρόγραμμα της ζενιθ προσφέρει μεγαλύτερη ασφάλεια για τιμή kwh κάτω από 0,14 ακόμα και με ΤΕΑ 200.Αν οι τιμές αποκλιμακωθουν θα πέσει ακόμα περισσότερο.

Προσωπικά θα πήγαινα ήδη εκεί,αλλά έχει παγια εντολη μόνο μέσω τραπεζικού λογαριασμού και δεν ήθελα.

Έχω έναν φόβο με το να αλλάξω από ΔΕΗ. Χρειάζονται διαδικαστικές διαδικασίες για την αλλαγή, έξτρα έξοδα αν μετά αλλάξω κλπ.;

Άμα ήταν να μείνω σε ΔΕΗ, θα πρότεινες αλλαγή στο σταθερό;

9 λεπτά πριν, DemonicTaco είπε

Έχω έναν φόβο με το να αλλάξω από ΔΕΗ. Χρειάζονται διαδικαστικές διαδικασίες για την αλλαγή, έξτρα έξοδα αν μετά αλλάξω κλπ.;

Άμα ήταν να μείνω σε ΔΕΗ, θα πρότεινες αλλαγή στο σταθερό;

Για να αλλάξεις παροχο χρειάζεσαι τελευταίο λογαριασμό,τρέχουσες ενδείξεις και ταυτότητα ώστε να τα αποστείλει στο νέο.

Εγώ δε θα πήγαινα σε σταθερό,αλλά εγώ αλλάζω παροχο κάθε μήνα. 

• Like 1

Μόλις έλαβα κι εγώ λογαριασμό (χωρίς το 50αρι που είχε υποσχεθεί η CQS).Περιμένω να ανέβει το pdf για να κάνω αμφισβήτηση λογαριασμού και αναφορά στη ΡΑΕ.

• Like 1
  • Thanks 1

Ενημερώνω ότι το κουπόνι της ΔΕΗ μέσω cqs τα 50€ δώρο στον 1ο λογαριασμό είναι απάτη… πέρα του ότι με έβαλαν στο my dei ότι έχω υπογράψει σταθερο μετά από μέρες μετά από αλλεπάλληλα αιτήματα το διόρθωσαν και στον λογαριασμό φυσικά δεν μου πιστώσαν το 50αρικο. Επίσης σε τηλ με ΔΕΗ είπαν ότι δεν ισχύει. Τώρα κινούμαι μέσω ΡΑΕ με γραπτό απαντητικό email σχετικά με το κουπόνι γιατί δεν υπάρχει αρχείο ξεχωριστό δώρου κατά την υπογραφή… 

• Like 1
  • Thanks 1

1 ώρα πριν, messinia3 είπε

Μόλις έλαβα κι εγώ λογαριασμό (χωρίς το 50αρι που είχε υποσχεθεί η CQS).Περιμένω να ανέβει το pdf για να κάνω αμφισβήτηση λογαριασμού και αναφορά στη ΡΑΕ.

Α μπλέξαμε με απατεώνες.

• Like 2

Εμένα σε 2 παροχές που ενεργοποιήθηκαν με διαφορά λίγων ημερών, στην μεν πρώτη, ο πρώτος λογαριασμός γράφει ΚΟΥΠΟΝΙ -50 ΕΥΡΩ , ενώ στην δεύτερη -30 ΕΥΡΩ, υποθέτω λόγω χαμηλής κατανάλωσης. Σε ερώτηση στην υπάλληλο, μου είπε ότι αφορά την κατανάλωση μόνο και εάν δεν "φαγωθεί" στον 1ο λογαριασμό, μεταφέρεται στον 2ο.

Φαινόταν η δουλειά παιδιά πάτε όλοι myrae να δούμε τι θα γίνει. Χωρίς επίσημα από δεη μη πιστεύετε κανέναν εκτός αν είναι γραμμένο στο συμβόλαιο που θα σας στείλουν. Γιατί με τα λόγια πολλοί την πάτησαν.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, Arkin είπε

Φαινόταν η δουλειά παιδιά πάτε όλοι myrae να δούμε τι θα γίνει. Χωρίς επίσημα από δεη μη πιστεύετε κανέναν εκτός αν είναι γραμμένο στο συμβόλαιο που θα σας στείλουν. Γιατί με τα λόγια πολλοί την πάτησαν.

Η CQS είναι επίσημος συνεργάτης προώθησης προιόντων της ΔΕΗ. Συμφωνούμε για την αναγραφή στο συμβόλαιο, αλλά προσωπικά θεωρώ δεδομένο ότι όσοι πάνε μέσω myrae θα το λάβουν τελικά.

17 λεπτά πριν, camel555 είπε

Εμένα σε 2 παροχές που ενεργοποιήθηκαν με διαφορά λίγων ημερών, στην μεν πρώτη, ο πρώτος λογαριασμός γράφει ΚΟΥΠΟΝΙ -50 ΕΥΡΩ , ενώ στην δεύτερη -30 ΕΥΡΩ, υποθέτω λόγω χαμηλής κατανάλωσης. Σε ερώτηση στην υπάλληλο, μου είπε ότι αφορά την κατανάλωση μόνο και εάν δεν "φαγωθεί" στον 1ο λογαριασμό, μεταφέρεται στον 2ο.

Σε 4all η σε σταθερό ήταν το πρόγραμμά σου?Γιατι σε σταθερό υπήρχε η διαφοροποίηση 50 και 30 επίσημα από τη ΔΕΗ.

1 ώρα πριν, Greg29M είπε

Ενημερώνω ότι το κουπόνι της ΔΕΗ μέσω cqs τα 50€ δώρο στον 1ο λογαριασμό είναι απάτη… πέρα του ότι με έβαλαν στο my dei ότι έχω υπογράψει σταθερο μετά από μέρες μετά από αλλεπάλληλα αιτήματα το διόρθωσαν και στον λογαριασμό φυσικά δεν μου πιστώσαν το 50αρικο. Επίσης σε τηλ με ΔΕΗ είπαν ότι δεν ισχύει. Τώρα κινούμαι μέσω ΡΑΕ με γραπτό απαντητικό email σχετικά με το κουπόνι γιατί δεν υπάρχει αρχείο ξεχωριστό δώρου κατά την υπογραφή… 

Μέσω myrae τι σου απάντησε η ΔΕΗ?

Επεξ/σία από messinia3

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
30 λεπτά πριν, messinia3 είπε

Σε 4all η σε σταθερό ήταν το πρόγραμμά σου?Γιατι σε σταθερό υπήρχε η διαφοροποίηση 50 και 30 επίσημα από τη ΔΕΗ.

Σταθερό myHomeOnline. Που είναι η διαφοροποίηση που λες;

Εγώ το απέδωσα στην χαμηλή κατανάλωση λόγω λιγότερων ημερών σε σχέση με την 1η παροχή (μου ενεργοποίησαν την 2η παροχή σχεδόν 2 βδομάδες μετά από την 1η, λόγω μπάχαλου δικού τους, μου ζήτησαν να τους στείλω μέχρι και την σύμβαση...), συν το ότι η υπάλληλος μου είχε πει ότι εάν δεν καταναλωθεί όλο το πενηντάρικο, μεταφέρεται στον επόμενο....

Στην έγγραφο που έχω γράφει 50ευρώ έκπτωση στον πρώτο λογαριασμό..

Επεξ/σία από camel555

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, Greg29M είπε

Δεν έχω λάβει απάντηση ακόμα. Αργούν αυτοί…

οκ οπότε αναμονή....έχουμε ήδη μαζευτεί 4-5 που κάναμε αναφορά.

10 λεπτά πριν, camel555 είπε

Σταθερό myHomeOnline. Που είναι η διαφοροποίηση που λες;

Εγώ το απέδωσα στην χαμηλή κατανάλωση λόγω λιγότερων ημερών σε σχέση με την 1η παροχή (μου ενεργοποίησαν την 2η παροχή σχεδόν 2 βδομάδες μετά από την 1η, λόγω μπάχαλου δικού τους, μου ζήτησαν να τους στείλω μέχρι και την σύμβαση...), συν το ότι η υπάλληλος μου είχε πει ότι εάν δεν καταναλωθεί όλο το πενηντάρικο, μεταφέρεται στον επόμενο....

Στην έγγραφο που έχω γράφει 50ευρώ έκπτωση στον πρώτο λογαριασμό..

εμείς δεν έχουμε καν έγγραφο με έκπτωση στον πρώτο λογαριασμό, αφού πήγαμε στο κυμαινόμενο  4all. Το έδινε συνεργάτης και όχι η ΔΕΗ. Εσύ τσέκαρε απλά αν έχεις τα 50 ευρώ σε κάθε σύμβαση (είχαν διαφορά ημερών είπες).Αν οι συμβάσεις υπογράφτηκαν την ίδια ημέρα με το 50αρικο σου λένε αρλούμπες...κάνε αμφισβήτηση λογαριασμού και ζήτα τα 50 μέσω myrae επισυνάπτοντας τη σύμβασή σου.

Επεξ/σία από messinia3

4 λεπτά πριν, messinia3 είπε

εμείς δεν έχουμε καν έγγραφο με έκπτωση στον πρώτο λογαριασμό. Το έδινε συνεργάτης και όχι η ΔΕΗ.

Εάν θυμάμαι καλά, το κατέβασα μετά την ολοκλήρωση αλλαγής παρόχου από το site της ΔΕΗ.  Υπάρχει και εδώ:

https://www.dei.gr/media/lmvj5kua/myhomeonline_20240401.pdf

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, camel555 είπε

Εάν θυμάμαι καλά, το κατέβασα μετά την ολοκλήρωση αλλαγής παρόχου από το site της ΔΕΗ.  Υπάρχει και εδώ:

https://www.dei.gr/media/lmvj5kua/myhomeonline_20240401.pdf

Πότε υπέγραψες τη δεύτερη σύμβαση?αν ίσχυε το συγκεκριμένο promo, απλά επισυναπτεις τη σύμβαση σου και το promo και ζητάς διόρθωση λογαριασμού.Εννοείται ότι εάν το ποσό πληρωμής είναι πιστωτικό, το δώρο μεταφέρεται και τον επόμενο μήνα. Το δικό μας πρόβλημα είναι πιο περίπλοκο, εντάσεται σε πρακτική παραπλάνησης καταναλωτή.

Επεξ/σία από messinia3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...