Προς το περιεχόμενο

ΔΕΗ MyHome Online/Enter/Ηome4ΑLL + Γ1/Γ1Ν v.2

Thresh

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
52 λεπτά πριν, stelios91 είπε

Ναι είναι εκκαθαριστικός.

Capture1.PNG.86deb84a9722220d771d6e36df336638.PNG

Capture.PNG

Σωστό είναι. Έχεις ΚΟΤ, άρα η επιδότηση είναι 0,05 x 82.

Επεξ/σία από doomnx
  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 891
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ευχαριστώ για τη βοήθεια! Γελάω που έτυχε η πράξη 256*0,016=4,1 και τα κανα αχταρμά με τον Ιούλιο, ενώ είναι για Αύγουστο η επιδότηση με 0,05/kWh με ΚΟΤ.

Επεξ/σία από stelios91

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 2/8/2024 στις 11:48 ΠΜ, Arkin είπε

Στις 2/8/2024 στις 11:42 ΠΜ, tempo είπε

τελικά ας μου επιβαιώσει κάποιος αν κατάλαβα καλά.....όσοι έχουν myhome4all και έχουν κάνει την έναρξη τους πρώτους 2 μήνες του 2024 θα έχουν έκπτωση 20% και θα πάρουν και την κρατική επιδότηση. Δηλαδή τιμή κιλοβατώρας περίπου 0,2ευρώ μείον την κρατική επιδότηση.

Κάπως έτσι και 10% έκπτωση αυτοί που έχουν 4all από πιο πριν ενώ οσοι ήρθαν 4all από 1 Ιουνίου θα πάρουν 53%. Συν 1.6 λεπτά από το κράτος. Η λύση να πας πράσινο και ξανά στο κίτρινο ώστε να πάρεις το 53%. Αλλιώς 20 λεπτά η kw μέχρι 500 και 23 24 για παραπάνω. 

Καλησπέρα σε όλους. Λόγω ελλιπούς χρόνου, αδυνατώ να παρκολουθώ τα τεκταινόμενα τόσο στενά. Σήμερα λοιπόν έκανα τον κόπο να μπω να δω τους τελευταίους λογαριασμούς μου. Σας παραθέτω παρακάτω screenshots
Εκκαθ. 04.03-08.07
image.png.ddaa3ce5563ef6e19a3c577393eae7cb.png

Έναντι 09.07-06.08
image.png.8602c92008a937849fe25bc8a10f77f8.png

Έπειτα προσέτρεξα στις δημοσιεύσεις εδώ όπου είδα τα παραπάνω γραφόμενα. Θα ήθελα να ρωτήσω. Αν καταλαβαίνω καλά, η έκπτωση που μου χορηγείται είναι 10% (;). Αν ισχυει αυτό, πως μπορεί να είναι συμβατό με το ότι έχει ενεργοποιηθεί η σύμβαση το Μάρτη; image.png.cac0a7dd71c93580715e81f8ebaf7df7.png

Και αν έχω καταλάβει καλά, για τον Αυγουστο η χρέωση μου θα είναι 0,9*0,155+0,08219-0,016=0,20569/kwh;

Παρακαλώ τα φώτα σας, γιατί αν είναι έτσι, με το A/C  να καιει ολη μέρα πλέον, να επιστρέψω Γ1 και ξανά μετά 4all όπως προτείνεται παραπάνω,  ή να κοιτάξω για εναλλακτικό πάροχο.

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

ΥΓ: και κάτι τελευταίο... ισχύει η χωρίς ποινή μετάβαση απο πάροχο σε πάροχο ακόμη όπως τα προηγούμενα έτη λόγω χρηματιστηρίου ενέργειας, ή θα πρέπει να παραμείνω ΔΕΗ μέχρι 22.03.2025 για να μην έχω penalty;

Επεξ/σία από Gilles27

31 λεπτά πριν, Gilles27 είπε

Καλησπέρα σε όλους. Λόγω ελλιπούς χρόνου, αδυνατώ να παρκολουθώ τα τεκταινόμενα τόσο στενά. Σήμερα λοιπόν έκανα τον κόπο να μπω να δω τους τελευταίους λογαριασμούς μου. Σας παραθέτω παρακάτω screenshots
Εκκαθ. 04.03-08.07
image.png.ddaa3ce5563ef6e19a3c577393eae7cb.png

Έναντι 09.07-06.08
image.png.8602c92008a937849fe25bc8a10f77f8.png

Έπειτα προσέτρεξα στις δημοσιεύσεις εδώ όπου είδα τα παραπάνω γραφόμενα. Θα ήθελα να ρωτήσω. Αν καταλαβαίνω καλά, η έκπτωση που μου χορηγείται είναι 10% (;). Αν ισχυει αυτό, πως μπορεί να είναι συμβατό με το ότι έχει ενεργοποιηθεί η σύμβαση το Μάρτη; image.png.cac0a7dd71c93580715e81f8ebaf7df7.png

Και αν έχω καταλάβει καλά, για τον Αυγουστο η χρέωση μου θα είναι 0,9*0,155+0,08219-0,016=0,20569/kwh;

Παρακαλώ τα φώτα σας, γιατί αν είναι έτσι, με το A/C  να καιει ολη μέρα πλέον, να επιστρέψω Γ1 και ξανά μετά 4all όπως προτείνεται παραπάνω,  ή να κοιτάξω για εναλλακτικό πάροχο.

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

ΥΓ: και κάτι τελευταίο... ισχύει η χωρίς ποινή μετάβαση απο πάροχο σε πάροχο ακόμη όπως τα προηγούμενα έτη λόγω χρηματιστηρίου ενέργειας, ή θα πρέπει να παραμείνω ΔΕΗ μέχρι 22.03.2025 για να μην έχω penalty;

Το κίτρινο που είσαι δεν έχει κανένα πέναλτι. Φεύγεις όποτε θες.

Ναι λαμβάνεις έκπτωση 10% και πρέπει να αλλάξεις πρόγραμμα ή καλύτερα πάροχο.

• Like 1

Καλησπέρα παιδιά, είχα κάνει αίτηση για μεταφορά από βολτον στην ΔΕΗ μέσω της συνεργαζόμενης εταιρείας που έδινε τα 50 ευρώ για 4all. Εκτός του ότι έστειλαν κατανάλωση προηγούμενου μήνα στον δεδδηε και φαίνεται ότι έχω 0 κατανάλωση τον μήνα που ήμουν βολτον, δεν μπήκε και το 50ρικο του πρώτου λογαριασμού. Το έχει πάρει κανένας; Στην σύμβαση δεν αναγράφονταν 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, george_008 είπε

Καλησπέρα παιδιά, είχα κάνει αίτηση για μεταφορά από βολτον στην ΔΕΗ μέσω της συνεργαζόμενης εταιρείας που έδινε τα 50 ευρώ για 4all. Εκτός του ότι έστειλαν κατανάλωση προηγούμενου μήνα στον δεδδηε και φαίνεται ότι έχω 0 κατανάλωση τον μήνα που ήμουν βολτον, δεν μπήκε και το 50ρικο του πρώτου λογαριασμού. Το έχει πάρει κανένας; Στην σύμβαση δεν αναγράφονταν 

Ωχ μπλέξαμε....εσύ χειρότερα αφού έστειλαν και λάθος ένδειξη.Κανε αναφορά στο myrae να τρέχει για τη μη πιστωση του 50αρικου στον πρώτο λογαριασμό,αναφέροντας τα στοιχεία εκπροσώπου που έκανες τη σύμβαση.

Τώρα για τις λανθασμένες ενδείξεις επίσης κατά παροχου αναφορα...οπότε καντα στην ίδια και τα δύο. 

Εγώ δεν έχω λάβει ακόμα τον πρώτο λογαριασμό,αλλά ήδη την έκανα για άλλες πολιτείες. 

Επεξ/σία από messinia3

Μόλις τώρα, messinia3 είπε

Ωχ μπλέξαμε....εσύ χειρότερα αφού έστειλαν και λάθος ένδειξη.Κανε αναφορά στο myrae να τρέχει για τη μη πιστωση του 50αρικου στον πρώτο λογαριασμό,αναφέροντας τα στοιχεία εκπροσώπου που έκανες τη σύμβαση.

Τώρα για τις λανθασμένες ενδείξεις επίσης κατά παροχου αναφορα...οπότε καντα στην ίδια και τα δύο. 

Στο μεταξύ αυτό το 50αρικο είχε γραφτεί πουθενά επίσημα? Ήταν έγκυρο δηλαδή? Γιατί στο site της ΔΕΗ δεν υπήρχε καθόλου. 

Μόλις τώρα, Arkin είπε

Στο μεταξύ αυτό το 50αρικο είχε γραφτεί πουθενά επίσημα? Ήταν έγκυρο δηλαδή? Γιατί στο site της ΔΕΗ δεν υπήρχε καθόλου. 

Δεν ήταν από τη ΔΕΗ το 50αρικο,αλλά από τη συνεργαζομενη εταιρεία προώθησης προϊόντων της,τη CQS.

Μόλις τώρα, messinia3 είπε

Δεν ήταν από τη ΔΕΗ το 50αρικο,αλλά από τη συνεργαζομενη εταιρεία προώθησης προϊόντων της,τη CQS.

Άρα θέλει επισύναψη από εκεί που το έγραφαν στο myrae πιστεύω θα βγάλετε άκρη αν έχετε κρατήσει screenshot. 

15 λεπτά πριν, Arkin είπε

Άρα θέλει επισύναψη από εκεί που το έγραφαν στο myrae πιστεύω θα βγάλετε άκρη αν έχετε κρατήσει screenshot. 

Το θέμα είναι ότι δεν το έγραφαν,απλά το έλεγαν στην ηχογράφηση. Προσωπικά βέβαια το αναφέρω ρητά και στο email αποστολής δικαιολογητικών στη ΔΕΗ.

• Like 1

Καλησπέρα παιδιά, 

με πήραν απ τη ΔΕΗ σήμερα για να αλλάξω πρόγραμμα από το κυμαινόμενο πράσινο στο myHome σταθερό με τιμή κιλοβατώρας στα 0,145€.

Μέχρι στιγμής δεν έχω κανένα θέμα και κοιτώντας τους παλιούς λογαριασμούς βλέπω τιμές 0,11€ κλπ., αρκετά φθηνότερα δηλαδή από την τιμή σταθερού.

Αξίζει αυτή η αλλαγή αυτή τη στιγμή;

Ευχαριστώ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, messinia3 είπε

Το θέμα είναι ότι δεν το έγραφαν,απλά το έλεγαν στην ηχογράφηση. Προσωπικά βέβαια το αναφέρω ρητά και στο email αποστολής δικαιολογητικών στη ΔΕΗ.

Εφόσον το γράφει στα δικαιολογητικά δεν θα υπάρξει πρόβλημα. Αλλά μια ένσταση στο myrae δεν θα πειράξει γιατί πάνε να το γλιτώσουν όπως φαίνεται με τους πρώτους λογαριασμούς. 

Επεξ/σία από Arkin
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, Arkin είπε

Εφόσον το γράφει στα δικαιολογητικά δεν θα υπάρξει πρόβλημα. Αλλά μην ένσταση στο myrae δεν θα πειράξει γιατί πάνε να το γλιτώσουν όπως φαίνεται με τους πρώτους λογαριασμούς. 

Εγώ το γράφω στο email με τα δικαιολογητικά(οτι αφορα το προγραμμα 4all με 50 ευρω δωρο στον πρωτο λογαριασμό)...ο πελάτης στέλνει τα δικαιολογητικά,αλλά ναι θεωρώ ότι μέσω myrae θα το πάρουμε.

6 λεπτά πριν, DemonicTaco είπε

Καλησπέρα παιδιά, 

με πήραν απ τη ΔΕΗ σήμερα για να αλλάξω πρόγραμμα από το κυμαινόμενο πράσινο στο myHome σταθερό με τιμή κιλοβατώρας στα 0,145€.

Μέχρι στιγμής δεν έχω κανένα θέμα και κοιτώντας τους παλιούς λογαριασμούς βλέπω τιμές 0,11€ κλπ., αρκετά φθηνότερα δηλαδή από την τιμή σταθερού.

Αξίζει αυτή η αλλαγή αυτή τη στιγμή;

Ευχαριστώ

Αυτή τη στιγμή και με την επιδότηση είναι περίπου στα ίδια πράσινο και σταθερό.Αν δεν το ψάχνεις ιδιαίτερα γύρνα το στο 4all που είναι λίγο φθηνότερο, αλλιώς υπάρχουν κάποιες επιλογές τουρισμού στους εναλλακτικους. Για μακροχρόνιες παραμονές τρέχει promo η ζενιθ με έκπτωση 40% στην τελική τιμή στο power home smart night.

Ρίξε μια ματιά στο excel του @doomnx

Επεξ/σία από messinia3
  • Like 1
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...