Witcher1st Δημοσ. 9 Αυγούστου Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 500 κιλοβατωρες για 30 ημερες; στεκουν, ενω ενω εχω μεσο ορο 350; Τοσο πολυ εκαψε το inverter; Δε μπορω να βγαλω ακρη με τους περσινους, γιατι μου τους βγαζει εκκαθαριστικους. Το ιδιο ειχα και ενα μηνα το χειμωνα με την αντλια θερμοτητας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pasxaliskar Δημοσ. 9 Αυγούστου Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 40 λεπτά πριν, Witcher1st είπε 500 κιλοβατωρες για 30 ημερες; στεκουν, ενω ενω εχω μεσο ορο 350; Τοσο πολυ εκαψε το inverter; Δε μπορω να βγαλω ακρη με τους περσινους, γιατι μου τους βγαζει εκκαθαριστικους. Το ιδιο ειχα και ενα μηνα το χειμωνα με την αντλια θερμοτητας. και μεις 550 καψαμε αυτον τον μηνα με 2 κλιματιστικα.. διαφορα με περσι.. οντως ομως γιατι φετος ειχε 30 μερες καυσωνα ενω περσι τις 10/30 μερες εβρεχε 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaggos88 Δημοσ. 10 Αυγούστου Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 4 ώρες πριν, Witcher1st είπε 500 κιλοβατωρες για 30 ημερες; στεκουν, ενω ενω εχω μεσο ορο 350; Τοσο πολυ εκαψε το inverter; Δε μπορω να βγαλω ακρη με τους περσινους, γιατι μου τους βγαζει εκκαθαριστικους. Το ιδιο ειχα και ενα μηνα το χειμωνα με την αντλια θερμοτητας. 360kwh εκαψα με 1 κλιματιστικο με τον καυσωνα του Ιουλίου χωρίς να χρησιμοποιο κουζινα. με κοτβ στο πρασινο ηρθε 48€. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geoliol Δημοσ. 10 Αυγούστου Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 8 ώρες πριν, vaggos88 είπε 360kwh εκαψα με 1 κλιματιστικο με τον καυσωνα του Ιουλίου χωρίς να χρησιμοποιο κουζινα. με κοτβ στο πρασινο ηρθε 48€. εμενα ηρθε 48 με 160kwh χωρις κοτβ στο πρασινο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimsomebody Δημοσ. 10 Αυγούστου Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 22 hours ago, gogos7 said: Κάπως off topic, αλλά έχει κατορθώσει κανείς να γυρίσει στη διμηνιαία έκδοση του λογαριασμού ΔΕΗ;; μπήκα να ρωτήσω ακριβώς αυτό! και επίσης δεν βρίσκω επιλογή για να μου έρχεται παλι σε έντυπη μορφή... ξέρει κανείς τιποτα?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
madboy Δημοσ. 10 Αυγούστου Share Δημοσ. 10 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 2 hours ago, jimsomebody said: μπήκα να ρωτήσω ακριβώς αυτό! και επίσης δεν βρίσκω επιλογή για να μου έρχεται παλι σε έντυπη μορφή... ξέρει κανείς τιποτα?? Εφοσον εχει ξεκινήσει απο τον Δεδδηε μηνιαία καταμέτρηση και αυτές δίνονται στους παρόχους για να εκδίδουν μηνιαίους τελικούς λογαριασμούς, πώς είναι δυνατόν να συμβεί αυτό που ζητάς; Καλώς ή κακώς έτσι είναι απο εδώ και πέρα τα πράγματα. Επεξ/σία 10 Αυγούστου από madboy 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ev_trantos Δημοσ. 11 Αυγούστου Share Δημοσ. 11 Αυγούστου Να ενημερώσω και εγώ ότι το Green Pass καταργήθηκε από το λογαριασμό μου μετά από αίτηση σε κατάστημα με υπεύθυνη δήλωση. Φυσικά ο υπάλληλος που με εξυπηρέτησε αλλά και η προϊσταμένη επέμεναν ότι δεν καταργείται γιατί είναι πακέτο με το πρόγραμμα myhome online. Είχα προσπαθήσει μέσω mydei και τηλεφωνικά αλλά δεν το έβγαζαν. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kokos23 Δημοσ. 12 Αυγούστου Share Δημοσ. 12 Αυγούστου Στις 10/8/2024 στις 5:40 ΜΜ, jimsomebody είπε μπήκα να ρωτήσω ακριβώς αυτό! και επίσης δεν βρίσκω επιλογή για να μου έρχεται παλι σε έντυπη μορφή... ξέρει κανείς τιποτα?? επίσης, με όλο το θάρρος, προσωπικά, διμηνιαίο λογαριασμό δεν μπορώ να πλερώ γιατί φθάνει κοντά στον μισό 15θημερο μισθό μου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
optostyle Δημοσ. 12 Αυγούστου Share Δημοσ. 12 Αυγούστου Καλημερα..Τον Μαιο ειχα κανει αιτηση για ΚΟΤ Β και μπηκα..Τωρα που ακουω θελει παλι νεα αιτηση για να συνεχισει?Γιατι μπαινω μεσα στο site της ΗΔΙΚΑ και δεν μου ανοιγει κατι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ruudy Δημοσ. 12 Αυγούστου Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 6 ώρες πριν, optostyle είπε Καλημερα..Τον Μαιο ειχα κανει αιτηση για ΚΟΤ Β και μπηκα..Τωρα που ακουω θελει παλι νεα αιτηση για να συνεχισει?Γιατι μπαινω μεσα στο site της ΗΔΙΚΑ και δεν μου ανοιγει κατι κάθε χρόνο μετά τη λήξη της προθεσμιας για τις φορολογικές δηλώσεις θέλει νεα αίτηση. αυτό το διάστημα το συστημα ειναι κλειστό γιατι ενημερώνεται με τα νεα στοιχεία απο τις φετινές δηλώσει. σε λίγες μέρες θα ξανανοίξει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
archiezulu Δημοσ. 12 Αυγούστου Share Δημοσ. 12 Αυγούστου Στις 1/8/2024 στις 3:22 ΜΜ, messinia3 είπε Εγώ μίλησα στο 2130095696 (CQS Συνεργαζόμενη της ΔΕΗ). Σημειώνω ότι δεν αναγράφεται στη σύμβαση που λαμβάνεις από ΔΕΗ,οπότε εννοείται ότι στην ηχογράφηση το αναφέρεις ρητά. Το κλείσανε για διακοπές μέχρι 18 του μήνα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexander098 Δημοσ. 12 Αυγούστου Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 4 λεπτά πριν, archiezulu είπε Το κλείσανε για διακοπές μέχρι 18 του μήνα Η προσφορά δηλαδή είναι ακόμα ενεργή; Είχε γραφτεί παλαιότερα ότι έληξε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
archiezulu Δημοσ. 12 Αυγούστου Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 9 λεπτά πριν, alexander098 είπε Η προσφορά δηλαδή είναι ακόμα ενεργή; Είχε γραφτεί παλαιότερα ότι έληξε Δεν ξέρω πήρα σήμερα να ρωτήσω αλλά είναι κλειστά έως 18 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimwalker Δημοσ. 12 Αυγούστου Share Δημοσ. 12 Αυγούστου Στις 8/8/2024 στις 6:04 ΜΜ, ruudy είπε Εμένα απενεργοποιήθηκε το greenpass μέσω του support του mydei. Αρχικά, μου απάντησαν με mail ότι προωθούν το αίτημα. Μετά από δυο μέρες τους έστειλα ότι αν δεν απενεργοποιηθεί άμεσα θα προβώ σε καταγγελία στη ΡΑΕ. Η 2η απάντηση τους ήταν ότι το προωθούν ξανά κατά προτεραιότητα και όντως σε 2 ήμερες είχε βγει εκανα αιτημα και εγω,μεσω του support..απαντησαν πρωτα οτι το προωθουν και την επομενη μερα εστειλαν οτι ειναι προς επιλυση..απο τοτε περασαν 4 μερες και ειναι ακομα ενεργο..θα τους γραψω για την ΡΑΕ νομιζω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
doomnx Δημοσ. 12 Αυγούστου Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 13 ώρες πριν, optostyle είπε Καλημερα..Τον Μαιο ειχα κανει αιτηση για ΚΟΤ Β και μπηκα..Τωρα που ακουω θελει παλι νεα αιτηση για να συνεχισει?Γιατι μπαινω μεσα στο site της ΗΔΙΚΑ και δεν μου ανοιγει κατι Δεν νομίζω. Για 6 μήνες είσαι εξασφαλισμένος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα