Προς το περιεχόμενο

ΔΕΗ MyHome Online/Enter/Ηome4ΑLL + Γ1/Γ1Ν v.2

Thresh

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 ώρα πριν, s93060 είπε

Καλησπέρα ποσό εγγυηση ζητάει συνήθως η ΔΕΗ ;μπορώ με κάποιον τρόπο να την γλυτωσω ;

Αν βάλεις η εξόφληση να γίνεται αυτόματα δεν έχει εγγύηση.. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 891
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

1 λεπτό πριν, takoulou είπε

Αν βάλεις η εξόφληση να γίνεται αυτόματα δεν έχει εγγύηση.. 

αυτό μπορεί να γίνει εκείνη την στιγμή στο κατάστημα ;

1 ώρα πριν, s93060 είπε

αυτό μπορεί να γίνει εκείνη την στιγμή στο κατάστημα ;

Ναι αλλά και όποια στιγμή ενεργοποιήσεις την πάγια εντολή τα παίρνεις πίσω. Αντίστοιχα μόλις την απενεργοποιήσεις, στον επόμενο λογαριασμό τη χρεώνεσαι ξανά

4 λεπτά πριν, panos- είπε

Ναι αλλά και όποια στιγμή ενεργοποιήσεις την πάγια εντολή τα παίρνεις πίσω. Αντίστοιχα μόλις την απενεργοποιήσεις, στον επόμενο λογαριασμό τη χρεώνεσαι ξανά

Οκ ευχαριστω  γιατί νόμιζα ότι πληρώνεις την εγγυηση και στον πρώτο λογαριασμό αφαιρείται 

10 λεπτά πριν, billyst είπε

Παιδιά καλησπέρα σε όλους , πλέον δεν μπορούμε να δώσουμε ηλεκτρονικά τις μετρήσεις του μήνα;

οχι γιατι τις περνουν μονοι τους καθε μηνα

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πήγα σε κατάστημα για απενεργοποίηση του Green Pass. Τους έδωσα τους όρους και συγκεκριμένα τον όρο 7 και τους είπα θα ήθελα αυτή τη στιγμή να το απενεργοποιήσετε.

Η προϊσταμένη μου είπε (από ότι κατάλαβα ήταν ειλικρινής) πως δεν της έχει ξανατύχει (επαρχία), δεν ξέρει τι να κάνει, κράτησε τα στοιχεία από το σύστημα και μου είπε θα επικοινωνήσει με τα κεντρικά μετά τις 9 και θα με πάρει τηλέφωνο.

Στο μεταξύ θα ετοιμάσω και αίτηση για έγγραφη απάντηση γιατί τη βλέπω τη δουλειά και θα τους κυνηγάω προσωπικά πλέον..

Επεξ/σία από SAnathema
  • Like 1

17 ώρες πριν, billyst είπε

Παιδιά καλησπέρα σε όλους , πλέον δεν μπορούμε να δώσουμε ηλεκτρονικά τις μετρήσεις του μήνα;

Κατέβασε το app της δεδδηε και μπορείς να δίνεις εκεί μετρήσεις. Επίσης θα σου στέλνουν μήνυμα την ημερομηνία που θα έρχονται για καταμέτρηση 

4 ώρες πριν, SAnathema είπε

Πήγα σε κατάστημα για απενεργοποίηση του Green Pass. Τους έδωσα τους όρους και συγκεκριμένα τον όρο 7 και τους είπα θα ήθελα αυτή τη στιγμή να το απενεργοποιήσετε.

Η προϊσταμένη μου είπε (από ότι κατάλαβα ήταν ειλικρινής) πως δεν της έχει ξανατύχει (επαρχία), δεν ξέρει τι να κάνει, κράτησε τα στοιχεία από το σύστημα και μου είπε θα επικοινωνήσει με τα κεντρικά μετά τις 9 και θα με πάρει τηλέφωνο.

Στο μεταξύ θα ετοιμάσω και αίτηση για έγγραφη απάντηση γιατί τη βλέπω τη δουλειά και θα τους κυνηγάω προσωπικά πλέον..

Κάνε αίτημα στο myrae γράψε "Επιθυμώ τη κατάργηση του green pass σύμφωνα με την παράγραφο 7 των ειδικών όρων green pass" και τελείωσε.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, SAnathema είπε

Αυτό έκανα εγώ και έφυγε.

Επεξ/σία από NewGascp

2 hours ago, ifr1t said:

Κάνε αίτημα στο myrae γράψε "Επιθυμώ τη κατάργηση του green pass σύμφωνα με την παράγραφο 7 των ειδικών όρων green pass" και τελείωσε.

Το έχω κάνει. Η απάντηση της ΔΕΗ μέσω ραε ήταν πως δρομολογήθηκε...

Ακόμα δρομολογείται..

2 hours ago, NewGascp said:

Αυτό έκανα εγώ και έφυγε.

Το έχω κάνει και αυτό.

Σήμερα με πήραν πάλι απο τα κεντρικά επειδή πήγα στο κατάστημα και το έπαιζαν χαζοί πως και καλά το πρόγραμμα είναι 3 μήνες κτλ. Αφού τους διάβασα τους όρους κτλ μου είπαν θα το βάλουμε κατεπείγον. Τους λέω τώρα εσείς θέλω να το απενεργοποιήσετε και μου λέει το προώθησα.

Μιλάμε για κωλοεταιρία πραγματικά.

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, SAnathema είπε

Εκεί χρειάζεται η απαίτηση και η πίεση, να εκτελεστεί δηλαδή άμεσα ο όρος του συμβολαίου ΤΟΥΣ. Οι ευγένειες δεν βοηθούν. 

Επεξ/σία από motoboots
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
39 minutes ago, SAnathema said:

Το έχω κάνει. Η απάντηση της ΔΕΗ μέσω ραε ήταν πως δρομολογήθηκε...

Ακόμα δρομολογείται..

Το έχω κάνει και αυτό.

Σήμερα με πήραν πάλι απο τα κεντρικά επειδή πήγα στο κατάστημα και το έπαιζαν χαζοί πως και καλά το πρόγραμμα είναι 3 μήνες κτλ. Αφού τους διάβασα τους όρους κτλ μου είπαν θα το βάλουμε κατεπείγον. Τους λέω τώρα εσείς θέλω να το απενεργοποιήσετε και μου λέει το προώθησα.

Μιλάμε για κωλοεταιρία πραγματικά.

Το δικό μου το απενεργοποίησαν χθες μετά απο προσπάθειες πολλών εβδομάδων..

Εύχομαι και στα δικά σου σύντομα 

Επεξ/σία από pan05
  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...