Προς το περιεχόμενο

ΔΕΗ MyHome Online/Enter/Ηome4ΑLL + Γ1/Γ1Ν v.2

Thresh

Προτεινόμενες αναρτήσεις

να υποθεσω οτι εγω που εκανα την αλλαγη απο το πρασινο στο μπλε στις 29 του μηνα θα μεινω με τις παλιες τιμες, σωστα;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 886
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

1 λεπτό πριν, astrea966 είπε

να υποθεσω οτι εγω που εκανα την αλλαγη απο το πρασινο στο μπλε στις 29 του μηνα θα μεινω με τις παλιες τιμες, σωστα;

ναι αλλα για σιγουρα μπορεις να μπεις να τσεκαρεις τι συμβαση υπεγραψες 

1 λεπτό πριν, pasxaliskar είπε

ναι αλλα για σιγουρα μπορεις να μπεις να τσεκαρεις τι συμβαση υπεγραψες 

εκανα την αλλαγη απο το mydei. δεν μου εσταλη τιποτα ουτε υπεγραψα τιποτα.μολις ολοκληρωσα την διαδικασια μεταφερθηκα αμεσως στο online απ`οτι ειδα

1 λεπτό πριν, astrea966 είπε

εκανα την αλλαγη απο το mydei. δεν μου εσταλη τιποτα ουτε υπεγραψα τιποτα.μολις ολοκληρωσα την διαδικασια μεταφερθηκα αμεσως στο online απ`οτι ειδα

αποδοχη δν πατησες καπου? υπγραφη ειναι αυτο 

3 λεπτά πριν, pasxaliskar είπε

αποδοχη δν πατησες καπου? υπγραφη ειναι αυτο 

ναι αλλα αυτο δεν υπαρχει πλεον να το δω. αν κρινω απο αυτο που αναφερεται στην ιστοσελιδα τους με διαρκεια από 01.04.2024 έως 30.06.2024 ειμαι με τις παλιες τιμες.

Τελικά όσοι φύγαμε από κίτρινα κόκκινα μπλε και πήγαμε σε πράσινο χρώμα....μάλλον την πατήσαμε!!!!

https://www.flash.gr/ektoxeysi-ton-timon-stoys-logariasmoys-reymatos-pos-diamorfonontai-ta-prasina-timologia-944948

• Like 1

5 λεπτά πριν, astrea966 είπε

ναι αλλα αυτο δεν υπαρχει πλεον να το δω. αν κρινω απο αυτο που αναφερεται στην ιστοσελιδα τους με διαρκεια από 01.04.2024 έως 30.06.2024 ειμαι με τις παλιες τιμες.

ε εισαι με τις παλιες 

• Thanks 1

12 λεπτά πριν, PedroG είπε

Τελικά όσοι φύγαμε από κίτρινα κόκκινα μπλε και πήγαμε σε πράσινο χρώμα....μάλλον την πατήσαμε!!!!

https://www.flash.gr/ektoxeysi-ton-timon-stoys-logariasmoys-reymatos-pos-diamorfonontai-ta-prasina-timologia-944948

Μα τα λεγαμε. Και λογικα οπως φαινεται Αυγουστος και Σεπτεμβριος τουλαχιστον θα ειναι στα ιδια η χειροτερα με τις ενεργειακες απαιτησεις που υπαρχουν λογο τουρισμο. Και στο online μονο απο το 50αρικο που εδωσαν πεφτει η KW κατω απο 11 λεπτα με μια μεση καταναλωση 350kw το μηνα. Δεν καταλαβαινω για πιο λογο αρκετοι εμειναν σε κιτρινα και πρασινα. Ειδικα αν καις πανω απο 500kw οι kw μετα πανε 17 λεπτα και πανω ενω στο online μενει 12.3 λεπτα σταθερα για ολες τις kw απο οσο ξερω. Τωρα πηγε το online 14.2 και 30 ευρω το δωρο. Οπως τοτε με το δεη enter και τα 100 ευρω δωρο που αρκετοι δεν το εκαναν ηταν και 2 χρονια τοτε η δευσμευση και πληρωναν τρελες ρητρες οσο εμεις ειμασταν με 10.5 λεπτα σταθερα και 7.8 λεπτα νυχτα και μαζι με το 100αρικο απλα δεν υπηρχε η τιμη που εβγαινε. 

• Like 6

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 ώρες πριν, doomnx είπε

Οι νέες τιμές Ιουλίου:

o414D0a.jpeg

pkLgh7x.jpeg

l9XW7QN.jpeg

18HjjaM.jpeg

Αν βρείτε κάποιο λάθος πείτε μου.

Και για όσους δεν βλέπουν υπογραφές, το εξέλ θα το βρείτε εδώ:
https://docs.google.com/spreadsheets/d/e/2PACX-1vQARHOCg8rqF6NsCSHQDBpzU32WvPQ9P0936VU1D55goVAuLizcefm0wlU-o6UmfQ/pubhtml#

Επεξ/σία από doomnx
  • Like 2
  • Thanks 3

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

myhome enter  αν συνδυάζεται με κοινωνικό οικιακό τιμολόγιο ΄β παίζει να είναι καλή περίπτωση?

Επεξ/σία από efkar

33 λεπτά πριν, efkar είπε

myhome enter  αν συνδυάζεται με κοινωνικό οικιακό τιμολόγιο ΄β παίζει να είναι καλή περίπτωση?

το κοινωνικο τιμολογιο μπαινει παντου και στο myhome και στο οικιακο παντου 

16 minutes ago, Con_stant1ne said:
  Hide contents

image.jpeg.5e108d38088e049ae47b5a9b3f1c737f.jpeg

Hide contents

image.jpeg.e64fef38f8ce3b052d9c12b94298bb2e.jpeg

Καινούριο είναι αυτό τώρα; Από πού προκύπτει;

Zήτα ανάλυση.

Εκτός κι αν πήρες έξτρα τεμ προκαταβολικά που δεν το δικαιούσουνα και τώρα το παίρνουν πίσω.

14 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Zήτα ανάλυση.

Εκτός κι αν πήρες έξτρα τεμ προκαταβολικά που δεν το δικαιούσουνα και τώρα το παίρνουν πίσω.

Τώρα είδα ότι είχε βγει τελικός τον Δεκέμβριο, καπάκι βγήκε έκτακτος αρνητικός, που έλεγε Διαφορά Κρατική Επιδότησης -32,89 και θυμήθηκαν τώρα 7 μήνες μετά ότι έκαναν λάθος. 

Κι εκεί που είχα ησυχάσει με το σταθερό μπλέ στα 12 λεπτα, αποφασίζω να μετακομίσω. Οπότε για μόλις 3 μέρες έχασα την προηγούμενη τιμή. Και τώρα, τι κάνω; Με γνώμονα οτι η κατανάλωσή μου είναι πολύ μικρή (κάτω απο 200Kw/μήνα), ποιό πρόγραμμα να επιλέξω; Το νέο μπλέ στα 14 λεπτα ή το κίτρινο στα 13;

Επίσης, αν κλείσεις το σταθερό για 12 μήνες, μπορείς να το "σπάσεις"  σε πχ 4-5 μήνες, να πληρώσεις ρήτρα και να κάνεις ενδεχομένως ξανά το μπλέ σταθερό με καλύτερη τιμή;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...