SAnathema Δημοσ. 4 Αυγούστου Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 26 minutes ago, pan05 said: Εμένα πέρασε ήδη το τρίμηνο με τη κωλυσιεργία τους. Από τον πρώτο μήνα είχα προσπαθήσει να το βγάλω, παραπέμποντας στους όρους κλπ Στο αίτημά μέσω myrae έγραψα ότι απαιτώ να πιστώσουν τη διαφορά. Τώρα τί κάνει η ΡΑΕ, θα δείξει και αυτό.. Απαράδεκτοι όλοι. Σε τηλέφωνο μου έχουν πει τις απίστευτες δικαιολογίες και όταν πήρα το αρμόδιο τμήμα συμβολαίων μου είπαν θα γίνει μην ανησυχείται. Και τους λέω, τώρα πατήστε το κουμπί απενεργοποίησης και μου λέγανε δεν γίνεται έτσι και δικαιολογίες.. Με το ζόρι να το έχουμε. Από τις χειρότερες εταιρίες η ΔΕΗ τελικά. Αλλά λες και πέφτει κανά πρόστιμο για να σοβαρευτούν? 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
motoboots Δημοσ. 4 Αυγούστου Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
megapaixtaras Δημοσ. 4 Αυγούστου Share Δημοσ. 4 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Στις 31/7/2024 στις 9:54 ΜΜ, Alexcxvtr είπε Α, μάλιστα. Φαντάζομαι, αν τον εξοφλήσω νωρίτερα, δεν θα χαθεί η πάγια εντολή. Έτσι; εμενα μου ειπαν σε σχετικη ερωτηση οτι αν το κανω δευτερη φορα η' τριτη φορα,δεν θυμαμαι ,θα ακυρωθει το προγραμμα.οποτε προσοχη.νομιζω αναφερθηκε στην αρχη και εδω μεσα καπου. Στις 2/8/2024 στις 8:25 ΜΜ, motoboots είπε Το σταθερό της ΔΕΗ ήταν κελεπούρι στα 0,123 / 0,113 με 3,5 πάγιο +50€ και κάποιοι εδώ το γράφαμε. Τώρα, είναι αργά. ετσι!! 6 ώρες πριν, pan05 είπε Εμένα πέρασε ήδη το τρίμηνο με τη κωλυσιεργία τους. Από τον πρώτο μήνα είχα προσπαθήσει να το βγάλω, παραπέμποντας στους όρους κλπ Στο αίτημά μέσω myrae έγραψα ότι απαιτώ να πιστώσουν τη διαφορά. Τώρα τί κάνει η ΡΑΕ, θα δείξει και αυτό.. εγω παντως χωρις ραε,την μια συνδεση δικια μου το εκανα σε καταστημα και την δευτερη με διαφορα μιας ημερας μεσα απο την σελιδα αιτηση ,και στους 2 διαφορετικους τροπους μου εφεραν αντιρηση,εδωσα τα επιχειρηματα των ορων μετα τον πρωτο μηνα ,τους τα εδειξα και μεσα στους ορους του mydei ,το δεχθηκαν και στον επομενο λογαριασμο ηρεμα και ωραια αφαιρεθηκαν..θελει να περιμενετε στον επομενο λογαριασμο.τωρα με ραε δεν ξερω.εγω ελεγα να μην πατε μεσω ραε,θα περιμενετε ,... την διαιδκασια που ακολουθησα αναφερει και φιλος motoboots μια χαρα ολα.. Επεξ/σία 4 Αυγούστου από megapaixtaras Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
baspav Δημοσ. 5 Αυγούστου Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 22 hours ago, motoboots said: Διόρθωση είναι του επιδόματος θέρμανσης που είχες πάρει νωρίτερα. Το πιθανότερο είναι το ποσό που είχες πιστωθεί 2-3 λογαριασμούς πίσω, να είναι το σωστό και να μην βλέπεις το λόγο αυτής της διόρθωσης, όπως πολλοί άλλοι… Εδώ φαίνεται ότι μου πίστωσαν 95€ πριν 1+ μήνα και μου πήραν πίσω 5€. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eidikos33 Δημοσ. 5 Αυγούστου Share Δημοσ. 5 Αυγούστου Είμαι στο myhome online και λήγει στις 13/9, θα με καλεσουν οι ίδιοι για να μου προτινουν άλλο πρόγραμμα? Θα έχω την δυνατότητα να ενταχτω σε άλλο πριν λήξει αυτό που έχω ηλεκτρονικά η πρέπει να μεταβώ αυτοπροσωπως? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pan05 Δημοσ. 5 Αυγούστου Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 16 hours ago, megapaixtaras said: εγω παντως χωρις ραε,την μια συνδεση δικια μου το εκανα σε καταστημα και την δευτερη με διαφορα μιας ημερας μεσα απο την σελιδα αιτηση ,και στους 2 διαφορετικους τροπους μου εφεραν αντιρηση,εδωσα τα επιχειρηματα των ορων μετα τον πρωτο μηνα ,τους τα εδειξα και μεσα στους ορους του mydei ,το δεχθηκαν και στον επομενο λογαριασμο ηρεμα και ωραια αφαιρεθηκαν..θελει να περιμενετε στον επομενο λογαριασμο.τωρα με ραε δεν ξερω.εγω ελεγα να μην πατε μεσω ραε,θα περιμενετε ,... την διαιδκασια που ακολουθησα αναφερει και φιλος motoboots μια χαρα ολα.. Έχει βγεί και πρώτος και δεύτερος λογαριασμός. Επίσης απο το mydei φαίνεται άμεσα αν βγήκε ή όχι. Μάλλον μετά τους βάλανε χέρι στην "εξυπηρέτηση" να μην τα βγάζουν εύκολα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
prefuse Δημοσ. 5 Αυγούστου Share Δημοσ. 5 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Για εγγραφή στο mydei για να δω τον λογαριασμό, ζητάει κωδικό εταίρου.. αφου δεν μου εχει ερθει ποτέ λογαριασμός (αφου ειναι ο πρώτος λογαριασμός) είτε ψηφιακά, ειτε το χαρτί, πως θα ολοκληρώσω την εγγραφή στο https://ebill.dei.gr/Register.aspx?LegalEntityTypeID=1&ReturnAddress=/RegistrationType.aspx ? να τους παρω τηλ αλλα δεν ειναι στα δικά μου στοιχεια και θα ζητάνε επιβεβαίωση και τώρα δεν ειμαστε στον ίδιο χώρο. υπαρχει τρόπος να δω τον λογαριασμό; στα email σε παραπέμπουν στο mydei.. και δεν τον εχει επισυναπτόμενο σε pdf οπως πχ elpedison. Spoiler Για να δείτε, να εκτυπώσετε και να αρχειοθετήσετε τους λογαριασμούς σας, πατήστε εδώ. Για να εξοφλήσετε εύκολα το λογαριασμό σας ηλεκτρονικά με χρεωστική, πιστωτική ή προπληρωμένη κάρτα, πατήστε εδώ. Επεξ/σία 5 Αυγούστου από prefuse Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kokos23 Δημοσ. 5 Αυγούστου Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 1 ώρα πριν, prefuse είπε Για εγγραφή στο mydei για να δω τον λογαριασμό, ζητάει κωδικό εταίρου.. αφου δεν μου εχει ερθει ποτέ λογαριασμός (αφου ειναι ο πρώτος λογαριασμός) είτε ψηφιακά, ειτε το χαρτί, πως θα ολοκληρώσω την εγγραφή στο https://ebill.dei.gr/Register.aspx?LegalEntityTypeID=1&ReturnAddress=/RegistrationType.aspx ? να τους παρω τηλ αλλα δεν ειναι στα δικά μου στοιχεια και θα ζητάνε επιβεβαίωση και τώρα δεν ειμαστε στον ίδιο χώρο. υπαρχει τρόπος να δω τον λογαριασμό; στα email σε παραπέμπουν στο mydei.. και δεν τον εχει επισυναπτόμενο σε pdf οπως πχ elpedison. Απόκρυψη περιεχομένων Για να δείτε, να εκτυπώσετε και να αρχειοθετήσετε τους λογαριασμούς σας, πατήστε εδώ. Για να εξοφλήσετε εύκολα το λογαριασμό σας ηλεκτρονικά με χρεωστική, πιστωτική ή προπληρωμένη κάρτα, πατήστε εδώ. αν θυμάμαι καλά (ας με διορθώσει κάποιος)νομίζω και εγώ πρώτα ήρθε ο λογαριασμός και μετά έκανα εγγραφή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
prefuse Δημοσ. 5 Αυγούστου Share Δημοσ. 5 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 9 minutes ago, kokos23 said: αν θυμάμαι καλά (ας με διορθώσει κάποιος)νομίζω και εγώ πρώτα ήρθε ο λογαριασμός και μετά έκανα εγγραφή ευχαριστώ για την απάντηση αλλα πως να έρθει αφου ο λογαριασμός ειναι πλεον μονο ψηφιακός; και για τον ψηφιακό απαιτεί εγγραφή με κωδικό εταίρου. Επεξ/σία 5 Αυγούστου από prefuse Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
messinia3 Δημοσ. 5 Αυγούστου Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 46 λεπτά πριν, kokos23 είπε αν θυμάμαι καλά (ας με διορθώσει κάποιος)νομίζω και εγώ πρώτα ήρθε ο λογαριασμός και μετά έκανα εγγραφή Μπορείς να ζητήσεις από την εξυπηρέτηση να σου πουν τον κωδικό εταίρου (βγαίνει άμεσα με την αίτηση)και να προχωρήσεις την εγγραφή στο mydei.Κι εγώ δεν έχω λάβει ακόμα λογαριασμό,αλλά με τον κωδικό,το ΑΦΜ και τα τελευταία 4 ψηφία της ταυτότητας προχώρησα κανονικά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kurupakis Δημοσ. 5 Αυγούστου Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 9 ώρες πριν, eidikos33 είπε Είμαι στο myhome online και λήγει στις 13/9, θα με καλεσουν οι ίδιοι για να μου προτινουν άλλο πρόγραμμα? Θα έχω την δυνατότητα να ενταχτω σε άλλο πριν λήξει αυτό που έχω ηλεκτρονικά η πρέπει να μεταβώ αυτοπροσωπως? Θα σε καλέσουν αλλά μη κάνεις κάτι τηλεφωνικά. Οποιαδήποτε στιγμή αλλάζεις από το mydeh. Εγώ είμαι στο online ληγμένο 2 μήνες και ακόμα με χρεώνουν με τις παλιές τιμές. Θα το αφήσω έτσι μέχρι να με θυμηθούν....πριν λήξει με είχαν πάρει 2-3 φορές και επέμεναν να μπω στο 4all.τους απαντούσα πάντα θα το κάνω μόνος μου από το mydeh.τελικα δε με ξαναπήραν, έληξε, έχουν βγει 2 μηνιαίοι εκκαθαριστικοι (είμαι με sim) και δείχνει ακόμα ως ενεργοποιημένο προϊόν το online αλλά χωρίς ημνια λήξης. Το κορυφαίο είναι ότι έχω ακόμα το παλιό με 0.09€ χεχε 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eidikos33 Δημοσ. 6 Αυγούστου Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 20 ώρες πριν, kurupakis είπε Θα σε καλέσουν αλλά μη κάνεις κάτι τηλεφωνικά. Οποιαδήποτε στιγμή αλλάζεις από το mydeh. Εγώ είμαι στο online ληγμένο 2 μήνες και ακόμα με χρεώνουν με τις παλιές τιμές. Θα το αφήσω έτσι μέχρι να με θυμηθούν....πριν λήξει με είχαν πάρει 2-3 φορές και επέμεναν να μπω στο 4all.τους απαντούσα πάντα θα το κάνω μόνος μου από το mydeh.τελικα δε με ξαναπήραν, έληξε, έχουν βγει 2 μηνιαίοι εκκαθαριστικοι (είμαι με sim) και δείχνει ακόμα ως ενεργοποιημένο προϊόν το online αλλά χωρίς ημνια λήξης. Το κορυφαίο είναι ότι έχω ακόμα το παλιό με 0.09€ χεχε εσενα τι επιλογες σου βγαζει απο το mydeh ? και τι αξιζει αν χρειαστει να μεταβεις σε καποια απο αυτα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
epir21 Δημοσ. 6 Αυγούστου Share Δημοσ. 6 Αυγούστου Καλησπέρα, τα 50 ευρώ μέσω της CQS τα έχει πάρει κάποιος; Υπάρχει κάτι που πρέπει να προσέξω; είδα οτι αναφέρεται εδώ ότι δεν στο δίνουν κάπου γραπτώς, το να το γράψω ή να το πω εγω στην ηχογραφημένη συνομιλία δεν μου λέει κάτι Υπάρχει περίπτωση να φαω πιστόλι; Αν ναι να μην κουνηθώ απο τα 0.93 του ΗΡΩΝ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
s93060 Δημοσ. 6 Αυγούστου Share Δημοσ. 6 Αυγούστου Καλησπέρα ποσό εγγυηση ζητάει συνήθως η ΔΕΗ ;μπορώ με κάποιον τρόπο να την γλυτωσω ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kurupakis Δημοσ. 6 Αυγούστου Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 25 λεπτά πριν, eidikos33 είπε εσενα τι επιλογες σου βγαζει απο το mydeh ? και τι αξιζει αν χρειαστει να μεταβεις σε καποια απο αυτα? Όλες. Ακόμα και το online. Άποψη μου το Γ1 θα παίζει εσαεί μέχρι τα 15 λεπτά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα