Προς το περιεχόμενο

ΔΕΗ MyHome Online/Enter/Ηome4ΑLL + Γ1/Γ1Ν v.2

Thresh

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
1 minute ago, fiestakias said:

Η αλλαγή γίνεται ηλεκτρονικά μέσω του my deh;Δηλαδή μπαίνω παω σε πράσινο κ στα καπάκια την ίδια μέρα μπορώ να ξαναγυρίσω στο κίτρινο;

Μόνο από πράσινο σε κίτρινο δυστυχώς, προς πράσινο δεν αφήνει από το site γι' αυτό έγραψα πιο πριν τηλέφωνο ή κατάστημα.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 891
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, messinia3 είπε

Στο αναφέρει βρε, απλά αυτή είναι εταιρεία προώθησης προιόντων ΔΕΗ (Εξωτερικός συνεργάτης-το επιβεβαίωσα και με τη ΔΕΗ) και το δώρο δίνεται από αυτούς. Τα δικαιολογητικά και τη σύμβαση τα λαμβάνεις από το docs της ΔΕΗ.Απλά δε λαμβάνεις κάπου γραπτούς όρους αυτης της προωθητικής ενέργειας...κάτι σαν το ρίσκο του 50αρικου σε Ήρωνα, ενώ το έχεις λάβει ξανά πριν το 6μηνο.

Οκ, τώρα συνεννοηθήκαμε. Απλώς πριν ανέφερες ότι κατά την ηχογράφηση ο πελάτης πρέπει να αναφέρει το 50αρικο και μου φάνηκε περίεργο.

Να αναφέρω ότι καί στους ιδιώτες παρόχους πολλές φορές οι προωθητικές δεν αναφέρονται στη σύμβαση (δωροεπιταγες), ωστόσο κρατάς το όνομα του υπαλλήλου που σε εξυπηρέτησε και είσαι καλυμμένος, αν συμβεί καμιά στραβή.

Επεξ/σία από gpapas640
  • Like 1

Οι τιμές του myhomeonline που κυμαίνονται παιδία; Έχω μεταφέρει τρεις λογαριασμούς στο μεταξύ με 3Χ50€ Κάιντα έλαβα για Ιούλιο κανονικά 

1 ώρα πριν, Thresh είπε

Αφού σπάει το συμβόλαιο του MyHome4All για να πας στο Γ1/Γ1Ν και μετά οταν ξαναγυρίσεις στα καπάκια στο Home4All έχει νέα ημερομηνία λήξης.

γιατι να γυρισεις, εχει νοημα? το πράσινο ιδια τιμη δεν εχει με το νεο κιτρινο?

• Super Moderators
2 minutes ago, basilis_k6 said:

γιατι να γυρισεις, εχει νοημα? το πράσινο ιδια τιμη δεν εχει με το νεο κιτρινο?

Όχι βέβαια, το πράσινο είναι ακριβότερο, ειδικά γι' αυτούς που είναι κάτω από 500kwh το μήνα.

15 λεπτά πριν, Thresh είπε

Όχι βέβαια, το πράσινο είναι ακριβότερο, ειδικά γι' αυτούς που είναι κάτω από 500kwh το μήνα.

Ούτε ένα λεπτό διαφορά δεν έχουν...

• Super Moderators
3 minutes ago, doomnx said:

Ούτε ένα λεπτό διαφορά δεν έχουν...

Μάζευε κι ας είναι και ρώγες, σιγά τον κόπο της αλλαγής.

4 λεπτά πριν, Thresh είπε

Μάζευε κι ας είναι και ρώγες, σιγά τον κόπο της αλλαγής.

Ναι αλλά το πράσινο αποδείχτηκε πιο safe τελικά... Το κίτρινο το έχουν ξεσκίσει.

• Like 3

1 λεπτό πριν, doomnx είπε

Ναι αλλά το πράσινο αποδείχτηκε πιο safe τελικά... Το κίτρινο το έχουν ξεσκίσει.

νομιζω πλεον η κυβερνηση (και η δεη) ασχολουνται μονο με το πρασινο της δεη. ειναι μακραν το πιο safe. και η επιδοτηση πανω σε αυτο υπολογιζεται για να μεινει κατω απο 15 λεπτα. στο κιτρινο εγω τον ηπια κανονικα ηδη, παω πρασινο η αν εχω ορεξη -που δεν εχω- σε καποιον απο τους ενναλακτικους. ουτε που ξερω τι γινετε με αυτους ομως.. κουραστηκα αρκετα απο την τελευταια φορα που εκανα 2-3 περα δωθε. εχουμε και ζωη.

• Like 5

• Super Moderators
14 hours ago, doomnx said:

Πιο safe λόγω των αυξομειώσεων στην έκπτωση του κίτρινου υποθέτω ότι εννοείς, αλλά πάντα βγαίνει λίγο πιο κάτω αν είσαι έως 500kwh (και λίγο πιο πάνω).

Πλέον όμως αν έχεις συμβόλαιο μετά την 1/6/2024, γίνεται "κυμαινόμενη" κι η έκπτωση σε αντίθεση με τα προηγούμενα που ήταν σταθερή κατά την διάρκειά του.

• Like 1

τελικά ας μου επιβαιώσει κάποιος αν κατάλαβα καλά.....όσοι έχουν myhome4all και έχουν κάνει την έναρξη τους πρώτους 2 μήνες του 2024 θα έχουν έκπτωση 20% και θα πάρουν και την κρατική επιδότηση. Δηλαδή τιμή κιλοβατώρας περίπου 0,2ευρώ μείον την κρατική επιδότηση.

3 λεπτά πριν, tempo είπε

τελικά ας μου επιβαιώσει κάποιος αν κατάλαβα καλά.....όσοι έχουν myhome4all και έχουν κάνει την έναρξη τους πρώτους 2 μήνες του 2024 θα έχουν έκπτωση 20% και θα πάρουν και την κρατική επιδότηση. Δηλαδή τιμή κιλοβατώρας περίπου 0,2ευρώ μείον την κρατική επιδότηση.

Κάπως έτσι και 10% έκπτωση αυτοί που έχουν 4all από πιο πριν ενώ οσοι ήρθαν 4all από 1 Ιουνίου θα πάρουν 53%. Συν 1.6 λεπτά από το κράτος. Η λύση να πας πράσινο και ξανά στο κίτρινο ώστε να πάρεις το 53%. Αλλιώς 20 λεπτά η kw μέχρι 500 και 23 24 για παραπάνω. 

σε εσας λειτουργεί το mydei;

εδώ και 2-3 μέρες δεν φορτώνει τίποτα, μόνο τα στοιχεία μου, αλλά δεν μπορώ να δω λογαριασμούς κτλ...

και μέσω του app το ίδιο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...