Προς το περιεχόμενο

ΔΕΗ MyHome Online/Enter/Ηome4ΑLL + Γ1/Γ1Ν v.2

Thresh

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 890
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Στο αίτημα για διακοπή του Green Pass μέσω myrae απάντησαν αυτό:

"Σε απάντηση της υπ’ αριθμόν "τάδε" ηλεκτρονικής αναφοράς, σχετικά με την απενεργοποίηση της υπηρεσίας «green pass», για την παροχή με αριθμό "τάδε", θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι έχουν δρομολογηθεί οι απαραίτητες ενέργειες και το προσεχές χρονικό διάστημα θα υλοποιηθούν.

Τέλος, θα θέλαμε να σας διαβεβαιώσουμε, ότι στόχος μας παραμένει η συνεχής βελτίωση των υπηρεσιών μας, καθώς και η βελτίωση της εμπειρίας εξυπηρέτησης των πελατών μας."

Τι κάνω το αφήνω έτσι χωρίς ενέργειες στην πλατφόρμα μέχρι να ολοκληρωθεί η διακοπή?

Κάνω αποδοχή απάντησης και αίτημα προς ολοκλήρωση?

Κάνω Απόρριψη απάντησης και νέο σχόλιο?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Θέλω να πω ότι η ΔΕΗ μου έστειλε ειδοποίηση διακοπής για €80, ένας μήνας ανεξοφλητος λογαριασμός. Ήθελα να ρωτήσω γιατί πλέον στέλνουν διακοπή για τόσα μικρά ποσά; Την ειδοποίηση την εννοούν ή απλά το κάνουν σαν εκβιασμό; Υπάρχει πάροχος που δεν κόβει το ρεύμα για μικρές οφειλές; Ένας λόγος που εμένα στην ΔΕΗ ήταν ότι δεν σου έκανε διακοπή για μικρό ποσά, λέω αν βρεθώ σε μια δυσκολία μην το έχω άγχος. Από ότι βλέπω ούτε στην ΔΕΗ ισχύει πλέον αυτό.

3 λεπτά πριν, citiz είπε

Θέλω να πω ότι η ΔΕΗ μου έστειλε ειδοποίηση διακοπής για €80, ένας μήνας ανεξοφλητος λογαριασμός. Ήθελα να ρωτήσω γιατί πλέον στέλνουν διακοπή για τόσα μικρά ποσά; Την ειδοποίηση την εννοούν ή απλά το κάνουν σαν εκβιασμό; Υπάρχει πάροχος που δεν κόβει το ρεύμα για μικρές οφειλές; Ένας λόγος που εμένα στην ΔΕΗ ήταν ότι δεν σου έκανε διακοπή για μικρό ποσά, λέω αν βρεθώ σε μια δυσκολία μην το έχω άγχος. Από ότι βλέπω ούτε στην ΔΕΗ ισχύει πλέον αυτό.

Είναι αυτόματο. Κάθε φορά που ένας λογαριασμός μένει απλήρωτος έρχεται ειδοποίηση στον επόμενο. Αν μείνει και ο δεύτερος απλήρωτος, αρχίζουν τα τηλέφωνα για διακανονισμούς κλπ.

• Like 1

5 ώρες πριν, gpapas640 είπε

Κάτι γράφτηκε για 50€ δώρο με νέα σύνδεση στο 4all. Ισχύει; Έχουμε κανένα νέο;

Παρεμπιπτόντως δίνουν και κουπόνι 9 μήνες ANT1 Plus.Το έλαβα ήδη με σύμβαση χθεσινή.Αν μη τι άλλο γρήγοροι. 

• Like 1

Μια γρήγορη ερώτηση.

Έχω βάλει MyHome Online με πάγια εντολή.

Πότε σου τραβάνε τα χρήματα;

Εκδόθηκε ο διμηνιαίος έναντι και δεν πληρώθηκε ο λογαριασμός.

Είναι τελευταία μέρα του μήνα.

Γιατί;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, citiz είπε

Στις 26/7/2024 στις 6:00 ΜΜ, Kosmass είπε

Πέρσι τέτοια εποχή,από λάθος δικό μου καταχώρησα περισσότερες από 3000 kwh ως κατανάλωση για ένα μήνα,το πήρα χαμπάρι όταν ήρθε ο λογαριασμός 1100 ευρώ,οπότε έως ότου γίνει η καταμέτρηση από τον δεδδηε θα πέρναγαν 4 μήνες.

Παρόλα αυτά εγώ κάθε μήνα έβαζα το ποσό που πίστευα ότι θα έπρεπε να εξοφλω,αν δεν είχα κάνει το λάθος,οπότε οι επόμενοι λογαριασμοί έμεναν με μεγάλο υπόλοιπο ανενόχλητοι σε σχέση με τν αρχική χρέωση.

Δεν έκοψαν τίποτα,οπότε ήρθε στο τετράμηνο και η πραγματική καταμέτρηση από τον δεδδηε και έγινε ο ανάλογος συμψηφισμός.

Δεν έχεις να φοβάστε τίποτα με την ΔΕΗ.

Η περίπτωση αυτή είναι δική μου.

Επεξ/σία από Kosmass
  • Like 1

2 ώρες πριν, Raki-meze είπε

Την ημερομηνία λήξης του λογαριασμού. 

Α, μάλιστα.

Φαντάζομαι, αν τον εξοφλήσω νωρίτερα, δεν θα χαθεί η πάγια εντολή. Έτσι;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, Alexcxvtr είπε

Α, μάλιστα.

Φαντάζομαι, αν τον εξοφλήσω νωρίτερα, δεν θα χαθεί η πάγια εντολή. Έτσι;

Δεν χάνεται τίποτα. Μπορείς να τον εξοφλήσεις να μη σε αγχώνει.

Επεξ/σία από doomnx
  • Like 1

Καλησπέρα

Για επαγγελματικό συμβόλαιο τί προτείνετε;  
Νομίζω τον προηγούμενο μήνα καλή επιλογή ήταν το iron yellow one…

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλα που πηγαμε online. Εχουν ξεφυγει αυτοι. Και καλα που εκανα και το ΓΑΙΑ στο αγροτικο με 9.8 λεπτα γιατι το βλεπω στα 16 λεπτα μιλαμε για 60% πανω τιμες. Στις 30000kw που καιω το χρονο μιλαμε για μια διαφορα 1800 ευρω συγκριτικα με το ΓΑΙΑ. Και δινουν και καλα και 53% εκπτωση αλλιως 20+λεπτα. 

Screenshot_3.png

Επεξ/σία από Arkin
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...