Προς το περιεχόμενο

ΔΕΗ MyHome Online/Enter/Ηome4ΑLL + Γ1/Γ1Ν v.2

Thresh

Προτεινόμενες αναρτήσεις

14 λεπτά πριν, c-max είπε

Γιατι στο πρασινο εχω δυο χρεωσεις κιλοβατορας; Ημερησιες εκ συνολου 243 χρεωνουν με 78 με 0,1189 και τις 165 με 0,1355 Αντιστοιχα και στις νυχτερινες. 
Δεν ειναι στανταρ η χρεωση μεχρι τις 500 kwh; Μου διαφευγει κατι;

Για κοιταξε το καλυτερα...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 890
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Καλησπερα.

το αρχειο με τους παροχους που ειναι παλι?δεν το βρισκω. δεν καρφιτσωνεται με καποιο τροπο για καλυτερη προσβαση?

δωστε ενα λινκ,ευχαριστω

4 ώρες πριν, c-max είπε

Γιατι στο πρασινο εχω δυο χρεωσεις κιλοβατορας; Ημερησιες εκ συνολου 243 χρεωνουν με 78 με 0,1189 και τις 165 με 0,1355 Αντιστοιχα και στις νυχτερινες. 
Δεν ειναι στανταρ η χρεωση μεχρι τις 500 kwh; Μου διαφευγει κατι;

2 διαφορετικοί μήνες.

52 λεπτά πριν, Rattlehead είπε

Καλησπερα.

το αρχειο με τους παροχους που ειναι παλι?δεν το βρισκω. δεν καρφιτσωνεται με καποιο τροπο για καλυτερη προσβαση?

δωστε ενα λινκ,ευχαριστω

Αν εννοείς το εξέλ μου, σώσε το κάπου το link. Δεν αλλάζει ποτέ. 

https://docs.google.com/spreadsheets/d/e/2PACX-1vQARHOCg8rqF6NsCSHQDBpzU32WvPQ9P0936VU1D55goVAuLizcefm0wlU-o6UmfQ/pubhtml#

https://docs.google.com/spreadsheets/d/e/2PACX-1vQARHOCg8rqF6NsCSHQDBpzU32WvPQ9P0936VU1D55goVAuLizcefm0wlU-o6UmfQ/pub?output=xlsx

• Like 2

On 28/07/2024 at 22:48, UlveRz said:

Είδα μόλις τώρα, από ααδε έχω επιδοτηθεί 90.72 ευρώ.. Αυτό επακριβως το ποσό αφαιρέθηκε από τον εκκαθαριστικό λογαριασμό ΔΕΗ του Μαϊου.. 

Πληρώνω Ιούνιο έναντι, κομπλέ, τώρα Ιούλιο εμφανίζει αυτό το 5ευρο.. ει άι άκυρο δεν δικαιολογείται.. 

Με ποιον τρόπο επικοινωνησες; Έμαιλ; Αν ναι στείλτο μια🙏😉

[email protected]

Η απάντησή τους:

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι πραγματοποιήθηκε διορθωτική τιμολόγηση έπειτα απο περαιτέρω διευκρινήσεις που δοθήκαν εκ των υστέρων απο το υπουργείο σχετικά με το φπα των επιδομάτων θέρμανσης

Προφανώς δε με κάλυψε, έψαξα και βρήκα σε ποιες διευκρινήσεις αναφέρονται: https://www.taxheaven.gr/circulars/46863/e-2026-2024 

Δεν έχω το χρόνο και την όρεξη να κάτσω να καταλάβω τους οικονομικούς/φορολογικούς όρους, αλλά το 6% που αναφέρεται στο τέλος ταιριάζει με το ποσό που χρέωσαν σε εμένα.

1 ώρα πριν, Mikalaras είπε

[email protected]

Η απάντησή τους:

Προφανώς δε με κάλυψε, έψαξα και βρήκα σε ποιες διευκρινήσεις αναφέρονται: https://www.taxheaven.gr/circulars/46863/e-2026-2024 

Δεν έχω το χρόνο και την όρεξη να κάτσω να καταλάβω τους οικονομικούς/φορολογικούς όρους, αλλά το 6% που αναφέρεται στο τέλος ταιριάζει με το ποσό που χρέωσαν σε εμένα.

Έστειλα μέσω εμαιλ, περίεργο μεν αλλά επικοινώνησαν σχετικά άμεσα μαζί μου, ευγενικοί πολύ, μου είπαν είναι διόρθωση χωρίς πολλές λεπτομερειες.. "Ναι αλλά εγώ στην ααδε δεν έχω λάβει κάποια τέτοια ενημέρωση διορθωτικής κίνησης για το επίδομα θέρμανσης" απάντησα.

Ναι αλλά εμείς απλά παίρνουμε εντολή του ποσού της διόρθωσης και αυτό είναι στο λογαριασμό σας, στην ααδε απευθυνθείτε μου είπε και το έκοψα εκεί γιατί για 5 γαμωευρω δε θα κάτσω να φάω 2 ώρες πολύτιμες..

10 ώρες πριν, Mikalaras είπε

[email protected]

Η απάντησή τους:

Περίεργο. Αν είχαν βάλει το επίδομα χωρίς ΦΠΑ, τώρα θα έπρεπε να σου πιστώσουν το 6%, όχι να σε χρεώσουν. Εκτός αν έβαλαν ΦΠΑ 24% την πρώτη φορά;

Περίοδος Κατανάλωσης 14/06/2024 - 16/07/2024

Χρέωση Ενέργειας Ημέρας 40 , 62
(262kWhx0,15500€/kWh)
Χρέωση Ενέργειας Νύχτας 22 , 32
(173kWhx0,12900€/kWh)
Έκπτωση - 6 , 29

τι παιχτηκε εδω?? με κερασε πονο η δεη. ειμαι στο κιτρινο αλλα βλεπω τις τιμες του πρασινου αρκετά καλύτερες. να φυγω για πρασινο?! ποτε πηγε 0,155 το ημερας?

Στις 29/7/2024 στις 2:13 ΜΜ, MikeJ είπε

Εμένα μου το αφαίρεσαν χωρίς καν να μου απαντήσουν στο αίτημά μου (πέρα από τα αυτοματοποιημένα) αλλά έχω μάθει λίγο τα κουμπιά τους. Τους γράφω αναλυτικά τα στοιχεία της παροχής και την ημέρα που επιθυμώ να γίνει η διακοπή του Green pass και κάνω αναφορά στους όρους χρήσης που επισυνάπτω.

Σε ποιο mail τους έστειλες;

1 hour ago, gangel said:

Σε ποιο mail τους έστειλες;

Δεν έστειλα σε mail, χρησιμοποίησα την φόρμα επικοινωνίας εντός του mydei.

• Like 1

Στις 29/7/2024 στις 5:38 ΠΜ, takoulou είπε

Καλημέρα... Νομίζω έχει αναφερθεί ότι κλείνει εκεί για βάζεις τις ενδείξεις.. Καλύτερα στον Δεδδηε.. Όταν ξέρεις σίγουρα ότι δεν πέρασαν για την τακτική καταμέτρηση.. 

Μου άνοιξε κανονικά στο mydei να βάλω τις κιλοβατώρες. 

Αύγουστος... μήνας διακοπών και για τους εργαζόμενους του ΔΕΔΔΗΕ και για τους ιδιώτες... 

31 λεπτά πριν, ababa641 είπε

Μου άνοιξε κανονικά στο mydei να βάλω τις κιλοβατώρες. 

Αύγουστος... μήνας διακοπών και για τους εργαζόμενους του ΔΕΔΔΗΕ και για τους ιδιώτες... 

Μπα δεν νομίζω.. Πιθανόν να περάσουν οι ενδείξεις.. Γιατί έχει αναφερθεί ότι εκεί που πέρασε για μηνιαίες καταμετρησεις ο Δεδδηε δεν ανοίγει.. 

16 minutes ago, takoulou said:

Μπα δεν νομίζω.. Πιθανόν να περάσουν οι ενδείξεις.. Γιατί έχει αναφερθεί ότι εκεί που πέρασε για μηνιαίες καταμετρησεις ο Δεδδηε δεν ανοίγει.. 

Γελάω. Στους 5 μήνες που ισχύει και καλά αυτό, μου ήρθε δεύτερη φορά εκτίμηση ΔΕΔΔΗΕ. Όλα αυτά μέσα στη Θεσσαλονίκη με προσβάσιμους μετρητές.

Κάνανε τα τρια δυό με την μηνιαία καταμέτρηση για να μη πω τίποτα χειρότερο. Αντί να βγάζει εκτίμηση ο πάροχος, βγάζει ο ΔΕΔΔΗΕ. Όχι θα κάτσουν να σκάσουν..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...