UlveRz Δημοσ. 28 Ιουλίου Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 42 λεπτά πριν, doomnx είπε Λογικά σου έδωσαν παραπάνω επίδομα από όσο που αντιστοιχούσε; Αυτό θα μπορούσε να είναι μια εξηγηση αλλά πώς μπορώ να δω ποιο είναι το συνολικό ποσό επιδόματος θέρμανσης γιατί θυμαμαι αστεια ποσα να επιδοτούμαι σε λογαριασμούς ΔΕΗ.. Μπορεί κάποιος να ενημερώσει πως μπορώ να δω τι ποσό επιδόματος έπρεπε να πάρω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
doomnx Δημοσ. 28 Ιουλίου Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 26 λεπτά πριν, UlveRz είπε Αυτό θα μπορούσε να είναι μια εξηγηση αλλά πώς μπορώ να δω ποιο είναι το συνολικό ποσό επιδόματος θέρμανσης γιατί θυμαμαι αστεια ποσα να επιδοτούμαι σε λογαριασμούς ΔΕΗ.. Μπορεί κάποιος να ενημερώσει πως μπορώ να δω τι ποσό επιδόματος έπρεπε να πάρω; Αυτό λογικά σου το έδειξε όταν έκανες την αίτηση... Για δες εδώ: myΘέρμανση | ΑΑΔΕ (aade.gr) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas7GTR Δημοσ. 28 Ιουλίου Share Δημοσ. 28 Ιουλίου (επεξεργασμένο) My Home Online και My Home Enter περα απο τη χρεωση kwh και το πάγιο τι άλλη διαφορά έχουν? Το pdf που έχει στο site της η ΔΕΗ λέει χρεωση ενέργειας 0.0084ε/kwh κατι που δηλώνει οτι ειναι παλιές τιμες και pdf. Εχουν και τα 2 ιδια χρεωση μετα τις 500 kwh ανα μήνα οπως λέει το pdf και ας είναι λάθος η τιμές που λέει? To My home enter αναφέρει Xωρίς κλίμακες και ελάχιστη χρέωση Το online οχι Αφορά σπιτι 2024 κατασκευή με αντλια θερμότητας Daikin Atherma 9αρα ενδοδαπέδια Rehau και θερμοπρόσοψη STO 10cm στην Αθήνα. Λογικά μιλάμε για πάνω απο 500kwh τον μήνα. Επεξ/σία 28 Ιουλίου από Kostas7GTR Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
UlveRz Δημοσ. 28 Ιουλίου Share Δημοσ. 28 Ιουλίου Επίσης παιδιά για max 300 400 kwh /μήνα τι θα προτείνατε αυτή τη στιγμή; Είμαι στο Γ1.. τι θα με συνέφερε πιστεύετε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
doomnx Δημοσ. 28 Ιουλίου Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 1 ώρα πριν, Kostas7GTR είπε My Home Online και My Home Enter περα απο τη χρεωση kwh και το πάγιο τι άλλη διαφορά έχουν? Το pdf που έχει στο site της η ΔΕΗ λέει χρεωση ενέργειας 0.0084ε/kwh κατι που δηλώνει οτι ειναι παλιές τιμες και pdf. Εχουν και τα 2 ιδια χρεωση μετα τις 500 kwh ανα μήνα οπως λέει το pdf και ας είναι λάθος η τιμές που λέει? To My home enter αναφέρει Xωρίς κλίμακες και ελάχιστη χρέωση Το online οχι Αφορά σπιτι 2024 κατασκευή με αντλια θερμότητας Daikin Atherma 9αρα ενδοδαπέδια Rehau και θερμοπρόσοψη STO 10cm στην Αθήνα. Λογικά μιλάμε για πάνω απο 500kwh τον μήνα. Δεν ξέρω ποια PDF διαβάζεις, αλλά οι τιμές είναι 0,145 €/kWh και 5 € πάγιο για το Enter και 0,142 €/kWh και 3,50 € πάγιο για το Online. Το Online έχει και νυχτερινό 0,01 €/kWh φθηνότερο από το ημερήσιο. Και τα δυο έχουν δώρο 30 €. Δεν υπάρχουν κλίμακες χρέωσης στα σταθερά της ΔΕΗ. Δεν χρειάζεται να ξέρεις κάτι άλλο γι' αυτά τα προγράμματα. 56 λεπτά πριν, UlveRz είπε Επίσης παιδιά για max 300 400 kwh /μήνα τι θα προτείνατε αυτή τη στιγμή; Είμαι στο Γ1.. τι θα με συνέφερε πιστεύετε; Σε λίγες μέρες θα ξέρουμε τιμές. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mikalaras Δημοσ. 28 Ιουλίου Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2 hours ago, UlveRz said: Αυτό θα μπορούσε να είναι μια εξηγηση αλλά πώς μπορώ να δω ποιο είναι το συνολικό ποσό επιδόματος θέρμανσης γιατί θυμαμαι αστεια ποσα να επιδοτούμαι σε λογαριασμούς ΔΕΗ.. Μπορεί κάποιος να ενημερώσει πως μπορώ να δω τι ποσό επιδόματος έπρεπε να πάρω; Κι εμένα σε παροχή που πίστωσαν το ποσό που έγραφε η ΑΑΔΕ πριν 2 λογαριασμούς, πήραν πίσω 4 ευρώ και κάτι στον τελευταίο. Περιμένω απάντηση, τους έχω στείλει από την Πέμπτη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
UlveRz Δημοσ. 28 Ιουλίου Share Δημοσ. 28 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, Mikalaras είπε Κι εμένα σε παροχή που πίστωσαν το ποσό που έγραφε η ΑΑΔΕ πριν 2 λογαριασμούς, πήραν πίσω 4 ευρώ και κάτι στον τελευταίο. Περιμένω απάντηση, τους έχω στείλει από την Πέμπτη. Είδα μόλις τώρα, από ααδε έχω επιδοτηθεί 90.72 ευρώ.. Αυτό επακριβως το ποσό αφαιρέθηκε από τον εκκαθαριστικό λογαριασμό ΔΕΗ του Μαϊου.. Πληρώνω Ιούνιο έναντι, κομπλέ, τώρα Ιούλιο εμφανίζει αυτό το 5ευρο.. ει άι άκυρο δεν δικαιολογείται.. Με ποιον τρόπο επικοινωνησες; Έμαιλ; Αν ναι στείλτο μια🙏😉 Επεξ/σία 28 Ιουλίου από UlveRz Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ababa641 Δημοσ. 28 Ιουλίου Share Δημοσ. 28 Ιουλίου Γνωρίζει κάποιος αν ο ΔΕΔΔΗΕ θα κάνει καταμέτρηση κάθε μήνα? Έξυπνο μετρητή δεν έχω άλλα ο εκκαθαριστικός λογαριασμός που μου ήρθε είχε ως επόμενη καταμέτρηση τον επόμενο μήνα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takoulou Δημοσ. 28 Ιουλίου Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 14 λεπτά πριν, ababa641 είπε Γνωρίζει κάποιος αν ο ΔΕΔΔΗΕ θα κάνει καταμέτρηση κάθε μήνα? Έξυπνο μετρητή δεν έχω άλλα ο εκκαθαριστικός λογαριασμός που μου ήρθε είχε ως επόμενη καταμέτρηση τον επόμενο μήνα. Κάθε μήνα.. Εκτός και είσαι σε επαρχία , σε πολυ μικρή πολη, σε δυσκολη περιοχή, κτλπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ababa641 Δημοσ. 29 Ιουλίου Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 49 λεπτά πριν, takoulou είπε Κάθε μήνα.. Εκτός και είσαι σε επαρχία , σε πολυ μικρή πολη, σε δυσκολη περιοχή, κτλπ. Σε επαρχία είμαι... Όποτε δεν θα βάζουμε εμείς τις καταναλώσεις στο mydei πλέον? Η πρέπει να τις βάζουμε καλού κακού...? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takoulou Δημοσ. 29 Ιουλίου Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 5 ώρες πριν, ababa641 είπε Σε επαρχία είμαι... Όποτε δεν θα βάζουμε εμείς τις καταναλώσεις στο mydei πλέον? Η πρέπει να τις βάζουμε καλού κακού...? Καλημέρα... Νομίζω έχει αναφερθεί ότι κλείνει εκεί για βάζεις τις ενδείξεις.. Καλύτερα στον Δεδδηε.. Όταν ξέρεις σίγουρα ότι δεν πέρασαν για την τακτική καταμέτρηση.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
myrsine Δημοσ. 29 Ιουλίου Share Δημοσ. 29 Ιουλίου Έλαβα απάντηση από τη ΔΕΗ στο αίτημά μου για απενεργοποίηση του green pass "Σε συνέχεια του αιτήματός σας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι, η υπηρεσία Green Pass παρέχεται δωρεάν στην παροχή σας μέχρι και την 29/08/2024. Ως εκ τούτου, εφόσον επιθυμείτε την απενεργοποίησή της, θα χρειαστεί να επαναλάβετε το αίτημά σας 1-2 ημέρες πριν την ημερομηνία λήξης της δωρεάν διάθεσής της." 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MikeJ Δημοσ. 29 Ιουλίου Share Δημοσ. 29 Ιουλίου Εμένα μου το αφαίρεσαν χωρίς καν να μου απαντήσουν στο αίτημά μου (πέρα από τα αυτοματοποιημένα) αλλά έχω μάθει λίγο τα κουμπιά τους. Τους γράφω αναλυτικά τα στοιχεία της παροχής και την ημέρα που επιθυμώ να γίνει η διακοπή του Green pass και κάνω αναφορά στους όρους χρήσης που επισυνάπτω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
c-max Δημοσ. 29 Ιουλίου Share Δημοσ. 29 Ιουλίου Γιατι στο πρασινο εχω δυο χρεωσεις κιλοβατορας; Ημερησιες εκ συνολου 243 χρεωνουν με 78 με 0,1189 και τις 165 με 0,1355 Αντιστοιχα και στις νυχτερινες. Δεν ειναι στανταρ η χρεωση μεχρι τις 500 kwh; Μου διαφευγει κατι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SAnathema Δημοσ. 29 Ιουλίου Share Δημοσ. 29 Ιουλίου (επεξεργασμένο) παιδιά η ΔΕΗ με τα αιτήματα μέσω Mydei κοροιδεύει.. Και εγώ έστειλα και με γράψανε.. τρεις φορές πήρα και τηλ ο καθένας έλεγε μια δικαιολογία.. αφού έτρωγα κάτι 15 λεπτες αναμονές τάχα να ελενξουνε. Μέχρι και στο "αρμόδιο" τμήμα δηλώνανε πως τάχα θα γίνει κάποια στιγμή και έχει πάρει σειρά. Τώρα περιμένω την αίτηση το myrae και τέλος. Επεξ/σία 29 Ιουλίου από SAnathema 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα