Προς το περιεχόμενο

ΔΕΗ MyHome Online/Enter/Ηome4ΑLL + Γ1/Γ1Ν v.2

Thresh

Προτεινόμενες αναρτήσεις

10 ώρες πριν, nermain είπε

Δεν ξερω αν θα εχω θεμα η οχι. Ποιος μου εγγυειται οτι δεν θα κανει η ΔΕΗ η ο ΔΕΔΔΗΕ την μ.... τον αλλο μηνα; 

Πληρωσα τον λογαριασμο λιγες μερες πριν ληξει και οχι 267 θα πληρωσω αφου τα προσθετει +123 και τα αφαιρει μετα -101 (λοιπα δημο κλπ). Τωρα πως ενω το συστημα τους δεν το βλεπει και ταυτροχρονα το αφαιρει ΔΕΝ ξερω. 

Στην τελικη ας βαζουν ημερομηνια πληρωμης 3 εργασιμες πριν την αναγραφομενη. Ειναι σοβαρο θεμα αυτο, αν εγω πχ τον αλλο μηνα δεν εχω οντως να τα πληρωσω κατι συμβει τελευταια μερα κλπ κ το κοψουν; 

Αν μπεις στο e bill της ΔΕΗ, μολις ενημερωθεί το σύστημα για τη πληρωμή που έκανες  θα δείς (ανεξαρτητα τι λέει ο λογαριασμος) οτι το ποσό οφειλής έχει αλλάξει  και θα έχουν αφαιρεθεί τα 123 που έχεις πληρώσει.

Χωρίς τίτλο.jpg

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 891
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω το πρόγραμμα από 4/12/23 βλέπω. Το greenpass βγαίνει κάπως; 
Λίγο πάντως που το έψαξα, οι διαφορές αυτή τη στιγμή είναι αρκετά μικρές με τους άλλους παρόχους και είναι κυρίως ως προς το πάγιο. Βλέπω κάτι λάθος; 

Επεξ/σία από panos-

59 λεπτά πριν, panos- είπε

Λίγο πάντως που το έψαξα, οι διαφορές αυτή τη στιγμή είναι αρκετά μικρές με τους άλλους παρόχους και είναι κυρίως ως προς το πάγιο. Βλέπω κάτι λάθος; 

Καλημερα... Βγαινει... Πηγαινε σε ενα καταστημα και ζητας να αφαιρεθει...

• Like 1

13 hours ago, jkoukos said:

Είναι η τυπική ενημέρωση για απλήρωτους λογαριασμούς (σε όλες τις εταιρείες ανεξαιρέτως) κι εφόσον έχεις εξοφλήσει τον προηγούμενο λογαριασμό, δεν υπάρχει κανένα θέμα.

Άλλη φορά, αν φοβάσαι κάποιο χουνέρι, να πληρώνεις στην ώρα του τον λογαριασμό.

Φιλε μου πληρωσα τον λογαριασμο λιγες μερες πριν ληξει! Δεν αργησα να τον πληρωσω

5 hours ago, teot said:

Αν μπεις στο e bill της ΔΕΗ, μολις ενημερωθεί το σύστημα για τη πληρωμή που έκανες  θα δείς (ανεξαρτητα τι λέει ο λογαριασμος) οτι το ποσό οφειλής έχει αλλάξει  και θα έχουν αφαιρεθεί τα 123 που έχεις πληρώσει.

Χωρίς τίτλο.jpg

Καλησπερα, μαλλον υπαρχει καποιο προβλημα επικοινωνιας, οπως ειπα πριν πληρωσα τον λογαριασμο ΠΡΙΝ ληξει, και οχι 10 λεπτα πριν ληξει η μια ωρα πριν ληξει αλλα μερες πριν ληξει, δευτερον στον λογαριασμο μου οπως φαινεται γραφει ληξιπροθεσμο ποσο +123 και μετα τα αφαιρει στον ιδιο λογαριασμο επομενως το ποσο που θα πληρωσω ειναι 267 ΟΝΤΩΣ και διορθωτικο λογαριασμο να βγαλουν παλι 267 θα πληρωσω γιατι οντως εκαψα 1000KWh. 

Εν τελει εχει συμβει κατι παρομοιο σε κανεναν αλλο; Οχι να μην φανηκε η πληρωμη η λανθασμενα να εγραφε οτι δεν το πληρωσες αλλα συγκεκριμενα στον ιδιο λογαριασμο + χρηματα ληξιπροθεσμο που εχουν πληρωθει - τα ιδια χρηματα και μηνυμα με εντολη διακοπης. 

Ερώτηση: για φοιτητή (που εκτιμώ καίει περίπου 300 κιλοβατώρες το μήνα) συμφέρει το MyHome Online ή βλέπω κάτι λάθος; Ευχαριστώ!

On 11/07/2024 at 21:52, ekrepali said:

Myrae --> αιτιολογία άλλο. Γράψεις ότι ζητάς τη κατάργηση του green pass σύμφωνα με την παράγραφο 7 των ειδικών όρων green pass.

100% επιτυχία.

1 hour ago, panos- said:

Δε σπαταλάς τον πολύτιμο χρόνο σου για να πας σε κατάστημα. Δεν είμαστε στο 1990, είμαστε στο 2024.

Ούτε θα παίξεις τη κολοκυθιά με τη ΔΕΗ μέσω mail.

Κάνε ο,τι σου έγραψα παραπάνω, είναι 2 λεπτά υπόθεση. .

• Like 1
  • Thanks 1

μου ηρθε λογ/μος 100 ευρω και λεω το γαμη-, και λεω το πηδηξαμε στο aircondiiton.
κοιταω σημερα το λογ/μο καλυτερα και σε μενα λεει απληρωτο το προηγουμενο, ενω εχω 2 χρονια παγια εντολη (και εννοειται εχει λεφτα μεσα) αρα δεν εισαι ο μονος που το συνεβη βλακεια, δικο τους θεμα ειναι.

Έχω κάνει αίτημα στην ΡΑΕ γτ εγώ ήμουν σε άλλο πάροχο και έκανα αίτηση για το my home online. Πουθενα στο συμβόλαιο δεν αναγράφει ότι πρέπει να έχεις ήδη my dei για να το ενεργοποιήσεις. Όπως επίσης όταν ξεκινάς την διαδικασία για να κάνεις αίτηση σου ζητάει τα στοιχεία αν εισαι ήδη πελάτης ή έρχεσαι από αλλού. Υπέγραψα συμβόλαιο για το my home online και η ΔΕΗ με έχει βάλει στο Γ1. Πουθενά στους όρους του συμβολαίου δεν αναγράφει ότι αν για κάποιον λόγο δεν μπορείς να μπεις στο μπλε πρόγραμμα σε πάει αυθαίρετα στο πράσινο όπου δεν έχω υπογράψει κανένα συμβόλαιο για το πράσινο. Μπανανία είμαστε...

Περιμένω την απάντηση από το αίτημα στην ΡΑΕ.

3 hours ago, panagos89 said:

Περιμένω την απάντηση από το αίτημα στην ΡΑΕ.

Μέχρι να πάρεις απάντηση, επιβεβαίωση ότι έχεις καταχωρήσει πάγια εντολή στο ebill κι ότι έχεις ενεργοποιήσει το μηνιαίο και ηλεκτρονικό λογαριασμό. Αλλιώς το online δε κουμπώνει με τίποτα. Βέβαια αν ενεργοποιηθεί τώρα θα πληρώνεις με την ακριβή τιμή, και θα πρέπει αφού δούνε το αίτημα σου να περάσουν στο παλιό πρόγραμμα.

• Thanks 1

6 hours ago, ekrepali said:

Δε σπαταλάς τον πολύτιμο χρόνο σου για να πας σε κατάστημα. Δεν είμαστε στο 1990, είμαστε στο 2024.

Ούτε θα παίξεις τη κολοκυθιά με τη ΔΕΗ μέσω mail.

Κάνε ο,τι σου έγραψα παραπάνω, είναι 2 λεπτά υπόθεση. .

Προσπάθησα αμέσως μετά τον πρώτο μήνα μέσω της εξυπηρέτησης πελατών χωρις αποτέλεσμα. Επαναλάμβαναν ξανά και ξανά να τους ξαναστείλω μετά το δωρεάν τρίμηνο.

1 εβδομάδα πριν λήξει το δωρεάν τρίμηνο τους ξανά έστειλα. Το προωθούν λέει για έλεγχο κλπ. Πέρασε και αυτη η εβδομάδα και φυσικά το greenpass ακόμα ενεργό.

Τώρα πήγα και εγώ μέσω rae και βλέπουμε.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 25/7/2024 στις 3:05 ΜΜ, nermain είπε

Καλησπέρα μάγκες, έχω το my home online, και βλέπω κάτι ΠΑΡΑ πολύ περίεργο στον λογαριασμό μου. 

Ο προηγούμενος ήταν 123 ευρώ, τα οποία τα πλήρωσα και φαίνεται με πράσινο ΠΛΗΡΩΜΗ ταδε μερα (πριν την λήξη κάποιες μέρες) και ο νέος που ήρθε τώρα λέει πως έχω ανεξόφλητο 123ε και πως θα μου κόψουν το ρεύμα τον Σεπτέμβριο αν δεν πληρώσω αυτόν. Πάμε καλα;

Μπορεί να μην αλλάξει τίποτα αλλά η προειδοποίηση λέει "Ο παρών λογαριασμός αποτελεί κοινοποίηση της εντολής διακοπής προς το Διαχειριστή Δικτύου η οποία εκδίδεται την επομένη της ημερομηνίας λήξης του" και που ξέρω εγώ οι ΑΧΡΗΣΤΟΙ που έβγαλαν τέτοιο λογαριασμό, κάνουν πάλι λάθος στον επόμενο λογαριασμό και κάνουν διακοπή; Η δεν επικοινωνήσουν για να μην γίνει και το κάνουν;

Επίσης κάποιος κακοπροέραιτος θα έλεγε οτι είναι ύποπτο να βάζουν "ανεξόφλητο ποσό" και να το αφαιρούνε με "Λοιπές χρεωπιστώσεις" . Λογιστικά πως το δικαιολογούν αυτό; Που ξέρω εγώ οτι δεν δικαιολογούν κάτι τέτοιο ώς επιδότηση λογαριασμού πχ;  Έχω κάνει ήδη καταγγελία σε ΡΑΕ αφού οι άξιοι υπάλληλοι τους στο 800 900 1000 δεν έχουν μικρόφωνο, ή μιλάνε απο VHF κάτω απο πιλοτική διάβαση και δεν ακούγεται τίποτα. Την δεύτερη φορά που πήρα μετά απο SPAM κυριολεκτικά 5 Λεπτων με μ....ς απλά δεν ακουγόταν τίποτα στη γραμμή. Και στο αίτημα που έστειλα μόλις παίρνει μία εβδομάδα να ζητήσουν αριθμός ταυτότητας, άλλη μια εβδομάδα για ΑΦΜ και άλλη μια εβδομάδα να απαντήσουν κάτι άσχετο σαν ρομπότ. 

Για εμένα έχει πεθάνει η ΔΕΗ πλέον και δεν γυρνάω ούτε με αρνητική τιμή KWh

Πέρσι τέτοια εποχή,από λάθος δικό μου καταχώρησα περισσότερες από 3000 kwh ως κατανάλωση για ένα μήνα,το πήρα χαμπάρι όταν ήρθε ο λογαριασμός 1100 ευρώ,οπότε έως ότου γίνει η καταμέτρηση από τον δεδδηε θα πέρναγαν 4 μήνες.

Παρόλα αυτά εγώ κάθε μήνα έβαζα το ποσό που πίστευα ότι θα έπρεπε να εξοφλω,αν δεν είχα κάνει το λάθος,οπότε οι επόμενοι λογαριασμοί έμεναν με μεγάλο υπόλοιπο ανενόχλητοι σε σχέση με τν αρχική χρέωση.

Δεν έκοψαν τίποτα,οπότε ήρθε στο τετράμηνο και η πραγματική καταμέτρηση από τον δεδδηε και έγινε ο ανάλογος συμψηφισμός.

Δεν έχεις να φοβάστε τίποτα με την ΔΕΗ.

Επεξ/σία από Kosmass
  • Like 1

Καλημέρα σας. Εχω γυρίσει σε online με το bonus των 50€ και βγήκε ο πρώτος χρεωστικός λογαριασμός. Δεδομένου πως στους όρους έχει τη πάγια εντολή μέσω κάρας, υπάρχει θέμα αν πραγματοποιηθεί εξόφληση πριν τη λήξη, με κάρτα ;

5 ώρες πριν, Badass είπε

Καλημέρα σας. Εχω γυρίσει σε online με το bonus των 50€ και βγήκε ο πρώτος χρεωστικός λογαριασμός. Δεδομένου πως στους όρους έχει τη πάγια εντολή μέσω κάρας, υπάρχει θέμα αν πραγματοποιηθεί εξόφληση πριν τη λήξη, με κάρτα ;

Όχι.

• Like 1

Παιδιά καλησπέρα, συγγνώμη αν έχει ξανά αναφερθεί έψαξα δε βρήκα.κατι αλλά για πείτε μου στον παρακάτω λογαριασμό τι είναι το επίδομα θέρμανσης ΤΕΜ που ΠΛΗΡΩΝΩ;Screenshot_20240728-181524.jpg.52ae81c036cc10043fdb58b2d8154883.jpg

56 λεπτά πριν, UlveRz είπε

Παιδιά καλησπέρα, συγγνώμη αν έχει ξανά αναφερθεί έψαξα δε βρήκα.κατι αλλά για πείτε μου στον παρακάτω λογαριασμό τι είναι το επίδομα θέρμανσης ΤΕΜ που ΠΛΗΡΩΝΩ;Screenshot_20240728-181524.jpg.52ae81c036cc10043fdb58b2d8154883.jpg

Λογικά σου έδωσαν παραπάνω επίδομα από όσο που αντιστοιχούσε;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...