allareas Δημοσ. 22 Ιουλίου Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2 hours ago, GREGORYMO said: Με ποιο επιχείρημα σου λένε 65 ? Οτι δεν εχει περάσει 6μηνο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GREGORYMO Δημοσ. 22 Ιουλίου Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 54 λεπτά πριν, allareas είπε Οτι δεν εχει περάσει 6μηνο Οι ημερομηνίες είναι σωστές? Με τις ημερομηνίες που αναφέρεις είναι οκ το εξάμηνο. Σε ποια ημερομηνία είναι η διαφωνία? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takoulou Δημοσ. 22 Ιουλίου Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 3 ώρες πριν, reystar είπε Παιδια να κανω online αιτηση ή να παω σε καταστημα? Μολις πηρα τα χαρτια απο τον ΔΕΔΔΗΕ Τι ειναι πιο γρηγορο? Πρεπει να ερθουν να βαλουν και ρολογια Θα καθυστερησει αρκετα με τις παροχες... Μπορει να παρει και 20-30 ημερες να τα βαλει ο Δεδδηε... Καλυτερα να πας σε ενα καταστημα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
reystar Δημοσ. 22 Ιουλίου Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 17 λεπτά πριν, takoulou είπε Θα καθυστερησει αρκετα με τις παροχες... Μπορει να παρει και 20-30 ημερες να τα βαλει ο Δεδδηε... Καλυτερα να πας σε ενα καταστημα... Ωω θα κάνει τόσο πολύ;;;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chorrer Δημοσ. 22 Ιουλίου Share Δημοσ. 22 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, allareas είπε Καλησπέρα σε όλους, στις 13/06/2024 "εσπασα" το My home online που είχα ενεργοποιήσει στις 11/12/2023. Βάσει των ειδικών όρων της πρόωρης αποχώρησης, μιας και είχε περάσει το 6μηνο (με 0,175€ / KWh), η ρήτρα έπρεπε να είναι 30€, αντι λοιπόν να μου κρατήσουν 30€, μου κράτησαν 65€ γιατί όπως με ενημέρωσαν με e-mail, η ρήτρα αποχώρησης ήταν ορθή. Για να μην τα πολυλογώ, μετά από αλλεπάλληλα e-mails, δεν κάνουν δεκτό το αίτημα μου, παραπέμποντας με στους ειδικούς όρους της σύμβασης, η οποία είναι ξεκάθαρη και λέει ότι μετά από το 6μηνο, η ρήτρα αποχώρησης είναι 30€. Δεν είναι τα 35€ διαφορά το θέμα μου, αλλά η κοροιδία και η απρόσωπη επαφή των παραπόνων, μιας και μόνο ηλεκτρονικά μπορείς να την κάνεις. Χαμένος είμαι κατά 15€ επί της ουσίας (μιας και πήρα τα 50€ του promo) αλλά είναι το γαμώτο είναι ότι από τότε που στην ουσία ιδιωτικοποιήθηκε η ΔΕΗ, πάμε από το κακό στο χειρότερο. Προχώρησα σήμερα σε καταγγελία στον Συνήγορο του καταναλωτή και αναμένω... Παραλιγο να την παθω κι εγω ετσι για 2 μερες αλλα τελικα με βολεψε ο δρομος κι αντι να το κανω απο το σπιτι βρεθηκα κοντα σε καταστημα και πηγα να το κανω εκει κι ανακαλυψα οτι το 6μηνο δεν ηταν οπως το ειχα υπολογισει. Εμενα ελεγε οτι ισχυει απο 20/12/23 οποτε πηγα 21/6/24 στο καταστημα να το διακοψω και να μπω στο νεο μπλε κι ο υπαλληλος με ενημερωσε οτι αν περιμενα 2 μερες ακομα θα επεφτε η ρητρα στα 30 ευρω κι οταν του οτι ειπα οτι σημερα (στις 21/6) κλεινω εξαμηνο μου απαντησε οτι δεν μετραει ακριβως ετσι το προγραμμα τις μερες του εξαμηνου κι οτι τελικα εκλεινα 6μηνο στις 23/6 . Ετσι να ναι καλα ο υπαλληλος γιατι μου γλυτωσε 35 ευρω. Να πω , οτι εχει ερθει λογαριασμος που αναγραφει μεσα και την ρητρα αποχωρησης στα 30 ευρω και το κουπονι νεου πελατη στα 50 ευρω. Επεξ/σία 22 Ιουλίου από chorrer 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
energy52 Δημοσ. 22 Ιουλίου Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 21 λεπτά πριν, chorrer είπε Να πω , οτι εχει ερθει λογαριασμος που αναγραφει μεσα και την ρητρα αποχωρησης στα 30 ευρω και το κουπονι νεου πελατη στα 50 ευρω. Αν καταλαβα καλα αλλαξες απο παλιοτερο μπλε στο νεο και σου πιστωσαν και τα 50 ευρω που εδινε τον Ιουνιο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
reystar Δημοσ. 23 Ιουλίου Share Δημοσ. 23 Ιουλίου Επίσης αυτή την στιγμή τι πρόγραμμα συμφέρει να κάνω; Το πράσινο είναι το Γ1/Γ1Ν Οικιακό σωστά; Να κάνω αυτό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
allareas Δημοσ. 23 Ιουλίου Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 4 hours ago, GREGORYMO said: Οι ημερομηνίες είναι σωστές? Με τις ημερομηνίες που αναφέρεις είναι οκ το εξάμηνο. Σε ποια ημερομηνία είναι η διαφωνία? Δεν διευκρινίζουν και με παραπέμπουν στους ειδικούς όρους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
allareas Δημοσ. 23 Ιουλίου Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 10 hours ago, chorrer said: Παραλιγο να την παθω κι εγω ετσι για 2 μερες αλλα τελικα με βολεψε ο δρομος κι αντι να το κανω απο το σπιτι βρεθηκα κοντα σε καταστημα και πηγα να το κανω εκει κι ανακαλυψα οτι το 6μηνο δεν ηταν οπως το ειχα υπολογισει. Εμενα ελεγε οτι ισχυει απο 20/12/23 οποτε πηγα 21/6/24 στο καταστημα να το διακοψω και να μπω στο νεο μπλε κι ο υπαλληλος με ενημερωσε οτι αν περιμενα 2 μερες ακομα θα επεφτε η ρητρα στα 30 ευρω κι οταν του οτι ειπα οτι σημερα (στις 21/6) κλεινω εξαμηνο μου απαντησε οτι δεν μετραει ακριβως ετσι το προγραμμα τις μερες του εξαμηνου κι οτι τελικα εκλεινα 6μηνο στις 23/6 . Ετσι να ναι καλα ο υπαλληλος γιατι μου γλυτωσε 35 ευρω. Να πω , οτι εχει ερθει λογαριασμος που αναγραφει μεσα και την ρητρα αποχωρησης στα 30 ευρω και το κουπονι νεου πελατη στα 50 ευρω. στον προηγούμενο λογαριασμό (πριν κάνω την αλλαγή) έγραφε ότι λήγει στις 10/12/2024, την αλλαγή την έκανα στις 13/06/2024, οπότε το 6μηνο έχει παρέλθει και η ρήτρα πρόωρης αποχώρησης έπρεπε να είναι 30€ και όχι 65€ που με χρέωσαν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eidikos33 Δημοσ. 23 Ιουλίου Share Δημοσ. 23 Ιουλίου (επεξεργασμένο) Σε τι συμβολαιο αξιζει να ενταχτω? μπλε? ειμαι στο my home online και ληγει τελη σεπτεμβριου, τι διαδικασια πρεπει να κανω για να μην με ενταξουν αυτοματα στο πρασινο? Επεξ/σία 23 Ιουλίου από eidikos33 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chorrer Δημοσ. 23 Ιουλίου Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 15 ώρες πριν, energy52 είπε Αν καταλαβα καλα αλλαξες απο παλιοτερο μπλε στο νεο και σου πιστωσαν και τα 50 ευρω που εδινε τον Ιουνιο; Ναι , αυτο. 5 ώρες πριν, allareas είπε στον προηγούμενο λογαριασμό (πριν κάνω την αλλαγή) έγραφε ότι λήγει στις 10/12/2024, την αλλαγή την έκανα στις 13/06/2024, οπότε το 6μηνο έχει παρέλθει και η ρήτρα πρόωρης αποχώρησης έπρεπε να είναι 30€ και όχι 65€ που με χρέωσαν. Ναι αυτο σου λεω , κι εμενα εγραφε ληξη 20/12/24 κι ειχα υποθεσει οτι το εξαμηνο τελειωνει στις 20/6/24 για αυτο πηγα στις 21/6 αλλα τελικα για τεχνικους λογους που δεν ρωτησα περισσοτερα να μαθω το εξαμηνο εκλεινε στις 23/6. Οποτε ακουσα τον υπαλληλο και ξαναπηγα στις 23/6 κι ολα πηγαν καλα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
allareas Δημοσ. 23 Ιουλίου Share Δημοσ. 23 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 49 minutes ago, chorrer said: Ναι , αυτο. Ναι αυτο σου λεω , κι εμενα εγραφε ληξη 20/12/24 κι ειχα υποθεσει οτι το εξαμηνο τελειωνει στις 20/6/24 για αυτο πηγα στις 21/6 αλλα τελικα για τεχνικους λογους που δεν ρωτησα περισσοτερα να μαθω το εξαμηνο εκλεινε στις 23/6. Οποτε ακουσα τον υπαλληλο και ξαναπηγα στις 23/6 κι ολα πηγαν καλα. μα αυτό λέω κι εγώ, δεν ανανέωσα στις 10/06/2024, ανανέωσα στις 13/06/2024 για να έχω κέρδος την παρέλευση του 6μήνου. Και είχα ρωτήσει τον υπάλληλο στο κατάστημα της ΔΕΗ, και με διαβεβάιωσε ότι έχει περ΄σαει το 6μηνο στις 13/06. Επεξ/σία 23 Ιουλίου από allareas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chorrer Δημοσ. 23 Ιουλίου Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 5 ώρες πριν, allareas είπε μα αυτό λέω κι εγώ, δεν ανανέωσα στις 10/06/2024, ανανέωσα στις 13/06/2024 για να έχω κέρδος την παρέλευση του 6μήνου. Και είχα ρωτήσει τον υπάλληλο στο κατάστημα της ΔΕΗ, και με διαβεβάιωσε ότι έχει περ΄σαει το 6μηνο στις 13/06. Σου ζητω συγνωμη, μολις ειδα το συμβολαιο μου. Τελικα ειναι 24/6 , 23 ηταν κυριακη....ισως παιζει αυτο ρολο. Τωρα αν σε διαβεβαιωσε ο υπαλληλος οτι εχεις κλεισει εξαμηνο , δεν ξερω τι να πω τοτε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lewnidas1995 Δημοσ. 24 Ιουλίου Share Δημοσ. 24 Ιουλίου Επιβεβαιώνω τελικά δώρο 50€ και παλιά τιμή(0,123) στο online με υπογραφή συμβολαίου 28/06 και ισχύ από 29. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ALXIOA Δημοσ. 24 Ιουλίου Share Δημοσ. 24 Ιουλίου Να κανω νεα αιτηση τωρα στο μπλε ή να περιμενω νεες τιμες και προγραμματα τον αλλο μηνα σε λιγες μερες δηλαδη..? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα