Προς το περιεχόμενο

ΔΕΗ MyHome Online/Enter/Ηome4ΑLL + Γ1/Γ1Ν v.2

Thresh

Προτεινόμενες αναρτήσεις

12 λεπτά πριν, turbat0s είπε

Ναι όλα μέσα.

(κάνοντας βέβαια παραδοχή, μιας και δεν το αναφέρεις, ότι πρόκειται για μονοφασική παροχή και τα δημοτικά τέλη περίπου 12€/μήνα)

τριφασικη ειναι

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 888
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

4 ώρες πριν, PedroG είπε

Παιδιά ερωτήση: νυχτερινό ρεύμα κατανάλωση πρέπει να έχει κάποιος ειδικό μετρητή κατανάλωσης ΔΕΗ σωστά; 

Δεν υπάρχει χρόνο χρέωση ανάλογα με την ώρα που ανοίγεις τις ηλεκτρικές συσκευές από παλιά τουλάχιστον αυτό θυμάμαι καλά ότι ισχύει.... σωστά;

Θα το ζητήσεις απο τον Δεδδηε για το νυχτερινό... Αυτός είναι υπεύθυνος.. Υπάρχουν κάποιες  ώρες για το νυχτερινό.. 

2 ώρες πριν, takoulou είπε

Θα το ζητήσεις απο τον Δεδδηε για το νυχτερινό... Αυτός είναι υπεύθυνος.. Υπάρχουν κάποιες  ώρες για το νυχτερινό.. 

Βάζεις έξτρα μετρητή η πληρωμή κάτι επιπλέον;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Green Pass το ανάγνωσμα. Με το πού έβαλα σε δύο παροχές στο μπλέ πρόγραμμα η ΔΕΗ μού το κατσίκωσε εκ νέου! Μετά από δύο μήνες έστειλα αίτημα παύσης! Άμ δε! Αφού με ρώτησαν αρχικά πότε θέλω να το λήξω σήμερα μού είπαν ότι θα πρέπει να περιμένω να περάσουν οι μήνες τής «δωρεάν περιόδου» και μετά να κάνω εκ νέου αίτηση. Τους απάντησα: "Η άρνηση σας να συμμορφωθείτε με τήν παράγραφο 7 τών όρων τού Green Pass (το οποίο έγγραφο σάς επισυνάπτω) με οδηγεί στο να προβώ σε καταγγελία τόσο στον συνήγορο τού καταναλωτή όσο και στην ΡΑΕ. Στο προαναφερθέν χωρίο αναγράφετε σαφώς πώς μετά τήν παρέλευση ενός μήνα από τήν ενεργοποίηση τού Green Pass δύναται να υποβληθεί αίτημα παύσης". Υποθέτω πως κι άλλοι έχουν παρόμοια εμπειρία...

Επεξ/σία από astrolavosg
  • Like 3
  • Thanks 1
  • Haha 2

42 minutes ago, astrolavosg said:

Υποθέτω πως κι άλλοι έχουν παρόμοια εμπειρία...

Τα θέλετε και τα παθαίνετε. myRAE απευθείας και δε χρειάζεται να συζητάμε πάλι 1000 σελίδες για το green pass.

• Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δέν συμφωνώ με αυτά πού λές! Καλό είναι να επικοινωνούμε πρώτα με τήν ΔΕΗ και στήν συνέχεια myRAE όπου βάζουμε συνημμένη τήν αλληλογραφία μας! Προσωπικά μού αρέσει ο διάλογος.

Επεξ/σία από astrolavosg

1 ώρα πριν, ekrepali είπε

Τα θέλετε και τα παθαίνετε. myRAE απευθείας και δε χρειάζεται να συζητάμε πάλι 1000 σελίδες για το green pass.

Χρειάζεται. 

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, PedroG είπε

Βάζεις έξτρα μετρητή η πληρωμή κάτι επιπλέον;

Θα τοποθετηθει νεος ηλεκτρολογος  μετρητης...

Επεξ/σία από takoulou
  • Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα, μου βγάλανε πρώτο λογαριασμό για το myhome online με περίοδο απο 5/7 - 11/7  μείον ένα ευρώ και έχουν κοτσάρει στην ανάλυση ενα "κουπόνι -30 ευρώ". Αν θυμάμαι καλά 50 ευρώ δεν ηταν η έκπτωση στον πρώτο λογαριασμό? 
Και επίσης μετράει αυτός σαν πρώτος λογαριασμός?

Εντομεταξύ μου έβγαλε και η ΕΛΠΕ τον τελικό λογαριασμό -11 ευρώ. Αυτά να φανταστώ δεν τα παίρνω ποτέ....

Επεξ/σία από jaisonas

1 ώρα πριν, jaisonas είπε

Καλησπέρα, μου βγάλανε πρώτο λογαριασμό για το myhome online με περίοδο απο 5/7 - 11/7  μείον ένα ευρώ και έχουν κοτσάρει στην ανάλυση ενα "κουπόνι -30 ευρώ". Αν θυμάμαι καλά 50 ευρώ δεν ηταν η έκπτωση στον πρώτο λογαριασμό? 

Εντομεταξύ μου έβγαλε και η ΕΛΠΕ τον τελικό λογαριασμό -11 ευρώ. Αυτά να φανταστώ δεν τα παίρνω ποτέ....

50€ ήταν το δώρο μέχρι τέλος Ιουνίου. Από Ιούλιο είναι 30€. Στην elpe μάλλον πρέπει να στείλεις IBAN για να σου περάσουν το υπόλοιπο, ή άφησε τα για όταν επιστρέψεις. 

1 hour ago, jaisonas said:

Να κάνω μια μαντεψιά ότι έκανες αλλαγή παρόχου τελευταία στιγμή τον Ιούνιο και το online ενεργοποιήθηκε με τη νέα τιμή τον Ιούλιο; Αν ναι, διάβασε τις παραπίσω σελίδες... κάνε αίτημα στο myrae να σε πιάσει η παλιά τιμή.

5 λεπτά πριν, motoboots είπε

50€ ήταν το δώρο μέχρι τέλος Ιουνίου. Από Ιούλιο είναι 30€. Στην elpe μάλλον πρέπει να στείλεις IBAN για να σου περάσουν το υπόλοιπο, ή άφησε τα για όταν επιστρέψεις. 

Έκανα σε τρεις λογαριασμούς μεταφορά σε ΔΕΗ online από άλλα προγράμματα δεν έχει πιστωθεί τίποτα απολύτως. Μάλιστα στους δύο δικαιοημε και μίλια από Aegean αλλά ουδέποτε μου αποδόθηκαν έστειλα τρείς φορές εμαιλ...με χαρτογράφηση και εξέταση του αιτήματος μου. 

Η ΔΕΗ είναι τραγική στην ηλεκτρονική εξυπηρέτηση 

15 ώρες πριν, takoulou είπε

Θα τοποθετηθει νεος ηλεκτρολογος  μετρητης...

Ξέρουμε κόστος;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
39 λεπτά πριν, PedroG είπε

Έκανα σε τρεις λογαριασμούς μεταφορά σε ΔΕΗ online από άλλα προγράμματα δεν έχει πιστωθεί τίποτα απολύτως. Μάλιστα στους δύο δικαιοημε και μίλια από Aegean αλλά ουδέποτε μου αποδόθηκαν έστειλα τρείς φορές εμαιλ...με χαρτογράφηση και εξέταση του αιτήματος μου. 

Η ΔΕΗ είναι τραγική στην ηλεκτρονική εξυπηρέτηση 

Ξέρουμε κόστος;

42.16 Ευρώ στον Δεδδηε... 

Πήγαινε σε ένα κατάστημα ΔΕΗ και ζήτησε τα.. 

Επεξ/σία από takoulou
  • Haha 1

1 ώρα πριν, ekrepali είπε

Να κάνω μια μαντεψιά ότι έκανες αλλαγή παρόχου τελευταία στιγμή τον Ιούνιο και το online ενεργοποιήθηκε με τη νέα τιμή τον Ιούλιο; Αν ναι, διάβασε τις παραπίσω σελίδες... κάνε αίτημα στο myrae να σε πιάσει η παλιά τιμή.

Αποκλείεται δηλαδή να έγινε η αλλαγή τον Ιούλιο, όπως εκδόθηκε ο λογαριασμός. 🤔

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...