Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ερώτηση: ΔΕΗ myhome online το οποίο αναγράφει ότι είναι μέχρι 30.04.25, αν κάνω αίτηση και πάω τώρα, ισχύει για 12 μήνες; Η από τη στιγμή που λήγει το πρόγραμμα 30.04.25 παύει να ισχύει?

Δημοσ.
8 ώρες πριν, dimitrako98 είπε

Ερώτηση: ΔΕΗ myhome online το οποίο αναγράφει ότι είναι μέχρι 30.04.25, αν κάνω αίτηση και πάω τώρα, ισχύει για 12 μήνες; Η από τη στιγμή που λήγει το πρόγραμμα 30.04.25 παύει να ισχύει?

Καλημέρα & καλή βδομάδα. Το πρόγραμμα έχει διάρκεια 1 έτος, η προσφορά για να το αποκτήσεις λήγει την 30.04.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σε όλους και καλή Μεγάλη Εβδομάδα. 

Μετά από 15 μήνες καθυστέρηση και μετά από επανειλημμένες οχλήσεις στη ΔΕΗ, ήρθε επιτέλους λογαριασμός στο σπίτι σήμερα (το κόλλημα οφείλεται στον επανυπολογισμό λόγω ειδικού τιμολογίου πολυτέκνων). 

Για περίοδο κατανάλωσης 519 ημερών, η εκκαθάριση έδειξε 442€ συνολικά (όλες οι χρεώσεις μέσα), για 5.666 KWh, δηλαδή βγαίνει 0,078€/KWh (με όλες τις χρεώσεις μέσα, μεταφορά, διανομή, ΔΤ, ΕΡΤ, κλπ).

Ερώτηση: Κάπου είχα δει ότι και η ΔΕΗ αρχίζει να εκδίδει πιστοποιήσεις ΥΔΕ, χωρίς να θυμηθώ που το είδα. Μπορεί να βοηθήσει κάποιος; 

Καλή Ανάσταση να ευχηθώ και καλό Πάσχα. 

Επεξ/σία από topmar
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ειμαι σε myhome online, που ληγει τελος του μηνα.

επειδη εχω μπερδευτει μ αυτα που διαβαζω, για να παρω τα 100 ευρω, μπορω απλα να κανω ανανεωση, η πρεπει να γυρισω σε γ1 πρωτα?

Επεξ/σία από rofl
Δημοσ.
4 ώρες πριν, rofl είπε

ειμαι σε myhome online, που ληγει τελος του μηνα.

επειδη εχω μπερδευτει μ αυτα που διαβαζω, για να παρω τα 100 ευρω, μπορω απλα να κανω ανανεωση, η πρεπει να γυρισω σε γ1 πρωτα?

Αν και αρχικά υπήρχε η εντύπωση ότι πρέπει να γυρίσεις πρώτα σε Γ1, έχουμε δει διαφορετικές αναφορές. Σε κάθε περίπτωση, αν δοκιμάσεις ανανέωση μέσω του myΔΕΗ, θα δεις αν σου δίνει το δώρο πριν εγκρίνεις. Ενημέρωσε μας.  

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

με επαιρναν σημερα απο καποιον συνεργατη της δεη αλλα δεν το σηκωσα, για αυτο το θυμηθηκα.

με το εξτρα 50αρικο και 2 λεπτα πανω η kwh, λιγο χειροτερο απ το περσινο βγαινει.

θα περιμενω λιγες μερες να δω αν θα ξαναπαρουν και αν δινουν τιποτα διαφορετικο για ανανεωση, αν και περσι  μου ειχαν προτεινει χειροτερο οποτε δεν περιμενω κατι.

λιγες μερες μετα το πασχα θα το κανω και θα ποσταρω.

Επεξ/σία από rofl
  • Like 1
Δημοσ.

το πιθανοτερο ΔΕΗ και οι αλλες κυριως μεγαλες θα πανε σε καθολικη αυξηση ΠΑΓΙΟΥ με μικρή ή και καθολου μειωση kwh (εχουν παει ηδη) και με δωρα άλλα supermarket

άρα όσοι εχουν μικρη κατανάλωση (κυριως εξοχικά - φοιτητές) ίσως συμφέρει τώρα να ανανεώσουν με μικρο πάγιο και 50+50

οι υπόλοιποι περιμένουμε λίγο να δούμε...

το σιγουρο ειναι ότι όλοι θα μειωσουμε καταναλωσεις 

• Like 2
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, moon1821 είπε

το πιθανοτερο ΔΕΗ και οι αλλες κυριως μεγαλες θα πανε σε καθολικη αυξηση ΠΑΓΙΟΥ με μικρή ή και καθολου μειωση kwh (εχουν παει ηδη) και με δωρα άλλα supermarket

άρα όσοι εχουν μικρη κατανάλωση (κυριως εξοχικά - φοιτητές) ίσως συμφέρει τώρα να ανανεώσουν με μικρο πάγιο και 50+50

οι υπόλοιποι περιμένουμε λίγο να δούμε...

το σιγουρο ειναι ότι όλοι θα μειωσουμε καταναλωσεις 

Το θεμα ειναι ποσο ακομα να μειωσουμε? Επιανα 2000kw τους καλοκαιρινους μηνες το 4μηνο και τωρα ειμαι στις 1100 και χειμωνα λογο θερμοσιφωνα τις μερες που δεν αναβω λεβητα πιανω 1300-1400. Και εχω μηνες και με 260kw δηλαδη ποσο να πεσουμε? Ειναι τραγικοι ολοι αυτη με το ρευμα και οχι μονο το εχουν κανει χρηματιστηριο και καθετε ο καταναλωτης να ταϊζει τους αχρηστους της δεη και του δεδδηε που βαριουνται και να ερθουν να μετρησουν καθε μηνα και βγαζουν εκτιμηση με KW που δεν εχουμε καταναλωσει. Μου ηρθε προχθες στη γεωτρηση 813 ευρω για Μαρτιο για 6500kw ενω ολο το χειμωνα εχω καψει 300kw. Δηλαδη μεχρι να ξεκινησω Ιουνιο ποτισματα θα εχω δωσει πανω απο 1500 ευρω στο ρευμα ενω πραγματικα θα εχω καψει 50 ευρω. Δηλαδη παρανοια. Στην αλλη γεωτρηση εχουν βαλει με 4g sim και τραβαει αυτοματα καταναλωση οποτε πληρωνω το 10ευρω του παγιου στην αλλη δεν πατανε βαριουνται οι αχρηστοι των γραφειων και πληρωνουμε το ρευμα προκαταβολικα. Μονο στο μπουρδελο που ειναι η Ελλαδα ολο αυτο και κανεις δεν τους βαζει χερι. Ανθρωπακια της καρεκλας που δεν εχουν δουλεψει ουτε μια μερα στη ζωη τους και θελουν να γαμη... αρμεξουν τον τιμιο πολιτη για να εχουν να φανε. Και αντε να βγαλεις ακρη με δεδδηε και γενικα αχρηστους καρεκλατους. 

• Like 7
Δημοσ.

έχεις δικιο φίλε μου, όλοι προσπαθουμε να επιβιωσουμε 

απλά, μικρες κινησεις ισως μας δίνουν κάποια προσωρινή ανάσα

για το αγροτικό ρευμα δεν θέλω να βρισω

• Like 1
Δημοσ.
1 hour ago, moon1821 said:

Spoiler

Το πιθανοτερο ειναι οτι θα κατσουνε στα αυγα τους, γιατι η κυβερνηση ειναι με το ενα ποδι, και θα κανουν και εκπτωσεις οπως τωρα. 3 δις τα απληρωτα ρευματα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα. Να ενημερώσω πως κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας με 3 διαφορετικές τηλεφωνήτριες της ΔΕΗ (για 3 διαφορετικές παροχές) που με κάλεσαν, με ενημέρωσαν πως μετά τη λήξη του σταθερού τιμολογίου (μπλε online στην  περίπτωσή μου) μεταφέρεσαι αυτόματα στο κίτρινο τιμολόγιο (και όχι το πράσινο που πίστευα).

Ωστόσο, σήμερα το πρωί, αν και είχε λήξει το μπλε μου και δεν είχα επιλέξει κάποιο νέο πρόγραμμα αναμένοντας την «αυτόματη» μετάπτωση, εκδόθηκε λογαριασμός με τις τιμές του μπλε σαν να μην έληξε ποτέ 🤣 

Επεξ/σία από apapadop837
Δημοσ.
Στις 15/4/2025 στις 1:40 ΜΜ, moon1821 είπε

Πληροφοριακά, είναι μέχρι τις 200kWh ανά μήνα που συμφέρει το φετινό μπλε συγκριτικά με το περσινό (12.3 + 50€).

• Like 2
Δημοσ.
8 hours ago, apapadop837 said:

Καλημέρα. Να ενημερώσω πως κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας με 3 διαφορετικές τηλεφωνήτριες της ΔΕΗ (για 3 διαφορετικές παροχές) που με κάλεσαν, με ενημέρωσαν πως μετά τη λήξη του σταθερού τιμολογίου (μπλε online στην  περίπτωσή μου) μεταφέρεσαι αυτόματα στο κίτρινο τιμολόγιο (και όχι το πράσινο που πίστευα).

Ωστόσο, σήμερα το πρωί, αν και είχε λήξει το μπλε μου και δεν είχα επιλέξει κάποιο νέο πρόγραμμα αναμένοντας την «αυτόματη» μετάπτωση, εκδόθηκε λογαριασμός με τις τιμές του μπλε σαν να μην έληξε ποτέ 🤣 

Μπορεις, σου εδωσαν τη δυνατοτητα, τηλεφωνικα, να επιλεξεις, ή απλα σε ενημερωσαν που θα μεταπεσεις;

Νομιζω ειναι ετοιμο ενα σχεδιο νομου που εχει μπλε και κιτρινο και ενα αλλο, χωρις πρασινο πλεον.

Θα ηταν ενδιαφερον, αν μπορουσε καποιος να διαλεξει, χωρις να πρεπει να παει σε καταστημα ή με την εφαρμογη, αλλα να γινεται και τηλεφωνικα, με την οποια επιβεβαιωση στοιχειων θελουν.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, mindreader είπε

Μπορεις, σου εδωσαν τη δυνατοτητα, τηλεφωνικα, να επιλεξεις, ή απλα σε ενημερωσαν που θα μεταπεσεις;

Νομιζω ειναι ετοιμο ενα σχεδιο νομου που εχει μπλε και κιτρινο και ενα αλλο, χωρις πρασινο πλεον.

Θα ηταν ενδιαφερον, αν μπορουσε καποιος να διαλεξει, χωρις να πρεπει να παει σε καταστημα ή με την εφαρμογη, αλλα να γινεται και τηλεφωνικα, με την οποια επιβεβαιωση στοιχειων θελουν.

Κατόπιν ερώτησης μου σε όλες τις κυρίες σχετικά με το που θα μεταπέσω, με ενημέρωσαν για το κίτρινο.

Και οι 3 μου έλεγαν για το μπλε Enter, και στις 3 είπα πως τέλη του μήνα θα επιλέξω το Online. Στο μεταξύ, και για τις 3 κατοικίες επέλεξα το πράσινο μέσα από την εφαρμογή (στην αρχική προσπάθεια έβγαλε πως υπήρχε σφάλμα, ξαναπάτησα «Ολοκλήρωση» και η μετάβαση έγινε άμεσα).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...