eidikos33 Δημοσ. χθες στις 10:55 πμ Δημοσ. χθες στις 10:55 πμ 34 λεπτά πριν, turbat0s είπε Έφυγες ή παραμένεις κίτρινο προς το παρόν? Σε εμένα που έγινε το ίδιο πήγα μετά από δική σας παρότρυνση στο online 1
kurupakis Δημοσ. χθες στις 01:57 μμ Δημοσ. χθες στις 01:57 μμ 3 ώρες πριν, turbat0s είπε Έφυγες ή παραμένεις κίτρινο προς το παρόν? Έφυγα τρέχοντας. Πήγα ξανά ονλάιν 1
mike15 Δημοσ. πριν από 22 ώρες Δημοσ. πριν από 22 ώρες Στις 5/4/2025 στις 10:12 ΠΜ, LordNodens είπε Το πρόγραμμα myHome Online που είχα έληξε στις 3/4, αλλά μέχρι και σήμερα στο account της ΔΕΗ εμφανίζεται ως ενεργό και δεν έχει αλλάξει σε Γ1. Ξέρετε πόσο θέλει να φανεί η αλλαγή από τη λήξη? Δεν θέλω να κάνω ανανέωση (η οποία εμφανίζεται ακόμα ως επιλογή), αλλά νέα σύμβαση ώστε να κάνω χρήση της προσφοράς. δλδ. αν γινει ανανεωση δεν το δινει το μπονους? κανε Γ1 αλλαγη τοτε,αμεσα.για να φανεις μετα νεα συμβαση. Στις 2/4/2025 στις 12:28 ΜΜ, mindreader είπε Γι'αυτο κι εγω, εχω μπλε που ληγει το Μαιο, δεν προκειται να κανω απολυτως τιποτε πλεον. Με ριχνει στο πρασινο μαλλον, ή οτι αλλο σκεφτουν. φιλε δες το ποστ μου,εμεις μαζι τα καναμε. Στις 5/4/2025 στις 11:25 ΠΜ, LordNodens είπε Έχεις δίκιο, σε αυτό πηγαίνει. Το θέμα είναι ότι ακόμα φαίνεται ότι είμαι στο myHomeOnline ενώ έχει λήξει. Στις 5/4/2025 στις 11:29 ΠΜ, apapadop837 είπε Για να μην αισθάνεσαι μόνος, και σε μένα συμβαίνει το ίδιο. σας δινει την επιλογη ομως να κανετε ανανεωση του myHomeOnline στο τμημα -παροχες-λογαριασμοι? σημερα μιλησα με το τμημα λογαριασμων.μου ειπαν να κανω αυτο που εκαναν μερικα παιδια εδω,τωρα που ειμαι στον 11ο χωρις ρητρα.να παω δλδ σε καταστημα η' να τους καλεσω και να γινει αλλαγη στο Γ1. οταν γινει η αλλαγη στο Γ1 μεσα στο mydei μετα να ξανακανω το myHomeOnline απο μεσα εναρξη. η αλλη επιλογη ειναι να περιμενω μεχρι την 29/04 ενα μηνα πριν για να μου βγαλει επιλογη για ανανεωση.αυτο ομως ειναι στα τελη του μηνα οπου ληγει το προμοσιον. γιαυτο ρωταω αν σας εχει βγαλει εσας που σας εχει ληξει τωρα.γιατι μετα θα την παθω εγω και ο @mindreader αν θυμαμαι καλα. 1
foxfire Δημοσ. πριν από 20 ώρες Δημοσ. πριν από 20 ώρες Εμένα το Enter πρόγραμμα λήγει 30/5/2025 Πότε μπορώ να κάνω διαδικασίες ανανέωσης? Να μπώ δηλαδή Γ1 και ξανά σταθερό, για να μήν χάσω το 100άρικο?? 🤔
apapadop837 Δημοσ. πριν από 20 ώρες Δημοσ. πριν από 20 ώρες (επεξεργασμένο) Νομίζω οι όροι του συμβολαίου αναφέρουν ρητά πως μετά τη λήξη του σταθερού, μεταφέρεσαι σε περίπτωση άπρακτης παρέλευσης της χρονικής προθεσμίας επιλογής στο “Βασικό Προϊόν Οικιακό» (κυμαινόμενη χρέωση). Οπότε & εγώ αναμένω να δω την αλλαγή. Επεξ/σία πριν από 20 ώρες από apapadop837
mindreader Δημοσ. πριν από 18 ώρες Δημοσ. πριν από 18 ώρες mike15, τελικα τι σκεφτεσαι να κανεις; Θα πας παλι σε σταθερο, ή το αλλο που σε ριχνουν πως το λενε; Εν τελει, δεν βλεπω μεγαλες διαφορες, δεν ξερω αν εχει νοημα να ασχοληθει κανεις.
mike15 Δημοσ. πριν από 15 ώρες Δημοσ. πριν από 15 ώρες 2 ώρες πριν, mindreader είπε mike15, τελικα τι σκεφτεσαι να κανεις; Θα πας παλι σε σταθερο, ή το αλλο που σε ριχνουν πως το λενε; Εν τελει, δεν βλεπω μεγαλες διαφορες, δεν ξερω αν εχει νοημα να ασχοληθει κανεις. στο Γ1 εννοεις. το θεμα ειναι τι θα γινει επι ενα χρονο με την τιμη της κιλοβατωρας.τωρα ειναι πιο οικοινομικο αλλα εχει και μεγαλυτερο παγιο. περσυ το online μας βγηκε φθηνο με 50 ευρω επιταγη.φετος με 100 θα ειναι ακομα πιο φθηνο αλλα εχει και μεγαλυτερη τιμη κιλοβατωρας.σκεφτομαι οτι λογικα σχεδον το ιδιο με περσυ βγαινει αναλογικα.σαν να κανεις ανανεωση με 50-60 ευρω επιταγη επισης φετος. εγω εχω λιγες κιλοβατωρες οποτε ενα σταθερο με συμφερει.λογικα τωρα που πεφτει η τιμη ενεργειας και πολλοι μπορει να μην πανε στο σταθερο ,να δωσουν και παραταση στην προσφορα. θα παω τωρα στο Γ1 ,που ετσι κιαλλιως τα ιδια θα πληρωνα η' πιο λιγα και θα το σκεφτω. και αν ειναι να το κανω , θα παω,μετα τις 25/04. ο @Arkin τι εκανε? νομιζω και αυτος λιγο πριν απο εμας ειχε κλεισει. 1
Arkin Δημοσ. πριν από 15 ώρες Δημοσ. πριν από 15 ώρες 5 λεπτά πριν, mike15 είπε στο Γ1 εννοεις. το θεμα ειναι τι θα γινει επι ενα χρονο με την τιμη της κιλοβατωρας.τωρα ειναι πιο οικοινομικο αλλα εχει και μεγαλυτερο παγιο. περσυ το online μας βγηκε φθηνο με 50 ευρω επιταγη.φετος με 100 θα ειναι ακομα πιο φθηνο αλλα εχει και μεγαλυτερη τιμη κιλοβατωρας.σκεφτομαι οτι λογικα σχεδον το ιδιο με περσυ βγαινει αναλογικα.σαν να κανεις ανανεωση με 50-60 ευρω επιταγη επισης φετος. εγω εχω λιγες κιλοβατωρες οποτε ενα σταθερο με συμφερει.λογικα τωρα που πεφτει η τιμη ενεργειας και πολλοι μπορει να μην πανε στο σταθερο ,να δωσουν και παραταση στην προσφορα. θα παω τωρα στο Γ1 ,που ετσι κιαλλιως τα ιδια θα πληρωνα η' πιο λιγα και θα το σκεφτω. και αν ειναι να το κανω , θα παω,μετα τις 25/04. ο @Arkin τι εκανε? νομιζω και αυτος λιγο πριν απο εμας ειχε κλεισει. Πηγα σταθερο να εχω το κεφαλι μου ησυχο καιω απο 260 μεχρι 400kw το μηνα ειμαι προς τις 1200-1300kw το 4μηνο. Οποτε με το 100αρικο με το νεο σταθερο βγαινει 11 λεπτα κοντα η kw που ειναι καλα. Περσι ακομα και με τις επιδοτησεις η τιμη των πρασινων κιτρινων ηταν αρκετα παραπανω απο τα 11 λεπτα που μας βγηκε το παλιο online με το 50αρικο. Τωρα φετος επειδη ο Απριλιος μπηκε καλα στα πρασινα με χαμηλη αρκετα τιμη δεν σημαινει οτι θα συνεχισει ετσι. Μακαρι και στο 9μηνο φευγουμε οποτε το 100αρικο παει αναλογικα στο 9μηνο οποτε η KW παει 10 λεπτα και μετα πηγαινουμε πρασινο αν ειναι κατω απο 11 λεπτα η kw. Δηλαδη δεν χανεις με το σταθερο εκτος αν παιζεις αρκετα παραπανω kw που εκει ανεβαινει και η kw πανω απο 500kw το μηνα δηλαδη. 1 2
mike15 Δημοσ. πριν από 14 ώρες Δημοσ. πριν από 14 ώρες (επεξεργασμένο) 40 λεπτά πριν, Arkin είπε Πηγα σταθερο να εχω το κεφαλι μου ησυχο καιω απο 260 μεχρι 400kw το μηνα ειμαι προς τις 1200-1300kw το 4μηνο. Οποτε με το 100αρικο με το νεο σταθερο βγαινει 11 λεπτα κοντα η kw που ειναι καλα. Περσι ακομα και με τις επιδοτησεις η τιμη των πρασινων κιτρινων ηταν αρκετα παραπανω απο τα 11 λεπτα που μας βγηκε το παλιο online με το 50αρικο. Τωρα φετος επειδη ο Απριλιος μπηκε καλα στα πρασινα με χαμηλη αρκετα τιμη δεν σημαινει οτι θα συνεχισει ετσι. Μακαρι και στο 9μηνο φευγουμε οποτε το 100αρικο παει αναλογικα στο 9μηνο οποτε η KW παει 10 λεπτα και μετα πηγαινουμε πρασινο αν ειναι κατω απο 11 λεπτα η kw. Δηλαδη δεν χανεις με το σταθερο εκτος αν παιζεις αρκετα παραπανω kw που εκει ανεβαινει και η kw πανω απο 500kw το μηνα δηλαδη. ευχαριστω για την απαντηση και την αναλυση,καπως ετσι το υπολογιζα και εγω αλλα δεν ημουν σιγουρος.ολοταχως για μπλε ξανα λοιπον. εκανες την μαγκια πηγαινοντας πρωτα Γ1? ποσες μερες χρειαστηκε για αλλαγη στο Γ1 αν το εκανες ετσι? Επεξ/σία πριν από 14 ώρες από mike15 1
Arkin Δημοσ. πριν από 14 ώρες Δημοσ. πριν από 14 ώρες 5 λεπτά πριν, mike15 είπε ευχαριστω για την απαντηση και την αναλυση,καπως ετσι το υπολογιζα και εγω αλλα δεν ημουν σιγουρος.ολοταχως για μπλε ξανα λοιπον. εκανες την μαγκια πηγαινοντας πρωτα Γ1? ποσες μερες χρειαστηκε για αλλαγη στο Γ1 αν το εκανες ετσι? Μολις μου εβγαλε 30 μερες πριν ληξει το παλιο να κανω ανανεωση πηγα Γ1Ν και καπακι σε 1 δευτερολεπτο στο νεο μπλε. Ηδη σε αυτο το λογαριασμο που βγηκε ειχε μεσα το πρωτο 50αρικο. Συν μην ξεχασετε και σε 3 μηνες τη διακοπη του green pass με τον τροπο που εχουμε αναφερει στις πρωτες σελιδες. Δεν θελει δηλαδη να περιμενεις μερες πας απο παλιο online σε Γ1Ν και αμεσα στο νεο online. Εγω το εκανα γιατι η ληξη ηταν τελη Μαρτιου. Τωρα που πηγε τελη Απριλιου πας Γ1Ν καθεσαι μεχρι 29 Απριλιου εκει και καπακι μετα πας στο μπλε. Τωρα αν ξανα παρει παραταση δεν το γνωριζω. 2 1
mindreader Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες Μπερδευτηκα τωρα. Πειτε για να καταλαβω. Εχω καταργησει το greenpass. Ποτε (αν) επανερχεται και πότε οχι;
kokos23 Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες 18 ώρες πριν, kurupakis είπε Έφυγα τρέχοντας. Πήγα ξανά ονλάιν γιατί τρέχοντας; μια χαρά τιμούλα για τον απρίλη έχει το 4αλλ οκ θέλει παρακολούθηση αλλά ακόμα συμφέρει...
kurupakis Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες 25 λεπτά πριν, kokos23 είπε γιατί τρέχοντας; μια χαρά τιμούλα για τον απρίλη έχει το 4αλλ οκ θέλει παρακολούθηση αλλά ακόμα συμφέρει... Μάρτη έγινε αυτό, δεν κάθομαι να ασχολούμαι με κυμαινόμενο. Δε θα κάνω τον οικονομικό επιστήμονα να προβλέπω τις αγορές, τιμες χονδρικής, τιμές επόμενης ημέρας και ότι άλλη πίπα έχουν σκεφτεί.κι ας χάσω δύο καφέδες το μήνα!(Περίπου). 1
mike15 Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα 4 ώρες πριν, mindreader είπε Μπερδευτηκα τωρα. Πειτε για να καταλαβω. Εχω καταργησει το greenpass. Ποτε (αν) επανερχεται και πότε οχι; λεει αν ξαναμπεις στο online τωρα.θα ενεργοποιηθει ξανα.θελει παλι μετα απο 3 μηνες να το ακυρωσεις παλι οπως ειχαμε κανει.ιδια διαδικασια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα