ev_trantos Δημοσ. 5 Απριλίου Δημοσ. 5 Απριλίου 37 λεπτά πριν, LordNodens είπε Το πρόγραμμα myHome Online που είχα έληξε στις 3/4, αλλά μέχρι και σήμερα στο account της ΔΕΗ εμφανίζεται ως ενεργό και δεν έχει αλλάξει σε Γ1. Από ότι έχω διαβάσει όταν λήξει το Online σε πηγαίνει αυτόματα στο Open το οποίο είναι κυμαινόμενο. https://www.dei.gr/el/gia-to-spiti/revma/myhome-open/
jkoukos Δημοσ. 5 Απριλίου Δημοσ. 5 Απριλίου Δεν γνωρίζω τι ισχύει στο Online, αλλά στο 4all που είχε λήξει τον περασμένο Δεκέμβρη, παρέμεινα επί 3μηνο σε αυτό με τους ίδιους όρους και τιμοκατάλογο έως τα μέσα Μάρτη που άλλαξα στο Online με την προσφορά των 50+50€.
LordNodens Δημοσ. 5 Απριλίου Δημοσ. 5 Απριλίου 28 λεπτά πριν, ev_trantos είπε Από ότι έχω διαβάσει όταν λήξει το Online σε πηγαίνει αυτόματα στο Open το οποίο είναι κυμαινόμενο. https://www.dei.gr/el/gia-to-spiti/revma/myhome-open/ Έχεις δίκιο, σε αυτό πηγαίνει. Το θέμα είναι ότι ακόμα φαίνεται ότι είμαι στο myHomeOnline ενώ έχει λήξει. 21 λεπτά πριν, jkoukos είπε Δεν γνωρίζω τι ισχύει στο Online, αλλά στο 4all που είχε λήξει τον περασμένο Δεκέμβρη, παρέμεινα επί 3μηνο σε αυτό με τους ίδιους όρους και τιμοκατάλογο έως τα μέσα Μάρτη που άλλαξα στο Online με την προσφορά των 50+50€. Το myHome 4all μετά τη λήξη ανανεώνεται αυτόματα και δεν γίνεται μετάπτωση σε άλλο πρόγραμμα όπως στο myHomeOnline.
apapadop837 Δημοσ. 5 Απριλίου Δημοσ. 5 Απριλίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, LordNodens είπε Το πρόγραμμα myHome Online που είχα έληξε στις 3/4, αλλά μέχρι και σήμερα στο account της ΔΕΗ εμφανίζεται ως ενεργό και δεν έχει αλλάξει σε Γ1. Ξέρετε πόσο θέλει να φανεί η αλλαγή από τη λήξη? Δεν θέλω να κάνω ανανέωση (η οποία εμφανίζεται ακόμα ως επιλογή), αλλά νέα σύμβαση ώστε να κάνω χρήση της προσφοράς. Για να μην αισθάνεσαι μόνος, και σε μένα συμβαίνει το ίδιο. Επεξ/σία 5 Απριλίου από apapadop837 1
LordNodens Δημοσ. 5 Απριλίου Δημοσ. 5 Απριλίου 1 ώρα πριν, apapadop837 είπε Για να μην αισθάνεσαι μόνος, και σε μένα συμβαίνει το ίδιο. Πόσο καιρό περίπου?
apapadop837 Δημοσ. 5 Απριλίου Δημοσ. 5 Απριλίου 1 ώρα πριν, LordNodens είπε Πόσο καιρό περίπου? 4 μέρες τώρα & ακόμα δείχνει το ίδιο, online χωρίς ημερομηνία λήξης. 1
LordNodens Δημοσ. Κυριακή στις 12:36 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 12:36 μμ 21 ώρες πριν, apapadop837 είπε 4 μέρες τώρα & ακόμα δείχνει το ίδιο, online χωρίς ημερομηνία λήξης. Έστειλα μήνυμα στο support. Να δούμε τι θα απαντήσουν. 1
lambros Δημοσ. Κυριακή στις 01:55 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 01:55 μμ που στελνεις μυνημα στο support μπας και βρω λυση και εγω σε ενα προβλημα που εχω με το mydei account?
kurupakis Δημοσ. Κυριακή στις 03:29 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 03:29 μμ Στις 5/4/2025 στις 1:01 ΜΜ, LordNodens είπε Πόσο καιρό περίπου? Εμένα έκανε περίπου 2 χρόνια! Μέχρι πριν κάνα μήνα που με γύρισε σε κίτρινο κυμαινόμενο... 1 1
eidikos33 Δημοσ. Κυριακή στις 04:46 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 04:46 μμ Στις 5/4/2025 στις 2:39 ΜΜ, apapadop837 είπε 4 μέρες τώρα & ακόμα δείχνει το ίδιο, online χωρίς ημερομηνία λήξης. Πας γυρεύοντας εσύ 😂
LordNodens Δημοσ. Κυριακή στις 05:41 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 05:41 μμ 3 ώρες πριν, lambros είπε που στελνεις μυνημα στο support μπας και βρω λυση και εγω σε ενα προβλημα που εχω με το mydei account? Εγώ έστειλα μέσα από το myDei account 2 ώρες πριν, kurupakis είπε Εμένα έκανε περίπου 2 χρόνια! Μέχρι πριν κάνα μήνα που με γύρισε σε κίτρινο κυμαινόμενο... 2 χρόνια σε είχανε σε ληγμένο πρόγραμμα myHome Online?
GREGORYMO Δημοσ. Κυριακή στις 06:19 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 06:19 μμ Σταμάτησε η δυνατότητα να δίνεις ένδειξη στο mydei?
chek2fire Δημοσ. Κυριακή στις 06:53 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 06:53 μμ 33 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε Σταμάτησε η δυνατότητα να δίνεις ένδειξη στο mydei? ναι μόνο μέσω του app του δεδδηε και αυτά τα δέχονται μόνο αν δεν έχουν ήδη περάσει να μετρήσουν
kurupakis Δημοσ. Κυριακή στις 11:02 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 11:02 μμ 5 ώρες πριν, LordNodens είπε Εγώ έστειλα μέσα από το myDei account 2 χρόνια σε είχανε σε ληγμένο πρόγραμμα myHome Online? Ναι.......τους πήρα και τα σώβρακα! Καλά γιατί βιάζεστε να το αλλάξετε; Τους στέλνετε και μηνύματα....αν σας ξεχάσουν εκεί καλά είναι. Αν σας πετάξουν στο κίτρινο φεύγετε 1 1 2
turbat0s Δημοσ. Δευτέρα στις 10:20 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 10:20 πμ 11 ώρες πριν, kurupakis είπε Ναι.......τους πήρα και τα σώβρακα Έφυγες ή παραμένεις κίτρινο προς το παρόν?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα