mike15 Δημοσ. 3 Απριλίου Δημοσ. 3 Απριλίου Στις 2/4/2025 στις 12:28 ΜΜ, mindreader είπε Γι'αυτο κι εγω, εχω μπλε που ληγει το Μαιο, δεν προκειται να κανω απολυτως τιποτε πλεον. Με ριχνει στο πρασινο μαλλον, ή οτι αλλο σκεφτουν. και εγω το ιδιο. εντω μεταξυ σημερα που μου ηρθε ο λογαριασμος ,μου αφαιρεσε επιδοτηση απο το κρατος.εχω χασει καποια ανακοινωση? εχει μπει επιδοτηση και στα σταθερα?
LuNaTiC Δημοσ. 3 Απριλίου Δημοσ. 3 Απριλίου Είμαι στο μπλε το τελευταιο 6μηνο που δεν εψαξα τπτ...δεν ξερω αν μπηκα μέσα η όχι... το λοιπόν είναι χρειάζεται να κάνω κάτι απο δώ και πέρα? Είμαι στο μπλε... έχω νυχτερινο..αυτα ξερω δεν πανε μαζι... επισης η καταναλωση ειναι γυρω στα 400-500kw μηνιαίος..σε τι με συμβουλεύεται να παω και ποτε?
SOADNICK Δημοσ. 3 Απριλίου Δημοσ. 3 Απριλίου Είμαι στο περσινό μπλε με τα 12.3λ, είχα μπει τελευταία μέρα (30/06), νομίζω πλέον μπορώ να ακυρώσω δωρεάν έτσι; Αξίζει να ακυρώσω τώρα ώστε να κάτσω τον Απρίλιο με Γ1 και 11τόσο κιλοβατώρα και 30 του μήνα να πάω στο νέο μπλε με τα 50+50; Υπάρχει κάτι καλύτερο; Γενικά έχω μικρές καταναλώσεις, ~180kWh μέσο όρο από Ιούλιο μέχρι Μάρτη.
MARIOSNURSE Δημοσ. 4 Απριλίου Δημοσ. 4 Απριλίου 7 ώρες πριν, LuNaTiC είπε Είμαι στο μπλε το τελευταιο 6μηνο που δεν εψαξα τπτ...δεν ξερω αν μπηκα μέσα η όχι... το λοιπόν είναι χρειάζεται να κάνω κάτι απο δώ και πέρα? Είμαι στο μπλε... έχω νυχτερινο..αυτα ξερω δεν πανε μαζι... επισης η καταναλωση ειναι γυρω στα 400-500kw μηνιαίος..σε τι με συμβουλεύεται να παω και ποτε? Εννοείται το νυχτερινό συνδυάζεται με το μπλε. Αν όχι στην τιμή, σίγουρα στις ρυθμιζόμενες χρεώσεις.
xraxra Δημοσ. 4 Απριλίου Δημοσ. 4 Απριλίου Καλημέρα σε ολους. Εχω το on line με ληξη 27.5.2025 Για να παρω την προσφορα 50+50 θα πρέπει να ανανεωσω το on line απο το my dei πριν την λήξη της 27.5.2025? Η πρέπει να γυισω σε Γ1 πρώτα και μετα ξανα σε on line? Και αυρο παλι πρεπει μα ολοκληρωθει πριν τις 27.5?
kxtsao Δημοσ. 4 Απριλίου Δημοσ. 4 Απριλίου σίγουρα μπορείς να πας απ τον λογαριασμό σου πρώτα στο γ1 και έπειτα ξανά ονλινε, ηλεκτρονικά όλα αυτά και να πάρεις την προσφορά αυτή και καλύτερα να το κάνεις έτσι, γιατί το συμβόλαιό σου λήγει σε 2 μήνες περίπου και ίσως να μην υπάρχει πια το 50€+50€ 1
LuNaTiC Δημοσ. 4 Απριλίου Δημοσ. 4 Απριλίου Στην σελίδα της δεη δεν μου βγάζει για κάποια άλλη επιλογή προγράμματος αυτή τη στιγμή... Μήπως στο μπλε είχα επιλέξει κανένα πολύμηνο συμβόλαιο? δεν θυμάμαι καθόλου τι και πως αυτό μπορώ να το δώ κάπως? Σε αυτή την περίπτωση δεν μπορώ να φύγω νωρίτερα έτσι δεν είναι ?
mike15 Δημοσ. 4 Απριλίου Δημοσ. 4 Απριλίου 5 ώρες πριν, xraxra είπε Καλημέρα σε ολους. Εχω το on line με ληξη 27.5.2025 Για να παρω την προσφορα 50+50 θα πρέπει να ανανεωσω το on line απο το my dei πριν την λήξη της 27.5.2025? Η πρέπει να γυισω σε Γ1 πρώτα και μετα ξανα σε on line? Και αυρο παλι πρεπει μα ολοκληρωθει πριν τις 27.5? οχι πρεπει να περιμενεις να ληξει και μετα πας κατευθειαν.μου το ειπαν απο την εξυπηρετηση. 1 ώρα πριν, kxtsao είπε σίγουρα μπορείς να πας απ τον λογαριασμό σου πρώτα στο γ1 και έπειτα ξανά ονλινε, ηλεκτρονικά όλα αυτά και να πάρεις την προσφορά αυτή και καλύτερα να το κάνεις έτσι, γιατί το συμβόλαιό σου λήγει σε 2 μήνες περίπου και ίσως να μην υπάρχει πια το 50€+50€ δεν γινεται πριν την ληξη.το ιδιο σκεφτηκα και εγω και μιλησα με εξυπηρετηση.θεωρω πως θα παει μεχρι ιουνη οπως περσυ
jkoukos Δημοσ. 4 Απριλίου Δημοσ. 4 Απριλίου 43 λεπτά πριν, mike15 είπε δεν γινεται πριν την ληξη.το ιδιο σκεφτηκα και εγω και μιλησα με εξυπηρετηση.θεωρω πως θα παει μεχρι ιουνη οπως περσυ Το έχουν ήδη κάνει αρκετοί πελάτες, αρκεί να έχουν περάσει τουλάχιστον 9 μήνες του συμβολαίου. Όχι κατευθείαν αλλά πρώτα πας στο πράσινο Γ1 και μία μέρα μετά στο Online. 3
mike15 Δημοσ. 4 Απριλίου Δημοσ. 4 Απριλίου 2 λεπτά πριν, jkoukos είπε Το έχουν ήδη κάνει αρκετοί πελάτες, αρκεί να έχουν περάσει τουλάχιστον 9 μήνες του συμβολαίου. Όχι κατευθείαν αλλά πρώτα πας στο πράσινο Γ1 και μία μέρα μετά στο Online. θα καλεσω ξανα μηπως επεσα σε καποια ασχετη,συνηθιζεται αυτο.
Rattlehead Δημοσ. 4 Απριλίου Δημοσ. 4 Απριλίου Άρα πάλι λέμε ότι της ΔΕΗ το σταθερό με 50+50 βγαίνει στα περίπου 0.13€? Να μην ψάξουμε για άλλο παροχο τώρα που ανεβασε και το πάγιο η ΔΕΗ? Μια κατανάλωση μαξ 350W 100 νύχτα και 250 μέρας εχω,να μην το ψάξω αλλου λετε?
Arkin Δημοσ. 4 Απριλίου Δημοσ. 4 Απριλίου (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Rattlehead είπε Άρα πάλι λέμε ότι της ΔΕΗ το σταθερό με 50+50 βγαίνει στα περίπου 0.13€? Να μην ψάξουμε για άλλο παροχο τώρα που ανεβασε και το πάγιο η ΔΕΗ? Μια κατανάλωση μαξ 350W 100 νύχτα και 250 μέρας εχω,να μην το ψάξω αλλου λετε? Το online ειναι στα 14.2 λεπτα μερα και 13.2 νυχτας. Απο εκει και περα αναλογα τι KW καψεις οσο περισσοτερες τοσο πιο μεγαλη η KW αφαιρωντας το 100αρικο. Δηλαδη Αν καις το μηνα 200kw[150 μερας+50 νυχτας] σε βγαινει 334.8 ευρω το χρονο μειον τα 100 ειναι 234.8 για 2400kw δηλαδη σε βγαινει 9.7 λεπτα η KW για ολο το χρονο κατι που δεν υπαρχει πουθενα μαζι με μολις 3.5 ευρω παγιο. Αν καις το μηνα 400kw[300 μερας+100 νυχτας] σε βγαινει 669.6 ευρω το χρονο μειον τα 100 ειναι 569.6 για 4800kw δηλαδη σε βγαινει 11.86 λεπτα η kw πανω απο 2 λεπτα διαφορα δηλαδη. Οσο ανεβαινεις KW τοσο περισσοτερο πιο ακριβα βγαινει η KW μιας και το 100αρικο παει αναλογικα. Για μενα οποιος καιει κατω απο 350kw το μηνα παει στο online ειναι πολυ καλη τιμη και σταθερη συν το χαμηλο παγιο. Τωρα αν καποιος καιει 400+ εκει ας κοιταξει εναλλακτικους γενικα να αλλαζει παροχους μιας και η παραμικρη διαφορα στην KW παιζει πολυ μεγαλο ρολο και το 100αρικο του online δεν φαινεται στο τελος ωστε να αντισταθμισει την μεγαλη τιμη της KW. Επεξ/σία 4 Απριλίου από Arkin 5 1
Rattlehead Δημοσ. 4 Απριλίου Δημοσ. 4 Απριλίου 2 ώρες πριν, Arkin είπε Το online ειναι στα 14.2 λεπτα μερα και 13.2 νυχτας. Απο εκει και περα αναλογα τι KW καψεις οσο περισσοτερες τοσο πιο μεγαλη η KW αφαιρωντας το 100αρικο. Δηλαδη Αν καις το μηνα 200kw[150 μερας+50 νυχτας] σε βγαινει 334.8 ευρω το χρονο μειον τα 100 ειναι 234.8 για 2400kw δηλαδη σε βγαινει 9.7 λεπτα η KW για ολο το χρονο κατι που δεν υπαρχει πουθενα μαζι με μολις 3.5 ευρω παγιο. Αν καις το μηνα 400kw[300 μερας+100 νυχτας] σε βγαινει 669.6 ευρω το χρονο μειον τα 100 ειναι 569.6 για 4800kw δηλαδη σε βγαινει 11.86 λεπτα η kw πανω απο 2 λεπτα διαφορα δηλαδη. Οσο ανεβαινεις KW τοσο περισσοτερο πιο ακριβα βγαινει η KW μιας και το 100αρικο παει αναλογικα. Για μενα οποιος καιει κατω απο 350kw το μηνα παει στο online ειναι πολυ καλη τιμη και σταθερη συν το χαμηλο παγιο. Τωρα αν καποιος καιει 400+ εκει ας κοιταξει εναλλακτικους γενικα να αλλαζει παροχους μιας και η παραμικρη διαφορα στην KW παιζει πολυ μεγαλο ρολο και το 100αρικο του online δεν φαινεται στο τελος ωστε να αντισταθμισει την μεγαλη τιμη της KW. Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Λήγει τον Ιουνιο,να ζητήσω να κάνω επέκταση? Είμαι με πάγια εντολή Και αν ζητήσω θα το κάνουν τηλεφωνικά ή πρέπει να κλείσω σε μαγαζί ραντεβου?
Arkin Δημοσ. 4 Απριλίου Δημοσ. 4 Απριλίου 6 λεπτά πριν, Rattlehead είπε Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Λήγει τον Ιουνιο,να ζητήσω να κάνω επέκταση? Είμαι με πάγια εντολή Και αν ζητήσω θα το κάνουν τηλεφωνικά ή πρέπει να κλείσω σε μαγαζί ραντεβου? Το θεμα ειναι να μην χασεις τα 100 ευρω. Μην πας δηλαδη στις νεες τιμες σταθερου χωρις το 100αρικο εκει η ζημια ειναι σιγουρη. Εφοσον ληγει Ιουνιο ειδα οτι το 100αρικο πηρε παραταση μεχρι τελος Απριλιου οποτε για μενα περιμενε μεχρι 20 25 Απριλιου και επειτα αν δεν σε βγαλει να κανεις ανανεωση στο ebill καλυτερα ραντεβου το κοβεις και το γυρνας σε Γ1N πρασινο και επειτα απο το ebill πας μονος σου στο μπλε. 4
LordNodens Δημοσ. 5 Απριλίου Δημοσ. 5 Απριλίου Το πρόγραμμα myHome Online που είχα έληξε στις 3/4, αλλά μέχρι και σήμερα στο account της ΔΕΗ εμφανίζεται ως ενεργό και δεν έχει αλλάξει σε Γ1. Ξέρετε πόσο θέλει να φανεί η αλλαγή από τη λήξη? Δεν θέλω να κάνω ανανέωση (η οποία εμφανίζεται ακόμα ως επιλογή), αλλά νέα σύμβαση ώστε να κάνω χρήση της προσφοράς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα