afragorn Δημοσ. Τετάρτη στις 11:54 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 11:54 πμ 11 ώρες πριν, efkola είπε Μπαίνοντας σε νέο σπίτι , επέλεξα για αρχή το κίτρινο 4all της ΔΕΗ και μου χρέωσαν εγγύηση 100€ στον πρώτο λογαριασμό. Αν αλλάξω πάροχο κάποια στιγμή, την επιστρέφουν σίγουρα στον τελικό λογαριασμό; Ναι λίγες μέρες μετά την αλλαγή βγαίνει τελικός εκκαθαριστικός και σου επιστρέφουν, αν υπάρχει, τη διαφορά 1
gousias Δημοσ. Τετάρτη στις 12:11 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 12:11 μμ 12 λεπτά πριν, Sebu είπε Οι πελατες της ΔΕΗ ειχαν συνηθισει στα 3,5 και 5 ευρω παγια σε σταθερα. Ημουν και εγω σε αυτους για χρονια. Η νεα πραγματικοτητα εδω και καιρο ειναι οτι οι παροχοι πανε στα 10+ ευρω παγιο στα σταθερα ωστε να καλυψουν το κοστος του χετζινγκ στο ρευμα και πρακτικα να προεισπραττουν μια ελαχιστη καταναλωση με αυτο τον τροπο. Μόλις προχθές 31/3 τηλεφωνικά από ΔΕΗ μου είχε αναφέρει το νέο πρόγραμμα με 8€ πάγιο. Επειδή εκείνη τη στιγμή της απάντησα ότι θα το έβλεπα με την οικογένεια και θα καλούσα, αργότερα που το έπραξα άλλη υπάλληλος μου απάντησε "ποιο πρόγραμμα, δεν υπάρχει τέτοιο"... Σύμφωνοι ότι χαμένοι τελικώς δεν θα βγούνε οι πάροχοι, ωστόσο αποτυπώνεται κάποιο ελάχιστο όφελος έναντι των λοιπών προγραμμάτων της ΔΕΗ, το καινούργιο, δηλαδή η χαμηλότερη τιμή στις συγκεκριμένες ώρες, θα πεις πόσο να κάψει κάποιος; Του χετζ ορ νοτ του χετζ;;;
mindreader Δημοσ. Τετάρτη στις 12:28 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 12:28 μμ 1 hour ago, fastnq2 said: Η ιστορια εχει δειξει οτι οσοι πιστολιασαν και δεν ασχοληθηκαν καθολου ουτε με ρευματα ουτε με αερια ειδικα την περιοδο με την ''ενεργειακη κριση λογω ρωσιας'' μια χαρα μπηκαν κατω απτην ομπρελα του κρατους. Αντιθετως, στο αεριο για παραδειγμα, οσοι μπηκαμε σε σταθερο την φαγαμε, γιατι η δεη αποφασισε να μην δωσει επιδοτηση στα σταθερα, ενω δεν υπηρχε τετοιος περιορισμος οταν υπογραψαμε. Ακομα και για την περιοδο που ειχε φτασει 0.30 το ρευμα, εβγαλε το power pass και εδωσε αρκετα λεφτα πισω απο τις αυξησεις που ειχαν πληρωσει οσοι δεν ειχαν μπει σε σταθερο. Για το ρευμα μαλιστα, εχει δωσει κατευθυνση η κυβερνηση οτι θα προσπαθει να κραταει τη τιμη κατω απο τα 0.15 με επιδοτησεις. 0,14 αγορασαμε το myhomeonline, λογω του τυριου των 50+50 ευρω. Γι'αυτο κι εγω, εχω μπλε που ληγει το Μαιο, δεν προκειται να κανω απολυτως τιποτε πλεον. Με ριχνει στο πρασινο μαλλον, ή οτι αλλο σκεφτουν.
Kozanitis1 Δημοσ. Τετάρτη στις 12:31 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 12:31 μμ Καλημέρα, ισχύει ακόμα πως εγγύηση δεν χρεώνεται όταν κάνουμε αίτηση από e-contract, ενώ από κατάστημα χρεώνεται κανονικά;
konc Δημοσ. Τετάρτη στις 02:31 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 02:31 μμ 3 hours ago, fastnq2 said: Η ιστορια εχει δειξει οτι οσοι πιστολιασαν και δεν ασχοληθηκαν καθολου ουτε με ρευματα ουτε με αερια ειδικα την περιοδο με την ''ενεργειακη κριση λογω ρωσιας'' μια χαρα μπηκαν κατω απτην ομπρελα του κρατους. Έτσι ακριβώς είναι. Δεν ξέρω πόσο σωστό είναι αλλά προσωπικά και μετά από πολλές αποτυχημένες προσπάθειες να συγκρίνω τα προγράμματα έχω καταλήξει στο εξής: Έρχεται ο λογαριασμός στο κυμαινόμενο που περιλαμβάνει όλες τις επιδοτήσεις και εκπτώσεις και τότε υπολογίζεις πόσο θα ερχόταν αν ήσουν σε σταθερό. Το αντίθετο δεν έχω καταφέρει να το κάνω σωστά με τις εκπτώσεις και τις επιδοτήσεις να αλλάζουν. Ε λοιπόν, μέχρι στιγμής βγαίνει μία η άλλη ή υπέρ του κυμαινόμενου. Και ας πρίζουν στα τηλέφωνα για το πόσο θα ακριβύνει, και ας ανακοινώνουν υψηλές τιμές kwh, σημασία έχει μόνο τι πληρώνεις τελικά. Αν ποτέ όντως γίνει πιο ακριβό και φας 1 μήνα ένα 20άρικο (που το έχεις ήδη κερδίσει), δεν υπάρχουν δεσμεύσεις και πηγαίνεις σε σταθερό όποτε το αποφασίσεις. 1
dream21 Δημοσ. Τετάρτη στις 04:07 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 04:07 μμ (επεξεργασμένο) Kαινούργιο προιον https://www.dei.gr/el/gia-to-spiti/revma/myhome-entertwo/ Σταθερό Διζωνικό προϊόν ενέργειας για μέγιστη οικονομία Επεξ/σία Τετάρτη στις 04:08 μμ από dream21 2
dvlsakos Δημοσ. Τετάρτη στις 06:48 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 06:48 μμ (επεξεργασμένο) Καλησπερα , με καλεσαν για προσφορα απο την ΔΕΗ για το σταθερο, 0.14 η κιλοβατορα 50 + 50 ευρω στον λογαριασμο δωρο αν καταλαβα καλα. 5 ευρω παγιο εχω τωρα το πρασινο τιμολογιο της δεη χωρις νυχτερινο , με χαμηλος λογιαριασμους γενικα. Συμφερει το enter ; Επεξ/σία Τετάρτη στις 06:52 μμ από dvlsakos
giorgosxax Δημοσ. Τετάρτη στις 07:20 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 07:20 μμ 30 λεπτά πριν, dvlsakos είπε Καλησπερα , με καλεσαν για προσφορα απο την ΔΕΗ για το σταθερο, 0.14 η κιλοβατορα 50 + 50 ευρω στον λογαριασμο δωρο αν καταλαβα καλα. 5 ευρω παγιο εχω τωρα το πρασινο τιμολογιο της δεη χωρις νυχτερινο , με χαμηλος λογιαριασμους γενικα. Συμφερει το enter ; Όχι. Μείνε στο πράσινο Η τιμή του έχει πέσει στα 10 λεπτά 1
efkola Δημοσ. Τετάρτη στις 07:41 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 07:41 μμ Επέλεξα ΔΕΗ στο σπίτι που νοίκιασα πρόσφατα και πιο συγκεκριμένα το κίτρινο myhome 4all για να μπορώ να αποχωρήσω όποτε θέλω. Αξίζει τώρα να μπω στο πράσινο της ΔΕΗ; Έχει χρονική δέσμευση; Στο mydei πάντως μου δίνει δυνατότητα να μετακινηθω μόνο σε μπλε myhome enter ή μπλε myhome online.
MARIOSNURSE Δημοσ. Πέμπτη στις 02:51 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 02:51 πμ 7 ώρες πριν, efkola είπε Επέλεξα ΔΕΗ στο σπίτι που νοίκιασα πρόσφατα και πιο συγκεκριμένα το κίτρινο myhome 4all για να μπορώ να αποχωρήσω όποτε θέλω. Αξίζει τώρα να μπω στο πράσινο της ΔΕΗ; Έχει χρονική δέσμευση; Στο mydei πάντως μου δίνει δυνατότητα να μετακινηθω μόνο σε μπλε myhome enter ή μπλε myhome online. Μείνε εκεί που είσαι για την ώρα. 1
dr_giwrgos Δημοσ. Πέμπτη στις 12:48 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 12:48 μμ Εγω ξοδευω 55-80kwh τον μήνα. (Εχω για ζεστό νερό ταχυθερμαντήρα υγραεριου και για μαγείρεμα ρομποτάκι.) Περισυ κοιταξα τους λογιαριασμούς απο Φεβρουάριο 2024 - Μάρτιο 2025 και στο Κίτρινο τιμολόγιο είχα τιμή 0,155. Οπότε μπήκα στο Μπλέ σταθερό online με 50+50euro . Πιστευω οτι το κίτρινο άσχετα αν ειναι τωρα στα 0,11 περιπου γενικά θα ξαναανέβει και 0,15. Αρα ειπα να πειραματιστώ στο μπλε φέτος. Το 2024 τον Ιανουάριο το μπλε ηταν νομιζω 0,18 και δεν το προτίμησα
jkoukos Δημοσ. Πέμπτη στις 01:34 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 01:34 μμ 42 λεπτά πριν, dr_giwrgos είπε Περισυ κοιταξα τους λογιαριασμούς απο Φεβρουάριο 2024 - Μάρτιο 2025 και στο Κίτρινο τιμολόγιο είχα τιμή 0,155. Αυτή η τιμή είναι η αρχική προ τυχόν εκπτώσεων παρόχου, κρατικής επιδότησης και υπολογισμού μηχανισμού διακύμανσης ανά μήνα. Η τελική τιμή είναι μικρότερη αυτής. Σε αντίθεση στα μπλε είναι τελική και ίδια καθόλη την διάρκεια της σύμβασης.
Sorath Δημοσ. Πέμπτη στις 01:40 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 01:40 μμ (επεξεργασμένο) Λάθος post Επεξ/σία Πέμπτη στις 01:45 μμ από Sorath
gpapadakis Δημοσ. Πέμπτη στις 01:44 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 01:44 μμ (επεξεργασμένο) 15 minutes ago, Sorath said: 8€ ειναι το μηνιαιο παγιο, εχεις δεν εχεις νυκτερινο. Επεξ/σία Πέμπτη στις 01:55 μμ από gpapadakis
Sorath Δημοσ. Πέμπτη στις 01:45 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 01:45 μμ Ναι το κατάλαβα μετά, για αυτό ακύρωσα το post μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα