Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Seldon40 είπε

τελικά είχαμε τιποτα νεότερο για αυτη την προσφορα;

Εγώ είπα να το κάνω το πείραμα και πήρα την υποτιθέμενη προσφορά. Η εκπροσώπηση μου από την ΔΕΗ δεν έχει ξεκινήσει ακόμη. Οπότε αν βγει αληθινή η προσφορά θα πρέπει να περάσουν 3 μήνες από την έναρξη εκπροσώπησης, για το αν θα δωθούν τα 50 ευρώ τον 2ο μήνα και τα 50 ευρώ τον 3ο μήνα, που είναι το promo της cqs. Θα ενημερώσω τότε είτε πετύχει το πείραμα είτε όχι. Επειδή οι καταναλώσεις μου είναι αρκετά μικρές σκέφτηκα δεν έχω πολλά να χάσω. Έτσι κι αλλιώς, "και με τα πολλά στη φυλακή και με τα λίγα μέσα"! 😅😅

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
10 ώρες πριν, petrost8 είπε

Ενω το τρεχων μου MyHomeOnline ληγει σε 17 μερες, παω στο myDei , επιλεγω απο τα προγραμματα το MyHomeOnline και στην ανανεωση λεει στους ορους οτι δινει τα 50+50.

Αρα γιατι να παω πρωτα πρασινο/κιτρινο και μετα στο MyHomeOnline; Μηπως συμφωνα με το παραπανω , "κλειδωνω" τα 50+50 και οταν ληξει το τρεχων MyHomeOnline , θα με παει αυτοματα και σερι στο νεο MyHomeOnline; 

Γτ να το διακινδυνεύσεις;; Κάνε τη περπατημένη!

Δημοσ.
13 hours ago, petrost8 said:

Ενω το τρεχων μου MyHomeOnline ληγει σε 17 μερες, παω στο myDei , επιλεγω απο τα προγραμματα το MyHomeOnline και στην ανανεωση λεει στους ορους οτι δινει τα 50+50.

Αρα γιατι να παω πρωτα πρασινο/κιτρινο και μετα στο MyHomeOnline; Μηπως συμφωνα με το παραπανω , "κλειδωνω" τα 50+50 και οταν ληξει το τρεχων MyHomeOnline , θα με παει αυτοματα και σερι στο νεο MyHomeOnline; 

Με βάση τους όρους της προσφοράς, η μόνη περίπτωση κάποιος να μη τη δικαιούται είναι αν πάει στο online από σταθερό ΔΕΗ (online /enter)  πρoτού λήξει το ήδη υπάρχων σταθερό. 

Επίσης η προσφορά λήγει 31/03 (δε ξέρουμε αν θα παραταθεί ή θα αλλάξει). 

Οπότε αν κάποιος θέλει να είναι σίγουρος πρέπει να μεταβεί στο online μέχρι 31/03 και η μετάβαση να είναι είτε από άλλο πάροχο είτε από κυμαινόμενο της ΔΕΗ.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, eidikos33 είπε

Συνδέομαι στο mydei και δεν μου δείχνει καθόλου την παροχή μου παιδιά τι φάση;

το ιδο και σε μενα, μετα απο λιγο επανηλθαν (20 λεπτα)

• Thanks 1
Δημοσ.

Καλημέρα. Αν ανανεωσω σημερα αυριο το ΔΕΗ home online (που ειμαι ηδη πελατης και ληγει σε 12 ημερες), θα παρω και δωρο τα 50 +50 που λεει ή είναι μονο για νεα συμβόλαια?

Δημοσ.
4 ώρες πριν, kxtsao είπε

είναι μόνο για νέα συμβόλαια 

πήγαινε πράσινο σήμερα και αύριο ξανά στο ονλινε

Ευχαριστω. Μια τελευταια ερωτηση. Απο το πρασινο σε μπλε δεν θα εχω καποια ρητρα, σωστα?

Δημοσ.

Καλησπέρα σας. Σε επικοινωνία μου με το τηλ.κεντρο δεη με μια εξυπηρετικοτατη κοπέλα μιας και το on line μου λήγει σε 14 μέρες σας μεταφέρω τα λεγόμενα της.

1)Η προσφορά 50+50 ισχύει και για τους υπάρχοντες στο on line με ανανέωση για ακόμα ένα χρόνο μέσω της εφαρμογής. 

2)το πιο πιθανό είναι η προσφορά να παραταθεί και μετά τις 31-3

3) από μέρα σε μέρα η ΔΕΗ ανακοινώνει 24μηνο σταθερό!

Ζήτησα νέα επικοινωνία αύριο 31-3 ,οπότε θα με καλέσει για να προχωρήσω ανάλογα με τις εξελίξεις. 

Δεν θέλω να επηρεάσω κανέναν στο τι σκοπεύει να κάνει σχετικά με ανανεώσεις και προσφορές απλά ότι πληροφορία μαζεύουμε καλό είναι θεωρώ να τις μοιραζόμαστε!

• Like 4
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, nimrond21 είπε

Καλησπέρα σας. Σε επικοινωνία μου με το τηλ.κεντρο δεη με μια εξυπηρετικοτατη κοπέλα μιας και το on line μου λήγει σε 14 μέρες σας μεταφέρω τα λεγόμενα της.

1)Η προσφορά 50+50 ισχύει και για τους υπάρχοντες στο on line με ανανέωση για ακόμα ένα χρόνο μέσω της εφαρμογής. 

Ζήτησα νέα επικοινωνία αύριο 31-3 ,οπότε θα με καλέσει για να προχωρήσω ανάλογα με τις εξελίξεις. 

Δεν θέλω να επηρεάσω κανέναν στο τι σκοπεύει να κάνει σχετικά με ανανεώσεις και προσφορές απλά ότι πληροφορία μαζεύουμε καλό είναι θεωρώ να τις μοιραζόμαστε!

Αρα δεν χρειαζονταν να παμε πρασινο και καπακι στο μπλε οσοι ειμασταν online. Θετικο αυτο απλα κανεις ανανεωση το ιδιο προγραμμα απλα με τις νεες τιμες και παιρνεις το 100αρικο.

Θετικο η παρατηση ωστε οσοι πηραν περσι το online με το δωρο μεχρι Ιουνιο να προλαβουν και τη φετινη προσφορα χωρις πεναλτι η να τρεχουν στα καταστηματα για διακοπη και ξανα στο μπλε. 

Το 24μηνο το βλεπω αλλα δεν θα εκανα 24μηνο χωρις μια πολυ καλη τιμη η χωρις να με δωσουν οχι 100 αλλα 200 ευρω για 24 μηνες. Οποτε και 14 λεπτα να πληρωνω την KW να με βγει παλι 11 και κατι με τα 200 ευρω που θα δωσουν. 

Δημοσ.

Εαν το πρώτο και το δεύτερο που ανέφερα ισχύουν (θα φανεί αύριο μεθαύριο) όλα μια χαρά. Αναφορικά με το τρίτο όχι μόνο δεν περιμένω τέτοια έκπτωση (μακάρι βέβαια ) αλλά ίσως κρίνοντας και από άλλο πάροχο που πρόσφερε 24μηνο , το πάγιο να είναι χ-πλασιο του on line... Ωστόσο εγώ ίσως και να το σκεφτόμουν αν η τιμή kwh είναι  νορμάλ και για 2χρονια να μην κοιτάω κάν τι συμβαίνει γύρω μου.. θα δούμε !

Δημοσ.
7 ώρες πριν, nimrond21 είπε

περιεργο. Χθες μου ειπαν το ακριβως αντιθετο, οτι απο ανανεωση δεν παιρνω τα δωρα 50 + 50, και ρωτησα αν κανω το κολπακι απο μπλε --> πρασινο -> μπλε μου ειπε οτι δεν θα εχω θεμα, θα τα παρω κανονικα (το οποιο και εκανα - αφησα το πρασινο περιπου 12 ωρες ενεργο και μετα ενεργοποιησα το ονλινε (εληγε το παλιο ονλινε σε 13 ημερες)).

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, jimakos234 είπε

περιεργο. Χθες μου ειπαν το ακριβως αντιθετο, οτι απο ανανεωση δεν παιρνω τα δωρα 50 + 50, και ρωτησα αν κανω το κολπακι απο μπλε --> πρασινο -> μπλε μου ειπε οτι δεν θα εχω θεμα, θα τα παρω κανονικα (το οποιο και εκανα - αφησα το πρασινο περιπου 12 ωρες ενεργο και μετα ενεργοποιησα το ονλινε (εληγε το παλιο ονλινε σε 13 ημερες)).

Δεν χρειαζεται καν να αφησεις το πρασινο 12 ωρες. 1 δευτερολεπτο φτανει και γυρνας στο μπλε αμεσα παλι και θα παρεις το 100αρικο κανονικα. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...