motoboots Δημοσ. 26 Μαρτίου Δημοσ. 26 Μαρτίου 47 λεπτά πριν, Ison_ είπε Έχουμε τόσο σίγουρο ότι το 50+50 και η σταθερή κιλοβατώρα συμφέρουν να δεσμευτείς για 9 μήνες και ότι με το πράσινο, το οποίο δεν το προωθούν, δε θα είμαστε κερδισμένοι άμα πέσει αρκετά η κιλοβατώρα κατά μέσο όρο σε όλο αυτό το 9μηνο; Είσαι βέβαιος ότι αν πέσουν για κάποιο διάστημα οι τιμές, δεν θα κάνει μεγάλη διαφορά με τα άλλα της ΔΕΗ. Είσαι ασφαλισμένος όμως από οποιαδήποτε στραβή και από περιόδους με ψηλές τιμές, που λογικά θα δούμε το καλοκαίρι. Για καταναλώσεις έως 250kWh μηνιαίως δεν το συζητώ. Για μεγαλύτερες, ειδικά πάνω από 400 το μήνα, αν έχεις όρεξη για συχνές αλλαγές, αξίζει να κοιτάξεις εκτός ΔΕΗ.
gousias Δημοσ. 26 Μαρτίου Δημοσ. 26 Μαρτίου 47 λεπτά πριν, motoboots είπε Είσαι βέβαιος ότι αν πέσουν για κάποιο διάστημα οι τιμές, δεν θα κάνει μεγάλη διαφορά με τα άλλα της ΔΕΗ. Είσαι ασφαλισμένος όμως από οποιαδήποτε στραβή και από περιόδους με ψηλές τιμές, που λογικά θα δούμε το καλοκαίρι. Για καταναλώσεις έως 250kWh μηνιαίως δεν το συζητώ. Για μεγαλύτερες, ειδικά πάνω από 400 το μήνα, αν έχεις όρεξη για συχνές αλλαγές, αξίζει να κοιτάξεις εκτός ΔΕΗ. Καλοκαίρι υψηλές τιμές γιατί; 1
motoboots Δημοσ. 26 Μαρτίου Δημοσ. 26 Μαρτίου 15 λεπτά πριν, gousias είπε Καλοκαίρι υψηλές τιμές γιατί; Γιατί αυξάνεται η ζήτηση. https://www.ppcgroup.com/el/omilos-dei/dimosiefseis/miniaia-pliroforiaka-deltia/miniaia-timi-ekkatharisis-agoras/
gousias Δημοσ. 26 Μαρτίου Δημοσ. 26 Μαρτίου 10 λεπτά πριν, motoboots είπε Γιατί αυξάνεται η ζήτηση. https://www.ppcgroup.com/el/omilos-dei/dimosiefseis/miniaia-pliroforiaka-deltia/miniaia-timi-ekkatharisis-agoras/ Δεν καλύπτεται αυτή η ζήτηση από ΑΠΕ και πρόσθετες πηγές παραγωγής ενέργειας;
allareas Δημοσ. 27 Μαρτίου Δημοσ. 27 Μαρτίου Έκανα αλλαγή από Γ1Ν (μετά από διακοπή του παλιού online) και ενεργοποίηση του νέου online σήμερα τα reward miles της Aegean, πότε εμφανίζονται;
mike15 Δημοσ. 27 Μαρτίου Δημοσ. 27 Μαρτίου Στις 22/3/2025 στις 1:31 ΜΜ, johnnyman είπε Καλησπέρα! Πιστεύεται θα συνεχίσει η προσφορά κ τον Απρίλιο? Εμένα λήγει 30 Μαΐου το online. και εμενα τοτε. πιστευω οτι θα το πανε ξανα μεχρι και ιουνιο οπως περσυ.κανεις δεν ξερει αλλα δεν εχουν λογο να το σταματησουν καθως γνωριζουν οτι οι τελευταιοι πελατες σταθερου τελειωνουν τελη ιουνιου αν θυμαμαι καλα.οποτε θελουν να τους καβατζωσουν αλλο ενα χρονο. 1
martinakizz Δημοσ. 27 Μαρτίου Δημοσ. 27 Μαρτίου Με έναν καθόλου γρήγορο υπολογισμό, να σας πω, αν είχα τους προηγούμενους 12μήνες myhomeonline αντί Γ1Ν1 θα είχα εξοικονομήσει 20,05!!!!1 ... Μ.Ο. τιμής kwh, υπολογίζοντας από Μάρτιο25-Μάρτιο24 (12 μήνες) βγήκε Πρ.0,1428866 και Ν 0,1075041! (για Ιουλ&Αυγ24 έβαλα την τιμή για άνω των 500)...
mogsub Δημοσ. 27 Μαρτίου Δημοσ. 27 Μαρτίου Καλησπέρα Το δικό μου home enter λήγει σε 21 μέρες. Μπορώ να το αλλάξω σε πράσινο από τώρα χωρίς να πληρώσω καμία ρήτρα; Σκέφτομαι να το γυρίσω πάλι μετά σε enter. Έχω κατανάλωση γύρω στα 500-600 το μήνα. Τι λέτε;
spocky Δημοσ. 27 Μαρτίου Δημοσ. 27 Μαρτίου On 23/03/2025 at 11:52, spocky said: Εκανα αιτηση εδω και μιαμιση βδομαδα σε 2 παροχες να περασω απο το myhome online στο 4all για να ξαναπαω στο online και να παρω το 100ευρω. Και οι 2 παροχες ληγουν 30/5 οποτε εχω περασει το 9μηνο. Μιλησα με 2 υπαλληλους στο τηλ και μου ειπαν οτι δεν θα εχω ρητρα αποχωρησης. Τους ξανακαλεσα να ρωτησω γιατι δεν με εχουν αλλαξει ακομα και μου ειπαν οτι εχουν σημειωση απο το αρμοδιο τμημα συμβολαιων οτι αν παω στο 4all θα πληρωσω ρητρα 30 ευρω ανα παροχη. Τους εξηγησα οτι συμφωνα με τους ορους δεν πρεπει να πληρωσω τπτ και οτι σε μια αλλη παροχη που αλλαξα δεν μου ειπαν κατι παρομοιο. Θα μπορω λεει να φυγω χωρις ρητρα απο 1/4 μονο. Με κοροιδευουν η θα εχω προβλημα λετε; Εχει περασει μιαμιση βδομαδα και ακομα με εχουν στο online. Και ακομα παραμενω online. Τι σκατα προηγουμενα με την παροχη μου εχουν?
fiestakias Δημοσ. 27 Μαρτίου Δημοσ. 27 Μαρτίου Στην προσφορά με τα δύο 50 αρικα της ΔΕΗ τον 1ο κ 6ο μήνα αν για παράδειγμα τον πρώτο μήνα ο λογαριασμός είναι λιγότερο από 50 ευρώ πχ 40 τα 10 ευρώ μεταφέρονται στον επόμενο;
motoboots Δημοσ. 27 Μαρτίου Δημοσ. 27 Μαρτίου 17 λεπτά πριν, fiestakias είπε Στην προσφορά με τα δύο 50 αρικα της ΔΕΗ τον 1ο κ 6ο μήνα αν για παράδειγμα τον πρώτο μήνα ο λογαριασμός είναι λιγότερο από 50 ευρώ πχ 40 τα 10 ευρώ μεταφέρονται στον επόμενο; Ναι. 1
Seldon40 Δημοσ. 27 Μαρτίου Δημοσ. 27 Μαρτίου Στις 19/3/2025 στις 6:09 ΜΜ, 1J4t είπε άλλαξε αμέσως η προσφορά σε 200 ευρώ όπου μου διευκρίνισε, 50 ευρώ στον 1ο λογαριασμό, άλλα 50 στον 2ο λογαριασμό, άλλα 50 στον 3ο λογαριασμό και τα τελευταία 50 στον 6ο λογαριασμό τελικά είχαμε τιποτα νεότερο για αυτη την προσφορα;
fastnq2 Δημοσ. 27 Μαρτίου Δημοσ. 27 Μαρτίου Στις 19/3/2025 στις 6:09 ΜΜ, 1J4t είπε Καλησπέρα σε όλους. Μάλλον σας έχω ένα case study για δυνατούς λύτες και θα ήθελα την βοήθειά σας αν μπορείτε. Η cqs τηλεφώνησε σε φίλο, που έφυγε από την ΔΕΗ, να του κάνει προσφορά 150 ευρώ για να γυρίσει πίσω. Κάλεσα κι εγώ στο ίδιο τηλέφωνο να δω τι παίζει, αν και έχω φύγει κοντά στους 2,5 μήνες από ΔΕΗ προς άλλο πάροχο. Η προσφορά όντως ισχύει αλλά μόνο για το πρόγραμμα myHome Enter κι όχι για το myHome Online. Όταν τους είπα ότι είχα στο μυαλό μου το myHome Online και δεν μπορώ να αποφασίσω αυτή τη στιγμή και να με καλέσουν αύριο, άλλαξε αμέσως η προσφορά σε 200 ευρώ όπου μου διευκρίνισε, 50 ευρώ στον 1ο λογαριασμό, άλλα 50 στον 2ο λογαριασμό, άλλα 50 στον 3ο λογαριασμό και τα τελευταία 50 στον 6ο λογαριασμό. Μου είπε ότι η ενιαία τιμή KWh είναι κλειδωμένη για 12 μήνες, το πάγιο 5 ευρώ και μπορώ να αποχωρήσω τον 9ο μήνα χωρίς φάουλ. Όταν ανέφερα ότι έχω και 2η παροχή που σκέφτομαι να αλλάξω, τι προσφορά μπορεί να γίνει; Μου είπε να περιμένω να μιλήσει με υπεύθυνο να μου πει. Μετά από λίγο με ενημέρωσε ότι η προσφορά που μου δίνουν είναι 200 ευρώ για την μία παροχή και 150 ευρώ για την άλλη. Είπα πάλι δεν μπορώ να αποφασίσω αυτή τη στιγμή και να με καλέσουν αύριο. Μου είπε ότι η προσφορά που μου είπε ισχύει γι αυτή τη στιγμή μόνο. Απάντησα, συγνώμη δεν μπορώ τώρα να αποφασίσω, ίσως κάποια άλλη στιγμή σε άλλο promo. Η απάντηση ήταν θα σας καλέσουμε μόνο κατ εξαίρεση, αύριο, για την απάντησή σας κι ότι αυτό δεν το κάνουν ποτέ. Όταν ρώτησα αν μου στείλουν συμβόλαιο που θα γράφει για τα 200 ευρώ. Η απάντηση ήταν τα 50+50 ευρώ είναι από τη ΔΕΗ και τα άλλα 100 ευρώ από εμάς (cqs) που δεν αναφέρονται πουθενά σε συμβόλαιο, που απλά θα αφαιρούνται από τον λογαριασμό της ΔΕΗ. Στην ερώτησή μου, πως είμαι εγώ είμαι σίγουρος, ότι θα πάρω τα επιπλέον 100 ευρώ; Η απάντηση ήταν, γι αυτό ηχογραφείται η κλήση μας για δική σας εξασφάλιση και είμαστε η cqs που δεν εμφανιστήκαμε χθες στον χώρο που συνεργαζόμαστε με την ΔΕΗ. Οι απορίες μου είναι: 1. Να τους εμπιστευτώ; Θα τα δώσουν τα επιπλέον χρήματα, τι στιγμή που δεν είναι γραμμένα σε συμβόλαιο; 2. Η μία παροχή μου έχει κατανάλωση 1200 KWh το χρόνο (με τις 800 ημερήσιο και 400KWh νυχτερινό) Η άλλη παροχή είναι σε εξοχικό, βασική χρήση 2 μήνες το καλοκαίρι με κατανάλωση 750 KWh το χρόνο (δεν έχει νυχτερινό το εξοχικό). Με συμφέρει η μετάβαση προς ΔΕΗ; Υγ: Όταν τους ανέφερα στο τέλος για μία 3η παροχή που είναι στο πράσινο της ΔΕΗ (της μητέρας μου είναι που δεν μπόρεσα ποτέ να πείσω να φύγει από ΔΕΗ), αν γίνεται να πάει στο myHome Enter και να πάρει τα 150 ευρώ, μου είπε, ναι γίνεται! Βρε παίδες, τι γίνεται; έχω χάσει τη μπάλα! Τον περασμένο Νοέμβριο που για να μπεις στο myhomeenter η ΔΕΗ έδινε 50 ευρώ(ή 30 δεν θυμάμαι) , με κάλεσαν και εμένα πιθανόν από αυτή την εταιρία και μου είπαν ότι μου δίνουν 80 ευρώ να μπω στο my home enter αλλα στο συμβόλαιο θα λέει μόνο για τα 50 και ότι τα 30 είναι από αυτούς. Επειδή ήμουν στο γ1 δεν το πολύ σκέφτηκα ρώτησα αν μπορεί να γίνει με το myhome online, μου είπε όχι, Ε βάλτε με στο enter της είπα. Κ όντως μου δώσαν 50+30 στους πρώτους λογαριασμούς. 2 1
petrost8 Δημοσ. 27 Μαρτίου Δημοσ. 27 Μαρτίου Ενω το τρεχων μου MyHomeOnline ληγει σε 17 μερες, παω στο myDei , επιλεγω απο τα προγραμματα το MyHomeOnline και στην ανανεωση λεει στους ορους οτι δινει τα 50+50. Αρα γιατι να παω πρωτα πρασινο/κιτρινο και μετα στο MyHomeOnline; Μηπως συμφωνα με το παραπανω , "κλειδωνω" τα 50+50 και οταν ληξει το τρεχων MyHomeOnline , θα με παει αυτοματα και σερι στο νεο MyHomeOnline;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα