d_gkal Δημοσ. 24 Μαρτίου Δημοσ. 24 Μαρτίου 4 hours ago, gousias said: Διαφορές δεν έχω καταλάβει καλά, ποιες είναι ανάμεσα σε HomeEnter και HomeOnline; Κρατάνε σταθερή τιμή; Πρέπει να πληρωθεί εγγύηση ακόμη κι αν κάποιος είναι ήδη πελάτης ΔΕΗ, έστω στο βασικό Γ1; Το enter έχει ακριβότερο πάγιο (5€) και ακριβότερη τιμή kwh (0.145€ όλο το 24ωρο) ενώ το online παγιο (3.5€) και τιμή 0,142 για ημέρα και 0.132 νυχτερινό 1 1
gousias Δημοσ. 24 Μαρτίου Δημοσ. 24 Μαρτίου 22 λεπτά πριν, d_gkal είπε Το enter έχει ακριβότερο πάγιο (5€) και ακριβότερη τιμή kwh (0.145€ όλο το 24ωρο) ενώ το online παγιο (3.5€) και τιμή 0,142 για ημέρα και 0.132 νυχτερινό Κυρίως δεν έχω καταλάβει τι παίζει με εγγύηση, εάν πρέπει να πληρωθεί όπως προανέφερα, ακόμη κι αν κάποιος είναι πελάτης ΔΕΗ, απλώς στο βασικό Γ1.
jkoukos Δημοσ. 24 Μαρτίου Δημοσ. 24 Μαρτίου 2 ώρες πριν, gousias είπε Κυρίως δεν έχω καταλάβει τι παίζει με εγγύηση, εάν πρέπει να πληρωθεί όπως προανέφερα, ακόμη κι αν κάποιος είναι πελάτης ΔΕΗ, απλώς στο βασικό Γ1. Εφόσον παραμένεις στον ίδιο πάροχο αλλάζοντας πρόγραμμα, δεν πληρώνεις εγγύηση. Επίσης στη ΔΕΗ δεν πληρώνεις εγγύηση εφόσον κάνεις σύμβαση ηλεκτρονικά μέσω του econtract.
gousias Δημοσ. 25 Μαρτίου Δημοσ. 25 Μαρτίου Απαιτείται ή προσφέρει κάποιο όφελος η πάγια πληρωμή μέσω κάρτας ή λογαριασμού κυρίως σε αυτά τα προγράμματα Online και Enter; 1
motoboots Δημοσ. 25 Μαρτίου Δημοσ. 25 Μαρτίου 1 ώρα πριν, d_gkal είπε Απαιτείται Στο Enter όχι. Μόνο στο Online.
jkoukos Δημοσ. 25 Μαρτίου Δημοσ. 25 Μαρτίου 10 ώρες πριν, gousias είπε Απαιτείται ή προσφέρει κάποιο όφελος η πάγια πληρωμή μέσω κάρτας ή λογαριασμού κυρίως σε αυτά τα προγράμματα Online και Enter; Όπως ήδη ειπώθηκε, στο Online απαιτείται ενώ από την άλλη στο Enter υπάρχει όφελος με έκπτωση 2%.
Pwpwpw Δημοσ. 26 Μαρτίου Δημοσ. 26 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Καλησπέρα. Επειδή το σταθερό μου online λήγει σε ένα 10ημερο έκανα σήμερα το πρωί αλλαγή στο πράσινο με σκοπό στην συνέχεια να πάω στο online για να προλάβω στην προσφορά 50+50 ευρώ που είναι μέχρι 31/3. Στον ebill φαίνεται ήδη ότι είναι στο πράσινο, να προχωρήσω σήμερα καπάκι σε αλλαγή στο μπλε ή να το αφήσω ένα 24ωρο και μετά να κάνω την αλλαγή; Επεξ/σία 26 Μαρτίου από Pwpwpw
kokos23 Δημοσ. 26 Μαρτίου Δημοσ. 26 Μαρτίου Στις 21/3/2025 στις 1:10 ΠΜ, Eatos είπε Καλησπέρα! Με κάλεσαν χθες από τη ΔΕΗ (δεν επιβεβαίωσα ότι ήταν σίγουρα από την ίδια τη ΔΕΗ και όχι από κάποιο συνεργάτη) και μου είπαν να αφήσω το myHome4All που είμαι τώρα για να πάω στο myHomeEnter. Το επιχείρημά τους ήταν ότι η τιμή της κιλοβατώρας στο 4All είναι πάνω από 0,2€ ενώ στο Enter 0,145€. Απόρησα με το πόσο ανέβηκε η τιμή του 4All οπότε μπήκα τώρα να το τσεκάρω και βλέπω ότι δεν ισχύει αυτό που μου είπαν και ότι η τιμή είναι σχεδόν στα 0,14€ για κατανάλωση έως 500kWh. Κάνω κάποιο λάθος ρε παιδιά; Αυτή δεν είναι η τελική τιμή κιλοβατώρας; Χάνω κάτι; Επίσης, αν είναι να πάμε σε μπλε, υπάρχει κάποια περίπτωση να μη με συμφέρει περισσότερο το myHomeOnline από το Enter; Πιστεύετε αξίζει να βάλω όλες τις παροχές στο Online και να ησυχάσω για 9 μήνες (ειδικά τώρα που έρχεται καλοκαίρι) ή υπάρχει περίπτωση να πέσει η τιμή στα κυμαινόμενα; Βλέπω ότι τρέχει και προωθητική ενέργεια αυτή την περίοδο, εγώ που είμαι ήδη στη ΔΕΗ αλλά σε άλλο πρόγραμμα απ' ότι καταλαβαίνω τη δικαιούμαι γιατί δεν ήμουνα ποτέ στο online πριν. Σας ευχαριστώ! η κανονική τιμή στο 4αλλ είναι πάνω από 0,20 σωστά σου είπαν ΑΛΛΑ τρέχει έκπτωση που την ονομάζει προωθητική ενέργεια (που δεν ξέρουμε μέχρι πότε θα ισχύσει) και κατεβαίνει η τιμή στα 0,14... αυτό στο τηλ δεν το λένε για να παίρνουν την προμήθεια της αλλαγής προγράμματος... προσωπικά (αν και σκεφτόμουν να πάω στο ολαιν και όχι στο εντερ που λες για το 50+50) θα παραμείνω στο κίτρινο με πολύ προσοχή στην απότομη αύξηση τιμής ΑΝ γινει... 1
turbat0s Δημοσ. 26 Μαρτίου Δημοσ. 26 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, kokos23 είπε (αν και σκεφτόμουν να πάω στο ολαιν και όχι στο εντερ που λες για το 50+50) θα παραμείνω στο κίτρινο με πολύ προσοχή στην απότομη αύξηση τιμής ΑΝ γινει... Δηλαδή με σημερινές τιμές έχουν σχεδόν ίδια τιμή (0,14) το 4all και το online? Οπότε το σκεπτικό σου είναι να μένεις 4all ώστε να μην δεσμευτείς 9 μήνες με το online? Επεξ/σία 26 Μαρτίου από turbat0s
MikeJ Δημοσ. 26 Μαρτίου Δημοσ. 26 Μαρτίου 48 minutes ago, Pwpwpw said: Καλησπέρα. Επειδή το σταθερό μου online λήγει σε ένα 10ημερο έκανα σήμερα το πρωί αλλαγή στο πράσινο με σκοπό στην συνέχεια να πάω στο online για να προλάβω στην προσφορά 50+50 ευρώ που είναι μέχρι 31/3. Στον ebill φαίνεται ήδη ότι είναι στο πράσινο, να προχωρήσω σήμερα καπάκι σε αλλαγή στο μπλε ή να το αφήσω ένα 24ωρο και μετά να κάνω την αλλαγή; Σε ίδια φάση είμαι. Δε νομίζω ότι υπάρχει σωστή απάντηση σε αυτό. Θεωρητικά θα μπορούσες άμεσα να πας στο online εφόσον έχει καταγραφεί πρώτα η μετάβαση στο Γ1. Προσωπικά θα το άφηνα μερικές μέρες έτσι για το τυπικό σε περίπτωση που υπάρχουν κάποια συστήματα δικά τους που αργούν να καταγράψουν την αλλαγή. Απλά βάλε μια ειδοποίηση μη το ξεχάσεις και περάσει η 31/03. 1
motoboots Δημοσ. 26 Μαρτίου Δημοσ. 26 Μαρτίου 1 ώρα πριν, Pwpwpw είπε Καλησπέρα. Επειδή το σταθερό μου online λήγει σε ένα 10ημερο έκανα σήμερα το πρωί αλλαγή στο πράσινο με σκοπό στην συνέχεια να πάω στο online για να προλάβω στην προσφορά 50+50 ευρώ που είναι μέχρι 31/3. Στον ebill φαίνεται ήδη ότι είναι στο πράσινο, να προχωρήσω σήμερα καπάκι σε αλλαγή στο μπλε ή να το αφήσω ένα 24ωρο και μετά να κάνω την αλλαγή; Μπορείς και άμεσα. Την ώρα της αλλαγής φαίνονται άλλωστε οι όροι του νέου προγράμματος και η έκπτωση, πριν κάνεις αποδοχή. 1
konc Δημοσ. 26 Μαρτίου Δημοσ. 26 Μαρτίου 2 hours ago, turbat0s said: Δηλαδή με σημερινές τιμές έχουν σχεδόν ίδια τιμή (0,14) το 4all και το online? Σωστά, και για μένα που προσπαθούσα να δω αν υπάρχει λόγοςαπό το 4all να πάω σε σταθερό τώρα, τα νούμερα βγαίνουν ουσιαστικά τα ίδια με την προωθητική ενέργεια.
jkoukos Δημοσ. 26 Μαρτίου Δημοσ. 26 Μαρτίου Στο 4all (και στα πράσινα) η τιμή οφείλεται στην επιδότηση των 0,015€ της κιλοβατώρας από το κράτος τους τελευταίους μήνες, πέραν της προωθητικής ενέργειας. Αυτή σταματά οσονούπο.
Ison_ Δημοσ. 26 Μαρτίου Δημοσ. 26 Μαρτίου Έχουμε τόσο σίγουρο ότι το 50+50 και η σταθερή κιλοβατώρα συμφέρουν να δεσμευτείς για 9 μήνες και ότι με το πράσινο, το οποίο δεν το προωθούν, δε θα είμαστε κερδισμένοι άμα πέσει αρκετά η κιλοβατώρα κατά μέσο όρο σε όλο αυτό το 9μηνο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα