turbat0s Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες 41 λεπτά πριν, Giannis80x είπε απαντησε και εσυ ξαναδιαβαστε τι μου γραψατε και επιστρεψτε την. Ε ναι, τώρα θα πέσει λίγο τρολάρισμα! 1
motoboots Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες (επεξεργασμένο) Δηλαδή, έχεις παροχή που έχει ενεργοποιηθεί μετά τον Ιούλιο του 2021, και έχεις πληρώσει εγγύηση; Πότε και πόση; Επεξ/σία πριν από 3 ώρες από motoboots
mike15 Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες Στις 20/3/2025 στις 1:18 ΜΜ, triple_sec είπε μάλλον πολύ βασική ερώτηση, αλλά πού ακριβώς στο mydei πηγαίνει κάποιος για να μετατρέψει το υπάρχον online σε πράσινο; (με απώτερο σκοπό να ξαναμπεί στο online για τα 50+50). δεν χρειαζεται ,ρωτησα και εγω στο τηλεφωνικο και μου ειπαν οτι μολις ληξει το συμβολαιο κανω αιτηση αμεσως για το νεο ονλαιν και σε 2 μερες ενεργοποιειται.με το μπονους μαζι.
turbat0s Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα 1 ώρα πριν, motoboots είπε Δηλαδή, έχεις παροχή που έχει ενεργοποιηθεί μετά τον Ιούλιο του 2021, και έχεις πληρώσει εγγύηση; Πότε και πόση; Έχει ενεργοποιηθεί (πολύ) πριν το 2021... 100€ +
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα