Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
41 λεπτά πριν, Giannis80x είπε

απαντησε και εσυ ξαναδιαβαστε τι μου γραψατε και επιστρεψτε την.

Ε ναι, τώρα θα πέσει λίγο τρολάρισμα!

• Like 1
  • Απαντ. 2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δηλαδή, έχεις παροχή που έχει ενεργοποιηθεί μετά τον Ιούλιο του 2021, και έχεις πληρώσει εγγύηση; Πότε και πόση;

Επεξ/σία από motoboots
Δημοσ.
Στις 20/3/2025 στις 1:18 ΜΜ, triple_sec είπε

μάλλον πολύ βασική ερώτηση, αλλά πού ακριβώς στο mydei πηγαίνει κάποιος για να μετατρέψει το υπάρχον online σε πράσινο;

(με απώτερο σκοπό να ξαναμπεί στο online για τα 50+50).

δεν χρειαζεται ,ρωτησα και εγω στο τηλεφωνικο και μου ειπαν οτι μολις ληξει το συμβολαιο κανω αιτηση αμεσως για το νεο ονλαιν και σε 2 μερες ενεργοποιειται.με το μπονους μαζι.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, motoboots είπε

Δηλαδή, έχεις παροχή που έχει ενεργοποιηθεί μετά τον Ιούλιο του 2021, και έχεις πληρώσει εγγύηση; Πότε και πόση;

Έχει ενεργοποιηθεί (πολύ) πριν το 2021...

100€ +

Δημοσ.

καλημερα σε ολους.το myhome online εληγε σε 20 μερες και πηγα σε πρασινο και μετα απο λιγες ωρες στο τωρινο myhome online 02.25 οπως το αναφερει χωρις προβληματα μεσω mydei.τωρα ελπιζω στον πρωτο λογαρισμο να δω και τα 50.

Δημοσ.

Καλησπέρα! 

Πιστεύεται θα συνεχίσει η προσφορά κ τον Απρίλιο? 

Εμένα λήγει 30 Μαΐου το online.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, jimwalker είπε

καλημερα σε ολους.το myhome online εληγε σε 20 μερες και πηγα σε πρασινο και μετα απο λιγες ωρες στο τωρινο myhome online 02.25 οπως το αναφερει χωρις προβληματα μεσω mydei.τωρα ελπιζω στον πρωτο λογαρισμο να δω και τα 50.

Εμένα είχε παραμεινει πάντως ενώ είχε ληξει το παλιό my home online για πάνω από 6 μήνες με τιμή 0,098 και προχθές που μπήκα είχε γίνει κίτρινο οπότε το έκανα my home online 02.25

• Like 2
Δημοσ.
Στις 19/3/2025 στις 7:24 ΜΜ, ioannischr είπε
Στις 19/3/2025 στις 7:18 ΜΜ, eidikos33 είπε

η με επισκεψη σε καταστημα η μεσω mydei η μεσω  myrae  εγω το εκανα σημερα μεσω mydei   οταν μου στειλουν ημαιλ θα σε ενημερωσω ακριβως για τις ενεργειες

τελικα μετα 3 μερες μου απαντησαν το κλασικο οτι η υπηρεσια παρεχεται δωρεαν για τριμηνο και να τους στειλω

ξανα ημαιηλ λιγες μερες πριν την ληξη του

• Thanks 1
Δημοσ.

Αξίζει η μετάβαση απο το Γ1 στο online, για καταναλώσεις περίπου 160-170kwh το μήνα, που φτάνουν μέχρι 280kwh για τους χειμερινούς μήνες;

Δημοσ.
15 ώρες πριν, enteacher04 είπε

Αξίζει η μετάβαση απο το Γ1 στο online, για καταναλώσεις περίπου 160-170kwh το μήνα, που φτάνουν μέχρι 280kwh για τους χειμερινούς μήνες;

Ναι. 

• Thanks 1
Δημοσ.

Εκανα αιτηση εδω και μιαμιση βδομαδα σε 2 παροχες να περασω απο το myhome online στο 4all για να ξαναπαω στο online και να παρω το 100ευρω. Και οι 2 παροχες ληγουν 30/5 οποτε εχω περασει το 9μηνο. Μιλησα με 2 υπαλληλους στο τηλ και μου ειπαν οτι δεν θα εχω ρητρα αποχωρησης. Τους ξανακαλεσα να ρωτησω γιατι δεν με εχουν αλλαξει ακομα και μου ειπαν οτι εχουν σημειωση απο το αρμοδιο τμημα συμβολαιων οτι αν παω στο 4all θα πληρωσω ρητρα 30 ευρω ανα παροχη. Τους εξηγησα οτι συμφωνα με τους ορους δεν πρεπει να πληρωσω τπτ και οτι σε μια αλλη παροχη που αλλαξα δεν μου ειπαν κατι παρομοιο. Θα μπορω λεει να φυγω χωρις ρητρα απο 1/4 μονο. Με κοροιδευουν η θα εχω προβλημα λετε; Εχει περασει μιαμιση βδομαδα και ακομα με εχουν στο online.

• Haha 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, spocky είπε

Εκανα αιτηση εδω και μιαμιση βδομαδα σε 2 παροχες να περασω απο το myhome online στο 4all για να ξαναπαω στο online και να παρω το 100ευρω. Και οι 2 παροχες ληγουν 30/5 οποτε εχω περασει το 9μηνο. 

Την αίτηση πού την έκανες; Επειδή αυτό γίνεται στο λεπτό. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Διαφορές δεν έχω καταλάβει καλά, ποιες είναι ανάμεσα σε HomeEnter και HomeOnline;

Κρατάνε σταθερή τιμή;

Πρέπει να πληρωθεί εγγύηση ακόμη κι αν κάποιος είναι ήδη πελάτης ΔΕΗ, έστω στο βασικό Γ1;

Επεξ/σία από gousias
Δημοσ.
Στις 20/3/2025 στις 5:32 ΜΜ, pan05 είπε

Απ' ο,τι κατάλαβα εμφανίζεται η επιλογή τον τελευταίο μήνα πριν λήξει το υπάρχον.

Το δικό μου μπαίνει στον τελευταίο μήνα σε λίγες μέρες και θα το διαπιστώσω τότε.

όντως, με το που μπήκε στις τελευταίες 31 (!) μέρες του συμβολαίου, εμφανίστηκε η επιλογή αλλαγής τιμολογίου ή ανανέωσης του online.

τώρα το δίλημμα είναι πάμε για τα 50 + 50 ή περιμένουμε ένα πιο οικονομικό online τον Απρίλιο με τις μειωμένες τιμές χονδρικής.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...