Sebu Δημοσ. Τετάρτη στις 11:39 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 11:39 μμ 5 hours ago, turbat0s said: Μήπως από 1 Απρ θα γίνουν επίσημο promo τα 150€ ? Δυσκολο ως αδυνατο. Τα εξτρα 50 ή 100 που εδιναν μονο για σημερα στο φιλο ειναι εξτρα μπονους του εξωτερικου συνεργατη ο οποιος προφανως καιγεται να πετυχει στοχο για τελος τριμηνου. Η ΔΕΗ ειδικοτερα αλλα και αλλοι παροχοι εν γενει πληρωναν παλιοτερα αλλα ακομα το κανουν τρελα ποσα ως επιβραβευση/προμηθεια/μπονους σε αυτες τις τριτες εταιρειες τηλεπωλησεων καθως αρκετες εξ αυτων εχουν και ετερο βραχιονα που κανει και εισπραξεις καθυστερημενων πληρωμων και παιρνουν και απο εκει εξτραδακια. Αν λοιπον τρεχει Α προμο απο το Β συνεργατη με εξτρα τυρακι ειναι γιατι αν καταφερει να πιασει τους Χ πελατες που του λειπουν ως στοχο μεχρι 31/3, τα εξτρα που θα εισπραξει απο τη ΔΕΗ για την επιτευξη ή υπερεπιτευξη στοχου, ξεπερνανε κατα πολυ το τυρακι που δινει και μενει και μπαγιοκο κερδος, χωρια τα εξτρα μπονους στους πωλητες. 1
triple_sec Δημοσ. χθες στις 01:18 μμ Δημοσ. χθες στις 01:18 μμ μάλλον πολύ βασική ερώτηση, αλλά πού ακριβώς στο mydei πηγαίνει κάποιος για να μετατρέψει το υπάρχον online σε πράσινο; (με απώτερο σκοπό να ξαναμπεί στο online για τα 50+50).
pan05 Δημοσ. πριν από 22 ώρες Δημοσ. πριν από 22 ώρες 4 hours ago, triple_sec said: μάλλον πολύ βασική ερώτηση, αλλά πού ακριβώς στο mydei πηγαίνει κάποιος για να μετατρέψει το υπάρχον online σε πράσινο; (με απώτερο σκοπό να ξαναμπεί στο online για τα 50+50). Απ' ο,τι κατάλαβα εμφανίζεται η επιλογή τον τελευταίο μήνα πριν λήξει το υπάρχον. Το δικό μου μπαίνει στον τελευταίο μήνα σε λίγες μέρες και θα το διαπιστώσω τότε. 1
leotzian Δημοσ. πριν από 22 ώρες Δημοσ. πριν από 22 ώρες (επεξεργασμένο) 21 λεπτά πριν, pan05 είπε Απ' ο,τι κατάλαβα εμφανίζεται η επιλογή τον τελευταίο μήνα πριν λήξει το υπάρχον. Το δικό μου μπαίνει στον τελευταίο μήνα σε λίγες μέρες και θα το διαπιστώσω τότε. Εμφανίζεται την ίδια ημερομηνία 1 μήνα πριν δηλαδή αν σού λήγει 24/4/ θα σου εμφανιστεί 24/3/ ============================================================================= Καλησπέρα μια ερώτηση ζω σε χωριό η μηνιαία μέτρηση δεν έχει ξεκινήσει, προς το παρόν μετρούν κάθε τετράμηνο και η ΔΕΗ έβγαλε από το site την δυνατότητα καταχώρησης της μέτρησης πού έδινα κάθε μήνα. Στον ΔΕΔΔΗΕ μπορούμε να δίνουμε κάθε μήνα μέτρηση? η όπως κάποτε που ήταν δίμηνο? Ρωτώ γιατί τον περασμένο μήνα που ήταν το δίμηνο την έδωσα και περάστηκε στην ΔΕΗ κανονικά, αλλά αυτόν που είναι ο τρίτος αν και την έσωσα δεν την πέρασε η ΔΕΗ και μου έβαλαν 400KWH ένω είχα 190KWH, θα ερχόταν γύρω στα 80€ ο λογαριασμός αλλά λόγω του -50€ μου ήρθε 26€. Επεξ/σία πριν από 22 ώρες από leotzian
motoboots Δημοσ. πριν από 21 ώρες Δημοσ. πριν από 21 ώρες 21 λεπτά πριν, leotzian είπε Καλησπέρα μια ερώτηση ζω σε χωριό η μηνιαία μέτρηση δεν έχει ξεκινήσει, προς το παρόν μετρούν κάθε τετράμηνο και η ΔΕΗ έβγαλε από το site την δυνατότητα καταχώρησης της μέτρησης πού έδινα κάθε μήνα. Στον ΔΕΔΔΗΕ μπορούμε να δίνουμε κάθε μήνα μέτρηση? η όπως κάποτε που ήταν δίμηνο? Ρωτώ γιατί τον περασμένο μήνα που ήταν το δίμηνο την έδωσα και περάστηκε στην ΔΕΗ κανονικά, αλλά αυτόν που είναι ο τρίτος αν και την έσωσα δεν την πέρασε η ΔΕΗ και μου έβαλαν 400KWH ένω είχα 190KWH, θα ερχόταν γύρω στα 80€ ο λογαριασμός αλλά λόγω του -50€ μου ήρθε 26€. Ανά δίμηνο να δίνεις, αν είσαι σε τετράμηνη μέτρηση.
leotzian Δημοσ. πριν από 18 ώρες Δημοσ. πριν από 18 ώρες 2 ώρες πριν, motoboots είπε Ανά δίμηνο να δίνεις, αν είσαι σε τετράμηνη μέτρηση. Αυτό ρωτάω μόνο στο δίμηνο δέχετε ο ΔΕΔΔΗΕ την μέτρηση? αν δίνω κάθε μήνα δηλαδή δεν την στέλνει στην ΔΕΗ? έχει κάποιος προηγούμενο να δίνει κάθε μήνα στον ΔΕΔΔΗΕ και η ΔΕΗ να καταχωρεί την μέτρηση?
takoulou Δημοσ. πριν από 18 ώρες Δημοσ. πριν από 18 ώρες 32 λεπτά πριν, leotzian είπε Αυτό ρωτάω μόνο στο δίμηνο δέχετε ο ΔΕΔΔΗΕ την μέτρηση? αν δίνω κάθε μήνα δηλαδή δεν την στέλνει στην ΔΕΗ? έχει κάποιος προηγούμενο να δίνει κάθε μήνα στον ΔΕΔΔΗΕ και η ΔΕΗ να καταχωρεί την μέτρηση? Μπορεις να δινεις καθε μηνα ενδειξη στον Δεδδηε...
eidikos33 Δημοσ. πριν από 17 ώρες Δημοσ. πριν από 17 ώρες 43 λεπτά πριν, takoulou είπε Μπορεις να δινεις καθε μηνα ενδειξη στον Δεδδηε... Ηλεκτρονικά; Πώς; Εγώ αφήνω χαρτί επειδή ο μετρητής είναι εντός του σπιτιού
chek2fire Δημοσ. πριν από 17 ώρες Δημοσ. πριν από 17 ώρες 14 λεπτά πριν, eidikos33 είπε Ηλεκτρονικά; Πώς; Εγώ αφήνω χαρτί επειδή ο μετρητής είναι εντός του σπιτιού μέσω της εφαρμογής της https://play.google.com/store/apps/details?id=gr.appart.powercut&hl=el
eidikos33 Δημοσ. πριν από 17 ώρες Δημοσ. πριν από 17 ώρες 23 λεπτά πριν, chek2fire είπε μέσω της εφαρμογής της https://play.google.com/store/apps/details?id=gr.appart.powercut&hl=el Αυτό γινόταν μέχρι πέρσυ σε εμένα, από τότε δεν βρίσκω αυτή την επιλογή, το έβλεπα και πάνω δεξιά στις ειδοποιήσεις
bagasas Δημοσ. πριν από 16 ώρες Δημοσ. πριν από 16 ώρες 39 minutes ago, eidikos33 said: Αυτό γινόταν μέχρι πέρσυ σε εμένα, από τότε δεν βρίσκω αυτή την επιλογή, το έβλεπα και πάνω δεξιά στις ειδοποιήσεις Μηπως εισαι ΚΟΤ Α?
Eatos Δημοσ. πριν από 14 ώρες Δημοσ. πριν από 14 ώρες (επεξεργασμένο) Καλησπέρα! Με κάλεσαν χθες από τη ΔΕΗ (δεν επιβεβαίωσα ότι ήταν σίγουρα από την ίδια τη ΔΕΗ και όχι από κάποιο συνεργάτη) και μου είπαν να αφήσω το myHome4All που είμαι τώρα για να πάω στο myHomeEnter. Το επιχείρημά τους ήταν ότι η τιμή της κιλοβατώρας στο 4All είναι πάνω από 0,2€ ενώ στο Enter 0,145€. Απόρησα με το πόσο ανέβηκε η τιμή του 4All οπότε μπήκα τώρα να το τσεκάρω και βλέπω ότι δεν ισχύει αυτό που μου είπαν και ότι η τιμή είναι σχεδόν στα 0,14€ για κατανάλωση έως 500kWh. Κάνω κάποιο λάθος ρε παιδιά; Αυτή δεν είναι η τελική τιμή κιλοβατώρας; Χάνω κάτι; Επίσης, αν είναι να πάμε σε μπλε, υπάρχει κάποια περίπτωση να μη με συμφέρει περισσότερο το myHomeOnline από το Enter; Πιστεύετε αξίζει να βάλω όλες τις παροχές στο Online και να ησυχάσω για 9 μήνες (ειδικά τώρα που έρχεται καλοκαίρι) ή υπάρχει περίπτωση να πέσει η τιμή στα κυμαινόμενα; Βλέπω ότι τρέχει και προωθητική ενέργεια αυτή την περίοδο, εγώ που είμαι ήδη στη ΔΕΗ αλλά σε άλλο πρόγραμμα απ' ότι καταλαβαίνω τη δικαιούμαι γιατί δεν ήμουνα ποτέ στο online πριν. Σας ευχαριστώ! Επεξ/σία πριν από 14 ώρες από Eatos
leotzian Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δημοσ. πριν από 9 ώρες (επεξεργασμένο) 16 ώρες πριν, takoulou είπε Μπορεις να δινεις καθε μηνα ενδειξη στον Δεδδηε... Τότε ενώ έδωσα κανονικά στον ΔΕΔΔΗΕ γιατί δεν τον έβαλε η ΔΕΗ και μου ήρθε έναντι, όπως έγραψα παραπάνω? τον 2ο μήνα μετά την μέτρηση έδωσα στον ΔΕΔΔΗΕ και τον καταχώρησε η ΔΕΗ τον τρίτο πάλι έδωσα και μου έστειλε έναντι, τώρα τον επόμενο θα έρθει ο καταμετρητής. Κάποτε έμπαινα στον ΔΕΔΔΗΕ και αν δεν ήταν το παράθυρο να δώσεις τις μετρήσεις δεν σε άφηνε και έγραφε από την τάδε ημερομηνία έως την τάδε, τώρα όποτε και να μπω τις δέχετε έχει αλλάξει κάτι? Επεξ/σία πριν από 1 ώρα από leotzian
turbat0s Δημοσ. πριν από 18 λεπτά Δημοσ. πριν από 18 λεπτά (επεξεργασμένο) Στις 18/3/2025 στις 4:48 ΜΜ, Giannis80x είπε Παντως οσοι πατε στο online και βαλετε παγια,ζητηστε και την εγγυηση πισω. Εμενα σε μια παροχη ειπανε πως επειδη ειμαι προ του 21 στην ΔΕΗ δεν δικαιουμαι επιστροφη εγγυησης.ανοιξα αιτημα στην ραε.απαντησαν παλι πως εχουν εναν κανονισμο κλπ που δεν το επιτρεπει,απαντησα οτι εγω ποτε δεν εμημερωθηκα για τον κανονισμο και ποτε δεν υπεγραψα κατι τετοιο και θα εξαντλησω καθε νομιμο δικαιωμα μου.Την επομενη απαντησαν πως θα την επιστρεψουν στον αμεσως επομενο λογαριασμο. Απάντηση ΔΕΗ σε αντίστοιχο ηλεκτρονικό αίτημα περί επιστροφή εγγύησης: "Αγαπητέ κύριε ........, Σε συνέχεια του αιτήματός σας, σας ενημερώνουμε πως βάσει της νέας πολιτικής εγγυήσεων της ΔΕΗ, η εγγύηση επιστρέφεται σε πελάτες όπου η παροχή τους έχει ενεργοποιηθεί πριν τον Ιούλιο του 2021. Ως εκ τούτου, δεν σας έχει επιστραφεί η εγγύηση, καθώς η παροχή σας έχει ενεργοποιηθεί πριν τον Ιούλιο του 2021. Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία ή διευκρίνιση παραμένουμε στη διάθεσή σας. Με εκτίμηση," Τί παίζει ? Επεξ/σία πριν από 17 λεπτά από turbat0s
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα